sorun olmamasına sevindim mersinli:)))gerçekten uzun zamandır girmeyince heralde bişey oldu dedim..benim kızda geç yatıyor ama ben kızımı sallarken internete giriyorum hatta oyun bile oynuyorum:)
bu arada dr.un harbi çok çatlaklmış..kızın ağlıyoduda sustuysa demek karnı gerçekten aç kalıyormuş..gerçi emen çocuklar için 6 aydan sonra başlatılıyor ek gıdalar kağıtdada öle yazıyor...bu arada benim kızım beni hepten bırakt bunuda sölim..
bugün kızıma portakal suyu verdim bir portakalın yarısını çok azda şeker kattım diğer türlü hiç almıyor ekşi geliyor öle emdii meyvesini..diğer türlü meyvede yemiyor..
canlarım merhaba
hılalcım benım tedavım martın basına ertelendı
dogum kontrol hapı kullanmıstım bır yumosum 14 mm olmus fazlaca ataga kalkmıs olmaz dedı dokyot ve yıne hap kullanıyorum
rabbım enguzelını bılır ınsallah bende aranıza cocuk muhabbetlerıyle katılırım yakında
Hilalciğim mersinlide yazmış gerçi ama portakal mandalina gibi asitli meyvaları dr.lar vermiyor bebek reflüsü varmış bebişlerde ve midelerini çok rahatsız edermiş .... muzda kabız yaptığı için yaklaşık 1 yaş öncesine kadar onuda tavsiye etmiyorlar... anne sütü alan bebişlerde 6 aya kadar ek besin evet vermiyorlar ama süt az geliyor yada bebek iştahlı bir bebekse ve doymuyorsa ne yapılabilirki mecburen ek gıdaya geçilecektir dr.larında hepsi çeşit çeşit ...... seni ve kızçeni öpüyorum.....
bana dr portakal verme demişti.genelde elma armut muz ver demişti.muz kabız yapıyor diye haftada 1 veriyorum.tabi elma veya armutla karıştırarak.şeker koymuyorum.1 çay kaşığı pekmez koyuyorum.ben suyunu tek vermedim ilk günden beri püresiyle verdim.yoğurdada şeker yerine pekmez koy canım.şeker çokta iyi değil.muhallebileride hazır alırsan organik mamalar var ondan al.
birde öle deniyelim bakalım:)))
gülinn kızıma bende yürütec aldım ama pek sevmedi 5 dakka bile durmuyorr((
nurcan daha erken tabikide benim kızım huysuz çok ağlıyor değişiklik olur diye aldım...birde gülinde gördüm kıskandım aldım:)))))))))çok hoşuma gitti defneyi yürütecde görmekde ondan aldım...defnenin çok hoşuna gidiyormuş ama benimkinin gitmedi pek..birde oturak yeri felan rahat sırt tarafı felan var amma durmuyor şimdilik..zaten alıncakdı erken aldım biraz...bu arada benim kızım 7.ayındaaaaa
mersinli benim kızımda öle sorun yok yani her gün yapıyordu ama dün yapmadı heralde pirinç unlu mamadandır diye düşünüyorum..
birde acı şeyleri zaten sevmiyor pekmezle yermi acaba?tadı nasıl oluyor mersinli?
kızlar anne bebek fuarına gidecekmisiniz?ben geçen sene gitmiştim o zaman 3 aylık hamileydim.cinsiyeti belli değildi ve ne olur ne olmaz diye bişey alamamıştım.sadece chicconun görüntülü telsizini almıştım normalde 400 tlydi 250ye almıştık.inşallah seneye bebeğimle gelirim demiştim.bu sene inşallah kızımla gidecem.ya sizler?
nurcan şuan adres aklımda değil netten yazsan tarih ve adres çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?