kızlar nolur ilişkim hakkında bana da yardım edin

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
316
38
İstanbul
Kızlar merhaba,

Benim 4 yıllık bir ilişkim var.Sevgilimde bende 25 yaşındayız.Geçen hafta pazar günü sevgilimle bir tartışma yaşadık ve ayrıldık bana senin tutumlarından dolayı sevgimin yarısı bitti dedi.Bunu duyunca yıkıldım.Hep facebookunu takip ediyordum salı günü bir baktımki 2 kız eklemiş çılgına döndüm.Oturduğu semte gittim zorla görüşmeye ikna ettim yanıma geldi niye zorlaştırıyorsun dedi. Sen nasıl yaparsın nasıl eklersin tanımadığın kızları dedim ekledim dedi ver telefonunu facebookuna girip bakıcam dedim zorla aldım bi girdimki 5 kızla mesajlaşmış 1 tanesine maşallah çok güzelsin yazmış, diğerine resimlerinin tamamını görmek isterim yazmış, bitanesiyle arkadaşımlı vs konuşmuş diğerlerini tam anlayamadım ağlamaktan okuyamadım bile. Neden yaptın bunları dedim sana olan sevgimin kalan yarısını bitirmek yani seni unutmak için yaptım bir de boşluktu dedi. Ben hazmedemedim o kadar çok seviyorum ki onu biz olmayacakmıyız bir daha dedim bi şekilde barıştık ben eve geldim eve geldiğimde mesajları ve o kızları silmişti. O günün gecesi telefonda konuşuyorduk sevgimin yarısı bitti dedin bu düzelebilir mi dedim o da ilişkimizin gidişatına ve senin tutumlarına bağlı dedi. Sende başka neler değişti dediğimde ise eskisi gibi sana değer vermiyorum, bundan sonra işimden sonra sen geleceksin, hazır sevgimin yarısı bitmişken ayrılırsak başka kızlarla konuşucam ve 1 haftada unutucam seni, 25 yaşına geldim senin yasını tutamam, şu an varlığınla yokuğun bir önceden seni bi annenin bebeğine olan sevgisi gibi severdim dedi ben bunları duyunca 2. kez yıkıldım. Bu söyledikleri içimde yara yapmıştı nasıl olur diye kendi kendimi yemeye başladım ertesi günün akşamı ona mesaj attım bana olan sevgisinin yarısı bitmiş birisiyle devam edemicem dedim kabul etti.3 gün oluyor ayrılalı hergün facebooktan takip ettim başka kızları eklemiş mi diye az önce baktım ki geçen sefer eklediği 2 kızı yeniden eklemiş gözyaşlarına boğuldum.Ayrılmakla iyi mi yaptım şimdi başka kızlarla konuşup 1 haftada beni unutacak. Kızlar ayrılmayıp sevgisinin yarısını kazanmak için mücadele mi etseydim şimdi başka kızlarla konuşuyor olması beni unutacak olması içimi yakıyor dile kolay 4 yıl ne olur bana akıl verin hiçbirşey düşünemiyorum onu çok seviyorum. Onu tekrardan arayıp onun sevgisinin yarısını mı kazanmaya mı çalışmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen herkes objektif olarak düşüncesini söylesin sizden başka fikir alacağım kimsem yok.

Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:
neyin aklını istiyorsun ki !!! sevgiliniz sizi sevmiyor artık.25 yaşındasınız birazcık akılllı ve gururlu olun.bu kadar kendinizide küçük düşürmeyin..dünyada bir tek o kalmadı.hayırlısı isteyin ALLAH'tan...

didem merhaba canım
şafak topiğinde birlikte sayıyorduk şafakları...
canım benim üzülmeye değmicek bir adam.. zerre kadar gözyaşını haketmiyor..
sevginin yarısı diye bir şey yoktur. ya seversin ya sevmezsin bu kadar nettir herşey..
adam seni aldatmaya fazlasıyla meyilli zaten.. bırak gitsin..
başka kızlarla yeni heyecanlar keşfetsin..
sen de kendini yenilemeye çalış. emin ol geri dönücek..
aptallığının farkına varıcak.. ondan sonrası sana kalmış. ama böylesi bir adamla tekrar barışmanı istemem açıkcası..
Sen affettikçe o tekrarlıcaktır çünkü

Seni üzmek istemiyorum ama ortada bir sevgi kaldıysa o da senin sevginmis.sevgilin kalbinde ve beyninde seni bitirmiş.4 yılın hatırınami anlamadım, sevgimin yarısı bitti demiş.sacmalamis yani..

birde utanmadan seni unutmak için hemen birini bulcam ve 1 haftada unutacagim demiş.o kadar kolaymiymis , kullanma kılavuzunda 1 haftada unuturmu yazıyormuş?

bırak ne hali varsa görsün sakın arama.sen onu kaale alma hatta unutmuş gibi yap ki görsün insan harcamak nasıl oluyo.

