kızlar nolur ilişkim hakkında bana da yardım edin

Senin açından bakıldığında kabullenmesi çok zor gelir, seni anlıyorum.

Vazgeçemezsin, yakıştıramazsın. ''yok yaa hala seviyordur o da '' dersin ...

Ama anlattığına bakılırsa öyle değil canım benim...

Diğer arkadaşların da dediği gibi o seni çoktan bitirmiş kalbinde aklında.

Sende artık canın yanacak biliyorum ama bi son vermelisin bu işe.

Öncelikle kendine olan saygını yitirmemek için yoksa geri dönüp baktığında neden bunları yaptım kendimi yıprattım bi hiç için der zaman kaybına üzülürsün.

Canın yanacak elbet kabullenemeyeceksin ama hayat da devam edecek bi şekilde.

Ve bırak senin o güzel hayatın seni haketmeyen bu insanla değil seni hakedecek başka insanlara fırsat tanıyarak geçsin.

Umarım herşey gönlünce olur tatlım...

adam size açık açık sevmiyorum sana değer vermiyorum demiş...

hiç mi gururunuz kırılmadı. sevginin yarısı diye bişey yok. ya seversin ya sevmezsin.
önüne bak. unutmaya çalış. canının yanması normal. daha çok taze.

canım senin konu açtığını görünce bakakaldım şafak topiğinde birlikteydik sennle okurken inanamadım sen olduğuna,arada seninle konuşup ilişkinizi kendime örnek almaya çalışırdım..
şuan üzülmemen elde değil biz ne dersek diyelim ama şunu unutma kesinlikle geri dönecek,belliki kaybetme korkusu yok,kurduğu cümleler bunu gösteriyo oyüzden rahat işte bukadar..biraz geri çek kendini,sessiz kal bak nasıl bisüre sonra aklı başına geliyo,sen yokken senin değerini anlayacak..bir haftada unuturum dediğine inanma,konuştuğu kızlar senin verdiğin sevgiyi,kıymeti verecekmi sanıyosun?hiç birinde seni bulamayacak..
şuan sıkıldığı için başka heycanlar peşinde aklı sıra herşey değişecek,4 yılı bihafta da silip atmak kolay değil,kendi söylediğine kendi bile inanmaz..

Son düzenleme:
birçok arkadaşın dediği gibi gün gelicek sana dönücek onla bunla gezdikten gününü gün ettikten sonra ama bence ' sen beni +1 sandın ama şu an kendin -5 sin ' yazan bir mesaj atmanı ve bundan sonra onun yüzüne tükürmek için b ile bakmamanı öneririm.

Dışarıdan böyle söylemek kolay deme bana bende yaşadım böyle değildi ama sıkıldım,seni artık sevmiyorum,ayrılcam ama ağlarsın diye vijdanım rahat etmiyor mesajıyla 5 yılı sildi attı adam cevap dahi yazmadım günde 20 kere konuşan biz 1 hafta aramadı ,bir hafta sonra aradı aylarca çabaladı bir daha yüzüne bakmadım.çok üzüldüm ,yıprandım,ağladım ama bir kere olsun telefonlarına bakmadım. Herşerde vardır bir hayır sen yoluna devam ett daha iyileri çıkar umarım karşına ama bu adamı arayıp kendi grurunu ayaklar altına alma . Ağlayıp,yalvarır barıştırırsan zorla bir dahaki ayrılığınız sana daha yıkıcı olurr .

canım çok yanıyor kızlar ben bu adamla ne hayaller kurdum 15 ay askerde bekledim.canımı çok yaktı hala bi umut arıyorum kaldıramıyorum nasıl nasıl olur diye kendimi yiyiyorum resmen

benimde 2 yıl önce 4 yıllık ilişkim facebook yüzünden bitmişti :) seni çok iyi anlaıyorum . aynı şeyi yaşadığım için beni dinlemeni tavsiye ederim. canım kesinlikle bu durumda gurur yap sakın ha sakın onu arama içini ferah tut onun asıl amacı istediğini yapması ve senin sesini çıkartmamamn onu ne olursa olsun affetmen .sana tavsiyem ona anlamlı bi mesaj at böyle ona koyacak tipten. sonrada geri çekil her ne olursa olsun arama en fazla 1 hafta sonra o seni arıycak tadını çıkar derim bunda üzülcek hiç bişey yok onu parmağında oynat. inanki yıllar sonra üzüldüğün için üzülceksin dediğimi yap :) Allah yardımcın olsun

