kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Ee sen kizinla bi kv yi bi esini cezalandirmaya kalkmissin.
Boyle sey olur mu.
Annesin sen.
Bakacaksin da cocuguna.
Ya kv mi odaya kitledi filan
Biseyler yazmissin.
Cok ta saglikli bi iliskiniz yokmus.
Bosa gitsin ne ugrasiyosun.
Boyke rezillik daha mi iyi.
hala evli kalmaya calismak niye
iyi bir avukat bul
aklina takilanlari sor.
psikiyatrik tedavi velayete be kadar engel ogren.
teyzenleri filan dinleme.
sacma sapan fikirleeri var zehirlemisler seni
hukuk cercevesinde hakkini al.
bunun icin ugras.
sonra da ise gir calis kizina bak

Kesinlikle katılıyorum. Biz böyle davrandığımız için eşlerde de böyle bir algı oluşuyor malesef

bi an yanlis dusundun diyelim bazen insan saglikli dusunemeyebilir biz burda soz konusu cocuk olunca dayanamiyoruz sen nasil annesin diye elestiriyoruz..
sizin iyi bir anne oldugunuz yazdiklarinizdan belli..insanin en cani yakini annesi olmali.kizin sana muhtac anne sevgisi ilgisi alamayan alsada yetersiz olan bireyler bi omur ruhsal sorunlar yasiyorlar.siz anne olarak evladiniza sartsiz bakan buyuten olmalisiniz..ve bu evlatlar Allahin bize gonderdikleri emanetler hesablari var bizde..ne ekersen onu bicersin..esin yaninda olmasa da da kizina saril sarmala o sana annecigimm seni cok seviyoommm deyince dertler viz gelir..Allah yar ve yardimcin olsun guzel anne.

ASLAA...o daha minnacik senin sevgine herseyden çok ihtiyacı var aç da kalacaksınız yanında olmalı

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
O rahat edecek doye kizinizin rezil olmasina goz mu yumacaksiniz? Ona biraksaniz sanki kiziniza o mu bakacak? Baskalari bakarken o da hayatina devam edecek. Amaciniz sefil olsun da yuvasina donsun mu? Boyle bir riske girilir mi? Hem donmesini istiyorsaniz niye ayriliyorsunuz?

Az once hungur hungur agladim umrunda bile olmadim 6 yilimi verdim 2 sene askerde bekledim cok canim yaniyo sanki delicek gibi evde bagira bagira agliyorum dayanamiyorum

Yorum yapmayayım diyordum ama şu yazdığını görünce dayanamadım.
Yani seni aldatan, istemeyen şerefsiz bir kocadan ayrılmak böylesine zor geliyor, canını acıtıyor da, doğurduğun büyüttün evladından ayrılmak, her ne sebeple olursa olsun, daha kolay geliyor. Sizin gibi anneler olmaz olsun, yazıklar olsun o çocuğu verirseniz eğer. Ben de anneyim, koca rahat etmesin diye çocuğu bırakmak nedir yahu ? Daha çok yazarım da neyse bayram günü...

Tek bır şey..COCUGUNUZDAN NASIL VAZGECEBILIYORSUNUZ.. Burayı okudugunuzu soylemissiniz..Çocuk sahibi olmak için o kadar çaba gösteren dualar okuyan tedavi sirasinda sıkıntılı dönemlerden gecen üyeleri okumamissiniz.. O size Allahın emaneti.. ve aklınızdan bile geçirmeniz ne acı.. Çocuğunuzun gözlerine bakarken hiç mi birşey hissetmiyorsunuz. . Neyse yorumları okumadım.. Ama çocuğunuza acıdım..Rabbim size vicdan versin.eşinizin pesinizden kosturacaginiza çocuğunuza Anne olsanız..Zor şeyler yaşıyorsunuz herkes yaşıyor ama kimse evladından vazgeçmiyor. Allah yardımcısı olsun çocuğunuzun..

Son düzenleme:
Arkadaşım adam demiş ki seni sevmiyorun git. Bu durumda nasıl tek gecelik ilişki olacak? Koca başka kadına güvenmese konu sahibinden neden boşanmak istesin?
Yani bunların kanıtlanması lazım. Prezervatifle de uzun ilişkiyi kanıtlayamaz. Adam geneleve gittimder yırtar. Hadi Kadın çıktı meydana ben tanımıyorum arada geliyodu sevişiyoduk gidiyodu der. Ayrıca kadın cidden bilmiyo da olabilir. Kadına tazminat davası açmak kadar saçma bir şey yok.

