- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Yuh diyorum kusura bakmayın da. Ne dusunuyor o yakınınız? Adam aşık olup, da vazgecemeyecek kıvama gelınce mı soyleyecek.bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
Sacmalama be kadın . O kişi benım yakınım . Bana Ada'm bısey sordu tanımıyordum sonradan öğrendım kım olduğunu o şekilde söylemiş bulundum . Git işine dolaşma burdaçok olgun çok olgun yazıpdurmusdun.. bi de soylemişsin adama kadından once arkadasının bosanmış oldugunu...dert olmus içine bu ilişki gelip bi de yurur mu diye konu acmışsın...bunlar neyin gostergesi bilio musun...neyse anlayan anladı...kadının dusmanı yine kadın...sana ne hayat onların hayatı...
KibSacmalama be kadın . O kişi benım yakınım . Bana Ada'm bısey sordu tanımıyordum sonradan öğrendım kım olduğunu o şekilde söylemiş bulundum . Git işine dolaşma burda
Söyleyemem ki . Zaten kızdı bana mafetcrksın herseyı dıye sonra Ada'ma yalan soyledım mecburBozacının şahidi şıracı durumu olmuş.
Madem siz yanlışlıkla söyledimiz, ordan devam etseydi keşke. Direkt konuyu açmak zor olabilirdi.
Ne diyecek şimdi: Aşkım var ya ben seni çok seviyorum, o kadar çok sevip değer veriyorum ki bu büyük ve yüce aşkımız için yalan bile söyledim. Ben aslında senin tanıyıp sevdiğin kadın değilim.
Böyle mi diyecek?
Siz de onun yalanını kurtarıyorsunuz? Vicdanınız varsa bundan sonra alet olmazsınız bu yalana.
Yazık değil mi bu adama ya? Kim bilir ne hayalleri var?
en başından söylesin en azından arada aşk bağlanma vs olursa zorluk yaşarlarbir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
Mahvedeceginiz sey nedir adama nikahi kiydirip ardindan cocuklara ce eeee mi yaptiracak ? Allah böyle yalancilardan, duygu somuruculerden korusun hepimizi.Söyleyemem ki . Zaten kızdı bana mafetcrksın herseyı dıye sonra Ada'ma yalan soyledım mecbur
pKib
Çok ayıp
İştw istemez dıye belkı söylemedı ama ortada iki yalan var Malesefen başından söylesin en azından arada aşk bağlanma vs olursa zorluk yaşarlar
Zaman'ı vardı dedı herseyın Zaman'ı var bırden söylenmez dedı . Kızdı bana zor toparladım napimMahvedeceginiz sey nedir adama nikahi kiydirip ardindan cocuklara ce eeee mi yaptiracak ? Allah böyle yalancilardan, duygu somuruculerden korusun hepimizi.
Evet zamani var dogru demis iliskinin en basidir bu isin zamani. Karsisindakinin bunu en basta ilk gunden bilmesi lazım saklanilacak birsey degil arkadasiniz terkedilmeye hazir olsun.Zaman'ı vardı dedı herseyın Zaman'ı var bırden söylenmez dedı . Kızdı bana zor toparladım napim
bence cok yanlis yapmissiniz.arkadasiniz da buyuk hata yapiyor.coktan soylemeliydi.artik bir an once soylesin ne olacaksa olsunBirde ben yanlışıkla boşanmış olduğunu soyledım bir konuşmada Ada'm cok şaşırdı sonra yalan soyleyıp durumu düzelttim onu korumak için oyle soyledıgımızı falan soyledım . Belkı başınıza gelmiştir ne bilim var mı boyle bir şey yaşayan sonu guzel biten
Benim de ikinci evliliğim benimde ilk evliliğimden kızım var eşimin de ilk evliliği ve ben en başından daha orta bişeu yokken herşeyi anlattım sonradan kalkıp işler sarpa sarmasın üzülmeyeyim diye.bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
Zamanı var dediği şey nedir?Ada'm çok çok olgun ve geniş düşünen biri ama bu durumu arkadaş Nasıl kabul ettirecek Nasıl söyleyecek bılmıyorum . Zaman'ı var dedı bana ama neden oyle yaptı bılmıyorum
Valla böyle büyük bir yalandan sonra bu is yürümez adam noktayi koyar.bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?