kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

O dediklerin başıma gelmedi. Sende çocuklarını alıp çekip gidecek yürek yoksa daha çok çekersin çocuklarına da çektirirsin. Kaynanan işlence etse kaç yazar bir daha yüzümü göremezler olur biter.

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Eski eş rahat edemesin diye sefil olacağını bile bile canparçanızdan vazgeçmek... Ne biçim bi düşünce aklınız başinizda mı sizin... Eşya değil evlat bahsi geçen yazık yavrucuğa daha 15 aylık annede babada hırslarının peşinde... Ölür yinede evladını bırakmaz bir anne... Hani örnek olsun diye anlatayım rahmetli babannem bundan 55 sene önce köy yerinde 32 yaşinda dul kalmiş çocuklar küçük aş yok adam yok ailesi sahip çıkmamış ortada kalmiş çocukları yurda verelim demişler hani sende başinin çaresine bak demeye getirmişler. Babannem''torba takar dilenirim uşağlarımı vermem ''demiş.babannemi 87 yaşinda ilerlemiş alzemier sebebiyle geçen yıl kaybettik adını unutan, ağzına konan lokmayı çiğnemeyi unutan babannem bu olayı hiç unutmadı...Doktoru hayatındaki en büyük iz bırakan olay demişti... Annelik budur konu sahibi... Annelik sırf babası rahat edemesin diye 15 aylık bebeği sefil etmeyi düşünebilmek değildir...

hadi ya bi tek kendini dertli sanıyorsun değil mi evet bu dediklerini hatta sayamayagım izleri hala vücüdumun bir bir köşesinde sergilenen işkenceleri senin gibi bir anne sayesinde yaşadım!!!! neyse ki kendimi kurtardım en büyük hatalarım kendime oldu bana zarar verene bile zarar vermedim. Herkes rahat köşesinden yazıyor sanıyorsun ama öyle değil. Sana senin evladının 25 yıl sonraki halinden cevap veriyorum!! Umarım rahatlamışsındır.

Eleştirmiyorum sizi ama bebeğin babada kalmasını da onaylamayanlarıda haklı buluyorum eşinizin iyi bir derse ihtiyacı var
Maden sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz neden buna günahsız bir yavruyu alet edip hayatını karatıyorsunuz
Hayat sizin hayat yolunda başarılar

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

Hmmm simdi anlasildi cocuk senin rahatini bozacagina onunkini bozsun, cocugu ona ver ki mutsuz ve rahatsiz olsun... nasil bir bas belasi olarak goruyorsun 15 aylik bebegi ki kimde kalirsa onun huzurunu kaciracagina inaniyorsun? Gotur yuvaya ver belki onu huzursuzluk nedeni degil huzur nedeni olarak goren bir aileye denk gelir de insanca muameleyle buyur.

Ne kadar abartmışsınız ya...
Annenin sorumluluğu kadar babanın da var.

Koalinacim konu sahibi diyor ki cocugu ben alirsam babasi oohh rahat eder hayatini yasar. O yüzden babada kalsin baba sıkıntı ceksin. :/
Kendince böyle bi cozum bulmus. Adam sıkıntı çekince belki gel karicim barisalim mi der diye bekliyor anlamadim
Ama bence bir çocuğun yeri ekstrem durumlar yoksa annesinin yanı.

Hic birsey sizi evladinizdan ayirmasin cok küçük daha boyle dusunceleri cikarin aklinizdan

Burada asl olan bebeğin fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı bir birey olması kimin durumu daha uygun ise onun yanında kalmalı
Çiftler boşanmaya çocukları alet etmemeli ilgilerini esirgememeli hatta çocukları için birlikte vakit geçirmelidir
Konu sahibininde önceliği bu olmalı bir anne olarak
Ve burada gerekirsiz eleştiri konusunda sizinle aynı fikirdeyim

Yazini okudum ya cok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Ana gibi anaydi babaanneniz

15 aylık bir bebeğin ilk ve tek gereksinimi annesidir ötesi düşünülemez bile....

Hayat öyle türk filmlerindeki gibi "ben katlanırım yeter ki o rahat etsin" dramatizasyonunda yaşanmıyor maalesef....

Çocuğunuzdan babasını cezalandırmak için mi vazgeçeceksiniz?

Bak tatlım boşanmıyorum diyeceksin. Bu arada kadının kimliğine ulaş. Kadına dava açacaksın. Kocamın evli olduğunu bildiği halde onunla birlikte oldu diye. Kocana da açacaksın. İkisinden de yüklü tazminat al. Hakim seni aldattığı için bir de nafaka bağlar. Hem sana hem de çocuğa bağlat. Adamın parası olmasın, kadın da tazminat ödesin. Bak bakalim ortada aşk falan kalıyor mu... Kızını ASLA ASLA bırakma. Benim kızım doğdu doğalı tek duam o ayakları üzerinde durmadan bana bir şey olmasın. Ölmekten değil onı annesiz bırakmaktan ödüm kopuyor...

Son düzenleme:
İyi de arkadasım
Konu sahibinin anlattıkları çerçevesinde sizce 15 aylık Bebek o Ada'ma bırakılır mı?
Bence hiçbir durumda bırakılmaz da hani demişsiniz ya bebeğin iyiliği düşünülmeli diye
Sizce bu baba mı Bebek için iyi yapmayın Allah aşkına
Hiç gereksiz bir eleştiri değil
Doğruyu göstermek de mi suç

ah yavrum o daha Bebek sana ihtiyacı var verme onu nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…