Kızım oluyor teyzeleri..

birileri beni anmış kulaklarım çınladıbu aralar pek yoğundum.genelde nisayı uyuttuktan sonra geceleri giriyordum ama bu aralar uyku problemi var geç saatlere kadar uyumuyor.arada bir tutuyor böyle ben yokken bayağı kaynatmışsınız.öncelikle bu arada neler yaptım onu anlatim.geçen hafta hastanede drumuza gittik öğlen arası olduğu için 1 saat beklememiz gerekiyordu.uzun bir süredirde başka bir dru aileden sürekli öneriyorlardı burda bekleyeceğimize oraya gidelim dedik.adam biraz çatlak gibi geldi.bazı yönleri güzeldi.bizi koltuklara zorla oturttu yarım saat falan konuştu bilgi verdi.ama hep o konuşuyor asla insana izin vermiyor.en son soracak bişey varmı dedi ama ben hepsini unuttum.hemşireleri çok tatlıydı.onlar nisayı soydu onlar giydirdi siz dr beyi dinleyin dedi.1 aydır meyve,yoğurt,muhallebi veriyorum dedim ay bi kızdı acelesi ne hepsini kes bişey verme sadece anne sütü dedi.tamamda ben zaten her yolu denedim 1 ay boyunca içmediğim şey kalmadı 1 aydır çocuk ağlamıyor artık tekrar sil baştan yapmanın alemi ne ki.ne bilim birazda sinirli bir tip.çok iyi bir drmuş ama benim kanım kaynamadı.eski druna devam edecez gibi.ha bu arada boyuda ölçmem gereksiz dedi.2 yaşından sonra önemli dedi.ama ben sağlık ocağına gittim.soyup tarttırıp ölçtüm.63 cm 6800 olmuş.gayet iyi dedi.her 2 drda.ama ben meyve püresine yoğurda ve muhallebiye devam ediyorum.

sorun olmamasına sevindim mersinli:)))gerçekten uzun zamandır girmeyince heralde bişey oldu dedim..benim kızda geç yatıyor ama ben kızımı sallarken internete giriyorum hatta oyun bile oynuyorum:)
bu arada dr.un harbi çok çatlaklmış..kızın ağlıyoduda sustuysa demek karnı gerçekten aç kalıyormuş..gerçi emen çocuklar için 6 aydan sonra başlatılıyor ek gıdalar kağıtdada öle yazıyor...bu arada benim kızım beni hepten bırakt bunuda sölim..
bugün kızıma portakal suyu verdim bir portakalın yarısını çok azda şeker kattım diğer türlü hiç almıyor ekşi geliyor öle emdii meyvesini..diğer türlü meyvede yemiyor..

bana dr portakal verme demişti.genelde elma armut muz ver demişti.muz kabız yapıyor diye haftada 1 veriyorum.tabi elma veya armutla karıştırarak.şeker koymuyorum.1 çay kaşığı pekmez koyuyorum.ben suyunu tek vermedim ilk günden beri püresiyle verdim.yoğurdada şeker yerine pekmez koy canım.şeker çokta iyi değil.muhallebileride hazır alırsan organik mamalar var ondan al.

canlarım merhaba
hılalcım benım tedavım martın basına ertelendı
dogum kontrol hapı kullanmıstım bır yumosum 14 mm olmus fazlaca ataga kalkmıs olmaz dedı dokyot ve yıne hap kullanıyorum
rabbım enguzelını bılır ınsallah bende aranıza cocuk muhabbetlerıyle katılırım yakında

Hilalciğim mersinlide yazmış gerçi ama portakal mandalina gibi asitli meyvaları dr.lar vermiyor bebek reflüsü varmış bebişlerde ve midelerini çok rahatsız edermiş .... muzda kabız yaptığı için yaklaşık 1 yaş öncesine kadar onuda tavsiye etmiyorlar... anne sütü alan bebişlerde 6 aya kadar ek besin evet vermiyorlar ama süt az geliyor yada bebek iştahlı bir bebekse ve doymuyorsa ne yapılabilirki mecburen ek gıdaya geçilecektir dr.larında hepsi çeşit çeşit ...... seni ve kızçeni öpüyorum.....

inşş canım benimm...bende ilk tedavimde doğum kontrol hapı kullanmıştım yumurtalarım lukrinden dolayı çok büyümüştü...hakkında hayırlısı olsun...

