ALLAH hepsini islah etsin ne diyim.daha 2 gün önce 1 saatlik bebeği çıplak çöpe atmamışlarmıydı!yani hertürlü küfür ve beddualar onlara olsun.valla bi ara herkes kızmaya başlamıştı bu kız babasını anne zannedecek diye.eve gelince bende rahat ediyorum kızımla hep o ilgileniyor.bu kadar yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar var bir yandada bulup çöpe atanlar veya sevgililerine gidenler.herkesin imtihanı farklı oluyor canım.bu arada yarın kızımla anne bebek fuarına gidecem pek hehecanlıyız karı koca:52:
nurcancım kayıt randevu falan yok..öyle çarşıya gider gibi gidiyorsun..
ya bende eşime öle sölüyorum..çocuğu olupda yürütec almayan mı var yok 3 kişi öle oldu diye benim kocam istemez koymak..herşeyii çok fazla didiklerde haddinden fazla
neyse 1 ay geçsin zaten şimdi ayakları yere değmiyor ondan sonra koyarızz...
annemde senin dediğin gibi 3 ay sonra yürür zaten dedi:))
erken yürütece basvurmak bebegin omurgasını etkiliyor yoruyor sanırım
şuanda zaten koymuyorum ayakları yere değmiyor kaldırdım da..1 ay sonra felan koymayı düşünüyorduk fakat eşim araştırma yapınca ne zaman koyarız bilemiyorum...
Cevabın içinde sağoll
allahım allahım neler veriyorsunuz ölee...benim kızım meyvenin püresini dahi yemiyor öğürüyor..bende suyunu sıkıp veriyorum onu içiyor..
Bende hazır şeyler vermiyorum zaten benim yaptığım yoğurtu yiyor içinede bisküvi koyuyorum öle veriyorum çok seviyor..meyve püresi zaten hiç almadım..sütle büskiviyide sevdi ona peynir felanda katıyorum öle yiyor..çayıda denedik onuda yiyor..kızım şekerli şeyleri çok seviyor..
Ezo gelin yapmıştım kızıma suyundan verdim onu aldı katısı gelince öğürdü..ne güzel yiyor kızlarınız maşallahhh...
Gülinnn şiirin çok hoşuma gittii..bende face giriyim paylaşıcam , çalıcam senden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?