Kızlar bir sorum var ? İkinci evlilik Hakkı'nda

Benim cocugum yok ve bosandim.. su anki iliskimde'de sevgilim hic evlenmedi, ama ben pat diye soyledim bosandigimi hicte sorun etmedi sagolsun ne ailesi nede kendisi, anlayisla karsiladi, ve hatta yasadiklarima uzulduler ailece.. neyini gizliyor arkadasiniz anlamadim .. soylesin artik bunun zamanimi olur yahu

Yuh diyorum kusura bakmayın da. Ne dusunuyor o yakınınız? Adam aşık olup, da vazgecemeyecek kıvama gelınce mı soyleyecek.

Ben olsam o adamin yerinde asla devam etmem bu saklanacak sonradan kabullenilecek birsey mi bir degil iki cocuk hemde ? Buradan bir kadina yapilsa erkegi topa tutariz kes alakani deriz. Arkadaşınızın dürüst olmadigi bir iliskiden beklentiside olmamalı.
Konuyu okurken adamin haberi oldugunu dusunup, adam yasca hem epey kucuk hemde yasi buyuk 2 cocuk var sorumluluklarini alamaz, dengeyi kuramaz diyecektim ki adamcagizin dunyadan haberi yok kandiriliyormus resmen.

Sacmalama be kadın . O kişi benım yakınım . Bana Ada'm bısey sordu tanımıyordum sonradan öğrendım kım olduğunu o şekilde söylemiş bulundum . Git işine dolaşma burda

Söyleyemem ki . Zaten kızdı bana mafetcrksın herseyı dıye sonra Ada'ma yalan soyledım mecbur

en başından söylesin en azından arada aşk bağlanma vs olursa zorluk yaşarlar

Mahvedeceginiz sey nedir adama nikahi kiydirip ardindan cocuklara ce eeee mi yaptiracak ? Allah böyle yalancilardan, duygu somuruculerden korusun hepimizi.
Zaman'ı vardı dedı herseyın Zaman'ı var bırden söylenmez dedı . Kızdı bana zor toparladım napim

Zaman'ı vardı dedı herseyın Zaman'ı var bırden söylenmez dedı . Kızdı bana zor toparladım napim
Evet zamani var dogru demis iliskinin en basidir bu isin zamani. Karsisindakinin bunu en basta ilk gunden bilmesi lazım saklanilacak birsey degil arkadasiniz terkedilmeye hazir olsun.

bence cok yanlis yapmissiniz.arkadasiniz da buyuk hata yapiyor.coktan soylemeliydi.artik bir an once soylesin ne olacaksa olsun

1-Derdini dert edindiğiniz arkadaşınız kendisi için sizden yalan söylemenizi istemiş. ( Benim için arkadaşlığımı bitirme sebebidir bu. Net )
2-Adamdan yaşını gizlemiş.
3-Evlenip boşandığını gizlemiş.
4-Çocuklarını gizlemiş.
5-Nereden tutsak elimizde kalır. Arkadaşınızın yaptığını mı arkadaşlığınızı mı tartışmalıyız ?
6-Adamın olgun olması mezhebinin de geniş olması anlamına mı gelir ?
Kadın mağduru erkek sayısında da artış var demişti Psikiyatr ( doğru mu yazdım ? ) geçen gün TV'de:))

Benim de ikinci evliliğim benimde ilk evliliğimden kızım var eşimin de ilk evliliği ve ben en başından daha orta bişeu yokken herşeyi anlattım sonradan kalkıp işler sarpa sarmasın üzülmeyeyim diye.
Şimdi o bayan çocuklarını söyledi adam da kabul etti peki ya adamın ailesi kabul edermi?
Yalanlar ve entrikalarla dolu bir ilişkinin sonu ancak HÜSRAN olur.
Bayan da samimiyet göremedim ilişkiyi temelden sarsacak hareketler bunlar, çok büyük bir hata yapmış sonunda ağlayan kendisi olacak.

Ada'm çok çok olgun ve geniş düşünen biri ama bu durumu arkadaş Nasıl kabul ettirecek Nasıl söyleyecek bılmıyorum . Zaman'ı var dedı bana ama neden oyle yaptı bılmıyorum
Zamanı var dediği şey nedir?
Amacı kadınlığını kullanarak kişiyi kendine iyice aşık edip bağlamak falanmı? Yani adamı işveyle cilveyle kendine iyice bağlayacak sarhoş edecek ondan sonra kadıb ne derse desin adam kabul edecek.Canım bu dediğin ancak filmler de olur
Ayrıca ben anlamadım hangi zamanı bekliyor?Zaten adamdan 7 yıl önden gidiyormuş

Yalan rüzgarı..

Sonu hüzün
Olması gereken sonda bu

Valla böyle büyük bir yalandan sonra bu is yürümez adam noktayi koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…