Kızım oluyor teyzeleri..

merhaba,diger topikte bana cok destek verdigin icin oncelikle tesekkur ederim
kafama bisey takildi da
pazar gunu benim dusuk oldu,yani 3 gunluk bi hamilelik aslinda dusukmu,kimyasal gebelikmi artik
ben az once evdeki idrar testinden yaptim,ve hemen koyu bi sekilde cift cizgi cikti,vucut hscg hormonunu kac gunde atarki:44: bi bilgin varmi canim?

rİca ederİm ne demek canım.
Soruna gelİnce kanda o kadar düşük çıktıda İdrarda nasıl hala çıkıyorkİ anlamadım hİç bİr bİlgİm yok.bu konuda yardımcı olamadım sana.
Benİmde İlk denememde kanda pozltİfdİ ama değerİm 38 dİ senİnkİ kadar yüksek değİldİ.sonrakİ kan değerlerİm yavaş yavaş 0' a kadar İnmİştİ.dr. Bana boş gebelİk demİştİ.ama burdakİ yazılarda kİmyasal gebelİkde denİlİyor bİlemİyorum.ama operasyon felan da geçİrmedİm adetle bİrlİkte gİttİ bebekler.sendede büyük İhtİmal öle olur çünkü değerİn 6 ya İnmİştİ yanlış hatırlamıyorsam.yalnız bİzİm dr 0'a İnene kadar kan tahlİlİ İstemİştİ.yurt dışında nasıldır bİlemİyorum.

Evet coktandir girmiyordum kızım yeni düzeldi diyebilirim.yaklaşık 10 gündür dışarı bile çıkartmıyorum.cok sıkıldık havalarda bayağı bozuktu.bugün bir arkadasıma gidecez ikimizede iyi gelecek cok sıkıldık.

Kızlar sizinkiler kendi kendine yemeğe başkasımı?aslında ben hem etrafı batırıyor hemde üstünü kirletiyor diye pek vermiyordum ama yemekte bizi rahat bırakıp oyalansın diye verdim şimdide benim yedirmemi istemiyor hep ben yicem diyor.artık onda bir kasık bende bir kasık yiyor öyle.bide bu aralar bana vurmaya başladı öyle yapınca hemen ortamdan ayrılıyorum umarım kısa sürer bu durum.

Kızlar sizinkiler kendi kendine yemeğe başkasımı?aslında ben hem etrafı batırıyor hemde üstünü kirletiyor diye pek vermiyordum ama yemekte bizi rahat bırakıp oyalansın diye verdim şimdide benim yedirmemi istemiyor hep ben yicem diyor.artık onda bir kasık bende bir kasık yiyor öyle.bide bu aralar bana vurmaya başladı öyle yapınca hemen ortamdan ayrılıyorum umarım kısa sürer bu durum.

valla ben vermİyorum elİne tabak kaşık felan.bİz yerken salatalık verİyorum sevİyor salatalığı yİyor rahat bırakıyır bİzİ.

Bu yaz altlarını açıcakmısınız kızlarınızın?ben erken dİye düşünüyorum ama arkadaş İlk çocuğunuda bu yaşda açmış bİzİmkİlerle yaşıt olanıda açıcakmış bu yaz.o denesİn kolay alışırsa bende açabİlİrİm bİr İhtİmal.ama bana erken gİbİ gelİyor.

Bu olay cocuktan cocuğa değişiyor.tuvaletten anlıyorsa,gelince söylüyorsa,klozetin ne ise yaradığını biliyorsa tuvalet egitimi alabilir diyorlar drlar.nisa uyuyor bu duruma yazın alıştırma kilotu ve oturak alacam acele etmeden rahat rahat alıştırma yapacam.ogrenmesede acelem yok seneye bu zamanlar baslarım yine

bir kere denedim önüne tabak kaşık koydum..tabağı tersine çevirdi..baştam bir iki aldı ama güvenemem..bazen ben de tutup ağzına götürüyoruz..oda kendi yemek istiyor..valla o biraz daha sonra artık..zaten ev yeterince sayesinde dağalıyo..
tuvalet eğitimini ise üstüne çok gitmeden bu yaz denicem..arada klozete oturtuyorum..buraya çiş yapılıyo diyorum..yapmasını tabii daha beklemiyorum..bu yaz söylerse ne ala..söylemezse de seneye artık napalım...onu da Allah ne zaman izin verirse söylüyo zaten...

