Bir kadını sadece koca mı çıkarır düzlüğe?Iyi de siz zate ilk evlilikten darbe yemissinz, aileden darbe yemissinz simdi neden tekrar evlenmeyi dusunuyorsunuz..girin bir ise sıkn disinizi calisin, azla gecinin tek oda evde oturun ama kimseyi cekmeyin evlilik sizi icin kurtulus degil zindan olur....zamanla duzen oturur zaten kimseden fayda yo malesef
Sizi evlatliktan kardeslikten ayiran basinizdan geçen nikahmi bu kadar kotu kalpli insanların olduğuna inanmak istemiyorum gerçekten çocuğunuz icin guclu olun ayakta durunBildiğiniz üzere boşanma aşamasında 1 çocuklu bir kadınım
1 abim 2 kız kardesim 1 erkek kardeşim var
Büyük kızkardeşim üniversite yi okumaya çalışıyor (okulu cok seviyordu ama nişan atma vs olayı oldu)
Büyük kız kardeşim sürekli beni azarlıyor
Mutfak ve ev işini tamamen bana yıktılar yapmayınca on saat surat asıp laf çarpıyorlar
Oğlumu sürekli eleştiriyorlar vs
Kızkardeşim dün 3 yegenime ve diğer kardeşlerime anneme hediyeler almış
Bana oğluma ce gelinlere almamış çok kırıldık 3 müzde
Evvelsi gün bir soruya cevap verdim 10 dk yorum yaptı nerden bilecen sen attın vs vs diye
4 5 gün önce bir film konuşuyoruz ben izledim dedim
Hadi anlat o zaman hadi vs diye tutturdu beni bozmaya çalıştı
Bugün gündeydik dönüşte butik e girdik aynı tuniki denedim diye 15 20 dk azarladı hep beni taklit ediyon vs diye
Annemse diger 3 torununa herseyi alirken benim oğlum gelince bakkal market yasağı getirdi oğluma kimse almasın bıraksın vs diye
Fatura fazla geldi diye bize laf soktu vs.
Ben neden böyle yapıyorsunuz diyince bana nankör kursaksiz deyip kustuler 3 4 gün
Sürekli eleştiri baskı altındayım
Hemen evlenmeyi düşünüyorum çünkü dayanabilecegimi sanmıyorum
İşe gitmem kursa gitmem imkansız çünkü karşı çıkıyorlar
Çok bunaldim ve kırgınım
Oğlum oynayalım diye ağlıyor du sürekli oğluma kızdılar
Ben zaten kadina kendinin basarmasini, kocanin ona sadece yuk olacagini yazdimBir kadını sadece koca mı çıkarır düzlüğe?
buyuk sehirde yasamadigim halde ayda 2bin tl ye 2 cocuk gonderiyorum kreşe ..Evde de 1.500 buralarda...Dün bir kadini aradim, yenidoğan bebeğime bakması için,bana ben bı yer buldum 6-7 aydır dedi...merak ettim sordum..kimin çocuğuna kaç paraya bakıyor diye..Bir kadinin 3 çocuğuna 2200 TL ye bakiyirmus...valla bana göre çok iyi...memur maaşı gibi aylık aliyor kadin
Özellikle 1 den fazla çocuğu olanlar bakıcı bulmada sıkıntı cektigi için kesenin ağzını açıyor...
Bosansa, nafaka alsa, birde böyle bir yer bulsa, kocasının da annesinin de evindeki halinden daha iyi durumda olur..
Kalkip yeni bir başlangıç için adım atmak bu kadar mı zor ki 2 aydır bekliyor konu sahibi???
ayda 140 liraya kreş mi var yapmayin etmeyin nerde orasi sehir degistiresim geldi :)Ya kıyamam sana ve çocuğuna neden böyle yapıyorlar kendi çocuklarına ve torunlarına hemen iş bul asgari ücretli bir eve çık kreşler çok pahalı değil artık aylık 140 liraya bile var eşinden nafaka iste çocuğa bakmak zorunda sonuçta borç morç yemezler.
Küçük de olsa sobalı falan bir eve çık kurtar kendini çocuğun da psikolojisi bozulacak inşallah bir iş bulursun.
Ne mezunusun ?
Kıyamam yaa ..İnanın okurken üzüldüm durumunuzaBildiğiniz üzere boşanma aşamasında 1 çocuklu bir kadınım
1 abim 2 kız kardesim 1 erkek kardeşim var
Büyük kızkardeşim üniversite yi okumaya çalışıyor (okulu cok seviyordu ama nişan atma vs olayı oldu)
Büyük kız kardeşim sürekli beni azarlıyor
Mutfak ve ev işini tamamen bana yıktılar yapmayınca on saat surat asıp laf çarpıyorlar
Oğlumu sürekli eleştiriyorlar vs
Kızkardeşim dün 3 yegenime ve diğer kardeşlerime anneme hediyeler almış
Bana oğluma ce gelinlere almamış çok kırıldık 3 müzde
Evvelsi gün bir soruya cevap verdim 10 dk yorum yaptı nerden bilecen sen attın vs vs diye
4 5 gün önce bir film konuşuyoruz ben izledim dedim
Hadi anlat o zaman hadi vs diye tutturdu beni bozmaya çalıştı
Bugün gündeydik dönüşte butik e girdik aynı tuniki denedim diye 15 20 dk azarladı hep beni taklit ediyon vs diye
Annemse diger 3 torununa herseyi alirken benim oğlum gelince bakkal market yasağı getirdi oğluma kimse almasın bıraksın vs diye
Fatura fazla geldi diye bize laf soktu vs.
