Kızım oluyor teyzeleri..

canımya ben internetten öle bi adres buldum ama bu işler nasıl oluyo bilmiyorum bi arkadaşımız kayıtlı gidiliyo felan dedi randevu gibi ((((((((( ve tam olarak hangi semtte oluyo burası ben kendim gidemem gerçide belki eşim götürür çok istiyorum gitmeyi

gülin bende seyrettim haberlerde çocuğunu cami avlusuna bırakan kadını..mersinde olmuş zaten olay..bunları görünce ,duyunca dahada fena oluyorum..ben kızımı 4 yıl üstüne kucağıma aldım..fakat yıllarca evlat hasreti çekip hala alamıyanlar var..bunları hiçmi düşünmezlerr..allahtan hiç korkuları yok..anlam veremiyorum..rabbim akıl fikir versin..

mersinli fuara gitde neler aldığını bizimle paylaş..ben gidemem büyük ihtimal..
bu arada benim kızımda babasını görünce havalanıyor..mina annemdeydi bende dışarı çıkmıştım..eşim gelmiş ben yokken babasına gitmek istemiş..babası sonra bırakmış hanfendiyi oda ağlamış..bana bunu yapmıyor ama babasına yapıyor..bencede düşkün olsun.hiç bir sakıncası yok..çünkii benim eşimde çok ilgileniyor her şeyiyle..hatta bu bambaşka diyor..bir oğlum olsa bunun kadar sevemem diyor o kadar yani..benim etrafımdada var kız çocukları olup erkek çocuk için bir çok şey yapan tedavi bile oluyorlar 3 tane kızı vaR HALBUKİ..kolay bulmuşlar ya ondan işte..

kızlar bide bugün eşime yürütec için neden aldın iyi değil demişler..ayaklar yamuk basıyor onun yüzünden hatta dr.larda vermiyor demişler..tabi bu sölemleri duyan eşim internetten araştırmış almasaydık diyor odaa..3 ay daha bindirmem diyor yürütece:))

hilalcim benim diğer kızımıda 6 aylıkken oturttum yürütece..maşallah hiç bir sorunumuzda olmadı..iki yeğenimide aynı şekilde hiç bir yamuk basmaları olmadı...valla herşey çok fazla dıdılamaya başladılar...zaten 3 ay sonra yürür seninki...

ya bende eşime öle sölüyorum..çocuğu olupda yürütec almayan mı var yok 3 kişi öle oldu diye benim kocam istemez koymak..herşeyii çok fazla didiklerde haddinden fazla
neyse 1 ay geçsin zaten şimdi ayakları yere değmiyor ondan sonra koyarızz...
annemde senin dediğin gibi 3 ay sonra yürür zaten dedi:))

erken yürütece basvurmak bebegin omurgasını etkiliyor yoruyor sanırım

kızlar gittim bugün.biletler 10 tl kapı girişinden alınıyo.avrupa yakasında cnr de.biz sadece mama sandalyesi aldık.chicconun polly magic normal fiyatı 330 tlydi ama ordan 260 tl ye aldık.harika bişey kızlar.0 aydan kullanılıyo 4 yaşına kadar.içinde ana kucağı bölümü var biraz büyüne kadar o kalıyo sonra çıkartıyosun onu.oyuncaklarıda var üstünde kızım bayıldı.masamızın baş köşesine koyduk.zaten genelde toptan satış için perakende alamıyosun bazı şeyleri.ama bi kıyafetler vardı dehşetti ama alamadık satmıyorlar.hele bi marka vardı çok şık tatlı şeyleri vardı.ilk işim o mağazaya gitmak olacak.ama zaten başka ihtiyacımız yoktu maşallah eve onun eşyalarından bize yer kalmadı

şuanda zaten koymuyorum ayakları yere değmiyor kaldırdım da..1 ay sonra felan koymayı düşünüyorduk fakat eşim araştırma yapınca ne zaman koyarız bilemiyorum...

Cevabın içinde sağoll

hilalcim çok uzun süre koymıcaksın zaten..10 dakika kadar..ama sen yinede koyma..aman inadına bişey olur..sonra senden dolayı oldu diye eşin kızmasın..

Mersinli canım o mama sandalyesinden komşumda da var..çok kullanışlı evet...ama biz iki hafta önce ıkea dan aldık mama sandalyesini..konforlu bişey değil ama işimizi görüyo..kızım çok seviyo onda oturmayı..önünede veriyorum renkli bişeyler baya oyalanıyo..başka çocuk düşünmediğim için arkadan gelecek kardeş olmıyacağı için istemedim diğer mama sandalyeleriinden.yani o kadar para vermek istemedim...ama sizin ikincilerede kalıcağı için çok daha kaliteli bişey almanız daha iyi...güle güle kullanın canım...
Kızlar bu arada kızıma küçük küçük lokmalar veriyorum..yemeklerimize banıp....çok şükür yutuyo lokmaları..diğer kızım 1 yaşında bile şehriye çorbasını dahi içemiyordu..öğürüp kusuyordu..sakın herşeyini rondodan geçirmeyin..alıştırın taneli yemelere..sonradan çok zorluk çekiliyo..bu akşamda patatesli yumurtanın patateslerini ezip peynirle birlikte verdim..baya yedi...her lokmasında mest oldum..bizimle sofrada oturmuşta lokma lokma yemek yedi..

