Hala hakaret ediyorsun buda senin karakterini gösterirKeşke akrabası olsaydım gerçekten . Farkındalık yaratılmasına ihtiyacın yok konunda herkes çirkefiliğinin farkında
Anlayamadığın şey şu çirkeflik senin için hakaret sayılmaz gerçekleri görmek zor olmasa gerekHala hakaret ediyorsun buda senin karakterini gösterir
Herkes ne kadar relax gerçekten evinize sırf sizle kavga etmek için gelen insanlar olsa siz çaymı ikram edersiniz yorumcu arkadaşlardan yorumlarını bunu düşünerek yapsın birazda
Elti ve kv evi almak istiyorlar konu sahibide vermek istemiyor anladigim kadarıyla.konu sahibi önce eltisinin evine gitmiş ( dün)
bir güzel benzetmiş ( kendi tabiri ile)
elti ve kv ir sonraki gün gelmiş
Bana bir daha yorum yazma çünkü haddini fazlasıyla aşıyorsun hayırdır biriyle tartıştında sinirini burdamı çıkarıyorsun benimle diyaloga girme olurmu çünkü gerçekten artık farklı şekilde konuşucam senin gibi biri yüzündede ban yemek istemiyorumAnlayamadığın şey şu çirkeflik senin için hakaret sayılmaz gerçekleri görmek zor olmasa gerek
konu sahibi ben değilimElti ve kv evi almak istiyorlar konu sahibide vermek istemiyor anladigim kadarıyla.
Belki size bu yorumum biraz abes gelecek ama benim tavsiyem evi verin ...
Yaptığıniz harcamalarida onlardan alın .
Sonra da gorusmenizi kesin ...
Ama gerçekten kesin gerekirse senelerce gorüşmeyin .
Şuan evimde bile değilim ama bizim KK üyelerimiz anlamıyor bunu biri.sürekli huzurunuzu bozmaya çalışsa emin olun hepiniz benden daha ağır tepkiler verirsiniz hiç biriniz bu tarz şeyler yaşamadıgınız için bu kadar rahat konuşa biliyorsunuz tabi bende başkasının yaşadığı olaylara bu kadar rahatlıkla yazabilirim içinde olmayan ne bilebilir nede anlayabilirNe sabır var konu sahibinde ben olsam o evin anahtarını yüzlerine fırlatır pılımı pırtımı toplar giderim bu insanlarlada hiç görüşmem.
Tapu sizdeyse kimseye sezdirmeden satın evi başka yerden alın eşinizle ortak yazdırın adınızı da ev adresinizi bile bilemesinler.
Bir çirkef lafı tutturmuş gidiyorsunuz ben gayet makul yorum yapan insanlara teşekkürde ettim ama bunu görmeniz ne mümkün bir daha çirkef falanda demeyin beni ne kadar tanıyorsunuz ki çirkef diyorsunuz iki cümleden mi anladınız hayırdırİnsanlar size o kadar akıl veriyor çirkefliğiniz yüzünden kaybedenin siz olacağını söylüyor, sizi kale alıp paragraflarca yazı yazıyolar içinden bir kelimeyi cımbızla çekip "Hakaret boyutuna gidiyor laflarınız" veya "Sizin seviyenize inemicem" gibi saçma bir cevap veriyosunuz.
Biliyorum :) size cevap vermişken 2.paragrafı da konu sahibi için yazdım.konu sahibi ben değilim
Ben yazarken sen yazmışsın bile aklımdakileri:) aynen işler daha çok kızışırsa Allah mufaza bugün yumruklar uçuşuyorsa ilerde daha kötü şeyler olabilir neler duyuyoruz haberlerde.Aynen deminde yazdım herkesten uzak olsunlar kafaları ağrımaz hiç değilse..
Ben yazarken sen yazmışsın bile aklımdakileri:) aynen işler daha çok kızışırsa Allah mufaza bugün yumruklar uçuşuyorsa ilerde daha kötü şeyler olabilir neler duyuyoruz haberlerde.
Sorunda bu işte evi ben istemedim onlar aldı yok abisine aldık onada almamız lazım haksızlık olmasın vs banane milletin evinden başta farklı.konuşup sonra farklılar ben buna kızıyorum madem böyleydi 40 bin lira az paramı üstüne biraz daha koyar kredi çeker gene ev alırdım madem öyle bana niye masraf yaptırdılar niye uğraştım gece gündüz sırf çalışmal o evi adam etmek için neden bebegimi kaybettim ben bunun için mi yapmasalarsı almasalardı ben yada ailem böyle bir şart koşmadı ben kiraya gitmeye bile razıydımBen şunu da anlamadım:
Bu kadar insan akli melekelerini mi kaybetmiş ki tapusu sizde olan evi almaya gelmişler? Evi verirken başka bir şey mi demişlerdi size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?