dün hayatımın en kötü gününü geçirdim diyebilirim kızlar..karşıdaki parka gidicektik..eşim mobilya fuarındaydı...yeğenimde bizdeydi..kahvaltıya gidelim parka dedik..hazırlanırken berinin gömleğinin düğmesi kopmuş..çekmeceden iğne aradım..o ara bir tanesi yere düşüp halıya saplanmış..ayakta oracıkta dikmeye çalışıyordum..defnenin ayağında her zaman ayakabı tutarım..o gün istemedi..çıkardı hep..birdendefne ağlamaya başladı..yere düştü..sonra kalkmaya çalıştı bidaha düştü..ben ayağını burktu sandım..koştuk..birden kanları gördüm..o kadar çok kanıyorduki..hemen aklıma iğne battığı geldi..ama ortada iğne falan yoktu..topuğuna baktım elime sert bişey geldi..ama çok içerden..bütün bir dikiş iğnesi defnenin ayağına girmişti..hastane çapraz karşımızda ..kızlarla hemen kucağımıza alığ koşturduk acile..eşimede haber verdim..aynı anda acile vardık..röntgen çekildi..kemiğini bile geçmiş..topuktan girmiş bileğe doğru..onu görünce fenalaştım..bütün komşular geldiler acile..beni sakinleştirmeye çalıştılar

bursa fakültede onun aletinin olduğunu söylediler..yarmadan alınıyormuş..abiml eşi ve benim eşim dördümüz götürdük bursaya fakülteye..dr bekledik..bir saatten fazla oyaladılar bizi..eşim kağıt imzalayın bakılmadı diye acıbademe götürücem dedi..dr un geldiği yok..hemen paçaları tutuştu..baktık bi ekip geldi..ben giremedim..dayanamadım..eşim abim ve yengem yanında durdular..bense dışarıda kulağımı kağatıp ağladım durdum..kendimi çok suçlu hissettim..evde herşeye o kadar dikkat ediyordumm..ona bir zarar gelmesin diye..ama koca bir iğne şimdi onun topuğundaydı..neyseki çabuk çıkarmışlar ama bir dikiş var..öyle bir aletinde olmadığını söylemişler..çıktıktan sonrada iğnenin delik kısmı yoktu tekrar röntgen çekildi..ama ayağındada yoktu..gece evde iğnenin battığı yerde buldum neyseki..şimdi çok iyi..parmak ucuyla yürüyo..onbeş gün sonra dikişide alınıcak..ama ne koşturması kesildi nede masa tepelerine çıkmaları..dün çok kötü bir gündü benim için..ama şuan iyi ya..ona şükrediyorum..keşke benim ayağıma batsaydı diyorum keşkee...

Cok gecmis olsun canim.ay okurken bile gözyaşlarımı tutamadım seni düşünemiyorum bile.tipik bir ev kazası.yutanlar bile var o iğneleri.geçenlerde kayınvalidem eşarp iğnesini düşürmüştü halımda tuylu halılardan 1saat aramıştım.o kadar dikkatli olmaliyizki anlık seyler bunlar.cok şükür ucuz ağlarmuşsunuz.canım yaa nasıl canı yanmistir yavrum benim.Allah herkesin evlatlarını korusun.bende geçenlerde yemek yediriyordum.bitince tabak vebardagini kaldırıyordum ağladı suyunu istedi bende bardağını verdim 2saniyelik kafamı çevirdim tabağı tezgaha koymak icin bı dondüm üstü sirilsiklam olmuş birden kafasina dikmiş halbuki herzaman güzel iciyordu Boğazı'nda kaldı tıkanmış öksuremiyor bile simsiyah olmuş beynim durdu hemen kucağıma aldım karnını bastırdım kustu öyle nefes alabildi benden cok korkmuştu kalbi kuş gibi çırpınıyordu.Rabbim onları muhafaza etsin herzaman dua okuyun ve maşallah deyip dedirtin.

sanada çok geçmiş olsun canım yaa..o kadar dikkat ediyoruz ama saniyelik..halbuki o sabah yegenim esarbındaki iğneyi koltuğa sapladıydı da dedim kaldıralım defnenin eline geçmesin..o kadar dikkat ediyordum..ama olacağı varsa oluyo işte..berin de keşke o gömleği giymek istemeseydim diyo.. birde o çok ağladı...kıyamıyo hiç kardeşine...canım yaaa...şimdi gelen giden oluyo geçmiş olsuna..röntgeni görünce şok oluyolar..üst komşum defneden çok senin için üzüldüm diyo..o kadar titizleniyodun kimbilir ne haldeydin diyo..

kızlar topiğimizin 2.yılını doldurmuş durumdayız bugün.2 senedir çok şeyler paylaştık.bundan sonrada güzel şeyler paylaşırız inşallah.yeni bebişlerimizide paylaşırız inşallah.

gülİncİm canım çok geçmİş olsun.rabbİm daha beterİnden korusun İnş.
İnan kİ okuyunca çok üzüldüm İnanamadım.
Bazen ne kadar dİkkat edersek edelİm oluyor böle şeyler..olacağı varmış.rabbİm dertsİz derman vermesİn İnş.
Kızını benİm İçİn kocaman öp.çocuk İşte ne kadar hasta olursa olsın yİne kudurukluklara devam edİyor.emİnİmkİ sende kudursunda kızıma bİşey olmasın dİyorsundur.
Tekrar geçmİş olsun.

Mersİnlİ 2. yıl dönümümüz kutlu olsun o zaman.duanada kocaman amİn dİyorum...

