Kızım oluyor teyzeleri..

valla ben sabırsızlıkla bekliyorum kuzumla fuara gitmeyi.zaten mama sandalyesi ve örümceği oraya saklamıştık.ordan alırız demiştik.gerçi bu kadarla kalmaz eminimya herşey o oldu artık.dünde foruma gittik sadece bebek mağazalarına baktık.diğer hiçbirşey ilgimizi çekmedi.bağaj ona aldıklarımızla doldu.ama o kadar özenirdikki o mağazaya bebeğimizle girip alışveriş yapmayı.çok çok şükür.

öncelikle herkesin mevlit kandili mubarek olsun.bebek isteyen ve hamile olan tüm kardeşlerimizi dualarımızda unutmayalım.
ve herkesin sevgililer günü kutlu olsun..evimize yeni bir sevgilnin katılışınıda kutlayalım.

evet hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun......
bu arada kızlar birşey sorucam size..benmi kafayı sıyırmak üzereyim yoksa sizlerdede oluyormu..ben hep defneyi kaybedicekmişim sanki onu koruyamıyacakmışım gibi bir duyguya kapılıyorum..doğduğundan beri bu var..geçer diye bekliyorum ama geçmiyo...ona hiç kıyamıyorum..bazen bu berbat dünyaya onu getirmekte doğrumu yaptığımı bile düşünüyorum ..televizyonlardada inadına hep bebeklerin başına gelenler denk geliyo..başlıyorum ağlamaya..geçenlerde dadıları gösterip durdular bebekleri döverken..nasıl kahroldum anlatamam..sonra 6 aylık bebeği gece hep ağlıyor diye babası döverken öldürmüş..sonra defne joy un oğlu için kahroldum..defne joyun ölümünden çok bir yavrunun annesinden ayrılmasına dayanamadım..televizyonda birlikte çekildikleri fotoğrafları gördükçe gözümden yaşlar damlıyo...her bebeği kızımın yerine koyuyorum sanırım..bir kedi yavrusu bile görsem defne gibi geliyo bana..diğer kızımda doğduğunda buna benzer şeyler yaşamıştım ama bu kadar uzun sürmemişti...kızlar neolur bizdede oluyo ama geçicek merak etme deyin..

ay dün bende eşimle forumdaydık ama biz sinemeye gitmiştik taabi mağazalarıdolaştık ama bişi almadık :)))))))))

gülinn bende kızıma bişey olucak diiiyee çok korkuyorum..heralde evladı olan herkesde vardır buu diye düşünüyorum.bu .bana hamile kaldığımda başlamıştı..ya bana bişey olursa kızıma ne olur diye bile düşünüyorum..ama sonra allahın izniyle bişey olmaz deyip kendimi teselli ediyorum..o kadar çok seviyoruz kii heralde ondandır..
birde bu aralar ya deprem olursa kızımın ağladığını duyup ona ulaşamazsam diye bir korku başladı..allaha şükürler olsun bebeğim benimlee ve allahım kızıma kızlarımıza uzun gün,uzun ömür nasip etsin..mutlu ,huzurlu ve sağlıklı İNŞŞ...ne kadar şükretsek az

arkadaşlar kandilde giremedim internete bende geçmiş kendilinizi kutluyorum...mersinli duanada amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum..

ben lohusayken öyle olmuştu.bakabilirmiyim,yatakta boğulursa,emerken ölürse.ve en çok ben ölürsem yavrum ne yapar diyordum.ama bunlar mutluluğumu baltalamak isteyen şeytanın vesvesesi diyip tüm kötü düşünceleri defettim.kötü haberleri izlemiyorum sizde izlemeyin.hep kızımla ilerde neler yapacağımızı torunuma bile bakacağımı düşünüyorum.bu beni çok rahatlatıyor.

evet mersinli bu tamamen şeytanın vesvesesi..en mutlu anlarımın bile tadına tam varamıyorum..herşey çok güzel olucak..bunları düşünmicem artık...

o lohusa döneminde bendede boğulucak korkusu çok olmuştu..kızım uyuduğu halde elli kere kalkıp kontrol ediyordum..ilk günler uykusu bozulmuştu gece...daha sonra bir gece bir uyudu..kaç saat hiç uyanmadı..ama ben yine uyuyamadım..bu seferde niye uyuyo diye kalkıp bakarken yine uykusuz kalmıştım..nefesini dinlemeye çalışıyorum ama o kadar sessiz alıp veriyoki duyulmuyordu..valla burnuna dokunup duruyordum yaşıyomu diye..ayy ne deliymişim....

