Kızım oluyor teyzeleri..

her geçen gün farklı şeylerin planlarını yapıyoruz.şimdidende acaba nerde doğum yapalım derdi başladı.uzaktan ne kadar kolay geliyor ama gerçekten zor uzun bir yolmuş bu yolculuk.ama çokta keyifli bir yolculuk.ALLAH yardımcımız olsun.

amin mersinli...bende bir hamile kalsam diyordum..hamile kaldıktan sonra düşünceler dahada fazla arttı...ama dediğim gibi bunlarda güzelll

bu akşam kendi dr umla görüştüm..saolsun bana dr önerilerinde bulundu..onun tavsiye ettiği dr a gidicem..plasentam aşağıda olduğu için cerrahlığı iyi bir dr olması gerekiyo..çünkü keseceği yerde plasenta olduğu için anne içinde bebek için de tehlikeli bir durummuş...siz ne zaman gideceğinize karar verin ben senin için randevuda alırım dedi...artık bundan sonrası da allaha kalmış...

justingcim içini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek.sağ salim şu önümüzdeki 3 ayı atlatalım doğumuda sağlıklı sıhhatli yapalımda rahat bir nefes alalım inşallah.

kızlar geçen hafta şeker testi yaptım.50 gr.1 saatlik açlık testi.174 çıktı ve dr yüksek dedi perhiz yap 1 hafta sonra tekrar yap dedi.şeker erken doğuma neden oluyormuş.ben biraz tatlı meyvelere,dondurmaya ve meyve sularına çok yüklendim acaba ondanmı böyle yüksek çıktı.çok tedirgin etti beni.

mersinli cnm sakın üzme kendini..ama perhizinide yap..geçen haftalarda arkadaşım doğum yaptı..onunda yüksekti..ama erken doğum riski olmasına karşılık olmadı...ama perhiz yapman gerek tabii..bebek iyi gelişsin diye yükleniliyo tabii o tür şeylere çok çıkması doğal..hayırlısı arkadaşım...

bende c.tesi yaptırdım 133 çıktı dr normal dedi...ama bende geçtiğimiz ay 3 kilo aldım..banada dr yediklerine dikkat et dedi..normalde 12 kilo alınıyormuş ben şimdiden 9 kilo aldım ve son aylarda daha çok kilo alınıyormuş...tatlı şeylerdende uzak dur demişti dr...
mersinli sadece diyetmi verdi??hamilelikde şekerin erken doğuma yol açtığını bilmiyrdum..çok üzme kendini bebeğinide üzme canım..çok yol aldık inş hayırlısıyla zamanında gelicek kızlarımız...bebişin kaç gram olmuşş..dr bana kilo almana nazaran bebek o kadarda kilo almamış dedi....ama haftasına göre normalmiş...24+4 de 722 gramdı...

1 bardak içtim 50 grlık açlık yapıldı.1 haftadır dikkat ediyorum neredeyse günde 1 tane ekşi elma dışında meyve bile yemiyorum.bende şimdiden 9 kilo aldım.son kontrolum 19 mayıstı bebeğin kilosu iyi dedi dr.pazartesi tokluk testi yap dedi dr.pazartesiyi iple çekiyorum umarım düzelmiştir şekerim.

kızlar korktuğum başıma geldi..8 gün önce kanamayla uyandım..hemen dr uma gittik..kesinlikle istirahat verdi..annemde kalıyorum..ilk bir kaç gün hiç yerimden kıpırdamadım..sadece tuvalete gittim..neyseki kanın rengi kahveye dönüştü ve bir kaç gündürde tamamen bitti..ama risk devam ediyormuş..erken doğum olabilirmiş..yada hastaneye yatmam gerekebilirmiş tabii tekrar kanamam olursa..o yüzden belkide doğuma kadar annemde kalıcam..eve uğrayıp birşeyler almaya geldim..sizede bir bakayım dedim..ben uzun zaman nete giremem ...hayırlııyla sağlıklı bi şekilde doğarlarlar inşallah..bu arada kızım gayet iyi..1200 gr olmuş..kıpır kıpır..ama yinede çok endişeliyim..hepinizi öpüyorum kızlar...

ay canım benim ALLAH yardımcın olsun.umarım herşey yolunda giderde bebeğini zamanında sağsalim doğurursun.kafana sakın takma yerinden de hiç kalkma hep istirahat et güzel haberlerini bekliyoruz canım.ALLAH yardımcın olsun canım.

bencede annenede kal canım..inşş sağlıklı ve zamanında hayırlısıyla gelir kızlarımız...bu arada bebeğine maşallahhhhhhhh erkende doğsa bebeğinin büyük olması çok iyi...bebeğin zamanında doğarsa topaç olur kesin...doğurduğunda yada evine geçtiğinde bize haber ver canım....

canım test yaptım şükürler olsun 91 e düştü.moralimde yerine geldi.dr.um hamur işi yeme tatlıyıda fazla tüketme dedi.şimdilik bir problem yok canım.inş.sonuna kadar böyle olur.

sağol canım.dün tekrarladım 90 olmuş şekerim.moralim düzeldi bi sorun yok çok şükür.çok kafama taktım çünkü.insan bu durumda en küçük şeyleri bile fazla kafasına takıyor galiba.

kızlar ne alemdesiniz?justing seni merak ettim neoldun acaba?inşallh düzelmişsindir.önümüzdeki hafta bebeğimle randevum var çok heyecanlıyım.büyümüştür şimdi kızım.sizinkiler ne alemdeler?

saol cnm yaa..yiyim şükür...dikkat ettiğim sürece bi sorun yok...kanamam da yok..arada çıkıyorum dışarıya ama kendimi yormadan...annem bizde kalıyo..hiç bir işte yapmıyorum..bebeğim de gayet iyiymiş..iki hafta önce gittik dr.a...1230 gr dı..e şimdi daha büyümüştür herhalde..pazartesi tekrar gidicem...hareketlerinden ve tuvalete kalkmaktan geceleri hiç uyuyamıyorum...öpüyorum sizleri....kendinize bebişlerinize iyi bakın....

merhaba kızlar
justing canım bende pek iş yapmıyorum..tüp bebekle hamile kaldığım için bişey yaptırmıyorlar bana..sağolsun kardeşim ve annem ve birde eşim evi temizliyor...ben bir tek yemek yapıyorum...
kızlar kilolarınız ne alemde..ben çok kilo aldım yaaaa...yememe dikkat ediyorum akşam ekmeği kesdim yinede kilo alıyorum anlamadım gitti yaa..
birde kan hapı,vitamin hapı birde balık hapıda içiyorum bunlardanda kilo alıyor olabilirmiyim...şimdiden 75 kilo oldum..doğuma var daha 2 ay kafama bu kilo işini takıyorumm..birde bu kiloları vermesi var...
benim bebeğimde 28+3 de 1182 gramdı..dr. haftasına göre uygun diyor...fakat bazı duyanlar bebeğin küçük diyor...o kadar da dikkat ediyorum..sütü sade içemiyorum ama nesguik içiyorum koca bardakla sabah ve akşam..neyse hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşşşş..sonucunda doğan büyür değilmii???
bu arada kaçıncı haftada doğum yapıcaksınız kızlar??benim doğum 20 eylüle geliyor sezaryan olacağı için dr 10 gün önce alırız dedi...fakat bayrama geliyor..bayramın 3 yada 4.günü alırız demişti...bir aksilik olmazsa inşş....
kızlar bundan sonra dr. muayeneler için 15 günde bir geliceksin dedi..sizler hala ayda birmi gidiyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…