- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi VuslataDair
-
İnanın asla ama asla baskıcı değilimAnne olarak tabi ki hakkınız var. Ama evladınız da neden gitmek istiyor bunu öğrenmeniz lazım. Sizden kaçmak içinse demek ki hatalı yaklaşımınız var düzelmeniz gerekiyor. Ve bu aileden kaçışların sonu hiç hoş olmuyor, hem aile üzülüyor hem evlat pişmanlık yaşıyor. Baskıcı bir aile iseniz bunalmış olabilir çocuk.. sakince oturup dertleşir gibi konuşun ama yargılamak için değil anlamak için..
HaklısınızAnkarada yaşıyorsanız gideceği alternatif istanbul herhalde. Baskıcı bir aileyseniz çocuklar bundan kaçmak ister, haksız diyemem. Maddi anlamda yetemeyecekseniz bunu belirtip ikna etmeye çalışın. Fazladan harcayacağın parayı biriktirip tatil yaparsın, yurtdışı eğitimine gidersin diye alternatif sunsa ailem başka şehirde okumazdım ben. Hiç detay vermediğiniz için bu kadar yorum yapabiliyorum.
Benimkiler de çalışıyorAnladım.. Bilemiyorum annem babam çalıştığı için sanırım üzerim hep sorumluluk vardı. Bu saydıklarınız benim için lisede bile geçerliydi o sebeple gayet olağan gibi geliyor bana.
Aynı durum bizde de vardı, tatlıya bağlandı.Şu an çok gerginim eğer tam anlamıyla anlatamazsam sorun cevaplarim
Bulunduğumuz sehirde istediği bölüm olmasına rağmen
Başka şehirde okumakta ısrarlı izin vermeme hakkım var mı yoksa bu ona bir haksızlık mı 18 yaşında bu arada
Eee bu yaşlar da normal bir şey bu. Gelişim görevi yani. Siz çocuklarınız hep sizinle mi olmak ister zannetmiştiniz ?Hayır yalnız kalmak istiyor hanımefendi
İnşallah çocuğuna benden gördüğünü yapar çünkü ben size bir anlatayım ona neler yaptığımı 5 yaşında Kendi isteğiyle keman çalmaya başladı şu an 18 yaşında her zaman destekçisi oldum bir basketbol kulübünde altyapı oyuncusu lisanslı sporcu aynı şekilde resim konusunda madalyaları var edebi yönü benden almış kitap okumaktan çok hoşlanıyor şiir yazıyor bu sene arkadaşlarıyla tek başına tatile gitmesine izin verdim Ankara'da yaşıyoruz Ankara'nın her yerini avucunun içi gibi biliyor inşallah o da benim ona verdiğim sevgiyi saygıyi değeri özgüveni evladına verir Ben daha ne isterimzaten bu dunyada herkes herşey kadınlara karşıyken bari anası olarak siz bırakın kız istediğini okusun istediği yerde. okusun. ayakları üzerinde dursun sizden gördüğünü yapacak kızına çocuğuna
Bölüm istediği bölüm mü yoksa sadece sehir dısında okumak icin mi istiyor bnce önemli ayrım o?Şu an çok gerginim eğer tam anlamıyla anlatamazsam sorun cevaplarim
Bulunduğumuz sehirde istediği bölüm olmasına rağmen
Başka şehirde okumakta ısrarlı izin vermeme hakkım var mı yoksa bu ona bir haksızlık mı 18 yaşında bu arada
Aynen dediğiniz gibi macera duygusu ve dillerinde kalıplaşmış özgürlük sözleri ile şehir dışına gitmek istiyorlar.Gitmek istediği bölüm ses kayıt teknolojileri gitmek istediği üniversite İzmir 9 Eylül
Matematik dersinde ki başarısızlığı sebebiyle istiyorum diyor
Ankara üniversitesinde mesleki matematik var ilk yıl dersleri. İçinde ama İzmirde yok seçim sebebim bu diyor
Kendime ayna tutuyorum inanın hiç bir olumsuz durum yok özgürlüğü zaten elinde belki yaşının verdiği macera duygusu bilmiyorum of
Bir yurt ile görüştüm dün internetten buldum beğendim 1 kişilik oda fiyatı aylık 4500 lira inanın Şok oldum merak edene özelden ismini verebilirim18 yaşından beri izmirde yaşıyorum, okumak için geldim , geri dönmeyi de düşünmedim..bu arad 2 yıl devlet yurdunda sürünmüşlüğüm de var...
bence yurtta kalmaya razıysa bırakın gelsin İzmire, sonuçta öğrenci olarak güvende hissedebileceği birkaç şehirden biri...
Bahanesi tam olarak şu kendisi matematiği hiçbir zaman yapamadıAnkara üniversitesi Turkiyenin sayılı üniversitelerinden biri. 9 Eylülden çok daha köklü. Acaba evde baskı altında mı? Neden gitmek istiyor. Buna bakmak lazım. Erkek arkadaşım orayı yazdı gibi ergen bir bahanesi varsa ayrı, alkolik bir babam var gibi geçerli bir nedeni varsa ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?