Kızım oluyor teyzeleri..

mersinli canım şimdiden kızının doğumgününü kutluyorum...nice nice yaşlara ersin inşallah...
bizde yaptık doğumgünümüzü ..istediğim gibi oldu çok şükür..ama insan hani kendi düğününü pek anlayamaz ya..bende sanki öyle oldum..dışarıda parkta yaptığım halde pek yoruldum..saolsunlar tüm çağardıklarım geldi..çocuklarda salıncaklar arabalar oyuncaklar olduğu için hiç sıkılmadılar..1 şeklinde pasta yaptırdık..parti süsleri falan aldık..kendimizce süsledik işte..aman mersinli uykusunu ona göre ayarla nisanurun..yoksa pasta üflenirken buğuz yapmasın sana..biz kılpayı kurtardık işi..biraz daha geç kalsaydık ağlayarak çıkıcaktı resimlerde...hemde gitmeden önce uyutmuştum..neyse işte çok şükür isyediğim gibi oldu..
mersinli buarada resimleri msn e yükledim..bakabilirsin canım...

Son düzenleme:
kızlar sahi yazmayı unuttum..defnenin hoppalada bir videosunu çekmiştim..oyuncakları yıkmaya çalışırken..vidivodo sitesine koymuştum..2 gün önce kanaltürkte gakguk programında çıkmış defne..ama biz maalesef görmedik..arkadaşlar arayıp haber verdiler..ama googleden azimli bebek diye yazarsanız çıkıyo yine..birçok başka sitelerede koymuşlar..

gülincim seyrettim maşallah defneciğe...doğum günü kutlu olsun defnenin faceden kutladım burdanda kutkuyum..nice mutlu senelere kızlarınla eşinle inş gülincim..

mersinli pc ı pek açtığım yok ondan resimde koymadım..gerçekten çok fazla özenmişsin inş istediğin gibi olur..ben zaten az kişiyi çağırdım ve çokda özenmedim ilk yaşı olduğu için hatırlamıyacağı için..ama resimli pasta yapmayı düşünüyordum onu hatırlamıyacağı için 2. yaşına erteledim..şimdiden nice mutlu senelere girersem cuma günü tekrar kutlarım.resimlerini mutlaka koy sende çok özen var merak ederim:))

hilalcim eski facemi silmişsindir inşallah..şifremi kırmışlar giremiyorum...yeni olanı kabul etmişsin gördüm...

konu başlığını görünce aklıma bu dizeler geldi paylaşmak istedim:

'...Hayat iki seçenek sunuyor: ya payına düşen kederi parlatacaksın; ya da ömrünle iyi geçinmeye bakacaksın. İkincisini tercih edersin umarım...
Bana öğretildiği gibi kızım; öğrendiğin çiçek adlarını unutma, kelebekleri kitap arasında kurutma, kin büyütme kalbinde ve incitme kimseyi...
Dilerim dünyaya geliş nedenini sen çabuk bulursun.yolun acık olsun.... '

(iclal aydın- canım kızım)

çok anlamlı ve güzel dizeler..teşekkürler...

.öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.gerçi biz bayram yapamadık.arefe günü cenazemiz oldu ve komada olan yine yakın bir akrabamız oldu.birbirinden bağımsız 2 insan.önce cenaze 2 gün sonra komalık hasta.yani cenaze ve hastanede gecen bir bayram oldu.çok yakın akrabamız olduğu içinde çok etkilendik.arefe günü istanbula geldik.yani ne bayram nede doğum günü olmadı.kendi aramızda bile bişey yapmadık içimizden gelmedi.sadece sabah onu öpüp doğum günün kutlu olsun dedik ve aldığımız hediyeleri verdik o kadar.bu seferlik böyle oldu artık ikinci yaş günü güzel geçer.ama ilk yaş gününüde asla unutmayacam.zor günlerdi kızlar.defnenin resimlerine baktım bayıldım.çok güzel olmuş kocaman olmuş maşallah..vidyosunuda izledim çok şekerrrrkızlar kızım 4 gündürde çok hasta.3 gece hep hastanede sabahladık.boğaz enfeksiyonu ama ateş çok yüksek.çok korktuk.hala ateşi yüksek 3 saatte bir ateş düşürücü vermeme rağmen 38.5.offf dua edin iyileşsin bir an önce çok yoruldum.

canım öncelikle başınız saolsun..zor günler geçirmişsiniz..olsun daha çok doğumgünleri kutlarsınız inşallah..önce sağlık şart...nisanur için de geçmiş olsun canım..ben de 3 gündür griple uğraşıyorum..ama çok şükür defneye geçmedi şimdilik...yaz gribi daha zormuş..inşallah bir an önce iyileşir yavrun...
bu arada benim msn imde face mde çalındı canım..yani şifremi kırmışlar giremiyorum her ikisinede..msn adresim değişti...diğerini sil canım..hilal sana msn den vericek diğer msn adresimi..ama diğer msn imi muhakkak sil canım...