inan bu sadece bizim başımıza gelmiyor her anne yeni doğum yaptığında böyle düşünüyor.inanırmısın 40 ı çıkana kadar emzirirken ağlıyordum bu çok minik bu yaaa küçücük kuzum diyip diyip ağlıyordum.eşim annem gülüyordu bana.sende bu kadar miniktin korkma ALLAH onun sahibidir korkma diyordu.yavrularımız ALLAHA emanet kızlar.gece yatmadan duasını okuyup üflüyorum üstüne sana emanet RABBİM diyorum.

ben lohusalığımdan bişey anlamadım bilee...

kızım yanımda değildikii boğulma korkusu yaşıyım...yanımda değildikii ağlayıp emzirseydimm...
mersinlii sen minik görmemişsin be arkadaşım..birdr benim kızımı görseydin
ayyyy gece gece aklıma geldi o günler duygulandım,gözlerim doldu...kızımı o kadar nasıl beklemişim şimdi hayret ediyorum kendimeee..
rabbim kızımı bir daha benden ayırmasın İNŞŞ...HEPİMİZİNKİNE UZUN ÖMÜR NASİP ETSİN inşş....

hilalcim nasıl beklemişim diyorsun ama şimdi olsa yine beklersin canım..evlat o kadar tatlıki..allah bidaha ayırmasın sizi...hiç kimseyi....sen bizden daha zor yaşadın tabii o dönemleri..ama bitti geçti işte..bugünleri gördük ya ...çok şükür...

hilalcim haklısın canım sende zor günler yaşadın.hergün gittin geldin.minnacık bişeydi.acabalarla doluydun.ama çok şükür atlattın canım.kızlar aslında en zor ilk 6 ay derler.neredeyse 6.ayımız bitecek.şimdi daha bi iyi anlıyoruz ne istediğini neden ağladığını nelerden hoşlandığını.ve ailece bir bebekle yaşamaya alışmamız da bu 6 ayın içersindeki zor süreçti.ben daha bi keyif alıyorum kızımla.artık oyun oynuyorum,kahkahalar atıyor,küveti doldurup beraber keyif yapıyoruz,tek başıma istediğim saatte yıkıyorum,oyun minderinde artık oynuyor ve o kadar şirin sesler çıkartıyorki.çok tatlı nazlar yapıyor.artık ona daha rahat kıyafet bulabiliyorum.ne bilim büyüdükçe daha bi keyifli oluyorlar.mutlaka akşam yemeklerinde bizimle sofrada oluyor.hele ağzımıza her kaşık götürüşümüzde ağzını açışı yokmu bizi mest ediyor.yürüdüğü zamanı anne baba dediği zamanı daha bi anlayıp naz yapmasını D Ü Ş Ü N E M İ Y O R U M bile.eşim iyiki iş benim işim patronum yok diyor çünkü normalde saat 8 de giden adam 10 dan önce çıkamıyor.ben uyuyorum onlar yatakta en az 1 saat aşk yaşıyor.kızım doğana kadar eve genelde 7.30 en erken 7 de geliyordu.ama kızım doğduğundan beri inanın dosyalarını alıp saat 3ten geldiği o kadar çok olmuşturki en geç 5- 6 gibi evde oluyor.şu minnacık kız mutlu yuvalarımıza daha bir mutluluk kattı.düşünün eşim cumartesileride çalışıyordu.ama 6 aydır cumartesileri çalışmıyor.tam bir hafta sonu yaşıyoruz.ALLAH bu güzel mutlulukları herkese yaşatsın.çocuğu olupta mutsuz olan ailelere hayret ediyorum.çok çok şükür RABBİM

evet şükürler olsun o günler geçtii....

bende ilk zamanlar zorluk yaşıyordum kalkarken felan ama şimdi anneliğe o kadar alıştım kii herşeyim kızım oldu..hiç zorlanmıyorum artık..büyüdükçe daha da tatlılaşıyorlar dediğin gibi mersinli..hele uyandığında beni karşısında görünce elleri kolları kanatlanıyor yaa bayılıyorum onu öle görmeye..gülüşleri ,kahkaları dahada başka tabi..içime sokup çıkarmamak istiyorum:))eşimde öle diyor:))
bizimde babamız 5 buçuklarda evde oluyor işi çıkıp bir yere gittiğinde özlüyorum diyor..zaten geneldede bi yere gitmek istemiyor...

mersinli benim anlamadığım şey çocuğu olup mutsuz olanlardan ziyade baba olup evlatlarıyla ilgilenmeyen babalardaa...etrafımda varda hiç anlamıyorum..kendi kendime diyorum ki kolay buldunuz evlatlarınızıda ilgilenmiyorsunuz..ben şahsen eşip geldiğinde rahatlıyorum minayla ilgileniyor ben dinleniyorum ,işimi yapıyorum..allah herkesii islah etsin diyorum..ve tüm isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın..yaşamadan bu kadar güzel bişey olduğunu anlamamıştım..rabbim evlat özlemiyle kimseyi imtihan etmesin İNŞ..

