- Konu Sahibi melegimsin34
-
Bak tatlım boşanmıyorum diyeceksin. Bu arada kadının kimliğine ulaş. Kadına dava açacaksın. Kocamın evli olduğunu bildiği halde onunla birlikte oldu diye. Kocana da açacaksın. İkisinden de yüklü tazminat al. Hakim seni aldattığı için bir de nafaka bağlar. Hem sana hem de çocuğa bağlat. Adamın parası olmasın, kadın da tazminat ödesin. Bak bakalim ortada aşk falan kalıyor mu... Kızını ASLA ASLA bırakma. Benim kızım doğdu doğalı tek duam o ayakları üzerinde durmadan bana bir şey olmasın. Ölmekten değil onı annesiz bırakmaktan ödüm kopuyor...
Konu sahibine fazla yuklenilmis bence.
Kadin sormus hayir birakma onun sana ihtiyaci var demek en guzeli. Ama ne vicdansizligi kalmis ne merhametsizligi. Hemen bir sen nasil annesin modunda taslama baslamis.
Kadin sokta. Belliki psikolojisi bozulmus. Kolay degil yasadiklari. Yanlis dusunmus evet demek kendininde aklina yatmamis ki konu acmak istemis.
Kadinin dusuncesinin yanlis oldugunu yanina almasi gerektigini soyleyin tamam ama kadinin anneligine kisiligine saldirilmis resmen.
Insanoglunun psikooojisi bozulunca herzaman dogru dusunemiyor.
Bu evlilik hep sorunluymuş ki. Yeni bir şey değil. Ben olsam bi prezervatifle bu saatten sonra boşanmazdım. Bir kere kürtaj yaptırmış evliliği kötü gidiyor diye e ne güzel o zaman boşasaydı işte. üstüne çocuk yapmış. Anlamıyorum benim zekam durdu.
Eski konulari bilmiyorum ama benim mantigim davranislar elestirilmeli kisilik degil. Sizin yorumunuzda kisilige hakaret yok zaten. Bosanmalisin denilebilir cocugunu yanina al denilebilir ama tutup seni vicdansiz soylesin boylesin diyip birde ustune kendini ovmek bana itici geliyor. "Sen nasil bir annesin tuuu sana bak ben 2 dk birakamiyorum bebegimi gordun mu ne iyi bir anneyim" minvalindeki mesajlardan gina geldi artik.
Adam rahat etmesin diye 15 aylık çocuğu başına bırakmaktan bahsediyorsunuz farkında mısınız? Evladınızı bir cezalandırma yöntemi olarak kullanabilecek kadar sağlıksız düşünüyorsunuz lütfen bir uzmandan yardım alın. Bu kadar küçük bir cocuğu da zaten siz babasına vermediğiniz sürece mahkeme babaya vermez o yüzden ne yapar eder benden alır demeyin.
Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Bende sizden akil almak icin yazdim ama anladim ki yanlis yapmisimYok kürtaj yaptırmış olması bile eleştirilmiş ki o onun bileceği şey. Mantıklı bir gerekçe sunduktan sonra her şeye eyvallh. Ama mantıksızlık akıyor akıl vereni bir aile büyüğü akıllı bir annesi olsaydı bu kızcağız da bu halde olmazdı heralde. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez de. Bir silkelensin şu kız da. İnsan sürekli de hata yapmaz ki.
Koalinacim konu sahibi diyor ki cocugu ben alirsam babasi oohh rahat eder hayatini yasar. O yüzden babada kalsin baba sıkıntı ceksin. :/
Kendince böyle bi cozum bulmus. Adam sıkıntı çekince belki gel karicim barisalim mi der diye bekliyor anlamadim
Ama bence bir çocuğun yeri ekstrem durumlar yoksa annesinin yanı.
Haklısınız Elbette babanın da var ama bakış açısı çok çirkin değil mi? Bebek bir yük olarak görülüyor
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Bir annenin böyle dusunebildigine inanmak istemiyorum.minicik bir bebeği onlara ceza vermek iÇin kullanacaksınız yani??o bir eşya mi?o bir can..sizin canınız. .Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?