başını sağolsun canım inşallah diğer yaşlarını kutlamak nasip olur Allahım kızına acil şifa versi zordur yavrusu hasta olunca insan kötü oluyor çok iyi biliyorum ama emini toplanır nisacık annesi dualarımız seninle ve kızınla

sağolun kızlar ama bu aralar biri bitiyor biri başlıyor.verdiğim antıbıyotık alerji yaptı nisada.yüzü vucudu hep kıpkırmızı.ben kızamık oldu sandım bugün sağlık ocağına götürdüm ilaç alerji yapmış dedi ve ilacı değiştirdik.ayy kızımın yüzü dahil heryeri kıpkırmızı beneklerle doldu.off tam ateşi artık düştü derken bu seferde bu çıktı.çok yorulduk kaç gündür.meğer çocuk hastalanıncane kadar zormuş ne kadar yorulup üzülüyormuş insan.ALLAH beterinden korusun.ben kışa girmeden grip aşısı yaptırım diyorum çocuğu.salı günü aşısı var dra danışacam.siz aşısını yaptınızmı?aşıdan sonra hastaneye gidip ayrı bişey yapılması gerekiyormu?ben artık doğum yaptığım hastaneye gitmek istemiyorum.en son hastalandığında acile gittik gerizekalı doktor çok suratsız ve ilgisizdi.güya paramızla özele gidiyoruz bizde sinirlenip zeynep kamile gittik.o kadar temiz o kadar güzel biryermişki ve çok ilgililer.sıra bile beklemedik.drları çok iyiyidi.ve 1 lira bile vermedik.acil bir durumda artık oraya gidecem.para için kızımı hep delik deşik ettiler doğduğundan beri.her kontrolunde dünya kadar saçma sapan tahlil istiyorlardı.o nedenle size soruyorum sağlıkocağının aşısı dışında hastanede bişey yapılması gerekiyormu beni bilgilendirin gülin ve hilal.
bu arada gülin msnden ekle beni yolla davet ben kabul edim seni.veya özelden msj at.

ay canım ya yazık kızına geçmiş olsun tekrar geçer annesi üzme kendini
bu arada zeynep kamil çok iyi bir hastanedir canım birçok özel hastane sıkışınca oraya gönderiyor bebekleri özeller dediğin gibi habire kan alıp saçma sapan lüzumsuzz testler yapmaktan başka bişi bilmiyorlar

mersinli canım başın sağolsun ve çok geçmiş olsun..kızların dediği gibi diğer doğum günlerini kutlarsınız inş..

ben doğum yaptığım hastaneye gitmiyorum zaten aylardır çünkü dr.umuz o hastaneden ayrıldı.oturduğum yerde özel bir kliniğe gidiyoyoruz ama aşılarını sağlık ocağında yaptırıyoruz..

ben bu ay su çiçeği aşısını yaptırıcam dr yaptırırsanız iyi olur dedi bizde yaptırıcaz.grip aşısını hiç düşünmedim doğrusu dr.ada sormadım..küçük değillermi grip aşısı için ben bilmiyorum canım..

bu arada biz nasip olursa 2 bilemediniz 3 hafta içinde karşıya taşınıcaz artık orda yalnız başıma ne yaparım bilemiyorum:2:

mersinli canım defnenin iki tane aşısını yaptırdık geçen cuma günü..sağlıkocağında..biri zatürenin son dozu diğeri de 3 lü karmaydı..bende su çiçeği aşısını vurdurucam özel dr una.ama bu aşıdan sonra 3 hafta geçmesi gerekiyormuş..bu ayın 24 ünde tatile çıkıcaz ..ordan döndüğümde yaptırıcam..bir daha sağlık ocağında marttaymış aşısı...şimdilik başka aşı yok canım...
bu arada senin msn adresini unuttum canım yaa..benimkini özelden vereyim ama yasak olabilir..yinede bir denicem bakarsın....

Son düzenleme:

sağol canım.ama iş işten geçti 1 yıldır boş yere sırf para için dünya kadar kızıma test yaptırdılar.çevremdekiler hep uyardı beni bunlar para tuzağı yapma diye.ama ilk olunca insan pimpirikli oluyor.çok pişmanım kızımın canını o kadar yaktığıma.zaten özel bir klınıkte serum vuracaklardı kızmı delik deşik ettiler damarını bulamadılar onlar zeynep kamile yönlendirid.onlarda hiç gerek yok niye kıza serum vermış dediler.para için dedim.sen sen ol bu tuzaklara düşme canım.

ben 6 aydan itibaren grip aşısı vurulur diye biliyorum.ayy bu hastalığı o kadar gözümü korkuttuki kışın rahat geçsin istiyorum.demek benim tarafıma geliyosun.nereye taşınıyosunuz?yakın olursan görüşürüz.

boy kilosunada baktırdınmı ne alemde.gerçi resimlerde baktım maşallahı var.çok şirin çıkmış maşallah.bizimde aşımız yarın.o zmn hemşireye sorarım özele gitmemize gerek varmı diye.msnini yükledim.açtığında eklersin beni.şifreni aman iyi sakla çalınmasın bidaha.

canım benim doktorlardan çok canım yandı tek bir doktora asla güvenmiyorum hamile ikende 3 ayrı hastaneye gidiyordum şimdide 3 ayrı yere gidiyoruz hatta şimdi maltepede ablamdayım belki bugün götürürüm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…