aynen hilalcim senin düşündüğünü bende diyorum bu adamlardan benim çevremdede var bir arkadaşımın eşi sürekli sevgilisinin yanına gidiyo sevgiliside 20 yaşında üniv. teli bi kız oğlu 6 yaşında hergün babam eve gelcek diye bekliyo adam izin günlerini özel günleri sevgilisiyle diğer günleri karısıyla ve oğluyla geçiriyor birde çocuğun yanında bu olayların kavgasını yapıyolar çocuk tambir aptal oldu her geçen günde daha aptallaşıyo tabiki etkileniyor evdeki durumdan anlıyo çocuk eşime diyorum bende rabbim vermiş neden değer bilmiyolar bizi neden örnek almıyolar diyorum ki o adam benim bebeğim hastanedeyken ilk bizim halimizi gören insandı evine gidince eşine benim halımı eşimiin halini anlatıp ağlamış bi insan şuanda bu şekilde şaşıyorum diyorumm eşine hatırlat gerekirse bizim ozamanımızı rabbim ya evladını alsa diyorum karısı çocuğuda ggözü görmüyor artık diyo şaşırıryorum benim eşim ki bugün oğlum için tekrar hayat vericez caınını ver desinler veririm diyo şimdiden kızıyla yapacaklarının ona alacaklarının hayalini kuruyor bu insanlar bukardar kolay buldukları içinmi böyle nankör oluyorlar

bence erken buldukları için nankör oluyorlar canım...

arkadaşımın 2 tane çocuğu var çocuklarıylada ilgilenmez, eşiylede izin günlerindede dışarda kendi gezer tozar.büyük kızı 3 yaşında küçüğüde bizim kızlarla yaşıt anne için zordur bakmak.kocası geliyor bak diyor bakmıyor baksada 5 dakka sonra gel al diyorr..bu kız hangi birine baksın..birde huzur da vermez karısınaa..adam keyfine çok düşkün sadece kendini düşünür.birde arkadaşım bizim çocuğumuz olmasa asla dr.lara gitmezdi diyor..
rabbim hidayet versin ne diyim..çok üzülüyorum arkadaşım için ama elden gelen bişey yok..birde kocasınıda çok sever o ne yapsa yine onu düşünür bende bunu anlamıyorum...yada bana kolay geliyor bilemiyorum ama çoooooooooooook üzülüyorum

ALLAH hepsini islah etsin ne diyim.daha 2 gün önce 1 saatlik bebeği çıplak çöpe atmamışlarmıydı!yani hertürlü küfür ve beddualar onlara olsun.valla bi ara herkes kızmaya başlamıştı bu kız babasını anne zannedecek diye.eve gelince bende rahat ediyorum kızımla hep o ilgileniyor.bu kadar yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar var bir yandada bulup çöpe atanlar veya sevgililerine gidenler.herkesin imtihanı farklı oluyor canım.bu arada yarın kızımla anne bebek fuarına gidecem pek hehecanlıyız karı koca:52:

evet herkesin imtihanı farklı ama o kadar masumlarki nasıl sevilmez yaa..bu akşamda haberlerde 15 günlük bebek bırakılmış camii avlusuna..o kadar güzel bir bebektiki..mersinli belki diceksin seyretmeyin böyle şeyleri diye ama inadına denk geliyo ..
geçenlerdede bir arkadaş grubum var benim..hepsi birbirine elti görümce kuzen felan..inanırmısınız hepside hamile..eltiler arasında erkek doğurma yarışı..diğer birininde kocası erkek olucak diye tutturmuştu..kızın lafını bile etmiyordu..üstelik kocasıda gayet mülaim efendi iyi yürekli biri...ama atkmış erkek olucak diye..neyse geçen dr a gitmişler bebek kızmış...onun lafı ediliyo geçen akşam..dedim allah kolay vermiş evlatta konuşup duruyorsunuz..zorla olsaydı görürdüm ben sizin erkek takıntınızı dedim..o an çok bozuldular..haklısın dediler ama diyeceklerini zaten demişlerdi o zamana kadar..benim diğer kızımın babasıda cinsiyet belli olduktan sonra 2 gün konuşmasmıştı benimle kız olucak diye..ama ikinci evliliğini yaptı ondanda kızı oldu..benim 3. üyü düşünsem yine kızım olsun derim..tabii önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması..

aynen benim arkadaşımda öle hala eşini düşünür kocam şunu sever kocam böle yapar hep eşini kollar korur ne dim Allahım ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…