Kızım oluyor teyzeleri..

benim kız babayı gördüğünde beni tınlamıyor mersinli.baba gerldiğinde elini yıkamaya bırakmıyor ağlıyor babada durmak istiyor..ve babasını mutfağa bile yollamıyor o kadar düşkün..zaten babadan banada gelmiyor..bende bazen üzülüyorum ama olsun şanslıyız en azından babada duruyorlar nefes alıyoruz..
evet doğum kuranı yapıcam küçük olduğu için erken yapmadım.zaten milletimde gelip görmüştü bebeği ondan acele etmedim ama yapmak istiyorum inş haftaya bişey olmazsa yapıcam.diş içinde bizde öle bir adet yok zaten ilk sende duydum bilmiyordum ki dişide çıkmadı zati:)

aynen hilal bizim kızda öyle baba el yıkarken bile kıyameti koparıyor kucağıma alıp babayı banyonun önünde bekliyoruz.ondan sonrasıda hep babada.ya evet gerçekten eşim olduğu zaman heryerde çok rahatım.tatilde,akşam yemeğe gittiğimizde,pazar gezmelerinde hatta akşam misafir gelince işime çok yarıyor onda durması anne diye tutturmaması ama hadi kızım gel diyincede kafasını çevirip resmen tırnaklarını babaya geçirince beni bırakma diye ister istemez bir üvey anne gibi hissediyorsun kendini.hele eşim bazen kızıma kızma,kızıma karışma,kızıma kötü davranma gibi lafları şakayla karışık olsada söylese çıldırıyorum.o benim yavrum nasıl kötü davranırım diyip çıkışınca vay efendim sen çok alıngan olmuşsun ben şaka yapıyorum.yapma efendim yapma diyorum.anneliğime laf edecek şakalar yapma diyorum.galiba kızında ona fazla düşkün olması beni hassaslaştırıyor böyle şakalarda.ama yapacak bişey yok kızımın ilk aşkı babası oldu.kabul etmekten başka çaresi yoknede olsa zamanı gelince anneeeee diye ağlıyacakşaka maka kıskanıyorum galiba

kızlar bebekleriniz her ne kadar babalarına düşkün olursa olsun sizin yeriniz bebeğinizde bir başka inanın...çünkü babaları kısıtlı görüyo..çok uzun süre babayı görüpte sizi az görmüş olsa bu sefer sizi istiyecektir emin olun..

Son düzenleme:
mersinli canım aynı dediğin gibi bizim evdede..ama çok laf sölediğim sölenemez yeterki onda dursun..hem kısıtlı görüyorlar gülinin dediği gibi hemde babaları o kadar düşkün olunca biraz fazla düşkünleşiyorlar..
ama benimde kıskandığım noktalar var tabi.tüm ilgi bebekde artık eskisi gibi ilgilenmiyor eşim benimle..hayatı kızı tamam benimde hayatım kızım oldu ama sanki eşiminki daha fazla..bende pek ilgi gösteremiyorum eşime ama o bana göstermeyince üzülüyorum..biz çok iyi anlaşan bir çiftdik mina doğmadan önce ama mina doğduğundan beri 5 yılda tartışmadığıumız kadar tartışıyoruz..bide sağolsun eşim herşeye karışır oda tabi beni kızdırıyor..
galiba benimde psikolojim bozuldu..tüpdü,erken doğumdu evde tıkanmaydı derken psikoloji kalmadı..küçücük şeylere kırılıyorum ,darılıyorum ne olcak halim bilmem yani..
tatile gitmeyide çok sıkıldığım için istemiştim ama oda olmadı

çocuk olmadan önce neler düşünürdüm,neler yaşıyordum.ve şimdi olduktan sonra neler düşünüyorum, neler yaşıyorum..hayatım çok değişmiş yaaaaaaa:))
ama bir gerçek var ben eşimi çoooooooooook seviyorummmmmm...galiba kıskançlık böle bişey:))

