ya arkadaşlar vakit bılup pc dan giremiyorum telden de değişmiş site.ne olmuş anlamadım yani.Nurcan canım sanada geçmiş olsun.Gülin gözün aydın kolayca emmeyi bıraktırmışsın.bende emziği bıraktırmak istiyorum ama bu huysuzla başka türlü uğraşılmaz diyerekten biraz daha emsin diyorum.mersinli seni emmek istwdiği için kızın gece çok kalkıyordur senden kesilince alışıcaktır ve o kadarda uyanmıyacaktır diye düşünüyorum.Minadada huysuzluk var bir kaç gün önce öksürük vardı.ilaç verdim sızma yağ verdim şükür geçti ama mızmızlık var.bide iştah kesildi galiba 4.dişimiz çıkıcak gibi geliyor.2 gündür kayınvallidem bende olduğu halde minayla uğraşmak zor huysuz şey ne olcak.valla her yaşın zorluğu var.şimdide dün kardeşim minayı oynatırken beşikde bırakmış yanına gittiğinde beşiğe asılımış.şimdide ordan düşer diye koorkuyorum.Çocuk konusunda aslen minanın biraz daha büyümesini istiyoruz.ama dondurulmuşlar 5 sene içinde denenmeli ondan bizde seneye düşünüyoruz.Ayrıca hala kızımı sallamakdan muzdaribim.1 saatden az s alladığım yok.bu 2 saate bile çıkıuor.huysuzluk yapıyor uykusu var fakat uyumuyor.bende 2 gündür müzik dinliyorum kulakllıkla sinirlenmiyim diye:)gerçi yine sinirleniyoruz hatta sinirden ağlıyorum fakat müzik biraz daha rahatlatıyor.Mersinli hala kızını her gün yıkıyormusun çok hasta oluyorda ondan merak ettim.
kızlar selam..size bişey sorucam..defne altını açarken çok huzursuz oluyor..bezini bağladıktan sonrada devam ediyo huzursuzluğu..altını gösterip duruyor..pişikmi var diyorum..zerresi bile yok..sizin kızlardada oluyormu???dün annem dedi acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var diye...kızlarda özellikle çok sık olurmuş..endişelendim..dün eczaneden tahlil için poşet aldık..diğer kızımdan da hatırlıyorum onu takması çok zor..dün öğlenden akşam 10 a kadar idrar almaya çalıştık..ya kayıyo..ya ben beceremedim..en sonunda gece 10 da çişini poşetin içine yaptı..hemen eşim yakındaki tıp merkezine götürdü..çok şükür bişey yokmuş..ama neden bu kadar altını gösteriyo..altını açtığımda bacaklarını kapıyo..anlıyamadım...:44:
sağol canım teşekkürlerya arkadaşlar vakit bılup pc dan giremiyorum telden de değişmiş site.ne olmuş anlamadım yani.Nurcan canım sanada geçmiş olsun.Gülin gözün aydın kolayca emmeyi bıraktırmışsın.bende emziği bıraktırmak istiyorum ama bu huysuzla başka türlü uğraşılmaz diyerekten biraz daha emsin diyorum.mersinli seni emmek istwdiği için kızın gece çok kalkıyordur senden kesilince alışıcaktır ve o kadarda uyanmıyacaktır diye düşünüyorum.Minadada huysuzluk var bir kaç gün önce öksürük vardı.ilaç verdim sızma yağ verdim şükür geçti ama mızmızlık var.bide iştah kesildi galiba 4.dişimiz çıkıcak gibi geliyor.2 gündür kayınvallidem bende olduğu halde minayla uğraşmak zor huysuz şey ne olcak.valla her yaşın zorluğu var.şimdide dün kardeşim minayı oynatırken beşikde bırakmış yanına gittiğinde beşiğe asılımış.şimdide ordan düşer diye koorkuyorum.Çocuk konusunda aslen minanın biraz daha büyümesini istiyoruz.ama dondurulmuşlar 5 sene içinde denenmeli ondan bizde seneye düşünüyoruz.Ayrıca hala kızımı sallamakdan muzdaribim.1 saatden az s alladığım yok.bu 2 saate bile çıkıuor.huysuzluk yapıyor uykusu var fakat uyumuyor.bende 2 gündür müzik dinliyorum kulakllıkla sinirlenmiyim diye:)gerçi yine sinirleniyoruz hatta sinirden ağlıyorum fakat müzik biraz daha rahatlatıyor.Mersinli hala kızını her gün yıkıyormusun çok hasta oluyorda ondan merak ettim.
