- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Ee sen kizinla bi kv yi bi esini cezalandirmaya kalkmissin.Var zaten ama kanitlayamiyorum cebinden prezervatif dustu gecen gun wapsapta kadinin birisi hayat kadinina benziyodu profil resmi tel kayitliydi zaten kendisi taksiye ciktigindan beri cok tuaf oldu araba aldigindan beri kendini birsey saniyo eskiden bende calisiyodum bana surekli ise gir diyip duruyo kizim kucuk diyorum birsey olmaz diyo kizimida kaynanama birakmayi dusunuyodum gorsun cocuk nasil bakilio diye ama anladim ki onlar kizimin tirnagini bile haketmiyo cocugumu hasta ederler allah korusun kizimi birakmayi dusundugum icin kendime cok kiziyorum su an arkadaslar biraz agir konustu ama hepside hakli
Kesinlikle katılıyorum. Biz böyle davrandığımız için eşlerde de böyle bir algı oluşuyor malesefBakış açısı öyleyse elbette sıkıntı ama etrafımda gördüğüm annelerin çoğu çocuğu sadece kendi malı olarak görüyor. 2 saat babaya bırakamayacak kadar da değil yani. Bir çocuk ruhsal olarak babaya da ihtiyaç duyar ama bizde baba figürü olarak gösterilen çok yanlış, hiç bir sorumluluğu olmayan, çocuğuna sevmeden sevmeye ilgi gösteren bir insan. Ne anne babanın yerini doldurabilir ne baba annenin diye düşünüyorum.
O rahat edecek doye kizinizin rezil olmasina goz mu yumacaksiniz? Ona biraksaniz sanki kiziniza o mu bakacak? Baskalari bakarken o da hayatina devam edecek. Amaciniz sefil olsun da yuvasina donsun mu? Boyle bir riske girilir mi? Hem donmesini istiyorsaniz niye ayriliyorsunuz?Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Az once hungur hungur agladim umrunda bile olmadim 6 yilimi verdim 2 sene askerde bekledim cok canim yaniyo sanki delicek gibi evde bagira bagira agliyorum dayanamiyorum
Yani bunların kanıtlanması lazım. Prezervatifle de uzun ilişkiyi kanıtlayamaz. Adam geneleve gittimder yırtar. Hadi Kadın çıktı meydana ben tanımıyorum arada geliyodu sevişiyoduk gidiyodu der. Ayrıca kadın cidden bilmiyo da olabilir. Kadına tazminat davası açmak kadar saçma bir şey yok.Arkadaşım adam demiş ki seni sevmiyorun git. Bu durumda nasıl tek gecelik ilişki olacak? Koca başka kadına güvenmese konu sahibinden neden boşanmak istesin?
Canim ken dini suclama kolay birsey yasamiyorsun farkli tepkiler vermen normal..esinin canini yakmak istiyorsan delil topla tazminatini nafakani fazlasyla alirsin.hemde rezil olur omur boyu bu damgayla yasar.Var zaten ama kanitlayamiyorum cebinden prezervatif dustu gecen gun wapsapta kadinin birisi hayat kadinina benziyodu profil resmi tel kayitliydi zaten kendisi taksiye ciktigindan beri cok tuaf oldu araba aldigindan beri kendini birsey saniyo eskiden bende calisiyodum bana surekli ise gir diyip duruyo kizim kucuk diyorum birsey olmaz diyo kizimida kaynanama birakmayi dusunuyodum gorsun cocuk nasil bakilio diye ama anladim ki onlar kizimin tirnagini bile haketmiyo cocugumu hasta ederler allah korusun kizimi birakmayi dusundugum icin kendime cok kiziyorum su an arkadaslar biraz agir konustu ama hepside hakli
Ah canım dediğin gibiyaw eğer adam zaten rahat her şekilde de rahat eder ama olan çocuğa olurBoyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Bak canım.şuan yaşadıklarını kabullenemediğin için ve belkide ani gelişmesi nedeniyle sağlıklı düşünemiyorsun.bu başlığı açma nedenin de bu kabullenememe psikolojisi.bence şöyle 1 saat falan kendi kendine herşeyi enine boyuna düşün ve gerçekle yüzleş.gerçek olan şu ki; çocuğunu eşine bırakman onu hiçbir şekilde yormaz, yıpratmaz ve üzmez.bir başkası var hayatında diyorsun.o şuan sadece o kişinin büyüsündedir.hiçbir şey görmez gözü.o büyüyü minicik bir yavruyla bozamazsın.olan sana ve en çokta o yavruya olur.sen hasretlikten kavrulursun, çocuk da ilgisizlikten, sevgisizlikten.lütfen pişman olacağın kararlar verme.eşinle kendi arandaki savaşa çocuğunu alet etme.kendin savaş.mutlaka hasar verecek ganimetler bulacaksın.ama bu kesinlikle bebeğin olmamalı.eşin ve birlikte olduğu kişiyi en okkalı yıpratma boşanmaman olabilir mesela.istersen yine ayrı yaşa.hiçbir şekilde telefonlarına vs cevap verme.sana ulaşmak istese bile ulaşamasın ama boşanma.