Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

O zaman kimsenin onu cikaracagi yok. Tapu ondaysa insanlar ne konusursa konussun. Tapum var der biter butun konusma. Hincini cikarmak icin tum mantigi birakip boyle davranirsa karsisindakilerden ne bekledi ben onu da anlamadim.
Konu aile olunca hele ki esin ailesi daha dikkatli olmak lazim. Eltiden hirsini alacagim diye kardesin kardese vurdugu ortama zemin hazirlamislar ,yazik.
Bu ortamin zeminini konu sahibi hazirlamis.

Hic yani. Evin tapusu senin mi senin. Tamam o zaman kim kimi kendi evinden cikarabilir yahu kavgaya ne gerek var. Cikmiyoruz,bir meseleniz varsa esimle halledin der gecer insan. Eltiyi aramalar,sokak agzi kullanmalar,mahalle kavgasi. Cok cirkin. Etrafimda boyle kavga duysam polisi ararim ben, korkarim boyle insanlarla muhatap olmaya,komsu olmaya,arkadas olmaya. Ayip

Sırf yorum için yorum yapmayın ya elinizden gelse insanların mutsuzluguyla sevineceksiniz bu kadar kötü olmayın sizin başınıza gelince kibar ve anlayışlı olarak verirsiniz millete evinizi sizde o potansiyel var

Ben sizin hiç bir konunuzdan bir şey anlamıyorum.
Sürekli ksıkanç elti, rezil kaynana diyip duruyorsunuz ortada elle tutulur bir şey yok, herkesin yaşadıüı şeyler. Hep bir kavga ve nefret durumundasınız, vakti zamanında kocanızla da boşanma durumunuz vardı, şiddet vardı. Birleştirici biri değilsiniz, her konuda da üslubunuz ters, insanları mı körüklüyorsunuz nedir bir gariplik var. Üzerinize vazife olmayan şeylere karıştığınız için olaylar büyüdükçe büyüyor. Kolay işleri zorlaştırıyorsunuz. Tapu sizdeyse ne yapabilirler mesela? Kaynana oğluna ev vermiş, aralarındaki meseleye bence gelinler bile ilk etapta karışmamalıyken sizin aileler, abiler neden dahil oluyor? Neden sakince karşılamak yerine yaygara kopmasına izin veriyorsunuz, ben sizin de boş durduğunuzu sanmam eski konularınıza bakarak.
Geçmiş olsun ama bari bundan fazla büyümesin.

Bu konudan 3. Sayfa haberi çıkacak bak görürsünüz. Daha 1 hafta önce sokak ortasında 2 akraba aile birbirine girdi alacak verecek yüzünden. 5 ölü bilmem kaç yaralı vardı.

Konu sahibi siz çok yalnış yoldasınız. Üslubumuz çok çirkin ailenizi işin içine katmaniz tam bir aptallık. Sonra nasıl oluyor diyoruz haberlerde böyle insanlar birbirini kesiyor kurşunuyor.

Size tek tavsiyem madem durmayacaklar sizde durmayacaksiniz gidin dava açın karşı tarafa uzaklaştırma kararı aldırın olsun bitsin.

Şunu da unutmayın ev sizin tapusu sizin oturun konuşmayın artık bu kadar basit.

Ya bunlar ne biçim cümleler ya resmen beddua ediyor gibi konuşuyorsun olmazsa olmasınlar madem dışardan görüldügü kadar kolaysa işler bu yorumlar kadar basitse aynı karakterdeki insanlarla sende bir arada dur bakalım kaç saat dayanabilceksin çok merak ediyorum lütfen sırf tepki çekmek için anlamsızca yorum yapmayın

Hakaret boyutuna girmeyin aptallık falan ? Hayırdır

Seviye yerlerde Çalışıp kazanmadığınız eve niye bu kadar sarıldınız ki? Biraz gururlu davranıp evi kayınvalideye verirsiniz hepsiyle de küsersiniz. Bedava sirke baldan tatlı gelmiş yine.
Seviyemin nerelerde olmasının sizin için önemi ne seviyemin yerlerde olduğunu iki cümleden mi anladınız

Hakaret boyutuna girmeyin aptallık falan ? Hayırdır
Hakaret etmiyorum cidden sadece kavga hatta darp boyutuna kadar giren "AİLE İÇİ" yaşanan bir olaya kendi ailenizi katmaniz bence sizin de sağlıklı dusunemediginizi gösterir.

Ben size ne yazdım siz bana ne yazdınız iyi gidip kayniniz la abiniz birbirine girince ne demek istediğimi anlarsınız bir gün.

sen ve konularında bir şey var ama çözemiyorum.neyse hayırlısı....
Çok zor birşey değil konuyu açan bensem madem samimi gelmiyorsa merakınıza yenik düşüpte okumayın o zaman zorla okuyunmu dedim konuyu

niye sürekli hayatınızı kavga modunda yaşıyorsunuz?
ev sizin tapusu sizde.
kv size dediğinde biz evimizi kimseye vermeyi düşünmüyoruz deyip kapatacaktınız mevzuyu.
siz kalktınız eltiye gidip saydırdınız olayları büyüttünüz.
hayır yani tapu sizde kim isterse istesin evi isteyip dursunlar.

Bence ev konu sahibinin ya da eşinin üzerine değil yoksa gelip kavga edemezlerdi. Bir de demek ki onların kendini en iyi ifade ettikleri dil bu ve konu sahibi de onlar gibi cevap verince çok kolay gelip kavga çıkarmışlar...
Ev bizim üzerimize zaten evi alanda kayınpeder çünkü diğer oğlununda evi onun üstüne ayrımcılık yapmadı kp sorun kaynana

Önceki çirkefliğinizden dolayı ailesi (haklı olarak) size cephe almış olabilir.
Sizin ailenizin karışması ayrı rezalet zaten.. Sanki evi sizin aileniz mi aldı da abiniz ablanız dahi muhalefetler

Ban yiyeceğim yazdıklarım yüzünden yüksek muhtemel ama gerçekten dayanamadım . sen önce bi öfke kontrolü problemin olduğunu kabul et . 2 gündür manyak gibi yorum yapan herkesi tersleyip duruyorsun . Kocanın tüm ailesini birbirine katıyorsun kıskanç elti diyip duruyorsun ama benim fikrim asıl kıskanç olan sensin . Kaynananın etkinin yanında durmasını çekemiyorsun . Ben anlattığın kadar masum olduğunu düşünmüyorum . Bu kadar tutuştuğuna göre evin tapusu kocanın üstüne değil ki üstüne olsa bile ben bu kadar olaydan sonra o evi satar tadilat parasını cebime koyar kalanını kayınvalidemin yüzüne çarpar hadi eyvallah der giderim azıcık gurur be . Ama tabi insanların yıllarca didinip aldığı eve oturup bide böyle çirkef çirkef sallarsın anca . Burda sana yorum yapıp yol gösteren insanlara hakaret boyutuna girmeyin diyecek kadar düzgün bir üsluba sahip değilsin ayrıca . Kişi kendinden bilirmiş .

Birileri surekli huzur bozarken salon konuşması yapılmaz ..Burda asıl sorun eltide..Kıskançlık ugruna herkesi birbirine düşürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…