nurcancım hamdolsun canım duymussun hareketlerını
cok sukur canım sıkılma rabbım kulunu sıkar ama darda bırakmaz
canım benım adım senın adının benzerı
gercek adım nısam degıl
ınsallah canım duana amiiiiiiiiiiiiiiiiin dıyorum
alahım herkese versın hayırlısıyla kımseyı kımseye ımrendırmesın ınsallah
sende hamılelık reflusumu var canımsın yaa bızım bır arkadasta senın gıbı agzıma asıt gelıyor sankı dıyordu
leblebı yemeyı denermısın eger faydası olursa ondandır ozman
ama doktoruna muhakkak soyle canımsın
allahım hepımızın yarrrrrrr ve yardımcısı olsun canlarımmmmmm
haftaya tedvıye baslıcam ınsallah bır aksılık olmazsa bu kardesınız dua bekler sızlerdenınsallah bende yazarım gebeyım dıye
hilalcım evde kilo takibi yapmayı bıraktım.dr yapma tartma herzaman dedi ve sütünü takma.iyi de geldi takmadığımdan beri sütüm iyi valla.haftaya kilosuna bakacaz bakalım oda iyimi gidiyor.
benim kızım aslında ayın 31 inde 6.ayını doldurucak doğduğu tarihten..fakat dr doğması gereken tarihten hesaplıyor ona görede 4 aylık..benide kızım emmiyor bu 1 aydırr çok ama çok az emiyor hepten kesldi gibi bişey günde 1 kez emiyor..dahada almıyor..sabah ilk uyandığında emiyor oda..biz zaten 3 veya 4 aydır mamada veriyoruz..ama ek gıdalara şubatdaki kontrolümüzde başlıycaz...
canım senin kız maşalahhhh nazar değmesin inşş toplu..yalnız kızın seni emmemesine rağmen iyi kiloda...kaç kilo doğmuştu kızın?bende öptüm seni ve kızınııı.....
Hilalciğim Arya 3500 gr doğdu hastaneden çıkışımızda 3100 gr dı. ilk ay pek kilo almadı doğduğu kiloyu geçmesi gerekiyor dedi dr.u Arya da 4000 gr olmuştu sonraki 2 ayda maşallah toparlandı. Arya kof kilo almasın diye ve gazından dolayı biz Aptamil pre kullanmaya devam ediyoruz içinde nişasta yokmuş hem kilo yapmıyormuş hemde gaz..... şimdi de dr.umuz bize liste verdi ve çalışın bu ay bu listedekileri evde yapın bir deneyin bakalım bir sonraki ay ek besinlere geçeceğiz bana soracağınız sorularınız olacak mı dedi ama ek gıda işi çoooook zor(
Kızınıda seni de çook öpüyorum kendinize çook iyi bakın.....
:))))))))) haha canım benim yok daha bebek ama arkadaşım doğum yaptı 5 aylık kızı çarşafla ellerindemi sallamadılar eve matkapla çengel takıp köy salıncağımı yapmadılar her yöntem denendi ama yok banamısın demiyo çocuk dün bendelerdi komşumu gördü bebek bi başladı ağlamaya uyucaktıda tam zarzor o moda girmişti 1 den 4 e kadar ağladı arkadaş aldı eve gitti artık hergün böle hiç uyumuyovalla kızlar kendi kendine yatma işi zor gidiyor.gündüzleri uykusu gelince nerde olsa yatıyor ama geceleri reddediyor.dün yine 9 da uyudu 9.30 da uyandı.yatağından almıyım uyusun dedim ama bayağı mızmzılandı ağladı.eşim izin vermedi kucağına aldı.bu seferde uykusu tam kaçtı.uyanınca hemen ayağımızda sallayınca yine yatıyordu ama kendi kendine bırakınca tamamen uykusu kaçtı.en son yarımda bizim yatağımızda eşim ayağında sallıyordu ben dayanamadım yattım.saat 1.30 da uyumuş.biz şimdiden pes ettik.başka bişey denemeye karar verdim.bu sabah zar zor 8.30 da uyandırdım.belki erken kalkarsa erken yatar.eğer ellemesem saat 10.30 a kadar yatıyor çünkü.bakalım işe yarayacakmı.ha bire çare arıyoruz.ama kızlar size iyi haber veremeyecem.kızlarımız büyüdükçe hatta ayaklanıp etrafından bizden daha çok anlayınca uyumalar dahada zorlaşıyormuş.hatta bunlar iyi günleriniz diyen bile var.yaşayıp görecez.:18:
Annem demişti ağladığında alma..ağlaya ağlaya uyur diye..ama nasıl almam..öyle bir ağlıyorki ...:84:yırtınırken boğazı tahriş oluyo sonrada başlıyo öksürmeye..vicdanım el vermiyo..bu da bir süreç..ömür boyu sallıyacak değiliz yaa..keşke kendi uyusa ama zor gibi görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?