Canim ken dini suclama kolay birsey yasamiyorsun farkli tepkiler vermen normal..esinin canini yakmak istiyorsan delil topla tazminatini nafakani fazlasyla alirsin.hemde rezil olur omur boyu bu damgayla yasar.

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ah canım dediğin gibiyaw eğer adam zaten rahat her şekilde de rahat eder ama olan çocuğa olur

Bak canım.şuan yaşadıklarını kabullenemediğin için ve belkide ani gelişmesi nedeniyle sağlıklı düşünemiyorsun.bu başlığı açma nedenin de bu kabullenememe psikolojisi.bence şöyle 1 saat falan kendi kendine herşeyi enine boyuna düşün ve gerçekle yüzleş.gerçek olan şu ki; çocuğunu eşine bırakman onu hiçbir şekilde yormaz, yıpratmaz ve üzmez.bir başkası var hayatında diyorsun.o şuan sadece o kişinin büyüsündedir.hiçbir şey görmez gözü.o büyüyü minicik bir yavruyla bozamazsın.olan sana ve en çokta o yavruya olur.sen hasretlikten kavrulursun, çocuk da ilgisizlikten, sevgisizlikten.lütfen pişman olacağın kararlar verme.eşinle kendi arandaki savaşa çocuğunu alet etme.kendin savaş.mutlaka hasar verecek ganimetler bulacaksın.ama bu kesinlikle bebeğin olmamalı.eşin ve birlikte olduğu kişiyi en okkalı yıpratma boşanmaman olabilir mesela.istersen yine ayrı yaşa.hiçbir şekilde telefonlarına vs cevap verme.sana ulaşmak istese bile ulaşamasın ama boşanma.çocuğu versen ne olacak? Kendisi mi ilgilenecek sanıyorsun? Bir baba ne kadar ilgilenebilir ki.ya annesine baktıracak, ya bir bakıcı tutacak. Daha da kötüsü hadi üvey anne elinde kalırsa bebeğin? Günümüzde anneler öz çocuklarının kahırlarını çekmekte zorlanırken üvey anne nasıl bir annelik yapar hiç düşündün mü? Bence düşünmelisin. Kendi ihtiraslarını, eşinin hatalarını değil sadece ama sadece kuzunu düşünmelisin.o herşeyden önce gelmeli. İnanıyorum ki bir kaç güne kalmaz bu postu nasıl açtım diye kızacaksın kendine.ama kızma.bu kesinlikle anlık öfkenin dışa vurumu.sakince düşün, sağlıklı karar ver.inşallah herşey güzel olsun sen ve yavrun için.

Bosanmak isteyen o evlilikte edindiğiniz mallar ortatkır yarısı senin.nafakanıdacçocuğunu da al mis gibi..

Sizin durum ekstrem ve baştan sona yanlışlarla dolu. Örneğin şahitleri, kendisini ve ailesini ölümle tehdit etmek gibi, bunca delil eğer yok sayılabiliyorsa orada bir bit yeniği vardır kusura bakmayın. Devletimiz çoğu zaman kadının yanında durmuyor bu bir gerçek ama bu kadar uzun boylu değil. Sizin şahit olamadığınız ve sizden gizlenmiş şeyler var burada, aksi takdirde herşey kadından yanayken böyle bir durum mümkün değil. Dengenin babaya dönmesi için çok geçerli bir sebep gerekiyor.Günümüzde hukuken iffetsiz yaşayan kadının çocuğunun velayeti babaya verilir kuralı dahi değişti. Pedagogların neden arkadaşınızın hakkında olumsuz rapor yazdığı burada kilit nokta olmuş. Ne gördüler? Burasını ancak arkadaşınız bilir. Acı ama gerçek... Bu arada adam sağlam bir pislikmiş, allah arkadaşının karşısına hayırlı insanlar çıkartsın bundan sonra...

Insallah diyecek söz yok yani. Her kadin böyle bir anne olmali. Herzaman cocugun sihati icim ugrasmali

http://m.haberler.com/karisinin-sevgilisinden-50-bin-tl-tazminat-7941055-haberi

Senin bana kastın var. Ne desem itiraz ettin. Al bakalım dava..

yipratmk istemeni anlamiyorum.sana sevgisi bitmisse sen gururnla bosan zaten.kendine eziyet ettirtmeden.seni istemedigini soylediyse neyin intikami bu?evlilok sonsuza kadar surecek diye bisey yok.cocugunuzu da doldurmayin ya da alet etmeyin.cocuguna karsi sorumluluklarini yerine getirmesi zaten gorevi bunu rahatsiz etme amaciyla kullanmayin o zaman ihtiyaci olani hakki olani da inada bindirirsiniz.sizi istemeyen gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…