- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Bakış açısı öyleyse elbette sıkıntı ama etrafımda gördüğüm annelerin çoğu çocuğu sadece kendi malı olarak görüyor. 2 saat babaya bırakamayacak kadar da değil yani. Bir çocuk ruhsal olarak babaya da ihtiyaç duyar ama bizde baba figürü olarak gösterilen çok yanlış, hiç bir sorumluluğu olmayan, çocuğuna sevmeden sevmeye ilgi gösteren bir insan. Ne anne babanın yerini doldurabilir ne baba annenin diye düşünüyorum.
sen kv koca için bir cana kıyacak kadar vicdansız ve dengesizsin.Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Hakimler yemiyor o numaraları. Bir kadın gerizekalı değilse birlikte olduğu adamın evli olup olmadığını bilir.Evli olduğunu bilmiyodum mağdurum der kadın. :)
Esin bosanmak istiyorsa al karsina konus evladinin ihtiyaclarini karsilayacak kadar sana nafaka versin duzenli olarak..ailende biraz destek ciksin kizin biraz buyuyunce calisirsin hersey yoluna girer..Bende ayrılmak istemiyorum annem calisiyo
Tebrik ediyorum o zman seniHazır kocayı boşamışken kızınıda boşa gitsin ne varki!! acı çeksinmiş, rahat etmesinmiş!! Ben değil 1,5 yaşında 25 yaşında ki evladımın saçının telini bile vermem kimseye bunu söz konusu etmen bile çok acı..
Hakimler yemiyor o numaraları. Bir kadın gerizekalı değilse birlikte olduğu adamın evli olup olmadığını bilir.
Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
amin inş... Öyleydi o yokluk halinde 3 çocuğunuda büyütmüş ev bark sahibi yapmış... Şimdi çok şükür hepsi bir arada ve hali vakti yerinde insanlar... Allah herkese evlat sevgisini tam manasıyla yaşamayı nasip etsin inşAllah...Yazini okudum ya cok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Ana gibi anaydi babaanneniz
Ayrilacaginiz esiniz keyif surmesin diye evlattan mi vazgececeksiniz. Bunu dysunmeniz cok garip. Cocugunuz uvey anne ile buyur artik.Cunku baska biri var ve onla keyif surmesini istemiyorum
Arkadaşım adam demiş ki seni sevmiyorun git. Bu durumda nasıl tek gecelik ilişki olacak? Koca başka kadına güvenmese konu sahibinden neden boşanmak istesin?Tek gecelik ilişkiyse ne bilecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?