Kızım oluyor teyzeleri..

muz minayı kabız yapmadı canım senin kıza tepkisi ne olur bilemem ama her gün verirsen kabız yapmazmış diye duydum...dr kilo alımı için ne diyor?

gülincim iyidir senden naber dicem ama çıkmışsın ben mesajını farketmedim kendime yemek hazırlamaya gittim geldim kii seni görmüştüm burda belki bişy yazmışsındır diye tekrar girdim fakat girdiğimde sen yoktun

üzüldüm şimdi amaa geçmiş sayfada kalmş yazın oraya bakmakda aklıma gelmemişti
neyse artık sonra konuşuruz...

günaydın kızlarrr
gülin bende böle pas atıyım:)ben senin pasını yakalıyamadım belki sen benimkini yakalarsın:)

nurcancım şimdi baktım nisanın günlüğüne 6.ayında 7 kiloymuş.seninkinin kilosu gayet iyi yani.benim kızımda kabızlık problemi vardı o nedenle dr muz verme demişti kabızlığı yoksa yesin problem olmaz hatta iyide gelir kilo yapar.ama kilosu iyi çokta kilo aldırmak için uğraşma normal seyrindeyse kilosu abartma.çok kilolu çocuk şimdi sevimli gelir ama ilerisi için çokta sağlıklı değil fazla kilo canım.kızın maşallah herşeyi yiyomuş bu senin yemek yedirme konusunda rahat olacağın anlamına gelir.diş çıkarttığı zaman dra gidilmez sadece ateş 38,5 u geçince dra götür.
benim kız 2 gündür yemek yememek için kıyameti koparıyor.ayy resmen savaş yapıyoruz 2 gündür.kriz geçiriyorum valla.oyalansın diye eline bişey verince hızlıca atıyor tabağa geliyor,kaşığı tutup ağzından hertarafı kirletiyor tabi benim sinir katsayım yükseliyor ben gerilince oda geriliyor bu sefer ağlamaya başlıyor.off valla tükendim şu yemek yedirme yüzünden ya.hele üstünü giydirince asıl savaşımız o zaman başlıyor.ya insan her seferindemi ağlar.üstünü değiştirmek zülüm resmen ya.ay çok cocuğu olan anneleri tebrik ediyorum ALLAH kolaylık versin.ya ikiz olsaydı napardım ben ya.kesin kafayı yerdim valla.

valla bizim yeme problemimiz hala var..çok ilginçtirki defne bişeyin tadına bakıyo 20 dakika sonra tadını anlıyo sanırım ondan sonra yemeye başlıyo...yani yemiyo diye geri götürmüyorum tabağı ..bekliyorum ..ağız tadı gelsin diye arada veriyorum...sonra başlıyo yemeye..geçen annem börülce salatası yapmıştı..kurusundan..bi tane tattırdım..baktım yedi..bi kase yemöiştir..ertesi günde verdim..valla artık neyi sevip sevmediğini kestiremiyorum..damak lezzeti sık sık değişiyo..bende her şeyden arada tattırıyorum..mesela bugün çok güzel palamut balık yedi..o siyah kısımlarıda boy için çok faydalıymış...ama yarın versem belkide yemez...yani her seferinde ısrar etmicem diyorum ama bişey yemeyincede bütün gün mutsuz oluyorum

valla bizim yeme problemimiz hala var..çok ilginçtirki defne bişeyin tadına bakıyo 20 dakika sonra tadını anlıyo sanırım ondan sonra yemeye başlıyo...yani yemiyo diye geri götürmüyorum tabağı ..bekliyorum ..ağız tadı gelsin diye arada veriyorum...sonra başlıyo yemeye..geçen annem börülce salatası yapmıştı..kurusundan..bi tane tattırdım..baktım yedi..bi kase yemöiştir..ertesi günde verdim..valla artık neyi sevip sevmediğini kestiremiyorum..damak lezzeti sık sık değişiyo..bende her şeyden arada tattırıyorum..mesela bugün çok güzel palamut balık yedi..o siyah kısımlarıda boy için çok faydalıymış...ama yarın versem belkide yemez...yani her seferinde ısrar etmicem diyorum ama bişey yemeyincede bütün gün mutsuz oluyorumdefneye muz kabız yapmıyo..bir tane yiyiyo..şimdilik sorun yok...

gülincim biraz geç yakaladın canım:))

Yine rastlaştık nasılsın?
Valla yemek yiyen evlat bende istiyorum.çocuk bir tek yoğurt çorbası içiyor başkada içmiyor..tavuğu denicem yine.damak tadları belli olmuyor dediğiniz gibi..1 gün yediğini diğer gün yemeyebiliyor.
Mina giyinirken rahat durmuyor ama dahada önemlisi altını değişirken durmuyor elleri birde elini tutmaya çalışıyor ben hem altını hemde elini temizlemeye çalışıyorum...
ikiz konusunda bende senin gibi kafayı yerdim diyorum kesinlikle...olanlara allah yardım etsin...gerçi veren rabbim yardımda eder mutlaka...

