merhaba,diger topikte bana cok destek verdigin icin oncelikle tesekkur ederim
kafama bisey takildi da
pazar gunu benim dusuk oldu,yani 3 gunluk bi hamilelik aslinda dusukmu,kimyasal gebelikmi artik
ben az once evdeki idrar testinden yaptim,ve hemen koyu bi sekilde cift cizgi cikti,vucut hscg hormonunu kac gunde atarki:44: bi bilgin varmi canim?
dün hayatımın en kötü gününü geçirdim diyebilirim kızlar..karşıdaki parka gidicektik..eşim mobilya fuarındaydı...yeğenimde bizdeydi..kahvaltıya gidelim parka dedik..hazırlanırken berinin gömleğinin düğmesi kopmuş..çekmeceden iğne aradım..o ara bir tanesi yere düşüp halıya saplanmış..ayakta oracıkta dikmeye çalışıyordum..defnenin ayağında her zaman ayakabı tutarım..o gün istemedi..çıkardı hep..birdendefne ağlamaya başladı..yere düştü..sonra kalkmaya çalıştı bidaha düştü..ben ayağını burktu sandım..koştuk..birden kanları gördüm..o kadar çok kanıyorduki..hemen aklıma iğne battığı geldi..ama ortada iğne falan yoktu..topuğuna baktım elime sert bişey geldi..ama çok içerden..bütün bir dikiş iğnesi defnenin ayağına girmişti..hastane çapraz karşımızda ..kızlarla hemen kucağımıza alığ koşturduk acile..eşimede haber verdim..aynı anda acile vardık..röntgen çekildi..kemiğini bile geçmiş..topuktan girmiş bileğe doğru..onu görünce fenalaştım..bütün komşular geldiler acile..beni sakinleştirmeye çalıştılar
bursa fakültede onun aletinin olduğunu söylediler..yarmadan alınıyormuş..abiml eşi ve benim eşim dördümüz götürdük bursaya fakülteye..dr bekledik..bir saatten fazla oyaladılar bizi..eşim kağıt imzalayın bakılmadı diye acıbademe götürücem dedi..dr un geldiği yok..hemen paçaları tutuştu..baktık bi ekip geldi..ben giremedim..dayanamadım..eşim abim ve yengem yanında durdular..bense dışarıda kulağımı kağatıp ağladım durdum..kendimi çok suçlu hissettim..evde herşeye o kadar dikkat ediyordumm..ona bir zarar gelmesin diye..ama koca bir iğne şimdi onun topuğundaydı..neyseki çabuk çıkarmışlar ama bir dikiş var..öyle bir aletinde olmadığını söylemişler..çıktıktan sonrada iğnenin delik kısmı yoktu tekrar röntgen çekildi..ama ayağındada yoktu..gece evde iğnenin battığı yerde buldum neyseki..şimdi çok iyi..parmak ucuyla yürüyo..onbeş gün sonra dikişide alınıcak..ama ne koşturması kesildi nede masa tepelerine çıkmaları..dün çok kötü bir gündü benim için..ama şuan iyi ya..ona şükrediyorum..keşke benim ayağıma batsaydı diyorum keşkee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?