kızlar nolur ilişkim hakkında bana da yardım edin

Canım bu şarkı senin için

Sana göre aşk laftan ibaret
Bana göre hayatın anlamı
Sen bu yolda böyle devam et
Aşk layık olanda kalmalı..

Son düzenleme:
benim de 4 yıllık bi ilişkim var ve bu benim başıma gelse deliye dönerdim.. sevmesem bile deliye dönerdim.. kusura bakma ama şerefsiz derim ben öylesine yaa bu erkekler hep mi böyle ya sen 4 yıllık sevgilini yok sayıp nasıl böyle bişey yaparsın.. çok sinirlendim çok.. bırak üzüldüğüne değmez sakın üzülme başkasını bul ona bi daha dönme seni yine üzer ay ben cidden şu an çok sinirlendim

yarısını mı :s tam ikiye mi bölmüş tövbe yarabbim, tam sopalık bunlar... yaptıkları da caz, hepsi seni yola getirmek için... ama gözü de karartmış yani canım ya... hiç çabalama bile, hatta 'sen bu yaptıklarınla benim sevgimin tamamını yitirdin yeter artık, ben de bu yaşta senin peşinde koşamam diğer taliplerime alıcı gözle bakacağım artık' de, ve olacakları gör... tabi ki bunu dedikten sonra onu hiçbir şekilde aramayacaksın, msj atmayacaksın, facebookuna bakmayacaksın... sessiz kalacaksın, söylediklerinin boş olmadığını hissettireceksin... bunun sonucu kesin fakat 2sonuç var, ya tamamen bitecek ilişkiniz, ya da blöf yaptığı ortaya çıkacak o kul köle olacak sana... çok net...

sevgilin çok gerizekalı bi insan üstelik seni artık sevmiyoda başka kızlarda onun derdini ayrılmakla en iyisini yapmışın canım şimdide yapacağın en iyi şey onu unutmak

ayy inanmıyorum canım ya..

Adamın sevgisi bitmiş,.ya sever ya da sevmez .yarım sevgi olur mu hiç?

bence değmeyecek biri için uğraşmaya değmez...zaten bu facebook yüzünden olan oluyor ama yinede ne olduğunu görmüşsün canım .canını yakıcak şeyler söylemiş. 3-4 gün konuşupda senin yasını tutmayıp unutacak insanı zaten hayatına tekrardan almamalısın .ilerde barışsan bile bu senin canını yine yakacak canım..

ne olur üüzlme canım..4 yıl kolay değil,herşeyini yaşıyorsun ,ediyorsun ama çok zor bir duurm unutmak ama emin ol bir noktadan sonra sende alışıyorsun onun face takip etmeyi bırakmalısın canını acıtmak istemiyorsan canım..

bir resim görmüştüm resimde anlatılan şuydu :
erkekler ayrıldıktan 1 hafta sonra sevinir, 1 ay sonra düşünmeye başlar, 6 ay sonra pişman olup ağlar..
kadınlar ise ; 1 hafta ağlar, 1 ay sonra unutmaya başlar, 6 ayın sonunda ise hayatını yoluna koymuş ve unutmuş olur..
emin ol sen onu unutup hayatını yoluna koydugun zaman seni arayıp pişman olacak. ama sen çoktan vazgeçmiş olacaksın ondan

evet ayrılık zor, can acıtıyor vs ama unutma hiç kimse vazgeçilmez değil. zamanla herşey güzel olacak. tecrubeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…