maşallah defneye çok iyi kilosu..benim kız çok küçük hala ama mersinlinin dediği gibi artık kiloya kafamı takmıyorum..sağlıklı olsun hasta çok fazla olmasın yeter.bende hergün kahvaltısını, çorbasını, yoğurdunu, meyveyi yoğurduna ve bazende kahvaltısına koyuyorum akşamda muhallebisini mutlaka veriyırum ama az ama çok..karnı aç olsada oyalanmadan yemek yemiyor.pc dan hanfendiye reklam indirdik 118 80 reklamlarını, molfix ve şimdi garanti reklamını onlarla zorla yediriyorum..ama dediğiniz gibi bir gün iyi yiyor diğer günü severek yediği şeyi yemiyor belli olmuyor halleri..
zaten 1 haftadır nerdeyse annmedeydim rahattım kardeşimle birlikte yediriyorduk en azından o kucağında tutuyordu ben yediriyordum şimdi eve geldik yine yalnız başıma sinir krizleri geçiricem..çok zor yemek yedirmek çok zor..ve kızım kimseyle yemiyor ve uyumuyor bu beni dahada yoruyor..önceden babaya çok daha düşkündü şimdi beni istiyor ve bide babamı çok seviyor sesini bile duyunca deliriyor çünkü dede her istediğini yapıyor..dededen babaya gitmiyor yaa..ama uykusu gelince sadece beni istiyor..heralde taşınınca hepten bana düşkünleşecek..
bende prizlere koruma aldım dokunuyordu mecburen ama dolaplara almadım ayakkabılığa ip koyuyorum..mutfağa lazım aslındada almadım..mersinli iyi fazla yerin varmış boşatmısşın benim fazla yerim yok hele mutfakta hiç:)
ateşi oldumu su çiçeği aşısında defnenin gülin? minada olmadı sanki hiç aşı olmamış gibiydi..
bu arada havalar çok soğudu ben sıcağı seviyorum soğuğu sevmiyorum çok üşüyorum istediğim gibi dışarıda çıkamıcam minayla bide taşınma faslı var hayırlısıyla bir atlatsam minnoşumu hasta felan etmeden..
mersinli kııznın yeni resimlerine baktımda çok tatlı çıkmış ama eskisi gibi resim koymuyorsun genelde resinleirn çoğu eski:))pembe mini eteği waikikiden almışsın heralde minadada aynısından var ama nisanurda daha güzel durmuş bedenini küçük aldığım halde hala bol oluyor minaya:))