ben burdayken sen yoktun hilalcim..ben çıkmışım sen girmişsin..ben gayet iyiyim..cuma günü gün bende..temizlik yapmaya çalışıyorum..tabii defneyle güç bela..heryeri dağatıyor..heryer oyuncak..oyuncakları artık evimin dekoru olarak farzediyorum yoksa kafayı yicem etraf toplamaktan

ay şu kabızlık yüzünden tamamen menüyü değiştirdim ya nede iyi yapmışım.kızıma faydalı yemekler hazırlar oldum ve maşallah yiyor yaptıklarımı.artık her sebzeden 2şer 3er alıyorum hergün bir sebze yemeği yepıyorum kızıma.hatta bazen gece muhallebisi yerine bu yemeklerden veriyorum.mesela ıspanak hem yemeğini hemde yeşil mercimekli çorbasını yaptım sevdi.kıymalı kabağıda çok sevdibugün pırasa yemeği yaptım belki sevmez dedim ama redetmeden 2 öğün yedi akşamda balık yaptım didikleyip tabağına koydum elleriyle bi güzel yedi.sabah kahvaltılarını pek sevmiyor bu aralar.hala bulamaç şeklinde veriyorum diğer türlü yemiyorki bide ne kadar yediğini anlamıyorum.gülin aynen dediğin gibi evin heryeri onun oyuncaklarıyla dolu.yatana kadar 30 kere ortalığı topluyorum.gerçekten evin dekoru oldu.kızlar bu aralar benim kız çok agresif ya.yüzümü tırmalıyor,elimi ısırıyortv dekoderini bozdu yapma dedikçe sinirli sinirli vuruyor düğmelerine.bişey yapma diyince çığlık atıyor anlamadım neden böyle oldu.öyle eşimle sık kavga etmeyiz etsek bile onun yanında dikkat ederiz.etrafında çocuk falanda yok öğrendi dicem ama neden böyle oldu anlamıyorum.öpmek istiyoruz hemen tırmalıyor yüzümüz hep yara oldu.ona karşı sertte davranmıyoruzki.geçiçi bişeydir inşallah çünkü çok üzülüyorum böyle olunca.sizinkilerde böyle tepkiler veriyormu kızlar?

canım benim kızım 16.ayını doldurucak 8 270 gramdı 15 gün önce felan...hala yaşıtlarına göre küçük toparlayamadı benim kız kendini.böle küçük doğup kendini toparlayanda var...
1 buçuk kilomu doğdu seninkide ve erken doğummuydu?[/QUOTE]

canım benimki daha 6 aylık 7.5 kiloydu bir ay önce evet 1960 gram doğmustu

selam kızlar mina bu aralar hiç yemek yemiyor.2.dişimizide gördük şükür oda üstden geldi...geçen hafta nerdeyse hiç yemek yemedi dişine baktım diş çıkmış demek ondan dedim fakat hala yemiyor zorrla.yine geçen haftaya nazaran daha iyi yiyor...heralde bir diş patlıyor çıkıyor, ardından başka diş patlıyor valla deliricem bu kızın yemek probleminden dolayı...güzel toparlamıştı kendini şimdi yine yüzü bir lokma oldu...gece muhallebilerini güzel yerdi şimdi onuda yemiyor...
birde benim abur cubur koyduğum çekmece var orayı boşaltıyor bana getiriyor aç diye ve benim yemek yemiyen kzıım bisküvü yiyor, çubuk yiyor...onların da tadını aldımı hiç yemek yemek istemiyor.ne yapıcam ben minaylaaa...

hilalcim kaçınılımaz sonla karşılaştın.sana demiştik hepsi birden çıkacak ve çok zorlanacaksın.işte oldu sonunda.benim kızda geçen hafta 2 gün sıfır iştahlıydı.ağlaya ağlaya bi sabah kahvaltısı bide akşam üstü yemek yediriyordum.ama kavga kıyamet resmen.oda tabağın yarısını yiyordu.üstten 2 dişi kabarmıştı yakındır patlaması.valla tüm dişler çıkana kadar bunu yaşıcaz.tam toparlanıyorlar ya hastalanıyor yada diş çıkartıyor bütün emekler boşa gidiyor.2 yaşına kadar sürecek bu.biraz daha sabır başka çare yok.

slm kızlar hepiniz iyisiniz inşallah biz iyiyiz alttan 2 diş çıkardık hala çok yaramazız hiç uslanmıyor şimdi artık dediğini nasıl yapıracağını öğrendin bişey istediğinde ağlıyor bas bas bağırıyor kızım taki istediği olana kadar :))))))) veeeee hiç uyumuyor 10 dakka 10 dakka çooooooook yorgunum yakında da düğünümüz var kızıma mama yedirmek istiyorum düğünde emmek istemesin diye her çeşit mama denedim ama hiç birini istemiyor düğünde nasıl çorba yapim ona offffff düğünde erkek kardeşimin kargaşa felan hiç bişile uğraşaamam (((( neden yemiyor hiç bir mamayı bu kız pilav yiyo mama yemiyo

mersinli benim kızımın daha 2 dişi çıktı 2 yaşına kadarda bitmez bu diş olayı...korkuyorum vücutdan düşücek diye yoksa zayıf olması inanın çok da umrumda değil.

Nurcan mamaların tadı hoşuna gitmiyordur sonucunda onunda damak tadı var.yemiyorsa çok uğraşma seni emmesi daha kolay bence düğünde ama yinede sen bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…