Kızlar dün bir daha giremedim evde değildim herkes yorum yapmış Allah razı olsun hepiniz haklısınız.
Dün gece birşey oldu saat gece 12'de beni aradı nasılsın vs sordu işte sonra ben yaptığım hataların farkındayım gidip kızları eklememeliydim ben önceden böyle bir adam değildim.En son eklediğim 2 kızlada seninle ilgili konuştum konuşmalar duruyor ben hata yaptım ama onları siler istersen facebookuda kapayıp senden özrümü dilerim ve bundan sonra bir daha asla yapmam dedi.Ben seni defalarca uyardım didem şöyle yapma üstüme gelme kendinden itme beni diye sen beni dinlemedin ve sevgimin bitmesine sen neden oldun hiç sevmiyorum diyemem çok az da olsa seviyorum seni dedi.Daha sonra benim evlilikte evin idaresini çok güzel yapabileceğimi benden iyi bir eş olabileceğini, aldığı evin 1 seneye kadar biteceğini evlenebileceğimizi eğer benimle evlenmezse aldığı o evi satacağını söyledi. Birde şunu dedi didem çok samimiyim bu senin elinde ben seni eskisinden daha fazlada sevebilirim bu bir tek sende geçerli olan bir durum dedi.Benim düzeleceğime inanamadığını söyledi.Bende ona cevap olarak güvenimin bittiğini beni çok üzdüğünü bunları hiç haketmediğimi söyleyip teli kapattım.
Kızlar hepiniz haklısınız ama ben kendimi ondan başka kimseyle düşünemiyorum.
Bir yanım diyor bir kez dene belki yeniden kazanırsın sevgisini eskisi gibi seni yine çok sever yaptığı bu hataları bir daha yapmaz diyor bir yanım ben ne yapıcam beynim durdu tek bildiğim onsuz olmak çok acı veriyor.
Kızlar zaten en son durum aşağıdaki gibi...Hiçbirşey yapmıyorum..
Başlamış bile gel-gitlere, şöyle olursan severim, böyle yaparsan şöyle olur vs vs .... Geçsin bunları, en iyisini yapmışsın, hiç üzme kendini.
Sevgi şartlı olmaz, insan sevdiğini her haliyle sever, pazarlığı olmaz bu işlerin. Prim verme bu değer bilmez adama, daha çok arayacak seni, elalemden kazık yedikçe aklına geleceksin, asla affetme
Affetmedim arkadaşım tek merak ettiğim söylediği gibi beni yeniden sevebilir miydi acaba
ne demek sevgisini kazanmaya çalışmak?? sevgi bir ödül mü ki sen çabalayacaksın o da sana karşılığında sevgi verecek öyle mi? vereceği kırıntılara razı oluyorsan buyur çabala. ama sana değer vermesini bekleme bundan sonra. çünkü karşıdakinin sevgisine muhtaç birine kimse bir gram değer vermez.biraz kırıcı konuşmuş olabilirim ama zamanında ben de yaşadım o yüzden nasıl dik durulması gerektiğini öğrendim. hiçbir şekilde arama artık bu insanı. sessizliğe gömül. nasılsa o arayacak bundan emin ol. mesele arayıp aramaması da değil zaten, senin ona takınacağın tavır. onu da sen tartıp biçeceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?