Kızım oluyor teyzeleri..

teşekkürler nisam83 evet doğum için geri sayım başlamak üzere. ayy justıngcim senin adına çok mutlu oldum.kendini hiç yorma ne güzel yardımcı olan annende yanında ne mutlu sana.hilalcim sende kilonu çok takma bende 10 kilo aldım şimdiye kadar.doğuma kadar heralde 4 kilo falan alırım.bebişlerimiz sağlıklı olsun kiloları veririz inş.ben şehir dışında olduğum için daha kontrole gidemedim.ama bu cumaya kadar evimde olacam cuma günü bakacam bebişime.kilosu boyu ne alemde diye.son 2 aya girince 2 haftada bir kontrole gidiliyor diye biliyorum bende.drumda öyle der muhtemelen.

kızlar bende anlamadan kilo alıyorum..görenler gerçi hiç almıyosun belli değil diyolar ama 11 kilo aldım bende..boyum olduğundan birde hamile kalmadan önce çok kilo vermiştim...onun avantajını yaşıyorum..ay birde kolestrol çıktı bende..biraz sınırı geçmiş..şekerimde sınıra yakın ama risk teşkil etmiyormuş..ay ben ilk kızımda hiç hamilelik yaşamamışım meğer..bu zilli beni baya yoruyo..herşeyi bunda yaşıyorum..ama o kadar hareketliki o kadar merak ediyorumki..iyice sabırsızlanıyorum..benim son doğum tarihim 16 eylül...ama plasentam aşağıda olduğu için heran erken doğum olabilir..şu 9. ayada bir girsem başka birşey istemiyorum...bende kontrollere 15 te bir gidiyorum..genelde son aylarda zaten öyle oluyor...kızlar sabredin az kaldı..o güzel yüzlerini görmeye...öpüyorum sizleri..kendinize iyi bakın...bebişlerinizede....

canım gittim dr.a dünde bugünde...
suyum düzelmiş iyiyimiş,kanımda iyiyimiş...o kadar sıvı alıyorum ki anlatamam zaten:))bebeğin kilosunada p.tesi bakılcak..inş gelişimide düzene girer..şuanda dr iyi konuştu..nst yede soktu beni kalp atışları normak sancım felanda yok...inş hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli ve zamanında dünyaya gelir kızım....cümlemizinkide inşş...
nisam canım sende inşş bu denemende evladına kavuşursun
AMİNNN

ay canım çok sevindim gördünmü herşey yavaş yavaş düzelio.gör bak kilosu da düzene girmiştir.canını hiç sıkma senin moralin iyi olsunki kızında daha kolay toparlansın.

hilalcim çok sevindim cnmm...hayırlısıyla zamanında doğucak inşallah kızlarımız...ne kadar kaldıki zaten..az daha sıkıcaz dişimizi...

ayyy canım hayırlı uğurlu olsun inş.inan adına çok sevindim.kızım oluyor diyene seviniyorum ne yalan söylim..

kızlar kasılmalar başlamış bende..akşam rahatsızlandım..bugün dr um çağardı..ama bu kasılmalar normaldede oluyormuş...progestan hap ta verdi..hatada bir de iğne oluyorum..ama kilosu 2160 gr olmuş..2 kiloyu geçtiği için korkma artık dedi..ama yinede ne kadar karnımda durursa o kadar iyi...allahtan rahimim açılmamış..biraz daha sabredicez artık....

justingcim senin kız çok aceleci.ne kadar çok sevgi gösterdiyseniz artık bir an önce çıkıp sizinle olmak istiyor.1 ay daha sıkar dişini inşallah..

eet cnm yaaa.aslında bizde onu görmek için sabırsızlanıyoruz ama gelmesin erkenden yaaa...ciğerleride iyice gelişsin..bu sıcaklardada çok zorlanıyorum ama sabrediyoruz işte...

canım benim kasıklarımda devamlı ağrılar var..birde geçen akşam gece yarısı belirli aralıklarla belime ağrılar saplandı..birkaç sn sürüp 15-20 dak sonra tekrar etti..çok korktum..düzenli ağrılar olunca doğum başlıyo sandım..ama değilmiş allahtan..dr um kendini bundan sonra hiçten yormıcaksın dedi...sen yinede bir dr una sor cnm..ama sakın kendini yorma...bu ağrılar daha sonraları sıklaşıp doğum sancılarına dönüşebilir....

ya arkadaşlar bu son 2 ay ne kadar zormuş ya sürekli tetiktesin acaba erken doğummu oluyor diye.her tarafımı daha fazla dinler oldum.geri sayım ne zormuş.1 ay sonra düşünemiyorum kendimi.sizi bilmem ama ben deliksiz yatamıyorum.gece 10 defa uyanıyorum.bi otarafa bi bu tarafa dönüp duruyorum.şöyle deliksiz bir uyku çekemez oldum artık.bu iş ne kadar zormuş ya..ALLAH yardımcımız olsun.bu arada herkese hayırlı kandiller..

kızlar kandılınız mubarek olsun
canlar tabıkı bızım evlatlar cook nazlı
basından berı ıgneler opu trnasfer yatmalar cok sukur tutunduktan sonra kese kalp atısı
aman dusucekmı korkuları
ve sonundada her hamılelıkte oldugu gıbı
sancılar olucak dımı
mersınlı senın kacıncı denemede tuttu canım
benımde carsamba opum var
dua edermısnız neolur unutmayın bızı
hayırlılsıyla bızde o gunlerı gormek ıstıyoruz canlar dua edın neolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…