- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
2 cümleden anlamadım. Sayflarca yazıdan ve tavırlarınızdan anladım. Siz de biliyorsunuz tapulu malı elinizden alamayacaklarını ama sırf ortalık karıştırmak için kalkıp eltinizin evine gitmişsiniz. Eşinizi doldurarak iki kardeşi birbirine düşürmüşsünüz. Insanların size söylediği sessiz sakin olmanız. Herkes öyle istemekle evi kendi üstüne alabilseydi...Bir çirkef lafı tutturmuş gidiyorsunuz ben gayet makul yorum yapan insanlara teşekkürde ettim ama bunu görmeniz ne mümkün bir daha çirkef falanda demeyin beni ne kadar tanıyorsunuz ki çirkef diyorsunuz iki cümleden mi anladınız hayırdır
Siz çözümü görmezden geliyorsunuz.Şuan evimde bile değilim ama bizim KK üyelerimiz anlamıyor bunu biri.sürekli huzurunuzu bozmaya çalışsa emin olun hepiniz benden daha ağır tepkiler verirsiniz hiç biriniz bu tarz şeyler yaşamadıgınız için bu kadar rahat konuşa biliyorsunuz tabi bende başkasının yaşadığı olaylara bu kadar rahatlıkla yazabilirim içinde olmayan ne bilebilir nede anlayabilir
40 bin liranizi versinler size gidin baska evxe yasayin bu insanlarla basedilmezSorunda bu işte evi ben istemedim onlar aldı yok abisine aldık onada almamız lazım haksızlık olmasın vs banane milletin evinden başta farklı.konuşup sonra farklılar ben buna kızıyorum madem böyleydi 40 bin lira az paramı üstüne biraz daha koyar kredi çeker gene ev alırdım madem öyle bana niye masraf yaptırdılar niye uğraştım gece gündüz sırf çalışmal o evi adam etmek için neden bebegimi kaybettim ben bunun için mi yapmasalarsı almasalardı ben yada ailem böyle bir şart koşmadı ben kiraya gitmeye bile razıydım
Yahu niye küsüp sizin deyiminizle çirkef kayınvalidenize evlerinizi vermiyorsunuz diyoruz. Niye bu kötü, edepsiz insanlarla mücadele ediyorsunuz?Şuan evimde bile değilim ama bizim KK üyelerimiz anlamıyor bunu biri.sürekli huzurunuzu bozmaya çalışsa emin olun hepiniz benden daha ağır tepkiler verirsiniz hiç biriniz bu tarz şeyler yaşamadıgınız için bu kadar rahat konuşa biliyorsunuz tabi bende başkasının yaşadığı olaylara bu kadar rahatlıkla yazabilirim içinde olmayan ne bilebilir nede anlayabilir
Arkadaşım ben evde değilim elti denen kadının amacı farklı düşenize siz nişanlıyken eşinize gidip kız arkadaşım var çok iyi kız sen lariskodan ayrıl sana onu alalım ben kıza fotoğrafını gösterdim diyen bir kadın allah aşkına hangi kadın bunu kabul eder daha anlatamadıgım bir çok şey varEn güzelide bu işte,nerde çokluk orda mokluk denir ya..
Gitsinler uzaklaşsınlar oradan,yoksa daha fena olaylarda çıkabilir her an..
Sizin eve göz dikeceklerine kendi evlerini niye satmiyorlar.Sorunda bu işte evi ben istemedim onlar aldı yok abisine aldık onada almamız lazım haksızlık olmasın vs banane milletin evinden başta farklı.konuşup sonra farklılar ben buna kızıyorum madem böyleydi 40 bin lira az paramı üstüne biraz daha koyar kredi çeker gene ev alırdım madem öyle bana niye masraf yaptırdılar niye uğraştım gece gündüz sırf çalışmal o evi adam etmek için neden bebegimi kaybettim ben bunun için mi yapmasalarsı almasalardı ben yada ailem böyle bir şart koşmadı ben kiraya gitmeye bile razıydım
Şuan evimde bile değilim ama bizim KK üyelerimiz anlamıyor bunu biri.sürekli huzurunuzu bozmaya çalışsa emin olun hepiniz benden daha ağır tepkiler verirsiniz hiç biriniz bu tarz şeyler yaşamadıgınız için bu kadar rahat konuşa biliyorsunuz tabi bende başkasının yaşadığı olaylara bu kadar rahatlıkla yazabilirim içinde olmayan ne bilebilir nede anlayabilir
Evimde değilim şuan ama eşim istemiyor o evde emegim var diyor en önemlisi annesi evlat ayrımı yapıyor ve eşim bunu hazmedemiyorYahu niye küsüp sizin deyiminizle çirkef kayınvalidenize evlerinizi vermiyorsunuz diyoruz. Niye bu kötü, edepsiz insanlarla mücadele ediyorsunuz?