çok geçmişler olsun Allahım birdaha kötü gün göstewrmesin canım benim

kızlar gerçekten üstlerine çok düşüyoruz ama kaza gelicem dedimmi geliyor 2 ay önce bende kızıma yoğurt yediriryodum arkadaşımında 1.5 yaşında kızıvar oyuncağın birinin parçasını kırmı arkadaşta ben mutfağa gidince parçayı yoğurt kasesine atmış ben yedirmicem daha sanmış kasede yarım kase yoğurt vardı ama nisa yemek istemeyince bırakmıştım biraz sınra yediririmdiye arkadaş çıktı bende tekrar yedirim yoğurdu dedim ilk kaşıkda bebeğim çırpınmaya başladı birden morardı kık kık sesler çıkardı hiç aklıma gelmedi boğazına bişi takılacağı sadece yoğurrttu evdede tektim panikle dilini çekim dedim hani belki sara felandır ne bilim bişi dir diye elimi ağızına bi şoktum bi parça geldi küçük onu çıkardım hala aynı meğersem koca bir parça boğazına girmiş parmağımla zor çıkardım boğazını ağcık kesti ama şükürki kızım nefes aldı gerçekten insan çok kötü oluyor rtabbim okadar isteyerek kavuştuğumuz yavrularımızı korusun

kızlar dün ömrümden 10 yıl gitti desem yeridir.yazarken bile ellerim titriyor.gece yatamadım bile.bende babasıda çok korktuk.dün bir rahatsızlığım sebebiyle eşimle hastaneye gidiyorduk.kızım babası olunca araba koltuğuna binmek istemiyor.kucağıma alıncada babasının kucağına gitmek istiyor.hadi arabayı ben sürim sen tut diyorum eşime bu seferde birkaç dakika onun kucağında duruyor sonra ayakta durmak istiyor bu seferde başını bir yere çarpar diye ben rahat kullanamıyorum.velhasılı bununda tek sebebi eşimdir küçükken her ufacık mızmızlığında al kucağına derdi bende yapma bak büyüyüncede öyle alışır koltuğuna oturmaz derdim aynen öyle oldu.onunla başbaşa arabayla biyere gidince sesi çıkmayan kız babası olunca asla oturmuyor.cocuklar çok zeki kime nasıl davranacağını biliyor.tam hastaneden çıktık otoparka girdik araba koltuğuna babası koydu kıyameti kopardı istemedi bende koy kucakta durmuyor dedim ayyyy demez olaydım zorla koyunca bir kitledi kendini yarabbim neydi o ya.yüzü dudakları morarmadı simsiyah oldu nefesi kesildi eşim kucağına aldı karnını bastırdı yüzüne falan üfledik banamısın demedi benim çığlıklarım tüm otoparkta yankılandı.kaç saniye sürdü bilmem ama bana asır gibi geldi beynimden milyonlarca şey geçti artık kızım öldü diye düşündüm..çok şükür tekrar nefes almaya başlayınca benim tüm vucudum boşaldı arabaya kendimi zor attım yarı baygınlık geçirdim.dündendir çok kötüyüm kızlar.ben tek olsaydım napardım.aklımı kaçıracaktım.kaç gündür çok huysuzdu çok yordu beni hep şıkayet ediyordum o sanıyeler içinde o bile aklımdan geçti.kucağıma aldım ve başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya oda korktu yavrum.ALLAHIM sen hiç bir anne babaya evlat acısını yaşatıp böyle imtihan etme.gece boyunca kendime gelemedim yatamadım çok korktum.ağlatmaya korkar oldum.niye böyle katılıp kalıyo nefessiz kalıyo çıldıracam ya.ömrüm gitti bir daha olacak diye ödüm kopuyor.oooffff hala kendimde değilim hala.........

canım benim yiğenimde var aynı sorun sinirsel birşey bayıla bilirde ama dikkat etmek gerekiyor biz yiğenimi doktora götürmüştük kızdırmayın ağlatmayın demişti zaten ilk okula gelince geçiyor ozamana ama birkaç yıl böle gider çok kızdığında böle morarır bayılır sen genede için rahat etsin diye götür bir doktora ama sinirsel

ay nurcan yapmaaa bayılabilirdemi ben çıldırırım öldü diye o zaman.ne siniriymiş bu sinirsel olsun.yoksa bunu kullanıyormu.bide ilkokula daha çook var ben bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu lütfen ALLAHIM.

nurcancım sanada geçmiş olsun..sizinkide aynen görünmez kaza olucakmış..neyseki geçmiş bitmiş....
mersinli canım okurken tüylerim ürperdi..sinirli senin cadın demekki..bende duymuştum böyle vakaları ama üzülme geçer..ama o anı yaşamanız çok kötü olmuş..ben senin yerinde kendimi düşünemiyorum..aynı şeyleri yapardım çünkü çok panik oluyorum bende..Allah bir daha yaşatmasın canım..şimdi cimcimenin her istediğini yapıcaksın mecbur..oda zor iş..ama evlat naparsın..insanın gözü hiçbişey görmez..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..çok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…