Duvar Fotoğrafları
‎(KIZIMA)

Kızım;
Hayat çok zor
Yaşamak çok zor.
... Ağlatmasınlar seni izin verme,
Ezdirme kendini, incinme,
Eğme kimseye başını,
Yürü hep emin adımlarla ileri
Güzel iyi mutlu yarınlara
Mutlu ol kızım

Canım, ciğerim, yaşama sebebim,
Güzel günler hep senin olsun,
İçin hep neşeyle dolsun,
Yüzünde gülücük eksik olmasın,
Zulümden, acıdan kederden uzak
Endişesiz sıkıntısız bir hayat senin olsun.
Mutluluk senin gülmek senin
Allah seninle olsun...

Ne zaman yüreğin yanar,
Ne zaman dizin kanar
Ne zaman seni biri boşluğa iter
Ne zaman sarılacak bir yelek arar
Ne zaman yaslanacak bir yer istersen
Ben orda
Yanında
Arkanda
Başında
Kalbinde
İçinde
Yüreğinde
Sana sımsıkı sarılıp
Tüm zorluklara göğüs germene yardımcı olacam.
SENİ ÇOK SEVİYORUM KIZIM....İYİ Kİ VARSIN

BUNU FACEDE BİRİ PAYLAŞMIŞ BENDE PAYLAŞTIM VE BURADADA PAYLAŞMAK İSTEDİM..

eğer ALLAH nasip ederse biz 3 tane istiyoruzo yüzden hep kaliteli şeyler aldık.her seferind alınmaz diye.genelede de hem kıza hem erkeğe uygun renkler oldu aldıklarımız diğer yavruşlarda kullansın diye.bu arada benim kız biz yemek yediğimizde ağzını açıyo bizde bişeyler veriyoruz.dün keki çayla yumuşatıp bile verdim ayy bayıldıbide bizim kız kavanoz meyveleri yiyo evde yaptıklarımı yemiyo tüm kavanoz bitiyo.sebze pürelerinden de aldık kavanoz milupa organikten yarında ondan verecem.valla versem benim kız dolma bile yicek pek hevesli

Boşver ver arada öyle..yesin maşallah ne güzel işte..sabahta minik minik peynirli ekmek verdim yedi..kavanoz mamalarını pek sevmiyo..benim yaptıklarımı yiyiyo..ençokta yoğurdu..çorbalardanda tarhanayı sevmedi..sebzeyi seviyo..diğer zamanlardada beni emiyo..her yediğinden sonrada emziriyorum..en çokta emmekten keyif alıyo zaten..

Sabah sadece ekmekle peynir verdim..ama peynir çok yumuşak krem peynir gibiydi..o şekilde yuttu..ama diğer zamanlarda yediğimiz yemeğin yada salatanın suyuna banıyorum..baya yumuşuyo..çok minik lokmalar ama..TABİİ BİDE EKMEĞİN İÇİNİ VERİYORUM..

Son düzenleme:
allahım allahım neler veriyorsunuz ölee...benim kızım meyvenin püresini dahi yemiyor öğürüyor..bende suyunu sıkıp veriyorum onu içiyor..
bende hazır şeyler vermiyorum zaten benim yaptığım yoğurtu yiyor içinede bisküvi koyuyorum öle veriyorum çok seviyor..meyve püresi zaten hiç almadım..sütle büskiviyide sevdi ona peynir felanda katıyorum öle yiyor..çayıda denedik onuda yiyor..kızım şekerli şeyleri çok seviyor..
ezo gelin yapmıştım kızıma suyundan verdim onu aldı katısı gelince öğürdü..ne güzel yiyor kızlarınız maşallahhh...

gülinnn şiirin çok hoşuma gittii..bende face giriyim paylaşıcam , çalıcam senden:)))

kızlar bugün haberlerde duydum bilmiyorum duydunuzmu tüp bebekle ikizlerine hamile kalmış bir kadın..erken doğum yapmış oğlu bir kaç gün yaşamış ölmüş kızınında gözleri görmüyor..bu erken doğum çok önemli bişey yaa..çok üzüldüm görünce..halimize ne kadar şükretsek az...ben çok korkuyorum 2.dede aynı şeyler olurr diye..

bak hilalcim bende yoğurdu bisküvi katıp veriyorum ama içinde tam ezmiyorum bilerek..pütürler kalsın hafifyumuşak oluyo zaten..diliyle damağı arasında ezmeye çalışsın..öyle öyle gelişirmiş ezme duyuları..çok yatık verme..defnede düz yatınca geriye doğru akınca öğürür gibi oluyo bazen..hafif dik şekilde ver..ekmek parçalarını zaten mama sandalyesindeyken yani dik olarak veriyorum..ağzında geveliyo geveliyo sonra yutuyo...

Bu arada şiirimi tabii çalabilirsin..bende başkasından çaldıydım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…