öncelikle geçmiş olsun canım. sana şunu sormak istiyorum. sevgisinin yarısını yok edecek kadar ne yaptın ki ? öncelikle bunu ögrenmek istiyorum :44:Kızlar merhaba,
Benim 4 yıllık bir ilişkim var.Sevgilimde bende 25 yaşındayız.Geçen hafta pazar günü sevgilimle bir tartışma yaşadık ve ayrıldık bana senin tutumlarından dolayı sevgimin yarısı bitti dedi.Bunu duyunca yıkıldım.Hep facebookunu takip ediyordum salı günü bir baktımki 2 kız eklemiş çılgına döndüm.Oturduğu semte gittim zorla görüşmeye ikna ettim yanıma geldi niye zorlaştırıyorsun dedi. Sen nasıl yaparsın nasıl eklersin tanımadığın kızları dedim ekledim dedi ver telefonunu facebookuna girip bakıcam dedim zorla aldım bi girdimki 5 kızla mesajlaşmış 1 tanesine maşallah çok güzelsin yazmış, diğerine resimlerinin tamamını görmek isterim yazmış, bitanesiyle arkadaşımlı vs konuşmuş diğerlerini tam anlayamadım ağlamaktan okuyamadım bile. Neden yaptın bunları dedim sana olan sevgimin kalan yarısını bitirmek yani seni unutmak için yaptım bir de boşluktu dedi. Ben hazmedemedim o kadar çok seviyorum ki onu biz olmayacakmıyız bir daha dedim bi şekilde barıştık ben eve geldim eve geldiğimde mesajları ve o kızları silmişti. O günün gecesi telefonda konuşuyorduk sevgimin yarısı bitti dedin bu düzelebilir mi dedim o da ilişkimizin gidişatına ve senin tutumlarına bağlı dedi. Sende başka neler değişti dediğimde ise eskisi gibi sana değer vermiyorum, bundan sonra işimden sonra sen geleceksin, hazır sevgimin yarısı bitmişken ayrılırsak başka kızlarla konuşucam ve 1 haftada unutucam seni, 25 yaşına geldim senin yasını tutamam, şu an varlığınla yokuğun bir önceden seni bi annenin bebeğine olan sevgisi gibi severdim dedi ben bunları duyunca 2. kez yıkıldım. Bu söyledikleri içimde yara yapmıştı nasıl olur diye kendi kendimi yemeye başladım ertesi günün akşamı ona mesaj attım bana olan sevgisinin yarısı bitmiş birisiyle devam edemicem dedim kabul etti.3 gün oluyor ayrılalı hergün facebooktan takip ettim başka kızları eklemiş mi diye az önce baktım ki geçen sefer eklediği 2 kızı yeniden eklemiş gözyaşlarına boğuldum.Ayrılmakla iyi mi yaptım şimdi başka kızlarla konuşup 1 haftada beni unutacak. Kızlar ayrılmayıp sevgisinin yarısını kazanmak için mücadele mi etseydim şimdi başka kızlarla konuşuyor olması beni unutacak olması içimi yakıyor dile kolay 4 yıl ne olur bana akıl verin hiçbirşey düşünemiyorum onu çok seviyorum. Onu tekrardan arayıp onun sevgisinin yarısını mı kazanmaya mı çalışmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen herkes objektif olarak düşüncesini söylesin sizden başka fikir alacağım kimsem yok.
Şimdiden Teşekkürler.
Çok seviyorum bütün hayallerimi onunla kurdum şimdi bana bunları yapması beni kahrediyor bir insan bu kadar vicdansız olamaz mahvetti beni yarım bıraktı resmen.
Son zamanlarda çok tartışıyorduk. Yorulduğunu söyledi. Son birkaç aydır huzurlu günlerimiz nadirdir. Kedi köpek gibi birbirimizi yiyiyorduk. En son pazar gnü tartışma yaşadık onu devamlı suçluyormuşum bencilmişim devamlı söylediği şeyler bunlardı..
Kızlar yeniden onun sevgisini kazanamaz mıyım biliyorum bana kızacaksınız ama onsuz yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?