Kızlar bir sorum var ? İkinci evlilik Hakkı'nda

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye

Ben olsam başta gizlemezdim. Kesin konuşmak istemiyorum ama karşımdaki gizliyorsa da devam etmezdim sanırım, güven benim için çok önemli.

Verebileceğim bir tavsiye yok çünkü her ilişkinin dinamiği farklıdır. İnsanlar aralarında anlaşıp bir uyum yakaladılarsa eski eş çocuk vs bir şekilde aşılır. Ama tarafların şeffaf olması gerek bana göre.

Birde ben yanlışıkla boşanmış olduğunu soyledım bir konuşmada Ada'm cok şaşırdı sonra yalan soyleyıp durumu düzelttim onu korumak için oyle soyledıgımızı falan soyledım . Belkı başınıza gelmiştir ne bilim var mı boyle bir şey yaşayan sonu guzel biten

Kimse kendini kandirmasin ,adam kabul etse dahi~ki edecegini sanmam~sorunlar cok olacak. Kimse kimsenin cocuguna bakmaz.
Ada'm çok çok olgun ve geniş düşünen biri ama bu durumu arkadaş Nasıl kabul ettirecek Nasıl söyleyecek bılmıyorum . Zaman'ı var dedı bana ama neden oyle yaptı bılmıyorum

Sonradan söyleyip ; daha büyük hayal kırıklığı yaşamak gibi bir fantazisi mi var arkadaşın ???

Akıllı adam boşanmış/çocuklu diye ayrılmayacaksa da sırf bu yalandan ayrılmalı .
Belkı sormadı ona arkadaş ta sen sormadın bende söylemedım der ne bilim ama inş sonu iyi biter arlarında sanırım yedı sekız yaş var yaş konusunda da dogruyu söylemedı sanırım iki yaş falan dedı .

Ooo ilişki ilişki değil Yalan Rüzgarı mübarek .

Sonu iyi bitmez muhtemelen .

Her şey yalan dolan .

Sormasımı lazım yahu hadi evlenip boşanmayı geçtim ortada ikide çocuk var ben olsam aşkımdan ölsemde bitirirdim net.

Ayrıca özellikle iki çocuk kısmı soruya açık bir durum değil .

Bunun buluşması var , telde görüşmesi var .

-Napıyorsun?

-Hiç oturuyorum... seni düşünüyorum.

Hiç çocuklarından bahsetmemesi ; sorulmayı gerektiren bir konu değil .

Yalan işte , kılıfa gerek yok.

Yalan üzerine? Sonu niye iyi bitsin ki. İlk yapmanız gereken şey boşanmış ve iki çocuğu olduğunu söylemek. Devam edeceklerse o şekilde etsinler. Yalanlarla kendisini küçül düşürmekten başka bir şey yapmaz.

Ben dıyemem ki zaten yanlışıkla soyledım zor toparladık . İlerde soylucem dedı demekki kabul edecek biri ki guvenıyor

Adamla flort edip bosandigini gizlemesi ayip. Normal bir arkadaslik olsa anlarim da su durumda hic hos karsilanacak bir sey degil. Hele ki iki de cocuk var ortada.
En bastan durust davransa adam kabul edebilirdi ama su durumda ben olsam istemezdim.

Yalanlarla nereye kadar en başta soylemesi gereken bir konuyu ilişkiyi ilerlettikten sonra söylemek ne kadar sağlıklı hem evlat bu saklanmaz yani bir de bekar bir insanla çocuklu biri asla anlasamaz bir sürü sorun çıkar çocuğu olan bayansa bir de ...

Ohoo işe bak kadın evlenmiş boşanmış iki çocuklu, sen sormadın mı diyecek

Son düzenleme:
Daha çocuklarının yaşlarını bilmediğin biri için tavsiye alıp ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…