Ailem izin vermiyorCanım 2 ay oldu ya..2 aydır barodan avukat ücretsiz diye bangır bangır bağırıyoruz
Daha neyi bekliyorki anlamış değilim..
Ailem izin vermiyor
Dayim hakim ve dava sonucunda aliyorlar diyor
Nerde alıyorlar Allah aşkına en fazla dosya masrafı vardır. Baronun avukatları devletten alıyor parayı. Sizin boşanma işini sürüncemeye sokuyor aileniz. Bekle bekle diye durdurdular sizi. Boşanmanızı istemiyorlar. Eşiniz hiç para yollamıyor mu sizeAilem izin vermiyor
Dayim hakim ve dava sonucunda aliyorlar diyor
Esim bosanmam falan diyormus sonra bosanacam diyormus is inata bindiCanım 2 ay oldu ya..2 aydır barodan avukat ücretsiz diye bangır bangır bağırıyoruz
Daha neyi bekliyorki anlamış değilim..
Ilk ayrildigimizda 200 tl verdi sonra ben bosanma davasi acmam parada gondermem dedi dunde kardesimi aramis nasilsiniz diye sasirdim artikNerde alıyorlar Allah aşkına en fazla dosya masrafı vardır. Baronun avukatları devletten alıyor parayı. Sizin boşanma işini sürüncemeye sokuyor aileniz. Bekle bekle diye durdurdular sizi. Boşanmanızı istemiyorlar. Eşiniz hiç para yollamıyor mu size
Daha bosanmadan 2 kisi faceden rahatsiz etti bosanacakmissin diye ustelik tanidikDün bir kadini aradim, yenidoğan bebeğime bakması için,bana ben bı yer buldum 6-7 aydır dedi...merak ettim sordum..kimin çocuğuna kaç paraya bakıyor diye..Bir kadinin 3 çocuğuna 2200 TL ye bakiyirmus...valla bana göre çok iyi...memur maaşı gibi aylık aliyor kadin
Özellikle 1 den fazla çocuğu olanlar bakıcı bulmada sıkıntı cektigi için kesenin ağzını açıyor...
Bosansa, nafaka alsa, birde böyle bir yer bulsa, kocasının da annesinin de evindeki halinden daha iyi durumda olur..
Kalkip yeni bir başlangıç için adım atmak bu kadar mı zor ki 2 aydır bekliyor konu sahibi???
Malesef oyle yapiyorlar babam hemen acalim diyor annem olmaz diyor bu yuzden küslerNerde alıyorlar Allah aşkına en fazla dosya masrafı vardır. Baronun avukatları devletten alıyor parayı. Sizin boşanma işini sürüncemeye sokuyor aileniz. Bekle bekle diye durdurdular sizi. Boşanmanızı istemiyorlar. Eşiniz hiç para yollamıyor mu size
Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış
OrtaokulYa kıyamam sana ve çocuğuna neden böyle yapıyorlar kendi çocuklarına ve torunlarına hemen iş bul asgari ücretli bir eve çık kreşler çok pahalı değil artık aylık 140 liraya bile var eşinden nafaka iste çocuğa bakmak zorunda sonuçta borç morç yemezler.
Küçük de olsa sobalı falan bir eve çık kurtar kendini çocuğun da psikolojisi bozulacak inşallah bir iş bulursun.
Ne mezunusun ?
Onlar benimle uğraşıyor çocuğa yazık ettiniz diyorlar sen böyle yaptin kocani diyorlarO insanlara çocuk falan bırakmayın zaten.
Minicik çocuk üstünden ego tatmini yapıyor pislikler.. Tabi sizi de eziyorlar.
Önce iş bulup diğer taraftan düzgün bir bakıcı ayarlamanız lazım sizin.
1-2 ay içinde de ayrı ev şart..
Allah kolaylık versin. Çaresiz bırakmışlar sizi. Ailenize karşı biraz güçlü durmaya çalışsanız Babanız daha makul biri sanırım iş konusunda ondan yardım istesenizMalesef oyle yapiyorlar babam hemen acalim diyor annem olmaz diyor bu yuzden küsler
Annem babaanneme bakiyor bide menapoz a giriyor cok gerginkeşke zamanında ufak bi birikim yapsaydınız... şimdi ailenizin yanına dönmek yerine kendi evinizi tutar düzen kurardınız... siz artık kocaman kadınsınız ayrıca annesiniz.... hayatınızı kimseden izin alarak şekillendiremezsiniz ... çalışabilirmiyim diye sormayın çalışın ... şmdi birçok iş yeri kreş yardımı yapıyor çocuğu kreşe verirsiniz... inan izmirde olsanız ver ben bakayım derdim ... sizin aileniz aile degil kara günde destek olmak yerine köstek olan insanları aile bilip birde sözlerini dinleyip çalışmamazlık yapmayın
Babamin kiymetlisi benimdir bana hiç kiyamaz ama evde değil ki işi dolasıyla hep dışardaAllah kolaylık versin. Çaresiz bırakmışlar sizi. Ailenize karşı biraz güçlü durmaya çalışsanız Babanız daha makul biri sanırım iş konusunda ondan yardım isteseniz
Valla ben buradan daraldım, hala harekete geçmemiş olmasindan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?