kızlar nolur ilişkim hakkında bana da yardım edin

kesinlikle arama canım. arayıp yeniden başlamaya ikna edersen sadece kendi değerini düşürürsün ve sonuç yine hüsran olur.
sen bekle, sabırlı ol, çok üzülüyorsun canın yanıyor ama hiçbir şey yapma.
face ine girip kontrol falan da etme, senin yokluğunu yaşasın bak o zaman anlayacak anyayı konyayı.
erkekler zaten ilk ayrıldıkları günlerde çok mutlu olurlar sonradan efkar basar.
bizde ise tam tersi.
sen bugunleri sabırla atlat, onu arama sorma yeter.
sonra herşey değişecek bak göreceksin.

mal kaybı de geç, lütfen facebooktan falanda sil evine falanda gitme, aksi halde sağda solda ne yapışkan kız falan dicek, aşkı bitmiş bari bari saygısı kalsın

Arkadaşım ne olur yapmayın, aşk sevgi dünyanın en güzel duygusu ama ne olur kendinizi bu kadar 2. plana atmayın aşıkken.. ne demek beni unutur mu 1 haftada ? ayrılık sonrası oturup yasını çekene asil, başka kızların kollarına atana ise sefil denir.. bu adam sefilim ben demiş resmen.. ve sen hala bunun için üzülüyorsun.. yapma bitanem yapma.. değil 4 sene kırk sene geçse de senin sevginle oyun oynar gibi davranan, umursamaz bi adamı çıkar at hayatından.. bi ilişkide erkek dağ misali her daim kadınının arkasında olmalı, tutarlı olmalı.. hak etmiyor musun sen böyle bir adamı ? silkelen kendine gel.. kendine değer ver.. aşkına değer vermeyen adamı da 1 haftada değil 1 dakkada unut..

sevse de inan bisey degismez.. geldi yeniden baslayalim dedi. guvenebilecek misin yani?? eskisi gibi olur mu hic?

sakkkin arama mesaj atma bi zaman eline duser merak etme. yapman gereken gururunu ve kendi degerini hic bir zaman unutmaman. obur turlu totosunu kaldirmaktan baska eline hic bir sey gecmez emin ol..

aa kiza bak pesimde kosuyo oeef falan der bu utanmaz adam.

O kadar güzel bir kızsın didem, elini sallasan ellisi emin ol.
Böyle birisi için sakın çabalama, gururunu kırmana değmez.
Sen haksız olup onu kırsaydın, oda seni çok sevdiği halde kırılsaydı küsseydi vs. çabalardın ama bu yaptıkları seni sevmediğini gösteriyor.
Çok değer vermişsin sen ona, çok havalandırmışsın.
Şöyle düşün, onu geri getirmenin bir yolu yok. Ne kadar uğraşsanda barışsanız dahi o eskisi gibi olmayacak. Aksine seni daha ezmeye ve dinlememeye başlayacak. Yani ilişkiniz devam ederken sürekli acılar çekeceksin.
Kızlarla da konuşmaya devam edecek. Çünkü sen ondan ayrılamıyorsun diye düşünecek. Kimden korkup konuşmayacak ki?
Onu öldü farzet. Geri dönüşü yok farzet. Nasıl bir ölüyü diriltemeyeceğimizi bilip acısını yaşayıp, bir zaman sonra unutursak aynen öyle yap. Acını yaşa ve bitsin. Mutluluklara yelken aç. Diğer türlü hep acı çekeceksin. Ve güneş senin için doğmayacak..
Bırak Allah sana güzel kapılar açsın..

canım , tek taraflı olarak nereye kadar devam edebilir ki ... bence sende hayatına bakmalısın artık .. eminim senide çok seven birisi çıkacaktır karşına ... onun seni sevdiğine inanmıyorum :/

erkek arkadaşın hiç 25 yaşında gibi davranmıyor canım o ne öyleçocuk gibi....sevginin yarısı falan olmaz.sadece boyut değiştirir önce hoşlanma,aşık olma,sevgiye dönüşür zamanla saygı sevgi bağlanma birarada gelir...boşver en iyiysi olmuş bence.senden ayrılmak için bahane bulmuş kendince..sen ama sevgisinin yarısınıda tamamlasın diye uğraşacaktın o ise sana değer vermeyecekti......herkes yoluna bu daha iyiy.neler unutuluyor hayatta bunuda unutursun...enazından bu gerçekleri bilince daha rahat unutacaksın..

Bazen,ilişki miyadını doldurunca çabalamak boşuna,kabullenmek lazım.

Sevginin üçte biri ikisi olmayacağı gibi,yarısı da olmaz.

Ayrılırım,2 kız eklerim unuturum diye düşünen birisiyle beraber olursan sadece değerinden kaybedersin.

Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın.Bundan sonra onun yaşamıyla ilgilenmeyip (face ten acilen silinmeli) tamamen kendi önüne bakmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Söylediği sözler cok ağır gözü dönmüş aç kurtlar gibi
Sende bunu hazmedemiyorsun nasıl 'vazgecer' senden...
Belli ki sıkılmış gerçekten boşluğa düşmüş demek ki yıpranmışsınız.
Ama 4 yıl böyle bitmez emin ol.
Eskiden nasıldı cokmu severdi sevgi dolumuydu bilmiyorum ama
Emin ol şuan başkalarını tanıma heycanıyla gözü seni görmezz hele ki onu tekrar ararsan tamamen bitirirsin herşeyi.
O zaten helede umduğunu bulamazsa kuçu kuçu gelecek yanina:)
Çok pişman olacak ama tabi bundan sonrası sana kalmış bir durum.
Ama sen hesap sorup barışmak yerine
Tamam bitsin bende hayatıma bakarım diyip güçlü umursamaz dursaydın o bu kdr rahat olamazdı.
Onu unutabilceğini kürkçü dükkanı olmadığını göster ona
bak nasılda tıpış tıpış geliyor:)

Ayrıca canım bazı yaşların evreleri oluyor ergenlik gibi
Yani ben buna inanıyorum
25 ve 30 yaşına gelince erkekler evrim geçiriyorlar herşeyi sorguluyorlar bocalıyorlar
Kimisi iyi yönde kimisi kötü yönde.
25 yaşında ki erkek hayatını,bugüne kadar ne yaptığını sorgular
e senle daha toy iken başlamış şimdide hayatımı yaşamalıyım daha gencim gezeyim tozayım kızlarla takılayım
Bir kıza bağımlı kalmiyim derdine düşmüş

Size akıllı gururlu ol diyemeyeceğim. Bazen insan gururlu olamıyor ne yazık ki. Çok sevdiğinizi biliyorum. Zorlamışsınız olmamış,sıkmış ağlamışsınız olmamış,zor ama bi kere de bırakın bakalım kendi haline. Madem ayrıldınız. Açın bi Facebook eğer yoksa,keyfinize bakın. Çivi çiviyi söker...

ne demek sevgisini kazanmaya çalışmak?? sevgi bir ödül mü ki sen çabalayacaksın o da sana karşılığında sevgi verecek öyle mi? vereceği kırıntılara razı oluyorsan buyur çabala. ama sana değer vermesini bekleme bundan sonra. çünkü karşıdakinin sevgisine muhtaç birine kimse bir gram değer vermez.biraz kırıcı konuşmuş olabilirim ama zamanında ben de yaşadım o yüzden nasıl dik durulması gerektiğini öğrendim. hiçbir şekilde arama artık bu insanı. sessizliğe gömül. nasılsa o arayacak bundan emin ol. mesele arayıp aramaması da değil zaten, senin ona takınacağın tavır. onu da sen tartıp biçeceksin..

4 yıl az bir zaman değil.. bu kadar zaman içerisinde birbirinizi az çok tanımış olmalısınız...

ve uzun ilişkilerde genelde erkekler rahat yaşamak istiyorlar.. sevgilinizi dört yıl devirmiş biri olarak hala sık boğaz ettiyseniz, son zamanlarda sizin tabirinizi kullanıyorum kedi köpek olana dek kavga ettiyseniz bence kadın olarak düşünmeniz gerekirdi....

yaşlarınızda hala küçük değil ki...

neden bu kadar sıktınız, sürekli kontroller getirdiniz..

işim senden önce gelecek artık dediğine göre iş hayatına bile müdahale ettiğinizi düşündüm... kısıtlamalar koyarak bir erkekle geçim sağlamak zordur ...

belli kriterleri olmalı insanların ama sürekli kontrol içersin de olan bir erkek elbet isyan eder ve ne yapacağını şaşırır...

ben sizin bu ilişkiyi çileden çıkarttığınıza inandım...

kolay da değildir 4 yıllık ilişkiyi bir hafta da unutup hayatı yaşamak... ama elbet mümkündür.. erkeği sizden nefret edecek konuma getirdiyseniz..

bence şu an erkek arkadaşınız yaptığını doğru buluyordur çünkü sizin kendisine değer vermediğinizi düşünüyor... son kavganızda gidip yeniden barışmışsınız ve ardından yok ben bu şartlarda yapamam demiş ayrılmışsınız..

erkek gözüyle bakınca " artık benim için mücadele bile vermiyor " diye gördüm ben...
karşımızdaki erkek...

eser gürler, yakar yıkar....

kölesi olun, her şeye boyun eğin demiyorum ama erkek arkadaşınız belli ki çileden çıkmış...

durumu bu haddeye getirmeden keşke durup ne yapıyorum ben diye sorgulasaydınız kendinizi...

üzülmeyip kendinize gelmenizi tavsiye ederim...

Didem biliyorum çok klasik olacak ama zaman her seyin ilaci, sen de unutursun. Simdi canin çok yaniyordur bundan süphemiz yok ama gerçekten zararin neresinden dönersen kardir.

Sana bi örnek verecegim, kuzenimin 16 yasindan beri birlikte oldugu biri vardi, 24 yasina gelince evlendiler. Bu 8 yil boyunca tartistiklari zamanlar olmus, ama son zamanlarina dogru kuzenimin sevgilisi acik acik sevgisinin azaldigini, beraber devam edemeyceklerini söylemis.Kuzenim de "fedakarlik" yapip yine de her seye ragmen onu beklemis, hep sevmis. Kendince ikna ettigini zannediyordu. Sonra evlendiler.. Ama bu evlilik 1 ay sürdü. Dünya kuzenimin basina yikildi, agladi, sizladi, çok aci çekti, ayakta duracak hali kalmadi. Cocuk da bu halini görünce dedi ki böyle olmasini istemezdim, sana söylemistim artik sevmedigimi, her seyi açik açik söylemistim sana, o zaman beni dinlemedin ama simdi sen çok daha fazla aci çekiyorsun.

Bu olayin üstünden 3 sene geçti, kuzenim artik kendisini toparladi ve diyor ki keske bazi seyleri zorlamasaydim, aslinda her sey apaçik ortadaydi ama ben düzelir diye hayatimi kendi ellerimle cehenneme çevirdim. Simdi çok pisman oluyor, keske yol verseydim gitseydi diyor. Simdi iliskisi az limoni olan birilerini görünce hemen vazgeç diyor, ben bu hatayi yaptim sen yapma diyor.

Yani Didem kisacasi, birak gitsin. Hatta bana kalirsa kurtulmus bile sayilirsin anlattigin gibiyse..

üzücü bir durum canım .
öncelikle kendini üzme ve sakın peşine düşme yanlış yapmış olurmu öyle biter bitmez başka kızlar .
4 yıl sürren bir sevgi nasıl pat diye biter yarısı gider anlamış değilim.
bunun için senin büyük bir yanlış yapman gerek kötü birşey yapman gerek ki o zamanda sevgi pat diye bitmezde soğukluk girer.
bence o sana geri dönecek ve çoook pişman olacak öyle his ediyorum...
sen peşine düşme sakın umursama hatta facesini falan engelle vazgeçilmez olmadığını görsün *

olanlar bu kadar tazeyken bu kadar acı çekmen çok normal canım ama hayırlısını iste Allah'tan.
ben de 25 yaşındayım benim de şu an dördüncü yılında olan bir ilişkim var. dört sene içinde gitmek istediği oldu, sıkıldığını farkettiğim oldu. tartıştık, ayrıldık. tamam dedim bittim mahvoldum. çok üzüldüm ağladım hatta ben baya psikolojik sorunlar yaşadım. ama hiç bir zaman onu arayıp geri dön, tekrar birlikte olalım tarzı şeyler söylemedim. çünkü eğer bitirmeyi kafasına koymuşsa, senin zorlamanla geri dönecekse yine gider.
ben hep dua ettim hayırlısı neyse o olsun diye. şu an sözlüyüm ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz nasipse. ama dediğim gibi üzüntüden ölüp biterken bile aramadım hiç. hatasını kendi anladı ve geri döndü.
Şu an acın çok taze. Hayat senin hayatın, bu süreçte zor olsa da olabildiğince mantıklı olmaya çalış. çünkü sonucunda en çok etkilenecek kişi sen olacaksın.

didem biz senle asker yolu beklemiştik hatırlıyorum şu an aynı durumdayım seninle .
ama varya biraz zman ver seni kaybettiğini hissetsin pişman olup dönücek

Sevgisinin yarısının bittiğini nasıl ölçmüş ..sürekli yarım muhabbeti geçmiş,saçmalık!
Bırak gitsin ya,gözü başkalarında olan birini ne yapacaksıın..

Son düzenleme:
şimdi sıkıntıya gelmiş ya sende bakmiş peşindesin affediyosun onun rahatlığında ama bi ondan vazgeçtiğini görse pişman olucak o dönücek bence

kötü yanlarını düşün erkek arkadaşının. böylece unutmak kolaylaşır. mutlaka her insnın kusurları vardır ama aşk bunu görmemie izin vermez.
şimdi bunları gör ve kendi artı özelliklerini düşün. karşına seni sevecek sana değer verecek başkaları da çıkacaktır. böyle biriyle evlenip kendinizi mutsuzluğa mı sürükleyeceksiniz.
takip etmeyin artık. ona ait herşeyi silin ve engelleyin. başka uğraşlar edinin. biri içi kendinizi bu kadar üzmenize değmez. hiç bişey sağlıktan önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…