Ben neden böyle yapıyorsunuz diyince bana nankör kursaksiz deyip kustuler 3 4 gün
Sürekli eleştiri baskı altındayım
Hemen evlenmeyi düşünüyorum çünkü dayanabilecegimi sanmıyorum
İşe gitmem kursa gitmem imkansız çünkü karşı çıkıyorlar
Çok bunaldim ve kırgınım
Oğlum oynayalım diye ağlıyor du sürekli oğluma kızdılar
Boşanan kadın bekardır.Cahil cüheyla ,boş laf edip , insan yargılayan densizlerden mümkün olduğunca uzak durun.İğreniyorum bu tip insancıklardan !İş bulurum ama bin tane sorun çıkacak zaten dulsun vs lafları başladı bile
Daha düne kadar boşanma vs diye yığınla yorum yazıp şimdi bunları yazmanız beni şaşırttıBir kadını sadece koca mı çıkarır düzlüğe?
Boşanma demedim, esini sevdiğini ayrılığın zor geldiğini, gelip seni almasını beklediğin için esini yola getirmen adina taktiksel bir yöntem yazmıştım, (hala arkasındayım, ayrılmak istemiyorsan garanti bir yöntem)Daha düne kadar boşanma vs diye yığınla yorum yazıp şimdi bunları yazmanız beni şaşırttı
Oğlumun duruma alışması için onu yalnız birakamadim
2 ay uzun gibi ama günler o kadar hızlı geçiyorki
Kendi tedavilerim ve oglumun pedagog uyla ugrastim
Sürekli dedikolar la laf getirenlerle uğraşıyoruz
Herkes birşey söylüyor avukat konusunda
Eşim bosanmayalim diyor sonra bosanalim diyor
Iki üç kişi rahatsiz etti face ve instagrami kapattim annemin ve babamin istegiyle (esimde surekli mesaj atiyordu)
İş aramiyor değilim ama vasifsiz ve 32 yasinda biriyim tabi bel duzlesmesi ankstiye ve kronik ağrılar da olunca
Daha önce çalıştım
Ailen senin boşanmanı istemiyor, yıldırıp evine geri göndermeye çalışıyorlar. Dayına da hiç güvenmiyorum, annen öyle söyletiyordur dava açma diye.Ailem izin vermiyor
Dayim hakim ve dava sonucunda aliyorlar diyor
Daha düne kadar boşanma vs diye yığınla yorum yazıp şimdi bunları yazmanız beni şaşırttı
Oğlumun duruma alışması için onu yalnız birakamadim
2 ay uzun gibi ama günler o kadar hızlı geçiyorki
Kendi tedavilerim ve oglumun pedagog uyla ugrastim
Sürekli dedikolar la laf getirenlerle uğraşıyoruz
Herkes birşey söylüyor avukat konusunda
Eşim bosanmayalim diyor sonra bosanalim diyor
Iki üç kişi rahatsiz etti face ve instagrami kapattim annemin ve babamin istegiyle (esimde surekli mesaj atiyordu)
İş aramiyor değilim ama vasifsiz ve 32 yasinda biriyim tabi bel duzlesmesi ankstiye ve kronik ağrılar da olunca
Daha önce çalıştım
Sinirlenmedim şaşırdım sadeceBoşanma demedim, esini sevdiğini ayrılığın zor geldiğini, gelip seni almasını beklediğin için esini yola getirmen adina taktiksel bir yöntem yazmıştım, (hala arkasındayım, ayrılmak istemiyorsan garanti bir yöntem)
Sonrasında esinin bu evlilikten el yıkadığını yazdın,sana haber gönderdiğini, evi boşaltmanı istedigini, evi boşaltıp eşyaları dağıttığını yazdın.. bende bunun üzerine artık bekleme boşan ki hakların(nafaka) boşa gitmesin diyorum..zira zaman aleyhine işliyor..
Evlilik kağıt üzerinde bitmeden umut bitmez, bu da seni tüketir.
Boşanma gerçekleşmiş olsa kendi ayakların üstünde durmak için birşeyler yapacaksın, bu da seni mutlu edecek...
Anksiyete ve kronik ağrılar yaşadığın bu belli belirsiz durumundan kaynaklıdır muhtemelen..
Daha iyi olmanı isterim, bunun içinde başla bir yerlerden dedim...
neden bu kadar sinirlendiniz de bu yorumu yazdiniz??
Annem ve kardeşim neden sen yorulup avukat avukat dolaşıp para ve zaman harcayacaksin ki diyorlar bosanmak isteyen bunun için uğraşan seni kovan kocan uğraşsın diyorlarBaroya hemen başvurun ve tedbir nafakası isteyin.
Boşanma sürecinde en azından elinize para geçer. Kocanız o parayı paşa paşa ödemek zorunda.
Dayınız resmen annenizle bir olmuş sizi oyalıyor ve aldatıyor.
Oğlunuzu korumak için gerekirse çirkef olun.
Yaşadığınız yerde iş yoksa başka şehir düşünün.
Yatılı bakıcılık bile olabilir.
Allah ailenize vicdan versin.
Şaşırmamalisin..Sinirlenmedim şaşırdım sadece
Saçma sapan bir fikir, boşan at onu dünyandan... At ki yeni kapilar açılsın..Annem ve kardeşim neden sen yorulup avukat avukat dolaşıp para ve zaman harcayacaksin ki diyorlar bosanmak isteyen bunun için uğraşan seni kovan kocan uğraşsın diyorlar
Boşanma davası açmayın ama tedbir nafakasını isteyin o zaman.Annem ve kardeşim neden sen yorulup avukat avukat dolaşıp para ve zaman harcayacaksin ki diyorlar bosanmak isteyen bunun için uğraşan seni kovan kocan uğraşsın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?