mersinli benim kızımın daha 2 dişi çıktı 2 yaşına kadarda bitmez bu diş olayı...korkuyorum vücutdan düşücek diye yoksa zayıf olması inanın çok da umrumda değil.
Nurcan mamaların tadı hoşuna gitmiyordur sonucunda onunda damak tadı var.yemiyorsa çok uğraşma seni emmesi daha kolay bence düğünde ama yinede sen bilirsin...
nurcancım bence bir düğün için kızını mamalara alıştırma.seninki maşallah şanslısın sevmemiş hazır şeyleri.biz ne emeklerle kendi yaptığımız şeylere alıştırmaya çalıştık.benim kız hala hazır meyveleri yiyor mesela.çorba dediğin şey çok zor bişey değil.geceden yap bir tencere al saklama kablarına koy buzluğuna at.ben 1 haftalık yapardım küçükken.işim olduğunda bir yere gittiğimde atardım çantama bi tanesini kendiliğinden çözülürdü bi sıcak su kasesinin içine koyar yedirirdim.aylarca sürmeyecek ya düğün dediğin şey.bide seninki daha küçük emzirsende doyar.ben kızım 9 aylıkken 1 haftalık tatile gitmiştim nerdeyse emzirmemle doydu 1 hafta boyunca.dahada kolay emzirmek.hiç boşuna o sağlıksız mamalara alıştırma derim ben.tecrübelerimi yazdım evham yapma seni emerekte gayet güzel doyar.hem emzirmek çok pratik.ben emzirme önlüğü almıştım restorantlarda bile emziriyodum onunla.
alışmaasın boşver alıştırmayada çalışma zaten senin kızın herşeyi yiyor maşallah çok zorluk çekmezsin.hele yiyen çocuk dahada kolay termosunda varmış sıcak durur zamanı geldiğindede yedirirsin güzel güzel.
elbise giyersen emzirmen zor olır dediğin gibi.ama bir gün sonucunda idare edersin...
Şimdiden hayırlı olsun kardeşine mutluluklar dilerim...
gulin arkadasinın test sonucu ne oldu inşallah pozitiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?