- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bılmıyorum ki bana da yanlış gelıyor ama o Zaman'ı var dıyor Zaman'ı gelınce soylıcem Ada'm cok olgun ve sevıyor kadını . Ona guvenıyor belkıOhoo işe bak kadın evli iki çocuklu sen sormadın mı diyecek
Ada'm bunu takmaz belkı kadının sebebleri vardır belkı ne bilim . Cok geniş düşünen biri kabul etmez mi dıyoesunuz gene deCiddi ilişki düşündüğü adama bu kadar yalan söyleyen bir tanıdığa karşı dikkatli olun derim.
Kimbilir size ne yalanlar söylüyordur.
Konuya yorumum ise; adamın yerinde olmak istemezdim.
Kendimden 2 yaş büyük olduğunu, daha önce evlenmediğini düşündüğüm sevgilim benden 7-8 yaş büyük, evlenip boşanmış, 2 çocuk sahibi çıksa insanlara, hayata olan güvenimi, mutlu olma inancımı kaybederdim herhalde.
Eşine dostuna, kadından bahsettiği arkadaşlarına, ailesine ne kadar rezil olacağına girmiyorum bile.
Zira kadını hanya diye anlatacak, kadın çıkacak konya. Zor.
Üzüldüm adam için.
Yanlış yazmışım evli diye düzenledimBılmıyorum ki bana da yanlış gelıyor ama o Zaman'ı var dıyor Zaman'ı gelınce soylıcem Ada'm cok olgun ve sevıyor kadını . Ona guvenıyor belkı
Değer verdıgım biridir belkı sende fasulye gibi ortaya neden çıktın ? Ve fikrin yoksa susDaha çocuklarının yaşlarını bilmediğin biri için tavsiye alıp ne yapacaksın?
bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
Ada'm bunu takmaz belkı kadının sebebleri vardır belkı ne bilim . Cok geniş düşünen biri kabul etmez mi dıyoesunuz gene de
senin arkadasin galiba kafayi yemiş..bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
Hayır Can'ım alakası yok ben degılımYa verdiğin cevaplardan hayalperest olmandan bu konuda ki kişi senmişsin geldi bana da nedenseçok dizi izlemiş veya izlemişsiniz
Ben dıyemem ki zaten yanlışıkla soyledım zor toparladık . İlerde soylucem dedı demekki kabul edecek biri ki guvenıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?