ahhh hilal ah aynı dert bende de varkapıdan giriyo zil çalar çalmaz kızımla beraber karşılamak için hemen kucağıma alıp kapıya koşuyoruz.kapı açılır açılmaz bunlar gözgöze gelince hemen kucaklaşıyorlar ve beni öpmüyor bile.ben arkasından gidip hoşgeldin canım diyince anlıyor ne yaptığını öpüp sevgi gösterileri yapıyor.ben herşeyin sevgisini ayırmaktan yanayım.tamam evlat başka bir aşktır ama eşlerin çocuk nedeniyle uzaklaşması çok kötü.geceleri nisa uyandığında yatağımda emziriyorum yatarken dalınca yatağına koyuyorum.1 aydır yatağına koydurtmuyor yanımızda yatıyordu.kızıyodum hem alışır hep yanımızda yatmak ister diyodum bide ortamızda olunca ister istemez ayrı düşüyoduk.neyseki kayınvalidem bişekilde yanımızda yattığımızı öğrendi ve bize kızdı.yanınızda yatırmayın dinende günah dedi.eşler ayrı kaldığı için çocuk ortada yatırılmaz dedi.bide mazallah ezersiniz çocuğu dedi.neyseki onu duyduktan sonra düzeldi.aklın yolu bir.doğru 10 tane olmaz 1 tane olur zaten.arada bir kendini kaptırınca bi hafiften kendine gel diyorum düzeliyor.ay anam bunlar sonradan görme hilalcim.bi kızları olmuş şaşırmışlar

kesinlikle mersinli katılıyorum sana şaşırmış kalmışlar sonradan görmeler ne olcak:)))))

ben eşimle konuştum yine eskisi gibi olalım diye bir birimize zaman ayıralım diye..ve bugünden itibaren inş herşey çok daha güzel olucak..arkadaşım buldun da bunuyorsun diyor boşuna huzursuzluk yaratıyorsun diyor..ne çiftler var diyor..evet var ama bende eşimin ilgisine o kadar alışmışım ki ilgilenmediği vakit çok üzülüyorum..isteklerimi yapmadığı vakitde tabi..buda benim huzursuzluğum oluyor bunu baştan düzeltmek gerek diyerek çalışmalara başladım:))

rabbim herkese huzurlu yuva nasip etsin inş çok önemli gerçekten ne adamlar var hemde kendi etrafımda..neyse şimdi çıkıyorum eşim geldii....

canım doktor amlayarezeneye herşeye hayır dedi birkaç ay idare eyt geçer gaz sancısı dedi (((((((((
nazar değdirdim valla kızım 1 haftadır hiç durmuyor misafirdende nefret ediyor hele bide misafirin çocuğu varsa ortalık çığırtıdan geçilmiyor hiç susmuyo r:))))))

canım mentollü selpaklar var çok iyi eni çıktı onları kullansan aspiratörden daha iyi geçmiş olsun

valla ben değdirmedim sen değdirdi,n deme demiştim sana:))))))
bende aspiratör kullandım çok rahat burun temizlemek için dediğinide bilmiyorum zaten:)))şimdide bırakmıyor benim kız aspiratörle temizlemeye büyüdüler yaaaa kocaman oldu benim minnoşum:))

mersinli tatil resimlerinize bayıldım özellikle nisanura çok güzel yakalamışsın kızını...

ben değdirdim canım nazar :)))))))))))))))))) kızıma he he hep alıyo :)))))))))))))
bende aspiratör kullanıyorum şuan mendil mentollü olduğu için canı yanar benimki daha bebek ama yiğenlerim hasta olduğunda burnu açılsın diye kullanıyo ablam aspiratöre göre gripte daha iyi aspiratör günlük kullanımda iyi aama benim kızım çok kızıyo onu burnuna değdirince çok sinirli saçını çekiyo hemen yüzünü çırmalıyo tırnaklarını hep kesiyorum o yüzden ay çok değişik huyları var elini gözüne sokuyo emerken bende tutuyorum elini huy edinmesin diye hııııııı bide uyurken elini yüzüne koyup uyuyor ay çok hoş bişi ya insanın çocuğu lması sizinkiler şimdi dahada büyük size sarılırlar tepki verirler nekadar güzeldir sizin şimdi:))))))))))))

her zamanları ayrı güzel bebişlerin canım..dediğin gibi anne olmakda ayrı bişey..rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inş.

kızın hayırlı olsn gue gule buyut kızını adıyla yasıyla buyusun . benımd ebı kızım olcak teyzesı ısmı zeynep ıns allah bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımızz almak nasıp etsın.bızde bayram bebısı olcak galıba 10 kasımda :İ:)

hayırlısıyla doğsun inşallah...analı babalı büyüsün...

