kızlar nolur ilişkim hakkında bana da yardım edin

bak arkadaşım 4 yıllık ilişkisi biten adam gidip facebooka arkadaşlara falan koşmaz.
ben 1 yıl olmayan ilişkimde bile sevgilimle ciddi tartışma yaşadığımda ikimiz de kabuğumuza çekilir kafa dinleriz,birbirimizi düşünürüz.
ayrılık sadece seni aldatmaması için kılıf olmuş.belli ki çok hevesli böle şeylere ayrılıp sosyal ağlara koşup kız ekliyo.
ben ayrılsam gider konuşmalarımızı okur ağlarım,şarkılar dinlerim,ikimize saygımdan bi süre erkeklerden uzak dururum ki sevgilim benden fazlasını yapar ayrılsa.

açık açık söylemiş senin yasını tutamam diye,belli ki aranıyor,insan hiç üzülmezmi,bırak gitsin böylesi daha iyi,on on beş kız daha ekler milletle konuşur sonra senin boşluğunu hisseder pişman olur ama sen hayatını kurmuş olursun geri dönüşü olmaz.
benim de böyle bir sevgilim oldu ve aradan 1 buçuk sene geçti,başta bi hevesle kızlarla facede tanışmalar,yakın zamana kadar bana dair pişmanlık sözleri paylaşmasıyla sonlandı.

aklını başına al değmez bu adama

Kızlar dün bir daha giremedim evde değildim herkes yorum yapmış Allah razı olsun hepiniz haklısınız.

Dün gece birşey oldu saat gece 12'de beni aradı nasılsın vs sordu işte sonra ben yaptığım hataların farkındayım gidip kızları eklememeliydim ben önceden böyle bir adam değildim.En son eklediğim 2 kızlada seninle ilgili konuştum konuşmalar duruyor ben hata yaptım ama onları siler istersen facebookuda kapayıp senden özrümü dilerim ve bundan sonra bir daha asla yapmam dedi.Ben seni defalarca uyardım didem şöyle yapma üstüme gelme kendinden itme beni diye sen beni dinlemedin ve sevgimin bitmesine sen neden oldun hiç sevmiyorum diyemem çok az da olsa seviyorum seni dedi.Daha sonra benim evlilikte evin idaresini çok güzel yapabileceğimi benden iyi bir eş olabileceğini, aldığı evin 1 seneye kadar biteceğini evlenebileceğimizi eğer benimle evlenmezse aldığı o evi satacağını söyledi. Birde şunu dedi didem çok samimiyim bu senin elinde ben seni eskisinden daha fazlada sevebilirim bu bir tek sende geçerli olan bir durum dedi.Benim düzeleceğime inanamadığını söyledi.Bende ona cevap olarak güvenimin bittiğini beni çok üzdüğünü bunları hiç haketmediğimi söyleyip teli kapattım.

Son düzenleme:
İnsanın sevgisinin yarısı nasıl bitermiş ya duyduğum en saçma ve aptalca şey. Kusura bakmayın ama size davranışları 17 yaşındaki ergen davranışları sözleri de öyle. Bence sizi haketmiyor. Sevgisinin yarısı bitmişmiş hey allahım ya:)))) kavun karpuz mu bu ki yarısı bitsin. Karşısındakiyle dalga geçiyor sanki.

benzer şeyler yaşadım ilişkime devam ettim sonucu ne mi hiç bir şey eskisi gibi olmadı inan olmuyor şu an kesin bir ayrılığın eşiğindeyiz bugün yarın yollar ayrılır.hiç umutlanma barışırız düzelir diye bunlar böyle.

sevginin yarısı yada tamamını silmek nasıl bişey çözemedim...
bir haftada nasıl silebiliyormuş merak ettim..
eğer bir haftada seni unutabilecekse boşver gitsin...
sen üzerine düştükçe onun egosu tavan yapmış..kendini vazgeçilmez görmeye başlamış..hiç arama sorma boşver.. sana inandına yapıyor belli..sende onun istediğini yapmışsın ayağına gitmişsin onun eline koz vermişsin..oda çok güzel kullanıyor..kızma ama sinir oldum sevgiline..kendini bişey sanmış.

O günün gecesi telefonda konuşuyorduk sevgimin yarısı bitti dedin bu düzelebilir mi dedim o da ilişkimizin gidişatına ve senin tutumlarına bağlı dedi. Sende başka neler değişti dediğimde ise eskisi gibi sana değer vermiyorum, bundan sonra işimden sonra sen geleceksin, hazır sevgimin yarısı bitmişken ayrılırsak başka kızlarla konuşucam ve 1 haftada unutucam seni, 25 yaşına geldim senin yasını tutamam, şu an varlığınla yokuğun bir önceden seni bi annenin bebeğine olan sevgisi gibi severdim dedi ben bunları duyunca 2. kez yıkıldım.

------------------------------------------------------------------------------------------
sanırım çok kıskançsın bu da onu sıkmış ama sana acı çektirmekte hoşuna gidiyor.kaçan kovalanır.

bu ilişki zaten bitmiş. o da beni seven biri var diye o rahatlıkla herkesle görüşücek konuşucak.
ya istediği gibi olmazsa sana geri dönerse kabul mu ediceksin ?

sen biten ilişkine mi üzülüyorsun yoksa harcadığın 4 yıla mı ?

