Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Önceki çirkefliğinizden dolayı ailesi (haklı olarak) size cephe almış olabilir.
Sizin ailenizin karışması ayrı rezalet zaten.. Sanki evi sizin aileniz mi aldı da abiniz ablanız dahi muhalefetler
Bu çirkef tarzı cümleler ancak yazan insana yakışır üzerime bile alınmıyorum yazdıgınızı aynen size iade ediyorum

Bana üslup dersini bu yazdığınız cümlelerle sizmi veriyorsunuz anca gülerim ben buna

Sırf yorum için yorum yapmayın ya elinizden gelse insanların mutsuzluguyla sevineceksiniz bu kadar kötü olmayın sizin başınıza gelince kibar ve anlayışlı olarak verirsiniz millete evinizi sizde o potansiyel var
ben evini ver demedim
hala anlamamakta ısrar ediyorsun
neyse..

Ev bizim üzerimize zaten evi alanda kayınpeder çünkü diğer oğlununda evi onun üstüne ayrımcılık yapmadı kp sorun kaynana
Kardeş ev sizinse neyin tantanasını yapıyosunuz o zaman? Sizin üzerinize olan evi kim kimden alabilirki? Biri bişey deyince gülüp geçseydiniz çok mu zor? Ne gerek var bunca olaya? Anlamsız hareketler yapmışsınız sonra da yorumcular suçlu olmuş? Ne diyelim size ne bekliyosunuz ki? Saçını başını da yolsaydın eltinin,kv din mi diyelim?? Bazı insanlar bu usluplara alışkın değil tuhaflarına gidiyo haliyle

Evinize gelme sebeplerine çıkmanız için sizi ikna etmek mi ?
Ne oldu da olaylar bu boyuta geldi ..

Verecek cevabın yoksa anca gülersin zaten eşinin ailesine de bu güzel üslubunla gülüp geçemedin dimi ?
Verecek cevabım çokta karşımda verecek cevabı algılayacak insan yok görende eltim sizsiniz sanacak nedense onun kadar tepkilisiniz bir akrabalıgınızın olduguna inanacak boyuta geldim neredeyse o yüzden sadece gülüyorum farkındalık yaratma çabanızıda fazlasıyla taktir ediyorum

Başkasının malını bu kadar sahiplenmeyin ya. Eve tadilat yaptırdım diyorsunuz kira parasına sayın. Çalışın kendi aldığınız evde oturun. Benim de kayınvalidem kiracısını çıkardı biz oturalım diye. Bir buçuk sene üstümde yük oldu o ev. Sizdeki rahatlık nedir anlamadım. Ayrıca yarın onlar barışır siz kenarda kalırsınız demedi demeyin.

Ben olsam yaptığım masrafı vermeleri şartı ile evlerini geri verirdim.
Tapu sizin olsa bile mal başkalarınız sonuçta
Huzur kaçtıktan sonra o evin hiç önemi yok.
Yalnız bence siz çok da karışmayın, yarın hepsi barışır siz kötü olursunuz

Herkes ne kadar relax gerçekten evinize sırf sizle kavga etmek için gelen insanlar olsa siz çaymı ikram edersiniz yorumcu arkadaşlardan yorumlarını bunu düşünerek yapsın birazda

Evinize gelme sebeplerine çıkmanız için sizi ikna etmek mi ?
Ne oldu da olaylar bu boyuta geldi ..
konu sahibi önce eltisinin evine gitmiş ( dün)
bir güzel benzetmiş ( kendi tabiri ile)

elti ve kv ir sonraki gün gelmiş

Salon konusmasi yapamaz diyenler de olmus.
Salon konusmasi tabiri de cok ilginc bu noktada.
Kimse onu haddinden fazla nezaket goster demedi burda. Bir seyin oluru vardir,benim tapum varsa tapum var der gecerim. E ama yok siz hincini cikarmam lazim o eltiden derseniz ,tapusu olmasina ragmen evi isteyen eltinin karsilik vereceginin de az bucuk muhakemesini yapabilirsiniz.
Ama yok illa kiskanc elti gorur gununu diye seviyeyi bu kadar asagi cekerseniz
Kardesin kardese vurdugu kavgalar da basiniza gelir.
Nitekim oyle olmus.
Konu sahibi hala ev, kiskanc elti, sorunlu kaynana derdinde.
Ev sizin kimse alamaz. Olay ettiginiz seyin konusu yok farkindaysaniz?
Mesela bugunku tartismanin ne kadar gereksiz oldugunu dert edinebilirsiniz onun yerine.
Gercekten sizi kizdirmak icin demiyorum. Biraz farkli bir acidan bakin.

Herkes ne kadar relax gerçekten evinize sırf sizle kavga etmek için gelen insanlar olsa siz çaymı ikram edersiniz yorumcu arkadaşlardan yorumlarını bunu düşünerek yapsın birazda
eve kavgaya gelen insana çay vermeyiz
sen de şunu anlamıyorsun?

bu eve kavgaya gitme olayını ilk sen başlatmadın mı?
dün gittim ağzının payını verdim , pis kıskanç eltim diyen sen değil miydim

tapu sizinse konussun dursunlar, kavgaya siz gittiniz ilk.
siz şuanda köşenize cekılmıs , sessiz kalmıs ama onlar kavgaya gelmıs gibi anlatıyorsunuz

Keşke akrabası olsaydım gerçekten . Farkındalık yaratılmasına ihtiyacın yok konunda herkes çirkefiliğinin farkında

İyi de olayı tetikleyen sizsiniz.. Önceki konunuzda size evini alıcam diyen eltiyle münakaşaya giren de sizsiniz.. Kısaca ben diyorum ki en başta he evt ok. deseydiniz muhattap da olmasaydınız diyorum.. Ne diye tartışıyosunuz madem çirkefliklerini biliyosanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…