çocuğu versen ne olacak? Kendisi mi ilgilenecek sanıyorsun? Bir baba ne kadar ilgilenebilir ki.ya annesine baktıracak, ya bir bakıcı tutacak. Daha da kötüsü hadi üvey anne elinde kalırsa bebeğin? Günümüzde anneler öz çocuklarının kahırlarını çekmekte zorlanırken üvey anne nasıl bir annelik yapar hiç düşündün mü? Bence düşünmelisin. Kendi ihtiraslarını, eşinin hatalarını değil sadece ama sadece kuzunu düşünmelisin.o herşeyden önce gelmeli. İnanıyorum ki bir kaç güne kalmaz bu postu nasıl açtım diye kızacaksın kendine.ama kızma.bu kesinlikle anlık öfkenin dışa vurumu.sakince düşün, sağlıklı karar ver.inşallah herşey güzel olsun sen ve yavrun için.Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Sizin durum ekstrem ve baştan sona yanlışlarla dolu. Örneğin şahitleri, kendisini ve ailesini ölümle tehdit etmek gibi, bunca delil eğer yok sayılabiliyorsa orada bir bit yeniği vardır kusura bakmayın. Devletimiz çoğu zaman kadının yanında durmuyor bu bir gerçek ama bu kadar uzun boylu değil. Sizin şahit olamadığınız ve sizden gizlenmiş şeyler var burada, aksi takdirde herşey kadından yanayken böyle bir durum mümkün değil. Dengenin babaya dönmesi için çok geçerli bir sebep gerekiyor.Günümüzde hukuken iffetsiz yaşayan kadının çocuğunun velayeti babaya verilir kuralı dahi değişti. Pedagogların neden arkadaşınızın hakkında olumsuz rapor yazdığı burada kilit nokta olmuş. Ne gördüler? Burasını ancak arkadaşınız bilir. Acı ama gerçek... Bu arada adam sağlam bir pislikmiş, allah arkadaşının karşısına hayırlı insanlar çıkartsın bundan sonra...Vermez demeyin lütfen. En yakınlarımdan biri canıma can olan insan arkadaşım darp görerek boşandı. Bunu raporla ispatladığı hâlde eşi boşanma sürecinde arkadaşımı birden fazla kişiyle kendisini aldatmakla suçladı. Ailesini, çevresini, şahitlerini ölümle tehdit etti. Takip ettirdi. Üstelik yakıştırdığı kişiler öyle insanlardı ki benim hâlen aklıma geldikçe midem bulanıyor bu yakıştırmalara. Daha buraya yazamadığım onca iğrençlik de cabası. Arkadaşımın ifadesini alan polisler dahi eşinin yaptıklarını görünce suçlamaya dair hiçbir kanıt olmadığı halde olma ihtimalinde bile arkadaşımı haklı gördüler. Velayet sürecinde ev incelemesinde pedagoglar dahi arkadaşımı suçlar şekilde davrandı açık açık. Aleyhine rapor yazıldı. Sonuç ne mi oldu? Çocuğu dışında hiçbir şey talep etmediği hâlde, o küçük yavrunun velayeti "Sen de bakarsın ama babasının parası var, annesinin canına kast etmiş olsa da daha iyi bakar. " diyerek babaya verildi. Dünyada tanıdığım en fedakar insan, sırf yavrusu için sessiz kalıp katlandığı her şey yüzünden dünyanın en mükemmel pisliğini boşadığı için suçlu oldu. Üstüne o pislik arkadaşımdan nafaka talep etti utanmadan. Darp ve tehdit yüzünden açılan davalardan para cezasıyla yırttı. Çocuğunu polislerle görmeye gitti her seferinde. Üstelik şu an dâhil ailecek çocuğu annesine karşı öyle bir doldurmuşlar ki, o minicik çocuk bunları düşünmeyi akıl edemeyecek yaşta annesine akıl almaz şeyler söylüyor. Buna rağmen arkadaşım tek bir gün babasını çocuğuna kötülemedi. Konusu açıldığı zaman biz lanetlesek adamı, bize kızdı. Sitemim size değil yanlış anlamayın, ebeveynlerin ötekini cezalandırmak için çocukları silah olarak kullanmasının çocuklar üzerindeki sonucu çok ağır oluyor. O çocuk bir gün büyüdüğü zaman her şeyi idrak ettiğinde, o güne kadar yaşadığı tüm hayata olan inancı darmaduman olacak.
Öte yandan çocuğu için arkadaşım gibi, burada emsal verilen diğer anneler gibi mücadele eden insanlar varken sırf bencilce istekler yüzünden onun hayatını harcamak çok ağır bir bedel.
amin inş... Öyleydi o yokluk halinde 3 çocuğunuda büyütmüş ev bark sahibi yapmış... Şimdi çok şükür hepsi bir arada ve hali vakti yerinde insanlar... Allah herkese evlat sevgisini tam manasıyla yaşamayı nasip etsin inşAllah...
http://m.haberler.com/karisinin-sevgilisinden-50-bin-tl-tazminat-7941055-haberiYani bunların kanıtlanması lazım. Prezervatifle de uzun ilişkiyi kanıtlayamaz. Adam geneleve gittimder yırtar. Hadi Kadın çıktı meydana ben tanımıyorum arada geliyodu sevişiyoduk gidiyodu der. Ayrıca kadın cidden bilmiyo da olabilir. Kadına tazminat davası açmak kadar saçma bir şey yok.
http://m.haberler.com/karisinin-sevgilisinden-50-bin-tl-tazminat-7941055-haberi
Senin bana kastın var. Ne desem itiraz ettin. Al bakalım dava..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?