- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Ya allah askina insanlari suclamak ne kadar kolay dimi ben sadece sorunlarima cozum bulmaya calisiyorum lutfen sinirlerimi bozucaksan bir daha yorum yapma ne yasadigimi bilemezsin tamm mi sen kimse tarafindan hic sucun yokken kitlendin mi bir odaya ocak ayinin ortasinda kapilarda kaynanan kapiyi acsin diye bekledin mi yorum yapma sen hic mi hata yapmadin?cok mu mukkemmelsin ben her gece ruyamda bebek sesiyle uyaniyorum.
Eski eş rahat edemesin diye sefil olacağını bile bile canparçanızdan vazgeçmek... Ne biçim bi düşünce aklınız başinizda mı sizin... Eşya değil evlat bahsi geçen yazık yavrucuğa daha 15 aylık annede babada hırslarının peşinde... Ölür yinede evladını bırakmaz bir anne... Hani örnek olsun diye anlatayım rahmetli babannem bundan 55 sene önce köy yerinde 32 yaşinda dul kalmiş çocuklar küçük aş yok adam yok ailesi sahip çıkmamış ortada kalmiş çocukları yurda verelim demişler hani sende başinin çaresine bak demeye getirmişler. Babannem''torba takar dilenirim uşağlarımı vermem ''demiş.babannemi 87 yaşinda ilerlemiş alzemier sebebiyle geçen yıl kaybettik adını unutan, ağzına konan lokmayı çiğnemeyi unutan babannem bu olayı hiç unutmadı...Doktoru hayatındaki en büyük iz bırakan olay demişti... Annelik budur konu sahibi... Annelik sırf babası rahat edemesin diye 15 aylık bebeği sefil etmeyi düşünebilmek değildir...Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ya allah askina insanlari suclamak ne kadar kolay dimi ben sadece sorunlarima cozum bulmaya calisiyorum lutfen sinirlerimi bozucaksan bir daha yorum yapma ne yasadigimi bilemezsin tamm mi sen kimse tarafindan hic sucun yokken kitlendin mi bir odaya ocak ayinin ortasinda kapilarda kaynanan kapiyi acsin diye bekledin mi yorum yapma sen hic mi hata yapmadin?cok mu mukkemmelsin ben her gece ruyamda bebek sesiyle uyaniyorum.
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ne kadar abartmışsınız ya...
Annenin sorumluluğu kadar babanın da var.
NE hali varsa görsün allaha havale edin evlat bırakılır mı hiç 5 ay önce bebeğimi kaybettim inanın mezarını bırakıp zor geldim kayın Valime oda bayram diye yazık yaaCunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
Burada asl olan bebeğin fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı bir birey olması kimin durumu daha uygun ise onun yanında kalmalıNe kadar abartmışsınız ya...
Haklısınız Elbette babanın da var ama bakış açısı çok çirkin değil mi? Bebek bir yük olarak görülüyorNe kadar abartmışsınız ya...
Eski eş rahat edemesin diye sefil olacağını bile bile canparçanızdan vazgeçmek... Ne biçim bi düşünce aklınız başinizda mı sizin... Eşya değil evlat bahsi geçen yazık yavrucuğa daha 15 aylık annede babada hırslarının peşinde... Ölür yinede evladını bırakmaz bir anne... Hani örnek olsun diye anlatayım rahmetli babannem bundan 55 sene önce köy yerinde 32 yaşinda dul kalmiş çocuklar küçük aş yok adam yok ailesi sahip çıkmamış ortada kalmiş çocukları yurda verelim demişler hani sende başinin çaresine bak demeye getirmişler. Babannem''torba takar dilenirim uşağlarımı vermem ''demiş.babannemi 87 yaşinda ilerlemiş alzemier sebebiyle geçen yıl kaybettik adını unutan, ağzına konan lokmayı çiğnemeyi unutan babannem bu olayı hiç unutmadı...Doktoru hayatındaki en büyük iz bırakan olay demişti... Annelik budur konu sahibi... Annelik sırf babası rahat edemesin diye 15 aylık bebeği sefil etmeyi düşünebilmek değildir...
Çocuğunuzdan babasını cezalandırmak için mi vazgeçeceksiniz?Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
İyi de arkadasımBurada asl olan bebeğin fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı bir birey olması kimin durumu daha uygun ise onun yanında kalmalı
Çiftler boşanmaya çocukları alet etmemeli ilgilerini esirgememeli hatta çocukları için birlikte vakit geçirmelidir
Konu sahibininde önceliği bu olmalı bir anne olarak
Ve burada gerekirsiz eleştiri konusunda sizinle aynı fikirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?