- 19 Nisan 2016
- 77
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Meslegin var mi kac yasindasin.Ewt psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ama ne egoistim nede bencil sadece cagresizligin ve acizligin dibine vurdum istediginizi soyleyebilirsiniz
herkes sağlıklı düşünmediğini iddaa etmişte bence gayette sağlıklı düşünüyorsun. Bilinçli yapıyorsun bunu. Ayak bağımdan kurtulayım ohh yeni hayatBoyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Neden hastanedesin? Çok geçmiş olsunSabahin bu saatinde sirf sana cevap yazabilmek icin online oldum. Ben dert anlatmayi pek sevmem. Bu yuzdendir ki psikolojisi bozuklar kervaninda on siralarda yer alirim. Mesela iki saat sonra hastaneye gidecek ve bayrami orada gecirecegim. Haftalardir yaptigim gibi. Ama iyiyim, iyi olacagim.
Kendimden bahsettim konunda farkindayim. Cunku ben de anneyim. Berbat gunler geciriyorum, cok zor sinavlardan geciyorum. Cogu zaman saglikli dusunemiyorum ama oglumdan vazgecemiyorum. Normal dusunemeyebilirsin anlarim. Cektigin acinin aynisini kocana cektirmek isteyebilir turlu senaryolar kurabilirsin onu da anlarim. Kocan olacak adam evladini dusunmez buna da sinir olursun anlarim.
Ama lutfen masum ve muhtac bir cocugu intikam araci olarak kullanma. Psikiyatra git saglikli dusunmek icin cabala. Ben seni yargilamiyor, anlamaya calisiyorum. Lutfen sen de cocugunun ileride yasayacagi travmayi anlamaya calis. O daha cok kucuk. Yetiskinlerin pis dunyasini anlayamayacak kadar da masum.
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Hepinize tessekkur ederim benimde vicdanim birakmaktan yana degil zaten sadece bunlari haketmiyorum hakedicek ne yaptim bunu dusunuyorum gece gunduz rabbime yalvariyorum ya islah etsin yada kendi hayatimi kurayim yoruldum artik.fazla deger soytariyi kral eder.hattinden fazla deger verdim
Yanınıza alın ne demek bırakmak.Bundan 5 yıl önce insanların dertlerini okur allah yardım etsin derdim bir gun hic buraya yazicagim aklima gelmezdi.esimin cebinden prezervatif dustu beni denemek icin koymus guya neyi deniyosa artik aptal.neyse herseyi problem haline getirip bosanmak istiyo.Bu aksam annemle konustu ve kizinizi alin dedi 15 aylik bir kizim var bende bosanmaya kararliyim yoruldum artik.ama kucucuk bir kizim hayatiyla oynamak istemiyorum yanima alsam calisamam.onlara biraksam sefil olur aklim durdu
Bunu bana soyleyenler teyzemler onlarda canavar degil ya bakarlar diyo annemde insan kuzusundan ayrilamazki diyo al kizinida gel bosver diyo
Bundan 5 yıl önce insanların dertlerini okur allah yardım etsin derdim bir gun hic buraya yazicagim aklima gelmezdi.esimin cebinden prezervatif dustu beni denemek icin koymus guya neyi deniyosa artik aptal.neyse herseyi problem haline getirip bosanmak istiyo.Bu aksam annemle konustu ve kizinizi alin dedi 15 aylik bir kizim var bende bosanmaya kararliyim yoruldum artik.ama kucucuk bir kizim hayatiyla oynamak istemiyorum yanima alsam calisamam.onlara biraksam sefil olur aklim durdu
Ya allah askina insanlari suclamak ne kadar kolay dimi ben sadece sorunlarima cozum bulmaya calisiyorum lutfen sinirlerimi bozucaksan bir daha yorum yapma ne yasadigimi bilemezsin tamm mi sen kimse tarafindan hic sucun yokken kitlendin mi bir odaya ocak ayinin ortasinda kapilarda kaynanan kapiyi acsin diye bekledin mi yorum yapma sen hic mi hata yapmadin?cok mu mukkemmelsin ben her gece ruyamda bebek sesiyle uyaniyorum.bi de konu sahibi ne zaman eşinizle sorun yaşamışsanız evlatlarınızdan çıkarmışsınız sıkıntınızı
diğer konunuzda da yine ayrılma aşamasında bebeğinizi aldırmışsınız
madem bu canlar bu kadar önemsiz yapmayın allah aşkına yazık günah ya yavrulara
doğmamışına ayrı doğmuşuna ayrı çektiriyorsunuz
bahane de hazır psikolojim bozuk! inşallah şiddet vs de uygulamıyorsunuzdur
O soyledigin allahla benim aramda.obur dunyada zaten hesabini vericem.ben kizimi cok seviyorum sadece kafam karisiktiYa allah askina insanlari suclamak ne kadar kolay dimi ben sadece sorunlarima cozum bulmaya calisiyorum lutfen sinirlerimi bozucaksan bir daha yorum yapma ne yasadigimi bilemezsin tamm mi sen kimse tarafindan hic sucun yokken kitlendin mi bir odaya ocak ayinin ortasinda kapilarda kaynanan kapiyi acsin diye bekledin mi yorum yapma sen hic mi hata yapmadin?cok mu mukkemmelsin ben her gece ruyamda bebek sesiyle uyaniyorum.
Bu nasil bir mantik allah askina. Kocanizin yaptiklarinin diyetini kizinizla mi odetiyorsunuz. Bence bir akil tutulmasi yasiyorsunuz siz Kizinizi babasina vermeyi dusunmeniz daha da beteri bunu sirf esiniz rahat edemesin diye yapmaniz bana baska bir sey dusundurtmedi suan. Kadinlik gururunuzu bir yana birakin da sadece annelik icgudunuzle hareket edin bence. En azindan o zaman intikami degil evladinizi dusunursunuz.Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?