kızlar selam..size bişey sorucam..defne altını açarken çok huzursuz oluyor..bezini bağladıktan sonrada devam ediyo huzursuzluğu..altını gösterip duruyor..pişikmi var diyorum..zerresi bile yok..sizin kızlardada oluyormu???dün annem dedi acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var diye...kızlarda özellikle çok sık olurmuş..endişelendim..dün eczaneden tahlil için poşet aldık..diğer kızımdan da hatırlıyorum onu takması çok zor..dün öğlenden akşam 10 a kadar idrar almaya çalıştık..ya kayıyo..ya ben beceremedim..en sonunda gece 10 da çişini poşetin içine yaptı..hemen eşim yakındaki tıp merkezine götürdü..çok şükür bişey yokmuş..ama neden bu kadar altını gösteriyo..altını açtığımda bacaklarını kapıyo..anlıyamadım...:44:
sağol canım teşekkürler
bu arada müziği kızınada inlet canım ayağında sallarken hafif bir mizik aç aynı şarkı tekrar tekrar çalsın değişirse kafası dağılır aynı şarkıda 3 veya 4 den sonra UYUYORLAR BEBEKLER GENELDE
justingcim benim ilk çocuğum daha deneyimim yok ama ablamın kızları 1 yaşından sonra yapardı öle istemezler kaçarlardı ağlarlardı bezi çıkardı 2 yiğenimde 1.5 yaşına vardığında çişini söylüyodu bence bez canını yakıyodur
sağol canım teşekkürler
bu arada müziği kızınada inlet canım ayağında sallarken hafif bir mizik aç aynı şarkı tekrar tekrar çalsın değişirse kafası dağılır aynı şarkıda 3 veya 4 den sonra UYUYORLAR BEBEKLER GENELDE
justingcim benim ilk çocuğum daha deneyimim yok ama ablamın kızları 1 yaşından sonra yapardı öle istemezler kaçarlardı ağlarlardı bezi çıkardı 2 yiğenimde 1.5 yaşına vardığında çişini söylüyodu bence bez canını yakıyodur
canım zorlama kızını zaten doktrlar dediğin gibi zorlamayı tavsiye etmiyor sen bezi çıkart o zaten rahatlığı görünce alışır sen aada götür millet dövüyo altına yapınca bağırıyor doktorlar o yüzden kızıyor sen çocuğu zorlamıcan kendi alışırsa alışır geceleri yine bağlarsın ama gündüz rahatlasın yaz oluncada işesede hasta olmaz ince bişi giydirirsin işesede hemen yıkarsın temizlersin kızını havalar sıcakken o mutlaka bezden rahatsızdırBen de bu yaz alistirma bezleriyle dusunuyorum denemeyi..ama ustune gitmemek gerekiyormus.insallah kolayca bezi birakiriz..
çiş alıştırmak için daha küçük değilmi yaa?ben bu yaz pek düşünmüyorumda.
kızlar cepten giremiyorum bu siteye pc ı da açtığım yok ondan pek uğradığım yok buraya:))
gülin bende emziğinemi salça sürsem ama ben şimdi düşünmüyorum bu yaz düşünüyorum bakalım nasıl kesicem...kayınvalidenin karışması konusundada mersinliye katılıyorum takma kafana büyükler hep söler.aslında kendi annelerimiz daha fazla konuşur ama kaynana söleyen olunca gelin biraz daha fazla uyuz oluyor...zaten her gören laf sölüyor bende sinir oluyorum.yok efendim daha küçük neden 2 kez uyutmuyorsun.sanki benim kızımı benden daha iyi bilirlermiş gibi.herkesin evladı farklı sonucunda...
biz aşımızı yaptırdık 2 hafta oluyor.minada 9 kilo boyuda 79 cm olmuş...hala ufak tefek ilerliyoruz:)
nurcan kulaklığı onun kulağına verirsem oyun oynamak ister.zaten mp3 çok seviyor.masalardan alıyor ellerini uzatıp:)ama 3 kere dinlemeylede uyuyacağını düşünmüyorum ben.zaten şimdi salıncağında sallamaya başladım en azından ayakalrım ağırmıyor artık.bakalım ne kadar sürücek benim sıkılgan kızımla bu süreç...
mersinli nisa çok uyanıyor diyorsun tamam zor hak veriyorum ama minada kalktığında 2 saat boyunca uyumuyor.bu 3 saate bile çıkıyor.en azından seni emip uyuyor.hatta geçen gece 1 de uyandı sabah 6 ya kadar uyumadı.ama kesince rahat uyursun sende inş.
Hilal daha hamilelikten önceki kilona gelmedinmi?bence takıntı yapmanda kilo verememene etken.ama bende aynı şeyi düşünüyorum tüp yapmadan 3ay önce rejime başlıcam.emaz 4 kilo verecemki sonradan eski kiloma düşmek zor olmasın.gerçi nisa 1 yasına girdiğinde ben eski kiloma düşmüştüm ama belki ilk cocuk diye kilo vermem kolay oldu.ben hiç rejim yapmadım ama bence en önemli etkisi emzirmemdi.emzirince ciddi bir kalori kaybın oluyor.hele geceleri kaybettiğim kalorilerin haddi hesabı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?