çok gereksiz .çok gençsin bence yenilere merhaba de.hayatını seni hak etmeyen biri için niye kapatıyorsun ki .?

bu seferde ileride seni hak etmeyen biri için üzülüp zamanını harcadığın için çok pişman olucaksın

canım benim açtığım bi konu var onu bir oku...

ve şimdi sana cevap vereyim

özledim diye mesaj atıyor
yok madde kullanıyorum sensiz olmuyor cart curt ediyor arıyor

peşimde köpek oldu

ama şimdi zerre kadar aklımda değil

hiç ona dönmek gibi bi düşüncem yok
içimde sevgii yokk

boşşşveeeeerrrr geçecekk sakın dönme bunaa

Kızlar zaten en son durum aşağıdaki gibi...Hiçbirşey yapmıyorum..

cnmm en iyisini ypmışın sen barışsanda barışmasanda aranızda artık başkaları olacaktı... bence artık gururunu yerlere serme ve arkana bakma çocuk sana açıkça söylemiş ama sen aşkından istediğin gibi anlayıp umut bağlamaya çalışıyorsun bence bırak peşini çocuğun küçültme kendini daha fazla değersizleşirsin hem onun gözünde emin ol

acı ama gerçek

Canın acır haklısın, lakin artık kendine hakim ol ve onu asla arama. Seni bir haftada unuturum diyen adam zaten seni sevmemiştir. Senin ona verdiğin sevginin konforu hoşuna gitmiş hepsi bu.

İnsanlar bazen ilişkilerinden yorulabilir, bunaldığı zamanlar olur ama bunu çözmenin yolu ayrılık ya da başkalarında aranacak teselliler değildir. Söylediği sözler resmen seni aşağılamak, sakın geri basma, bırak gitsin. Her ilişki yürüyecek diye bir kaide yok böyle düşün. Sen aradıkça, ilişkiniz kopmayacak ve senin sevgini kullanma noktasına getirecek. Kullanmak sadece ilk akla gelen bedensel konularda olmuyor, bir insanın sevgisi de kullanılabilir. Gelir senin yanında dingin ve güvenli birinin rahatlığını yaşar ve tekrar gider. Ve kullanılmanın en acısı budur.

25 yaşındasın, aklı başında pırıl pırıl bir gençsin; geçti gitti diye düşün ve bu işin kaçan kovalanır oyununa dönmesine izin verme. Elbet geri dönüşleri ve seni yoklamaları olacaktır asla buna izin verme, sana sarf edilen bu sözcükleri affetme. Şu an çektiğin acı sonsuza dek sürmeyecek emin ol. Geçmiş olsun de yoluna devam et.

Kızlar zaten en son durum aşağıdaki gibi...Hiçbirşey yapmıyorum..

Başlamış bile gel-gitlere, şöyle olursan severim, böyle yaparsan şöyle olur vs vs .... Geçsin bunları, en iyisini yapmışsın, hiç üzme kendini.

Sevgi şartlı olmaz, insan sevdiğini her haliyle sever, pazarlığı olmaz bu işlerin. Prim verme bu değer bilmez adama, daha çok arayacak seni, elalemden kazık yedikçe aklına geleceksin, asla affetme

Affetmedim arkadaşım tek merak ettiğim söylediği gibi beni yeniden sevebilir miydi acaba

canım hiç üzülme ayrılmakla cok iyi etmişsin o gelir tekrar sana doner zaten ama sen sakın ona donme ne bicim bi mantik ya erkek dedigin sevgisinin arkasında durur aşk acısıda çeker gerekirse kızlarla mesajlasmak neymiş..

Affetmedim arkadaşım tek merak ettiğim söylediği gibi beni yeniden sevebilir miydi acaba

Yeniden sevmek mümkün müdür ? Kendinden pay biç, sevmekten vazgeçtiğin birine yeniden açabilir misin kalbini ? Bazen sevgiyle alışkanlığı karıştırıyoruz, sevgi başka bir şey, sevebilecek erkek, kadınının canını başka kadınlarla yakmaz. Benim kişisel görüşüm bu tabii, belki yaşadığım acı tecrubeden. Sonuçta sadece yazdıklarından biliyorum erkek arkadaşını. Belki benim düşündüğün gibi değildir. Sen bilirsin

Durduk yerde yani büyük bi olay olmadıktan sonra öyle sözleri söylemesini anlayamadım ama o geri dönücek bence ve sende kendi hayatına bakıyor olucaksın o zaman aşk gözlerimizi kör ediyor ama biraz mantıklı düşünmek lazım.
Hayırlısı olsun senin için...

en fazla 1-2 ay deli gibi her gördüğü kızı face e ekleyecek,saçmalayıp duracak şaşırma..
hatta biraz daha zaman geçince sana olan alışkanlıklar, sevgisi ağır basacak ve seni arayacak...
Lütfen geri dönme!! Sen affetsen de hiçbişey eskisi gibi olmaz artık, hergün face ini takip etmekten vazgeçmelisin, kendini daha da önemsemesini sağlıyorsun böyle...
O kadar yılı silip atmak tabi ki kolay değil ama 40 yaşında,10 yıllık evli, çocuklu değilsin ki..daha kimleri bulursun Zaten zaman geçtikçe acı yerini üzüntüye biraz da haksızlığa karşı kızgınlığa dönüşecek..

Black mesaj kutun dolmuş!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…