kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Ayni gorusteyim. Ben anneysem o da babasi. Ben saniye bile babasina birakmam diye ovunmek marifet degil.

Tabi konu sahibi velayeti babaya versin demiyorum. Esi sorumsu gorunuyor bakamaz. Ama cocugu alip aradan cekilmesin.

Bircok insan yazmis bende yazayim. Cekismeli bosan. Sartlar sun onune. Kuvvetli bir avukat bul. Ev araba tazminat nafaka ne varsa talep et. Ayrica aldatildiginida kanitlayabilirsen kanitla tazminat mutlaka iste.

15 aylık bebek anneden ayrılırmı.Şimdi verirsen manen kaybediceksin zaten çocuğunu.Sonra istermi o çocuk seni.Bunu düşünmemelisin bile.

Eşine bıraksan çocuğu ne olacak.Eşin sevgilisiyle gezecek.Çocuğa da kaynanan bakacak.Eve kapanip çocuk bakacağınımı düşünüyosun.Koca bırakılır vazgeçilir ama evlat bırakılmaz.

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
sen kv koca için bir cana kıyacak kadar vicdansız ve dengesizsin.
o kadar yaşadıklarına rağmen barışıp yine bir masumun hayatını elbirliğiyle mahvediyorsunuz karı koca.
en güzeli çocuğu devlete teslim etmeniz.
hem kocan hem sen keyfinize bakarsınız.
sizden ne ana olur ne baba.

Bence de babasina verin,

O gezip, mutlu mesut yasarken siz cocugun bakimiydi,okuluydu onlarla ugrasmak zorunda kalacaksiniz.

Durup durup aglayacak,atesi falan cikacak siz uykunuzdan olacaksiniz ama babasi huzur icinde yasantisina devam edecek hee yok oyle bi dunya.

Hem bebeginiz yeterince iyi bi evlat olsaydi sizin bosanmaniza ya da aldatilmaniza da engel olurdu, e olamadigina gore sizin gibi muhtesem bi anneyi haketmiyo.

Babasinda kalsin babasinda.

Var zaten ama kanitlayamiyorum cebinden prezervatif dustu gecen gun wapsapta kadinin birisi hayat kadinina benziyodu profil resmi tel kayitliydi zaten kendisi taksiye ciktigindan beri cok tuaf oldu araba aldigindan beri kendini birsey saniyo eskiden bende calisiyodum bana surekli ise gir diyip duruyo kizim kucuk diyorum birsey olmaz diyo kizimida kaynanama birakmayi dusunuyodum gorsun cocuk nasil bakilio diye ama anladim ki onlar kizimin tirnagini bile haketmiyo cocugumu hasta ederler allah korusun kizimi birakmayi dusundugum icin kendime cok kiziyorum su an arkadaslar biraz agir konustu ama hepside hakli

Hazır kocayı boşamışken kızınıda boşa gitsin ne varki!! acı çeksinmiş, rahat etmesinmiş!! Ben değil 1,5 yaşında 25 yaşında ki evladımın saçının telini bile vermem kimseye bunu söz konusu etmen bile çok acı..

Yeni bir es bulunurda
Geride birakilan evladin yerini digeri doldurmaz
aslaaa evkadinizi boyle karektersiz bi adamla veya ailesiyle birakmayin

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum

Affina sığınıyorum ama sen kocanla olan ilişkini hala evladindan üstün görüyorsun. Insallah annelik duygun hayrli bi olayla olmasi gereken seviyeye gelir. Sirf kocana cektirmek icin cocugunu mu kullanacaksin yani? Keske boyle seyler dusunmesen...

Allah isteyene vermiyor bazen boyleleride bulup bunuyor...
İnsan evladını bırakmayı nasıl düşünür...

Yazini okudum ya cok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Ana gibi anaydi babaanneniz
amin inş... Öyleydi o yokluk halinde 3 çocuğunuda büyütmüş ev bark sahibi yapmış... Şimdi çok şükür hepsi bir arada ve hali vakti yerinde insanlar... Allah herkese evlat sevgisini tam manasıyla yaşamayı nasip etsin inşAllah...

evlat sahibi olmak için tedavi oluyorum.. siz gencim yine evlenirim tekrar yaparım diye mi düşünüyorsunuz? anlamadım..

intikam zihninizden arada sırada geçebilir.. ama buraya yazacak kadar ciddi olmamalıydınız..

madem çalışıyorsunuz bakıcı tutun adamdan da haklarınızı alın..

tuylerim urperdi. oc almak icin baska hic bir yontem yok muda bebegini kullanacaksin ya?? aklini calistir biraz. bole akilsiz olursan ben o adam olsam bende seni aldatirim.

Durum ne olursa olsun babasına bırakmayı aklınızdan geçirmeniz bile hata ..kızı erkeğide değil mesele ..evlat ya ötesi yok ..sırtıma bağlar çöp toplar yine de böyle bir Ada'ma kızımı emanet etmezdim ..her şeyi geçtim hele ki Mutlu bir yaşam sürmesin keyfi bozulsun düşüncesiyle kızımı ona feda etmem..bu çok kötü ve ağır bir düşünce.. Ben şimdi ikinciye hamileyim eşimle burda kimsemiz yok doğuma bile yalnız gidecem gel gelelim oğlumu babasına bırakacam baksın diye.. aklım çıkıyor her düşündüğümde gözlerim doluyor Nasıl 3 gün yavrumun kokusundan uzak dururum diye ..ve düşün ki bıraktığım kişi üzerimize tir tir titreyen ben ölürsem benden çok daha iyi bir anne olacak Ada'm babası ..Sak'ın kızını bırakmak gibi bir hata yapma ..sefalet içinde yaşarız diyorsan da zaten bağlar kopmuş boşanmayı bir müddet erteleyip kızının az daha büyümesini bekliceksin ..ama ben ailenin sen bir müddet çalışmasan bile sana sahip çıkıp bakmasından yana olurdum neticede sende onların evladısın ..birde kucağında yavrun var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…