Ama evi satılığa çıkardım da demiş.. kv üstüne ya da başkası üstüne olsa öyle bişey yapamazdı bence.. Sadece dediğin gibi aksiyon aramış işte.. Yoksa kimsenin evini alabileceği falan yok.. Komik tavırlar bence
Hic yani. Evin tapusu senin mi senin. Tamam o zaman kim kimi kendi evinden cikarabilir yahu kavgaya ne gerek var. Cikmiyoruz,bir meseleniz varsa esimle halledin der gecer insan. Eltiyi aramalar,sokak agzi kullanmalar,mahalle kavgasi. Cok cirkin. Etrafimda boyle kavga duysam polisi ararim ben, korkarim boyle insanlarla muhatap olmaya,komsu olmaya,arkadas olmaya. AyipValla ben sadece iki konuyu okudum yorumlara pek giremedim ama tarzını ben de beğenmedim.. Onları çirkeflikle suçlamış ama kendisi de pek aşağı kalmamış bana kalırsa.. Hoş değil hiç bunlar ne gerek var..
Sırf yorum için yorum yapmayın ya elinizden gelse insanların mutsuzluguyla sevineceksiniz bu kadar kötü olmayın sizin başınıza gelince kibar ve anlayışlı olarak verirsiniz millete evinizi sizde o potansiyel varDünkü hıncın , güzel uslubun sebep olmuş bunlara:)
Huzur kaçıran sensin , dün sana demiştim ya muhatap olma ya da güzel bir dille ifade et diye .
Ama sen bu dilden anlıyorlar demiştin , bak onlarla aynı dildeymişsin .
Onlar da demek senin ve sevgili eşinin anlayacağı dilden konusmuslar.
Sen simdi anladın mı?
Kendi aileni bile katmışsın , pes....
Tebrik ederim.
Ya bunlar ne biçim cümleler ya resmen beddua ediyor gibi konuşuyorsun olmazsa olmasınlar madem dışardan görüldügü kadar kolaysa işler bu yorumlar kadar basitse aynı karakterdeki insanlarla sende bir arada dur bakalım kaç saat dayanabilceksin çok merak ediyorum lütfen sırf tepki çekmek için anlamsızca yorum yapmayınDünya malı için
hem eşinin dayak yemesine ve atmasına neden oldun,
dünürlerin arasını bozdun ve
kendi huzurunu bozdun bak kendi evinde bile barınamıyorsun..ne kazandın??
Tüm bunlar senin hak iddia edemeyeceğin bir ev için..kv oğluna verir, geri alır sanane..
Çok değil biraz zaman geçsin eşin ailesiyle arasını düzeltir, senide bir güzel susturur..bundan sonrada huzurbozan seninle ve ailenle kimse muhattap olmaz kaalede almaz..çokta iyi yaparlar..
Hakaret boyutuna girmeyin aptallık falan ? HayırdırBu konudan 3. Sayfa haberi çıkacak bak görürsünüz. Daha 1 hafta önce sokak ortasında 2 akraba aile birbirine girdi alacak verecek yüzünden. 5 ölü bilmem kaç yaralı vardı.
Konu sahibi siz çok yalnış yoldasınız. Üslubumuz çok çirkin ailenizi işin içine katmaniz tam bir aptallık. Sonra nasıl oluyor diyoruz haberlerde böyle insanlar birbirini kesiyor kurşunuyor.
Size tek tavsiyem madem durmayacaklar sizde durmayacaksiniz gidin dava açın karşı tarafa uzaklaştırma kararı aldırın olsun bitsin.
Şunu da unutmayın ev sizin tapusu sizin oturun konuşmayın artık bu kadar basit.
Seviyemin nerelerde olmasının sizin için önemi ne seviyemin yerlerde olduğunu iki cümleden mi anladınızSeviye yerlerdeÇalışıp kazanmadığınız eve niye bu kadar sarıldınız ki? Biraz gururlu davranıp evi kayınvalideye verirsiniz hepsiyle de küsersiniz. Bedava sirke baldan tatlı gelmiş yine.
Hakaret etmiyorum cidden sadece kavga hatta darp boyutuna kadar giren "AİLE İÇİ" yaşanan bir olaya kendi ailenizi katmaniz bence sizin de sağlıklı dusunemediginizi gösterir.Hakaret boyutuna girmeyin aptallık falan ? Hayırdır
Çok zor birşey değil konuyu açan bensem madem samimi gelmiyorsa merakınıza yenik düşüpte okumayın o zaman zorla okuyunmu dedim konuyusen ve konularında bir şey var ama çözemiyorum.neyse hayırlısı....
Ev bizim üzerimize zaten evi alanda kayınpeder çünkü diğer oğlununda evi onun üstüne ayrımcılık yapmadı kp sorun kaynanaBence ev konu sahibinin ya da eşinin üzerine değil yoksa gelip kavga edemezlerdi. Bir de demek ki onların kendini en iyi ifade ettikleri dil bu ve konu sahibi de onlar gibi cevap verince çok kolay gelip kavga çıkarmışlar...
Eşimin abisi eşime vurdu siz hangi aileden bahsediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?