Arkadaşım ben evde değilim elti denen kadının amacı farklı düşenize siz nişanlıyken eşinize gidip kız arkadaşım var çok iyi kız sen lariskodan ayrıl sana onu alalım ben kıza fotoğrafını gösterdim diyen bir kadın allah aşkına hangi kadın bunu kabul eder daha anlatamadıgım bir çok şey var
Ben özel bir hastane de danışma olarak hamileyken günde 16 saat hafta sonunda 24 saat nöbet tuttum sırf borcum bitsin diye ev almasalardı ben kredi çeker gene alırdım benim niyetimde oydu ama onlar kendi atıldı ortaya biz alcaz diğer oglumuzada yaptık ettik diye yapmasalardı almasalardı şimdi huzurunu bozmaya ne hakları varEvet bu tarz şeyler yaşamadığım için sizi anlayamıyorum.
Her sabah 6 da kalkıp işime gidiyorum, bütün gün bayılana kadar çalışıyorum. Her ayın 15 i geldiğinde paşa paşa ev kredisini ödüyorum. Kimseye de minnet etmiyorum. Siz de bir zahmet girin bir işe çalışın, kendi evinizi kendiniz alın ondan sonra benim evim benim evim diye dolanırsınız.
Verin kv nin evini geri, yaptığınız tadilatı da kiraya sayın.
Eve konuşmaya gelmişlerdi sözde eşim artık bıktı eltimden gidip eşime sizin çocuğunuz olmuyormu sen kısırmısın diye soran bir kadın ben çok uğraştım ama artık yeter bıkkınlık geldiEltinin niyeti belliymiş de,ama hatanın çoğun sizde aslında.
Keşke k.valideye gidip ikisine birden bağırıp çağırmasaydınız.
Burada devreye girecek olan eşinizdi siz değildiniz..
Onlar aile olarak konuşup ona göre bir yol çizeceklerdi.
Sonrada eve baskına gelip kötü olaylar yaşanmayacaktı..
Dediğim gibi evi satıp uzak durun herkesten..
Ben özel bir hastane de danışma olarak hamileyken günde 16 saat hafta sonunda 24 saat nöbet tuttum sırf borcum bitsin diye ev almasalardı ben kredi çeker gene alırdım benim niyetimde oydu ama onlar kendi atıldı ortaya biz alcaz diğer oglumuzada yaptık ettik diye yapmasalardı almasalardı şimdi huzurunu bozmaya ne hakları var
Eve konuşmaya gelmişlerdi sözde eşim artık bıktı eltimden gidip eşime sizin çocuğunuz olmuyormu sen kısırmısın diye soran bir kadın ben çok uğraştım ama artık yeter bıkkınlık geldi
En azından eşime destek olmak kavgayı ayırsınlar diye çagırdım çünkü kaynanam bile oğullarını ayırmadı eltim olacak kadında gülerek izledi başka yapck birşeyim yoktu sahipsiz değilim benimde bir ailem varSizin eve göz dikeceklerine kendi evlerini niye satmiyorlar.
Konu sahibi size tek kizdigim nokta işi ailenizle çözmek istemeniz hayır aileniz ne yapabilir sizin arayacaginiz tek yer polis olmalıydı.
Böyle bir kadın işte daha neler neler var anlatamıyorum insanlarda böyle tepki gösteriyor bilmedikleri içinOhaaaa yok artık yani,onamı kalmış bu özel durumu sorgulamak..
Kayınpeder memlekete gitti babası hastalanmış zaten onun yokluğunu fırsat bildilerEvi yanlış hatırlamıyorsam kayınpeder almıştı, dün de aramıştı sizi.
Ben olsam onu arardım(eşiniz Yani) baba hakkını helal ettin mi bana bu evi alırken diye sorardım, ettim derse o zaman ben bu evi satıp uzağa gidiyorum rızan var mı derdim
Yok etmedim derse de o zaman evi satar ne kadar vermişlerse geri verir üstlerini çizerdim alın hakkınız bu ama ben hakimi helal etmiyorum diye
Olay bence kayınpederde bitiyor.. aklı başında olan bir o var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?