Didem biliyorum çok klasik olacak ama zaman her seyin ilaci, sen de unutursun. Simdi canin çok yaniyordur bundan süphemiz yok ama gerçekten zararin neresinden dönersen kardir.
Sana bi örnek verecegim, kuzenimin 16 yasindan beri birlikte oldugu biri vardi, 24 yasina gelince evlendiler. Bu 8 yil boyunca tartistiklari zamanlar olmus, ama son zamanlarina dogru kuzenimin sevgilisi acik acik sevgisinin azaldigini, beraber devam edemeyceklerini söylemis.Kuzenim de "fedakarlik" yapip yine de her seye ragmen onu beklemis, hep sevmis. Kendince ikna ettigini zannediyordu. Sonra evlendiler.. Ama bu evlilik 1 ay sürdü. Dünya kuzenimin basina yikildi, agladi, sizladi, çok aci çekti, ayakta duracak hali kalmadi. Cocuk da bu halini görünce dedi ki böyle olmasini istemezdim, sana söylemistim artik sevmedigimi, her seyi açik açik söylemistim sana, o zaman beni dinlemedin ama simdi sen çok daha fazla aci çekiyorsun.
Bu olayin üstünden 3 sene geçti, kuzenim artik kendisini toparladi ve diyor ki keske bazi seyleri zorlamasaydim, aslinda her sey apaçik ortadaydi ama ben düzelir diye hayatimi kendi ellerimle cehenneme çevirdim. Simdi çok pisman oluyor, keske yol verseydim gitseydi diyor. Simdi iliskisi az limoni olan birilerini görünce hemen vazgeç diyor, ben bu hatayi yaptim sen yapma diyor.
Yani Didem kisacasi, birak gitsin. Hatta bana kalirsa kurtulmus bile sayilirsin anlattigin gibiyse..