mandalina kağıtda yazıyor ama..dr.um bana özel olarak şunu ver bunu ver demedi..farklı tatlara alışsın diye veriyorum genelde elma veriyorum..armut ve elmayı karıştırdım yemedi,muzda yemiyor ayrıca pekmez koymak doğrumu bu kadarcık bebeklere...şekeri zaten çok az koymuştum.diğer türlü hiç yemiyor vitamiinini hiç alamıyor...
mersinli dr hazır mama alma dedi kendin muhallebi yap dedi..ondan mamalara hiç bakmadım bilee..alırsam organiğini alırım tabi..

elma ve muzuda karıştırdım onuda yemiyor kızım...meyveyi sevmedi heraldee...yoğurduna bisküvi koyuyorum..bir kez şeker koymuştum daha koymuyorum zatiii..

meyvesini yoğurtla bisküvisine karıştırıp ver bakalım..defne öyle çok sevdi..önemli olan midesine meyvenin gitmesi..

birde öle deniyelim bakalım:)))

gülinn kızıma bende yürütec aldım ama pek sevmedi 5 dakka bile durmuyorr((

hilalcim dr zaten 1 çay kaşığı pekmez koy dedi.ben kendi kendime koymuyorum.bağırsaklarıda çalıştırıyormuş.biraz bizde kabızlıkta var.

nurcan daha erken tabikide benim kızım huysuz çok ağlıyor değişiklik olur diye aldım...birde gülinde gördüm kıskandım aldım:)))))))))çok hoşuma gitti defneyi yürütecde görmekde ondan aldım...defnenin çok hoşuna gidiyormuş ama benimkinin gitmedi pek..birde oturak yeri felan rahat sırt tarafı felan var amma durmuyor şimdilik..zaten alıncakdı erken aldım biraz...bu arada benim kızım 7.ayındaaaaa

mersinli benim kızımda öle sorun yok yani her gün yapıyordu ama dün yapmadı heralde pirinç unlu mamadandır diye düşünüyorum..
birde acı şeyleri zaten sevmiyor pekmezle yermi acaba?tadı nasıl oluyor mersinli?

ay canım ben 5 ayalık sanıyorum normal ozaman 7 aylıktan ay bende alsam kızıma yürüteçler odalar felan :))))))))))))

ilk zamanlar defnede sıkılıyordu..5 dakika kadar tutup alıyordum..ama şimdi çok seviyo..pıtı pıtı yürüyo..ama biz yinede uzun süre tutmuyoruz yürüteçte..gerçi ben diğer kızımıda 6. ayda oturtmuştum..10 aylıkta yürümüştü....bu arada defnede pekmezli sevmiyo....

hılalcım sagolcanımsın
ben lucrınde kullanmıstım ama boyle olmamıstı
sımdı dogum kontrol hapı kullandım boyle oldu
ben yıne kullanıyorum acaba dıyorum ama neyse ınsallah bukez boyle farklı farklı boyutlarda olmaz
bana dua edermısınız aeoo

kızlar anne bebek fuarına gidecekmisiniz?ben geçen sene gitmiştim o zaman 3 aylık hamileydim.cinsiyeti belli değildi ve ne olur ne olmaz diye bişey alamamıştım.sadece chicconun görüntülü telsizini almıştım normalde 400 tlydi 250ye almıştık.inşallah seneye bebeğimle gelirim demiştim.bu sene inşallah kızımla gidecem.ya sizler?

canım neresi bu yer

ben bursada oturuyorum canım..geçen yaz gelmişti bursaya..arabasını..bebe çantasını..kapı süsünü..battaniyesini falan hep ordan almıştım..hemde kanama riskim olmasına rağmen gezmiştim..kasıklarıma ağrı girdiği halde eşime ses etmemiştim..çok şükür atlattım..:97:

nurcan şuan adres aklımda değil netten yazsan tarih ve adres çıkar.

sağol canım bu hafta başlıyormuş bende kızıma ne olursa olsun bişiler almaya karar verdim artık ya bişi olursa diye korkup beklemekten sıkıldım :)))))))))) raabbim hayırlısını nasip etsin diyip odasına başlamak istiyorum artık örtüler battaniyeler telsizler vs. hepsini almak istiyorum :)))))))))) yeniden kızıma olumdan kalanlar hep mavi onları kullansın istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…