canım çok yanıyor kızlar ben bu adamla ne hayaller kurdum 15 ay askerde bekledim.canımı çok yaktı hala bi umut arıyorum kaldıramıyorum nasıl nasıl olur diye kendimi yiyiyorum resmen

Burdan onun icin savasmaya degecek birisi gibi durmuyor.
Seni unutcak diye mi üzülüyorsun? 1 hafta demis ya, sadece ilk 1 hafta hatirlamicak seni, sonra sürekli hatirlicak.
Sen kendi hayatina bak. O sana geri dönüp yalvaracak, ama sen unutmus olacaksin.

sevginin yarisi diye bir sey olmaz. zaten sizi gercekten sevseydi yok isimden sonra sen geleceksin yok benim icin bir onemi yok..vs. oyle seyler soylemezdi siz uzulmeyin diye.

ayrilmayip katlansaydiniz da yaptiklarini devam ettirirdi o sevginin yarisi da gelmezdi. o yuzden gec de olsa dogru olani yapmissiniz. simdi yapacaginiz en mantikli hareket onun facebook unu takip edip sinirlenmemek olur. bosverin ne yaparsa yapsin.

Çok seviyorum bütün hayallerimi onunla kurdum şimdi bana bunları yapması beni kahrediyor bir insan bu kadar vicdansız olamaz mahvetti beni yarım bıraktı resmen.

Kızlar haklısınız insan sevince kör oluyor dediklerinizi kendime söylediğimde inanasım gelmiyor hep bir umut arıyorum kahretsin beni bu hallere düşürdüğü için

öncelikle geçmiş olsun canım. sana şunu sormak istiyorum. sevgisinin yarısını yok edecek kadar ne yaptın ki ? öncelikle bunu ögrenmek istiyorum :44:

mrb...
seni aldatıyor,sana sevgimin yarısı bitti diyor.. buna nasıl tahammül edebilirsin canım ?
üzgünüm ama bence sana sewgisi yok..! sevgisi olan adam bunları yapmaz..
üzme kendini.. üzülmeni hakedicek biri deil çünkü

canım benim 25 yaşındaymışsınız küçük sayılmazsınız. sevgimin yarısı ne demek ya varmı böyle bi kavram.. ekmek arası köftemi bu yarısını bitirdin falan filan bana çok saçma geldi doğrusu.. eğer sen ona cidden yıkıcı bi olay yaşatmadıysan eğer bence sevgisi bitmiş.. kurduğu cümleler sana değer vermeyişi hep bunu gösteriyor.. birde sana şunu söyleyim. hiç tanımıyorum ama senin sevgilin çokk bencil biri.. sadece kendisini düşünüyor. ayrılmakla iyi yapmışsın. o 4 yıllk ilşkiyi bu kadar kolay ayaklar altına alabılıyorsa sende kadınlık gururunla hareket et ve geri dönme bence..

Son zamanlarda çok tartışıyorduk. Yorulduğunu söyledi. Son birkaç aydır huzurlu günlerimiz nadirdir. Kedi köpek gibi birbirimizi yiyiyorduk. En son pazar gnü tartışma yaşadık onu devamlı suçluyormuşum bencilmişim devamlı söylediği şeyler bunlardı..
Kızlar yeniden onun sevgisini kazanamaz mıyım biliyorum bana kızacaksınız ama onsuz yapamıyorum

bu adam seni unutalı çok olmuşş, o kızlarıda ekliyor ki sende daha kolay unutabil... ilk yapman gereken onun hiçbirşeyini takip etmemek ( face vs )... Adam zaten başkalarına koşmaya meyilli şimdiden belli etmiş kendini buda bir kurtuluş bence...

Çok seviyorum bütün hayallerimi onunla kurdum şimdi bana bunları yapması beni kahrediyor bir insan bu kadar vicdansız olamaz mahvetti beni yarım bıraktı resmen.

Yeni hayaller kurarsin. Sen degil o kaybetti. Yazdiklarindan iliskinin hep senin cabalarinla yürüdügünü hissettim ben. Seni gercekten seven, bi süre sonra sevgim yarisina indi gibi sacma sapan seylerle sana gelmeyen, düzgün biriyle tertemiz hayaller. :)
O da o sirada büyük ihtimalle baska birine olan sevgisinin yarisini ceyregini hesaplayip, sacmaliyor olacaktir.

Kizmaya hakkimiz yok ki güzelim sana, seviyorsan seviyorsundur. Senin icin dogru olan bu mudur bilemiyorum. Ama cabalarsan tabii ki kazanirsin, sonra yine sevgi matematigi....

üzülme bu kdar canım. güçlü durmaya çalış. seni hak edecek biri gibi durmuyor.. herşeyin farkındasın ama pollyannacılık oynuyosun.. biz ayrıyken konuştu kızlarla diyosun.. ilk fırsatta bşka kızlara gidip kur yapan biriylemi gelecek hayalleri kuracaksın.. herşeyi sineyemi çekeceksin ? yapma bunu kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…