Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

ayy herkes memnun kalmış sanırım okuduğum kadarıyla olumunekankayizsmile
bende deniycem ya... yalnız kafama takılan bişey var, şampuan bitene kadar sarımsak bozulur mu ki?yani kötü olur mu acaba? olmuyosa hemen deniycem.. kokusuda inş çok kötü değildir.. yani belli olmaz inş... paylaşım için teşekkürler... olumunekankayizsmile

bozulmuyor merak etme canım :) kokusu ıslakken duyuyorsun sadece ya da yıkarken ama sonra geçiyor

hmm iyi o zaman.. bugün denedim.kokusu gelmedi çok ya.. bi de karanfilli suyu yaptım belkide o yüzden sarımsaktan çok karanfil kokusu geliyor.. kaydirigubbakcemile3

ya bi kaç gündür deniyorum ama çok kötü kokuyo ya.bırakmayı düşünmüyorum ama eşim kötü kokuyo diyo off.nasıl gider ki kokusu?sarımsaklı şampuandan sonra normal şampuanımlada yapıyorum ama.. bakalım bi halçaresine bakmalıyım... sadece kokusu problem.. inş faydası olur.sanki oldu gibi biraz.düzenli kullanıyım da bi..

ben sarımsak rendeliyordum ama saçımda kalıntılar olunca vazgeçtim bunun yerine sarımsak yağı katıyorum şimdi aynı etkiyi veriyor ayrıca saçı parlak gösteriyor memnunum kokusu da o kadar ağır değil :) saçını yıkadıktan sonra güzel kokulu bir saç kremi kullanırsan hiç koku olmuyor ben öyle yapıyorum çok da memnunum

Sarımsağı kaşlarımı cok incelttiğim zaman sürüyodum cabuk cıksın diye cıkardıgı doğru herkes memnun kalmıs deneyeyim bakalım acaba çam terebentim şampuanının içine katsam nasıl olur CADIARZU

ben kattım olumsuz bir yanını görmedim :)

tamam bakalım olmazsa öyle yaparım.. inş.kokusu olmaz .. kaydirigubbakcemile

Evet sarımsak saçı gürleştirirr bende kaşıma sürüyodum etkisi büyük

Ben dün aksam yaptım ama yok böyle bi koku ya... zaten rendelerken elim sarımsak koktu bide yıkadım sacımı üstüne normal sampuanla yıkadım üstüne bide krem sürdüm yatamadım ama kokudan yok böyle bi koku yokmu bunun baska bi koku giderme caresi ?

bende denicem ama kokusundan çekiniyorum.bütün gün iş yerinde buram buram sarımsak kokmak nasıl olur kaydirigubbakcemile3

acaba kokusu çok yoğun bi şampuan işe yarayabilir mi diye düşündüm

bende denicem ama kokusundan çekiniyorum.bütün gün iş yerinde buram buram sarımsak kokmak nasıl olur kaydirigubbakcemile3

acaba kokusu çok yoğun bi şampuan işe yarayabilir mi diye düşündüm

walla ben dün yaptım dısarı cıktım bana sarımsak kokusu buram buram geldi arkadaslarım hiç bişey söylemedi belki yüzüme söylemek istemediler :))) Sen bide kapalı ortamda olacagın için belki hisseddilebilir lavantayı dene bende denicem

sarımsaklı şampuan ile yıkadıktan sonra, kovanın içindeki durulama suyuna 1 çorba kaşığı elma sirkesi dökün karıştırın. bununla saçlarınızı durulayın. öyle kalsın. yani tekrar saf su ile durulamanıza gerek yok. öyle kokmuyordu benimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…