günlerdir internete girdiğim yok tabi girmediğim için burayada göz atamadım..kızımın gribi şükür geçti..dr.a gittik kızım 8 270 gr olmuş boyuda 73 cm..biraz kilo almış fakat dr. hala az diyor...onun verdiği hazır mamalara devam etseydim eminim bu kadarda olmazdı.çünkü hazır mamaları bıraktıkdan sonra kızım kilo almaya başladı..ve bir daha çocuğum olursa hazır mamaları vermeyi düşünmüyorum..en iyisi muhallebi pirinç unuyla...
ben devam sütü veriyorum kızıma yemek yemediği vakitlerde ve geceleri..sabah kahvaltısınıda devam sütüyle veriyorum.bazı dr.lar 2 bazılarıda 3 yaşına kadar inek sütü vermeyin diyor...
bu arada kzıım bugün doğru dürüst bişey yemedi yemiyor yaa sinirimden dört köşe oluyorum.ne kahvaltı ne çorba kuru fasulye yapmıştım ondan veriyim dedim onada yok...bir tek muhallebisini yedi oda zorla..sevdiği için yada karnı aç olduğu için yedi sanırsam..hiç bişey vermesem akşama kadar yemek yemek istemez...muhallebi tutuyor diye ben veriyorum minaya ne zaman bırakmak gerekirki..
minada artık bardakla su içiyor biberonla hiç içmiyor..meyve suyuda yapıyorum içmiyor,bugün ayran verdim onuda beğenmedi...zaten ne gerek var vitamin almaya:))o kadar uğraşıyoruz ama nerdeeee hanfendi yemiyor, içmiyor...
mersini bende özel olarak meyve vermiyorum...muzu yoğurta katınca yiyor fakat tek başına yemiyor...mandalina verdim eline bana verdi birde elini bana sürüp elini temizliyor benim temiz kızım..elma zaten bebekliğinden beri hiç sevmedi hala yemiyor..aslında yese ne kadar vitaminli...
gülin zaten bünye alıştığında daha kabız yemiyor muz..minayıda yapmıyor..bende sık sık vermeye çalışıyorum muzu...
kızlar kızlarınızı günde 2 kez mi uyutuyorsunuz?minayı belki 1 aydan fazladır belki daha da fazladır bir kez uyutuyorum..çünkü 2 kez uyuttuğumda akşam 12 buçuklarda yatıyor bende erken yatsın diye 1 kez uyutuyorum..millet daha küçük uyut diyor ama uyutmuyorum akşam erken yatsın bu şekilde büyüsün..erken yatmak iyidir...
kızımın hepatit A aşısını yaptırdım...kızımın kilosu az diye dr mama verdi.bundan öncede vermşti ve kızım yemedi ondan dolayı şimdi verdiği mamayıda alıp vermedim..sağlık ocağından balık yağı verin dediler bunu benim dr.da dedi..fakat eczacı daha küçük verme dedi hem alerji riskide varmış..diğer bir eczacı sipraktin ver dedi..benim yiğene verdik biraz toparladı kendini dedi..fakat araştırdık çocuğu uyuşturup çok uyutuyormuş zaten bunu eczacıda demişti ama iştah da açıyormuş güya tabiki öle kızımı uyşturmak felan istemem ondan almadım..böle iyi kalsın...
birde kendi arkadaşım vitamin ismi verdi onun kızıda mina gibi minik o sölediği vitamin iştahını açmış..belki multimix yerine polivit veririm..sonucunda vitamin ve belki iştahını açar denemekde yarar vardır..