- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Birde ben yanlışıkla boşanmış olduğunu soyledım bir konuşmada Ada'm cok şaşırdı sonra yalan soyleyıp durumu düzelttim onu korumak için oyle soyledıgımızı falan soyledım . Belkı başınıza gelmiştir ne bilim var mı boyle bir şey yaşayan sonu guzel bitenBen olsam başta gizlemezdim. Kesin konuşmak istemiyorum ama karşımdaki gizliyorsa da devam etmezdim sanırım, güven benim için çok önemli.
Verebileceğim bir tavsiye yok çünkü her ilişkinin dinamiği farklıdır. İnsanlar aralarında anlaşıp bir uyum yakaladılarsa eski eş çocuk vs bir şekilde aşılır. Ama tarafların şeffaf olması gerek bana göre.
Ada'm çok çok olgun ve geniş düşünen biri ama bu durumu arkadaş Nasıl kabul ettirecek Nasıl söyleyecek bılmıyorum . Zaman'ı var dedı bana ama neden oyle yaptı bılmıyorumKimse kendini kandirmasin ,adam kabul etse dahi~ki edecegini sanmam~sorunlar cok olacak. Kimse kimsenin cocuguna bakmaz.
Belkı sormadı ona arkadaş ta sen sormadın bende söylemedım der ne bilim ama inş sonu iyi biter arlarında sanırım yedı sekız yaş var yaş konusunda da dogruyu söylemedı sanırım iki yaş falan dedı .Sonradan söyleyip ; daha büyük hayal kırıklığı yaşamak gibi bir fantazisi mi var arkadaşın ???
Akıllı adam boşanmış/çocuklu diye ayrılmayacaksa da sırf bu yalandan ayrılmalı .
Belkı sormadı ona arkadaş ta sen sormadın bende söylemedım der ne bilim ama inş sonu iyi biter arlarında sanırım yedı sekız yaş var yaş konusunda da dogruyu söylemedı sanırım iki yaş falan dedı .
Sormasımı lazım yahu hadi evlenip boşanmayı geçtim ortada ikide çocuk var ben olsam aşkımdan ölsemde bitirirdim net.Belkı sormadı ona arkadaş ta sen sormadın bende söylemedım der ne bilim ama inş sonu iyi biter arlarında sanırım yedı sekız yaş var yaş konusunda da dogruyu söylemedı sanırım iki yaş falan dedı .
Belkı sormadı ona arkadaş ta sen sormadın bende söylemedım der ne bilim ama inş sonu iyi biter arlarında sanırım yedı sekız yaş var yaş konusunda da dogruyu söylemedı sanırım iki yaş falan dedı .
Ben dıyemem ki zaten yanlışıkla soyledım zor toparladık . İlerde soylucem dedı demekki kabul edecek biri ki guvenıyorYalan üzerine? Sonu niye iyi bitsin ki. İlk yapmanız gereken şey boşanmış ve iki çocuğu olduğunu söylemek. Devam edeceklerse o şekilde etsinler. Yalanlarla kendisini küçül düşürmekten başka bir şey yapmaz.
Haklısın bende olsam demezdimGuzel iliskiler yalansiz olur. Baska bisey demek istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?