kızlar bize ilk zaman sütüm yok diye mama verdirmişlerdi bir hafta bu mamayı artık atayımmı kızım 1 ay 20 günlük felan amam bozulmuşmudur gerçi hava almıyor kavanoza koydum ama kutusunda 3 haftada tüketin diyor sizler mama kullandınızmı napiyim atayım diymi zaten kızım emiyor artık mama verm,iyorumda

at nurcancım at...en fazla 1 ay tutabiliyosun..senin baya olmuş..üstündede 3 hafta diyorsa hemen at zaten...

at nurcancım at...en fazla 1 ay tutabiliyosun..senin baya olmuş..üstündede 3 hafta diyorsa hemen at zaten...

sağol canım attım dün zaten mama vermiyorum boşuna durmasın evde lazım olursa alırım bidaha ama inşallah lazım olmaz şükür sütüm geldi yetiyo şimdilik teşekkür ederim

naber kızlar ne alemdesiniz.ben bayağıdır görünmüyodum şehir dışındaydım annemlere geldim.tabi gelen giden fırsat bulamadım bir türlü.kızçeleriniz ne yapıyor.benimki tam bir cadı olmuş durumda.babamız yanımızda değil diye bana çok düştü odadan çıkınca bile ağlıyor.uyku düzenide bi değişik oldu.erkenden kalkmaya başladı huysuz oluyor geceleri.babasıyla aşk yaşama saatleri olunca geceleri başlıyor kudurmaya.neyse bu hafta sonu gelecek biraz hasret giderir.bana tam anne diyor artık.çıkınca anne anne gel diyor.ayy bayılıyorum okadar şirin çağırışı varki.alkış yapıp şarkı söylemeye çalışıyor.geç emeklemeye başladı ama resmen emeklerken koşuyor artık.tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor.bir kuduruyor hele sinirlenince felaket bişey oluyor.yaşına da az kaldı be kızlar aylar ne çabuk geçti.geçen sene bu zamanlar karnımız burnumuzda sıcaklarla savaşıyor bir an önce kızlarımıza kavuşmak için gün sayıyorduk.vay be....

evet mersinli aynen cnm..geçen sene nerelerdeydik..bak ne çabuk geçti..bizim kızda çok hareketlendi..kıpır kıpır..çok tehlikeli zamanı...artık 7-8 adımda atıyor..tay taya zaten duruyo..ama çok cesaretli hemen yürümeye çalışıyo...o yüzden hep etrafında olmak zorundayız..benim kız hepten bana düştü..hiç bir iş yapamıyorum..bizim tatil işide eylüle kaldı..geçen erdeğe gittik 2 günlüğüne..denizi çok sevdi..ama ben gittiğimiz gün adet olduğum için kızımla denizde hiç oynayamadım...neyse kız durmuyo..bayyy....

ay nehoş benim kızda ozamanlara gelse biz geçen cumartesi geliboluya memlekete gittik tatil yapalım diye amaaaaa benim kız sürekli bağırdı ağladı hiiiiiiiiç durmadı denize giremediğim gibi bu hafta festival vardı onu bile kaçırdım dün geri döndük 1 aylık bir tatil ayal ederken1 hafta ancakkaldık :)))))) bu arada kaynanam kızımı emekletmek için zorladı destek verince arkadan kızım emekliyor ama ben çok huzursuz oldum daha küçük nkızım dedşim ama o kızım kafadını vücudunu daha tam tutamıyor diye kemikleri gelişmemiş bunun dedi kızımağlıyor ayağımda sallıyorum diyede bırak alar ağlar susar ben benimkileri yatağa kotup npazara giderdim dedi tabi kzıma habire bişilertaddırdı acaba benmi yanlış bakıyorum kızıma dedim doktorlar 4 aydan sonra az az 6 aydan sonrada öğün olarak başla diyorlar kiiiii emeklemek kaç ayda hiç bilmiyorum kzım daha 2 aylık kendini kafasını tutmadsı lazımmı emeklemesi lazımmı bana fikir verin aaaa bu arada ben kızımın kıyafetlerini ayrı yıkıyorum kendi deterjanı ve yumuşatıcısı varkaynanam gereksiz at hepsini yıka dedi bideeeeee son olarak kızımın bebekler için şampuan ve vücut jeli var onlar hep yaln sabunla yıka dedi daha sağlıklıymış sizler napıyorsunuz ablama sordum ama ablam boşver dnleme dedi ay çok şey sordum ama çok üzüldüm kzıma bişi olcak diye bi yandan ağlaması iyi oldugibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…