- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
Bence üstünüze alınmalısınız. Bakın sadece ben çirkef olduğunuzu düşünmüyorum, pek çok yorum bu doğrultu da :)Bu çirkef tarzı cümleler ancak yazan insana yakışır üzerime bile alınmıyorum yazdıgınızı aynen size iade ediyorum
Çok doğru dedinnniye konu sahibinin cirkefligine takildiniz bu kadar.. birisi sizin evinizi istede tek dusundugunuz sey hanimliginizmi olur emin olun sizde yikarsiniz ortaligi.
İnsanlar çok fazla hoşgörülü bu konuda ama ben olamıyorum hani bir söz var ya ben küfür ediyorum sinirli davranıyorum ne yapaym hayatımı mahvedene şiirmi yazayımKonu sahibini haksız bulanları anlamıyorum. Sizin oturduğınuz masraf yaptığınız evinize eltiniz göz dikse eminim sizde aynı tepkiyi hatta dahada fazlasını verirdiniz çünkü kadını burda haksız yere linç etmenizden bile anlaşılıyor neler yapabileceğiniz.. Konu sahibi bence ne olur sa olsun evinizi satmayın da vermeyin de kimseye sonuçta tapu su sizde hiç birşey yapamazlar...
Emeğine bileğine sağlık canımmmYahu bu ne elti merakiymis kk da anlamadim. Adamin evini basip alacam bu evi göreceksin diye ortaligi yikiyorlar. Birinciye derim ikinciye alirim diye haber yolluyorlar. Sonrada vay efendim uslup yanlis aileni niye karistirdin ama onjn rvu kv yanindaymisssss diye konu sahibine yükleniyor. Biri bana bunu dese yemin ederim acarim bayramlik agizimi bugüne dek cirkinlesmedigim kadar da cirkinlesirim. Ne deseydi? Annecigim elticigim müsadenizle evimde yasamaya devam edebilirmiyim diye mi sorsaydi? Belli ki normal bi uslupta anlamayacak kadar cirkin eltiyle kayin
Emeğine bileğine sağlık canımmm
Hayır tapu eşimin üstüneBurdaki yazdıklarınız gibi davranıyorsanız sizde çok sessiz sakin biri değilsiniz.
Karşılıklı çirkefleşme olmuş aslında.
Tapu kayınvalidenin üzerindeydi değil mi doğru hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?