Kızlar bunu kaç ml şampuana kaç dişsarımsak koyarak uyguluyosunuz ve kaç günde bir kullanıyosunuz?
ben 200 ml şampuana 7 diş rendeliyordum ve hergün saçımı yıkarım
peki koku oluyomu olursa ne yapmamız gerekir:)
ayy herkes memnun kalmış sanırım okuduğum kadarıyla olumunekankayizsmile
bende deniycem ya... yalnız kafama takılan bişey var, şampuan bitene kadar sarımsak bozulur mu ki?yani kötü olur mu acaba? olmuyosa hemen deniycem.. kokusuda inş çok kötü değildir.. yani belli olmaz inş... paylaşım için teşekkürler... olumunekankayizsmile
ya bi kaç gündür deniyorum ama çok kötü kokuyo ya.bırakmayı düşünmüyorum ama eşim kötü kokuyo diyo off.nasıl gider ki kokusu?sarımsaklı şampuandan sonra normal şampuanımlada yapıyorum ama.. bakalım bi halçaresine bakmalıyım... sadece kokusu problem.. inş faydası olur.sanki oldu gibi biraz.düzenli kullanıyım da bi..
Sarımsağı kaşlarımı cok incelttiğim zaman sürüyodum cabuk cıksın diye cıkardıgı doğru herkes memnun kalmıs deneyeyim bakalım acaba çam terebentim şampuanının içine katsam nasıl olur CADIARZU
ben kattım olumsuz bir yanını görmedim :)
ben sarımsak rendeliyordum ama saçımda kalıntılar olunca vazgeçtim bunun yerine sarımsak yağı katıyorum şimdi aynı etkiyi veriyor ayrıca saçı parlak gösteriyor memnunum kokusu da o kadar ağır değil :) saçını yıkadıktan sonra güzel kokulu bir saç kremi kullanırsan hiç koku olmuyor ben öyle yapıyorum çok da memnunum
kuruyken kokmaz aslında CADIARZU
bende denicem ama kokusundan çekiniyorum.bütün gün iş yerinde buram buram sarımsak kokmak nasıl olur kaydirigubbakcemile3
acaba kokusu çok yoğun bi şampuan işe yarayabilir mi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?