klomen tedavisi !!!

Beni doktor ilaç bittikten beş gün sonra çağırdı. Pazar gününe denk geliyor aslında ama ben yarın gideceğim. Bakalım ne olmuş? Kist falan olmuş mu? Yumurta olmuş mu? Heralde bir şey söyler.
Hadi bakalım inşallah büyümüştür canım. Rahim filmi anestezili mi yaptrdın?

Gittinmi canım doktora?
Evet gittim canım. Kontrol etti. İki tane yumurta oluşmuş. Yarın tekrar gel bakacağım ona göre ilaç vereceğim dedi. Herhalde çatlatma iğnesinden bahsediyordu. Bakalım yarın tekrar gideceğim ne olacak bilmiyorum. Allah yüzümüze baksa da bu kadar uğraşmalarımız boşa çıkmasa inşallah.

Çok sevindim canım inşallah olur kaç mm olmuş söyledimi?

Çok sevindim canım inşallah olur kaç mm olmuş söyledimi?
Sağol canım. Bununla bitmiyor tabi daha bir sürü aşamamız var ama ilk aşama iyi çok şükür. Kaç mm olduğunu söylemedi ve benim de sormak çıktıktan sonra aklıma geldi. Yarın tekrar çağırdığına göre iyidir heralde büyüklükleri diye düşünüyorum. Yarın soracağım inşallah

Hayırlısıyla canım herşey kısmet tabi büyük ihtimal 18-19 mm yakındır yarın vurucaksa güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlısıyla canım herşey kısmet tabi büyük ihtimal 18-19 mm yakındır yarın vurucaksa güzel haberlerini bekliyorum
Canım ya sağol. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız. Allah kimseyi çocuk sahibi olmakla imtihan etmesin. Çok zor. Kadın olarak bu durum beni zaten yoruyor her ay aynı şeyleri yaşamak bir de milletin sorularına akıl vermelerine tahammül edemiyorum artık. Soranlara istiyoruz ama olmuyor çocuğumuz diyorum. Tedaviyi de annem ve eşim dışında kimse bilmiyor. İşte ben de içimi burada benimle aynı yollardan geçen insanlarla paylaşıyorum. Teşekkür ederim tekrar.

kesinlikle katılıyorum yorucu bir süreç hele birde işe gidiyorsan daha da yoruluyor insan ama atlatacağız inşallah en azından tedavisi var zamanla olucaktır.

kesinlikle katılıyorum yorucu bir süreç hele birde işe gidiyorsan daha da yoruluyor insan ama atlatacağız inşallah en azından tedavisi var zamanla olucaktır.
Evet çalışıyorum. Ama çalışmaktan yana sıkıntım yok. Yani bütün gün evde daha sinir bozucu olurdu diye düşünüyorum. Allahtan iş güç vakit geçiyor işte.. Allah anneliği yazdıysa bize olacaktır yazmadı ise yapacak bir şey yok. Biz tedbiri alalım da takdiri Allah versin

canım naptın gittinmi doktora ?

Yaa çok sevindim canım hayırlı haberlerini bekliyorum ozamannn
Sağol canım benim. Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım çok da umutlanmak istemiyorum ama. İnşallah hep beraber güzel haberlerimiz olur.
Çatlatma iğnesini nasıl vuruyor karındanmı oda?
İğneyi koldan ya da karından yapıyorlarmış. Hemşire nerden yapalım dedi. Fark yokmuş kol ya da göbek ama bir yerde okumuştum göbek daha etkili diye ne kadar doğru bilmiyorum Göbekten yaptırdım bende. Zaten küçücük bir şey. Kendim bile yapabilirdim aslında

Anl
anladım canım inşallah güzel olur sonuxu

kızlar bende klomen kullandım ilk ayımdı yumurtalığım kendiliğinden çatladı. ama yumurtlama günümü kaçırdım bu nedenden dolayı hamile kalamadım. Bu ay 2. ci klomeni içtim ve doktorum yarın yumurta takibi için çagırdı. bakalım neler olacak klomende iğneye gerek kalmadan benim kendiliğinden catlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…