canım inan okurken içim acıdı benimde 4 yıldır ilişkim var ve şu an şafak sayıyorum senin yaşadığını kendim yaşamış gibi hissettim o kadar üzüldüm okurken senin yerine koydum kendimi içinden çıkılmaz bir durum kestirip atamıyosun çnkü seviyosun ama sevgilinin söyledikleri can acıtıcı şeyler ayrılmanı bile hemen diretmeden sorgulamadan kabul etti ve kızları yine ekledi o kendine yeni hayat kurma peşinde bence onu yine kazansan yine sana aynısını yapar senin için belkide bu hayırlı olmuşş sen gerçekten sevmeyi bilen birisin allahım sana senin gibi saf sevgisi olan birini nasip etmişti bence bırak onun peşini o kendi yolunu çizmiş ltfen üzülme ağlamana değmez (

kesinlikle...bu arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum.ve aynısını yapmanı bende tavsiye ediyorum..gurursuz olursa sakız gibi yapışırsan döneceği varsada dönmez..gereksiz havaya sokarsın yani.

at adam gibi en koyucusundan bir mesaj..çek kendini geri..

aramaz sormaz 1 hafta 15 gün..sen arayacaksın sanır senden bekler..ama sesin soluğun çıkmayınca havası yavaş yavaş sönmeye başlar..ve seni arar..merak etme..4 yıl sürmüş bir ilişki bitebilir elbette..ama 4 yılın hatırı vardır bu şekilde kırarak dökerek bitmez..hava bastığı ordan belii.

Öncelikle arkadaşımızın yazdığı bu yazı o kadar doğru ki... Sana sadece şunu diyebilirim; Bırak gitsin. O "senden" daha mı değerli ki sen yalvaracaksın o seni aldatıp bu kadar üzdüğü halde? Biliyorum çok çok çok zor bazen nefes alamıyor gibi de olursun ama bu durumun geçici olup, sonrasında yine seveceğini de bilirsin. Çünkü bu döngü böyle malesef...

Keşke böyle olmasa ama yaşadıklarımız bize tecrübe olarak döner ve bir sonraki sevdiğimiz adamda aynı hataları yapmamaya çalışır gereken değeri hakettiği kadar veririz.

Bırak o şimdi gülecek, eğlenecek bunu sen de biliyorsun. Bırak sende ağlayacaksan ağla eğer rahatlayacaksan. Allah başka dert vermesin. Ama sonrasında eve kapanma bırak düşünmeyi giyin, süslen, arkadaşlarında kahvaltılara git, kahve içip dertleşin gerekirse...

Emin ol bir zaman sonra durulacaksın zaten bırak o güçlü görsün seni. Onun seni "bak arkamdan perişan oldu" deyip böbürlenmesini mi yoksa "hiç umursamıyor ne çabuk unuttu beni" deyip onun seni merak etmesini mi istiyorsun?

Tez zamanda pembe bulutları tekrar görürsün umarım, düşünüp düşünüp üzme kendini. Kimse senden değerli olmamalı

çok zor canım dayanası kabullenmesi geceleri bile uyku haram olur insanın canı acırken ama dayanıcaksın aklını başka şeylere verceksin unutma ki Her yağmur sonrası güneş çıkar canımm senin bu üzüntünün ardındanda mutluluk gelicektir

seni arayacakkkkkkkkkkkkkk...
hiç kafana takma,keyfine bak ve sakın ağlama..
bırak hevesini alsın,tam yarrım hesabı yapsın kendince..
paşa paşa geri dönecek ve af dileyecek senden amaaaaaaaa
affedip affetmemek kısmında da iç sesine ve yaşadıklarına kulak verme konusunda tüm sorumluluk sen de olacak..
ben olsam yüzüne bakmakzdım bidaha ama sen bilirsin..
üzme bitanem kendini inan değmez inan....

bi erkegin sevgisiden emin olmak ici askerden dönmesini bekle derler hep dogru demekki bu da bi örnek bence bırak gitsin ne ugrasıosun ki sana acık acık söylemiş

kızlar benimde bi derdim var yazdıklarınızı okudum sanki bana yazmışsınız gibi.
bizimde bir buçuk yıllık bi ilşkimiz vardı aynı üniveristede okuduk şimdi mezun olduk.
çok kavga etsekte çok severdik ve ciddi düşünüyoduk annemle bile tanıştırdım.
bu kavgalar son 2 aydır baya bunalttı onu konularsa hep aynı.benim onu sürekli sıktığımı bunalttığımı sorun çıkardığımı düşünüyo.
biraz haklı .çok kıskancım o da baya aktif bi hayata sahipti ama benden sonra elinden geldiği kadar azaltmaya çalıştı .ama bu onu hep dolduurmuş zmanla.
en son 1 ay önce yine bi kavga ettik artık en ufak lafım büyük kavgalara gidiyodu.kesin bi şekilde ayrıldı benden.kabullenemedim değişicem dedim bitmesin dedim.
kabul etti o arada az görüşelim dedik zatn o memleketinde bende istanbuldayım 1 aydır yüzünü görmüyorum.
çok sıkmadan günde bi iki kere tel konuşması yaptık.o arada ona bi hediye aldım yolladım çok mutlu oldu ve bana çok iyi davrandı 3 4 gün.
hatta bana sen benim yaptıklarımı haketmiyosun ben hep gelirim sana sen gitme yeter falan dedi o günlerde.
çok iyidi aramız arada o kavgaya sebep oluyodu özür diliyodu düzeliyodu aramız sonra ben bişeye bozuldum ve trip attım biraz.
atmaz olaydım o kadr büyüttüki o adam gitti eskisinden beter bi adam geldi bu sefer kesinlikle ayrıldı benden ve inanlmaz kırıcı konuşmalar yaparak.
dün gece son kez konuştum çok ağladım dedimki deneyelim ben seni mutlu edicem rahat ol konuşma ama ayrılmayalm dedim fayda etmedi.
en son çok ağladım ve dedimki sana beddua etmiyorum ama allah seni pişman etsin şu gözyaşlarıma seni bu kadar seven birini şu hale düşürüdüğüne
hiçbişey demedi dua edicem beni unutman için dedi ağlaya ağlaya kapattım teli .ve ses yok dün geceden beri

sevgisinin yarıısı mı bitmişş vallahi kusura bakma gülüyorum çok hoşmuş sevgilin yanii eski sevgilin diyelim biz ona.4 yılını böyle bir adam için harcamışsın malesef canımm , hiiç üzülme dert etmee olaylara sen dışarıdann bakk eminim yaptığı davranışlarıı 25 yaşında ve 4 yıllık ilişkisi olan bir adam yakıştıramayıp çocukça bulacaksın.Doğal olarakk şuan olduğu kadar üzülmeyeceksinn.kimsenin sevgisinin yarısını , yok 3/1 ini blmem nesinii kazanmaya çalşmaa çünkü ihtiyacın yok avatardan gördüğüm kadarıyla çok hoş birisinn , bu mantıkta bir adam için üzüdüğüne değmez.

Bende senın asker bekledıgın zamanları bılıyorum...
sen sımdıkı nıckımle bılemezsın tabı.

Ilıskını hatırladıgım kadarıyla klişe tabırle her zaman kacan sen kovalayan sevgılındı...
sen bır adım ondeydın... o kavga edınce gonlunu alan taraftı .. yanlıssam kusuruma bakma.
artık o duzenden bunalıp, sıkılmıs dıye dusunuyorum.
Artık dıdemı seven olmak yerıne, gununu gun eden olmayı yeglemıs.
ama ınan hıc ama hıc degmez.. o kadar guzelsın , kalbın temız hıc ama hıc hakettıgın tavır degıl bu.
ayrıca sen kendı ayakları ustunde durabılen bırısın neden kendıne onunla ıskence edıyorsun?

sanıyormusun kı eskısı gıbı sevse sana boyle davranır?
ha pısman olmaz mı elbet olacak kopek gıbı olacak ama o zamanda karsına cıkmaya yuzu olmayacak.

Offf ne denir ki yaaaa.

Canım Allah sabır versin tez zamanda atlatırsın inşallah.

Rabbim senin karşına seni hak edecek birini çıkarsın.

canımbence hayırlısı olmuş. sevgimin yarısı bitti ne demek ya? iyiyapmışsın, kendini topla ve onu unut biliyorum ki zor; ama hayırlısını iste hep.

4 yıl boyunca o ilişkiye emek vermişsin. Askere gitmiş. Onu sabırla beklemişsin. O da eminim 4 yıl içinde emek vermiştir ilişkiye. Ama olmayınca olmuyor işte. Ben bu kadar emek verip de ayrılmanıza kader diyorum. Üzme kendini. Hayırlısı böyleymiş de. Kaderindeki seni çok mutlu edecek erkek bir yerlerde seni bekliyor.

yuh artik, seni aldatmaya calismis ve onun sana yalvarmasi gerekirken sen ona yalvariyorsun, kusura bakma ama egerki tekrar bir araya gelirseniz ve sizi aldatirsa, ki eminimki sizi tekrardan aldatacaktir, ozaman siz bunlari hak ediyorsunuz...
cünkü kendinize sayginiz yok.... önce kendine karsi saygi duymayi ögrenmen gerekir canim....
gecen yillari bosver iyikide zamaninda kurtulmusum diye sevinmen gerekir.... offff deme ohhhhh de.....

Bu ilişki bitmiş yani seni unuturum diyen gözünün önünde başka kızlarla konuşan adamdan ne bekliyorsun canım üzgünsün biliyorum ama malesef gerçekler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…