nurcancım şimdi baktım nisanın günlüğüne 6.ayında 7 kiloymuş.seninkinin kilosu gayet iyi yani.benim kızımda kabızlık problemi vardı o nedenle dr muz verme demişti kabızlığı yoksa yesin problem olmaz hatta iyide gelir kilo yapar.ama kilosu iyi çokta kilo aldırmak için uğraşma normal seyrindeyse kilosu abartma.çok kilolu çocuk şimdi sevimli gelir ama ilerisi için çokta sağlıklı değil fazla kilo canım.kızın maşallah herşeyi yiyomuş bu senin yemek yedirme konusunda rahat olacağın anlamına gelir.diş çıkarttığı zaman dra gidilmez sadece ateş 38,5 u geçince dra götür.
benim kız 2 gündür yemek yememek için kıyameti koparıyor.ayy resmen savaş yapıyoruz 2 gündür.kriz geçiriyorum valla.oyalansın diye eline bişey verince hızlıca atıyor tabağa geliyor,kaşığı tutup ağzından hertarafı kirletiyor tabi benim sinir katsayım yükseliyor ben gerilince oda geriliyor bu sefer ağlamaya başlıyor.off valla tükendim şu yemek yedirme yüzünden ya.hele üstünü giydirince asıl savaşımız o zaman başlıyor.ya insan her seferindemi ağlar.üstünü değiştirmek zülüm resmen ya.ay çok cocuğu olan anneleri tebrik ediyorum ALLAH kolaylık versin.ya ikiz olsaydı napardım ben ya.kesin kafayı yerdim valla.