mersinli canım benim kızım alıştı artık akşmları huysuzluk felan yapmıyor..geceleri kalkıyor fakat yanıma alıyorum dönüp dönüp duruyor sonra kendi uyuyor allaha şükür...
ıspanak yaptım yemedi kızımın severek içtiği tek yoğurt çorbası sebze felan yemiyor ama allahtan tuvalet problemimiz yok...
merhaba kızlar inşallah bebişlerinizde sizde iyisinizdir biz 6 ayı bitirdi ek gıdalara başladık kızıma çeşit çeşit sebze çobaları yapıyorum :))))))) çokta seviyor hazır hiç birşeyi beğenmiyor pirinç unu felan yemiyor bir sürü çeşit alık eşimle arkadaşlar dedi diye hiçbirini yemedi biraz kabızlık çekiyoruz yalnız onun içinde kayısı suyu ver diyorlar bu hazır kutulardn ama ben dokunur diye daha vermedim
birde yürütece bindiren varmı kaçıncı ayda biniyorlar
unutmadan benim kızım her hafta başka bir kelime öğreniyor ama 2 gün sürekli söleyip sonra unutuyor sizinkilerde ölemiydi şimdiye kadar anne -baba-hadi atta- dede bunları söledi ama dediğim gibi 2 gün söleyip bidaha sölemiyor şuanda hadi atta diyor ama onuda azalttı sanırım unutcak nedenki acaba
geçmiş olsun mersinli...bu zamandan sonra hastalanma mevsimi geldi maalesef...
defneninde uyusu biraz düzeldi sanırım..gece 2 kere kalkıyo artık..çünkü tok yatıyo artık..gecede meme veriyorum..yanlız defne yeme konusunda hala mızmızlanıyo..1 haftadır çorba yemiyo..daha çok lokma lokma yemek istiyo..sanırım çorbadan bıktı...tavuğu tercih ediyo...güzel yiyiyo..bir tanede muz yiyiyo..yoğurdu bazen yer bazen yemez..dr üstüne gitme dedi..sabır işi ama geçicek bu durumlar dedi..bende öyle yapıyorum..iki dişi patlamak üzere..hala patlamadı....
içime doğmuştu kızım olacağını.çok heyecanlıyım çok mutluyum.kendini gösterdi bu sefer kuşum,minik kızım.içimde kıpır kıpır.RABBİM hepimizin evlatlarını korusun inş.hatta 5 günde öndeymiş günüm.doğum tarihim ramazan bayramında.bayram çocuğu olacak kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?