gözde ben ilk ek gıdaya başlarken sana verdiğim tariften başlamıştım.ama sonra hazır mamalara dönmüştüm gece muhallebisi diye alıyordum.
Formül sütlerde hazır mamalarla yapılan olabilir.süt yerine aptamil mamalar koyuluyor ondandır heralde.benim kızım aptamille yapılan mamayı sevmemişti.senin kendi sütünü katma konusuna gelince benim kız pek emmediği için bilemicem.
Bide dr.unla konuşsan daha iyi olur.çünkü inek sütünüde pek önermiyorlar ben ondan hazır mama almıştım sütü kendi içinde olıyor bende su katıp yapıyordum.
Tabi su muhallebiside var ama onunda tadı güzel değil mina yememişti onıda.Ama banada dr.un verdiği kağıtda pirinç unlu muhallebi vardı ondan ilk onunla başlamıştım...
Burcu sana cevap vermedim çünkü ben kızımı yürütece dahi koymadım zararlı dediği için dr.doğal olarak hoppalayı da almadım.
Mama sandalyeside evim hem küçük hemde pusetinde yiyor diye almadım.
mrb kızlar maşallah bebekler büyüyo..bişey sorucam mama sandalyesi vwe hoppalada hangi marka kullanıyosunuz..tekerlekli alıyım dimi sandalyeyi..sağolunn şimdidenn
mrb kızlar maşallah bebekler büyüyo..bişey sorucam mama sandalyesi vwe hoppalada hangi marka kullanıyosunuz..tekerlekli alıyım dimi sandalyeyi..sağolunn şimdidenn
Hanımlar bende fikir almak istiyorum..Gerçi benim oğluşum var ama sizleri uzun zamandır tanıyorum...Şu ek gıda konusunda beni aydınlatır mısınız?? Örneğin muhallebi nasıl yapılır??? Ölçüleriyle lütfen:)) Elmde doktorumun vermiş olduğu kağıtta formül süt dio,o ne?? Sadece anne sütü verdim hep,sebze çorbasını sebzeleri püre yaptıktan sonra,anne sütüyle sulandırsam olur mu? Yoğurda pekmez kattınız mı??? Ay ne çok sordum...Okulda ders anlatmaya benzemiyomuş valla....Rica etsem bi anlatsanız ayrıntılarla...
slm burcu..biz mama sandalyesini ıkea dan almıştık..çok pratik geldi bize..ayakları çıkıyo..bazen anneme veya başka yere yemeğe gittiğimizde bile kendimiz götürüyoruz..plastik olduğu için pratik..diğerieri biraz daha hantal oluyo ama onlardanda memnun olanlar çok..benim kızım hoppalaya bindi çok..ama eşiğe takılanlardan değil..tavandan asmalı..valla 20 milyondu sanırım fiyatı..ama çok işimi gördü oyalandı kızım..hatta googleden azimli bebek yazarsan kızımın hoppaladaki halini görebilirsin..kuleleri yıkıyo..azimli bebek defne...
selam kızlar.biz perişanları oynuyoruz nisa 1haftadır hasta.o karda kışta fenalaştı dra götürdük bronşit olmuş.dr antibiyotik vermedi farklı ilaçlar verdi kullan 1 hafta geçmezse antibiyotik veririz dedi.ama geçmedi ateşi ara ara çıkıyor.burnu kaç gündür tıkalıydı beni bile ememiyordu 2 gündürde sürekli sümük atıyor burnunun ucu silmekten yara oldu.öksürük hayat kalitesini bozdu.bi krize giriyor yarım saat durmuyor boğazı tahriş oldu.öksürükten yatamıyorda .uyku ne onda ne bizde yok.sabah tam kahvaltısını hazırlıyodum 40 dakka öksürük krizine girdi öksürmekten su içinde kaldı üzerini değiştirirken uyudu o kadarki yoruldu yavrum.kaşık kadar kaldı.dra gittiğimizde kilosuna baktı 10.300 kg dedi.kilosu olması gerektiği gibi dedi ama 300ü kesin vermiştir 1 haftada.bişey yemiyorki.off hasta olunca çok üzülüyorum.ALLAH şifası olmayan hastalık vermesin ama tükendik ailece bu seferki ağır geçti.tüm huyu değişti ya.çok yaygınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?