Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir şey yok ya. Ben de kendi soyadımı kullanıyorum eşime de sormadım bile, Nikaha başvuru yaparken de dilekçe verdim kimse eşimden imza filan almadı, alınması da Saçma ötesi.Bende kullanıyorum babamın soyadı. gayet de memnunum. Benim memnun olduğum kadar eşim memnun değil ama. Her defasında laf çarpar bana. Nikah başvurusunda eşinizden imza alınıyor. Yani onayı gerekiyor.
Bu derece ileri gitmişse eşiniz ben olsam soyadımı iptal ettirirdim ama babama ziyarete eşimi götürmezdim. Benim varlığıma vesile, soyadını taşımak istediğim babamı görmeye hakkın yok derdim.
evet aynen öyle.eşten imza falan alınmıyor.hatta sorulmuyor bile.Böyle bir şey yok ya. Ben de kendi soyadımı kullanıyorum eşime de sormadım bile, Nikaha başvuru yaparken de dilekçe verdim kimse eşimden imza filan almadı, alınması da Saçma ötesi.
Konu sahibi, nişanlının yaptığı çok iğrenç bişey resmen seni tehdit ediyor ve saygısızlık o yaptığı.
Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
Sormayın. Bir yakınım eşi ve annesi istemiyor kesmesini diye bacaklarına kadar uzamış saçla geziyor. bu sıcakta nasıl yıkayıp tarıyorsun diyorum napim istemiyorlar diyor. neden bu kadar müdahele edilir kiBunun seçimi ya da söz konusu olması bile çok ama çok saçma.
Senin tercihindir bu . Nasıl ki saçını kestirirken ,kaşını aldırırken özgür iraden ile sen karar veriyorsan..! Hoş onda bile bazı erkeklere o kadar taviz veriliyor ki...
Ben kullanıyorum. Eşime evlenmeden önce sormadım dahi ne dersin ? ne düşünürsün diye.
Onu ilgilendirecek birşey değildi bu sonuçta.
Babana tek gidersin lafı da blöf. O zaman sen de yatağa tek girersin de!
Herkes haddini bilsin .
"Giderim canım, sorun değil. Sen de sizinkileri ziyaretleri karınsız gidersin. Kocam insanlarız, kendi evlerimizin yolunu bulamayacağız allasen..." deseydinArkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
Bazıları seviyorlar o müdaheleyi...hikaye hep.Sormayın. Bir yakınım eşi ve annesi istemiyor kesmesini diye bacaklarına kadar uzamış saçla geziyor. bu sıcakta nasıl yıkayıp tarıyorsun diyorum napim istemiyorlar diyor. neden bu kadar müdahele edilir ki
bu duruma verdigi tepki, soyledikleri, karakteriyle alakali epey sinyal veriyor, farkinda misin? bugun kizlik soyadini bu sekilde olay haline getiren, yarin baska bsyi zorlanmadan bulur olay cikarmak icin..Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim