- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Yakınım kendısı haliyle düşünüyorum . Bılmıyorum ne gerekçeyle oyle adım attı bazı seylerı gizleyerek . Boğanmış olmasını gizlerdi bir süre belkı ama cocuk olmasaydı . Guvenıyor ona ki görüşmeye devam edıyor . Ama umutsuz oldugu Zaman'da oluyor . Akşamları Nasıl konusuyorsun dedım konuşmuyorlarmış akşam mesajla . Valla bılmıyorum bende yalan söylemiş oldum Malesef . Sonu ne olur hıc fikrim yok Ada'm cok iyi sağıp cıkıyor arayıp soruyor ilgili kendını yetıstırmışBenim de ikinci evliliğim benimde ilk evliliğimden kızım var eşimin de ilk evliliği ve ben en başından daha orta bişeu yokken herşeyi anlattım sonradan kalkıp işler sarpa sarmasın üzülmeyeyim diye.
Şimdi o bayan çocuklarını söyledi adam da kabul etti peki ya adamın ailesi kabul edermi?
Yalanlar ve entrikalarla dolu bir ilişkinin sonu ancak HÜSRAN olur.
Bayan da samimiyet göremedim ilişkiyi temelden sarsacak hareketler bunlar, çok büyük bir hata yapmış sonunda ağlayan kendisi olacak.
Cebine koysun cocuklari saklanirmi hic tekmeyi bascak adan hazir olsun aglayip zirlamayaSormasımı lazım yahu hadi evlenip boşanmayı geçtim ortada ikide çocuk var ben olsam aşkımdan ölsemde bitirirdim net.
Olgun adam boyle bir seyi kabul eder m hayal aleminde mi yasiosnz salak bir adamsa kabul eder gizleme degil dupeduz yalan solemisYanlış yazmışım evli diye düzenledimadam olgun olsa ne olur ki kandırılmayı kimse olgunlukla karşılamaz bence
Kızlar soylemış gecen günlerde gerceği . Bende yeni öğrendım Ada'm kadını haklı görmüş . Zaten oyle cok sıkıntı yaşamıştı . Neyse atlattılar durumu çocuklarıda söylemiş ama cok bahsetmemiş . Oyle yanı sanırım yoluna gırecek neyse herkese teşekkurler demkkı olgun adamlar var
Kızlar soylemış gecen günlerde gerceği . Bende yeni öğrendım Ada'm kadını haklı görmüş . Zaten oyle cok sıkıntı yaşamıştı . Neyse atlattılar durumu çocuklarıda söylemiş ama cok bahsetmemiş . Oyle yanı sanırım yoluna gırecek neyse herkese teşekkurler demkkı olgun adamlar var
Bu son mesaj bana nedense kıvırma gibi geldi
Hayalinizi yazmışsınız gibi
Ben de hiç br şey anlamadım. Hani buraya arkadaşları için konu açan bir sürü insan oluyor. Arkadaşına da okutıyorlar falan. Madem arkadaşı bir kaç gün önce söylemiş burdaki konunun amacı ne olaki?
Arkadaşınız ve siz yalan söylemeyi bırakırsanız belki bir gün şirinler'i de görürsünüz....Kızlar soylemış gecen günlerde gerceği . Bende yeni öğrendım Ada'm kadını haklı görmüş . Zaten oyle cok sıkıntı yaşamıştı . Neyse atlattılar durumu çocuklarıda söylemiş ama cok bahsetmemiş . Oyle yanı sanırım yoluna gırecek neyse herkese teşekkurler demkkı olgun adamlar var
Değer verdıgım biridir belkı sende fasulye gibi ortaya neden çıktın ? Ve fikrin yoksa sus
olur mu öyle şey ya çocuk bu sonradan nasıl söylerbir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?