Beni doktor ilaç bittikten beş gün sonra çağırdı. Pazar gününe denk geliyor aslında ama ben yarın gideceğim. Bakalım ne olmuş? Kist falan olmuş mu? Yumurta olmuş mu? Heralde bir şey söyler.Sen ne zaman. Gidiceksin canım doktora?
Hadi bakalım inşallah büyümüştür canım. Rahim filmi anestezili mi yaptrdın?Beni doktor ilaç bittikten beş gün sonra çağırdı. Pazar gününe denk geliyor aslında ama ben yarın gideceğim. Bakalım ne olmuş? Kist falan olmuş mu? Yumurta olmuş mu? Heralde bir şey söyler.
Hayır anestezi almadım. Fakat yeni bir teknoloji ile yaptırdım. Hiç bir sıkıntı çekmedim yani.Hadi bakalım inşallah büyümüştür canım. Rahim filmi anestezili mi yaptrdın?
Gittinmi canım doktora?Hayır anestezi almadım. Fakat yeni bir teknoloji ile yaptırdım. Hiç bir sıkıntı çekmedim yani.
Evet gittim canım. Kontrol etti. İki tane yumurta oluşmuş. Yarın tekrar gel bakacağım ona göre ilaç vereceğim dedi. Herhalde çatlatma iğnesinden bahsediyordu. Bakalım yarın tekrar gideceğim ne olacak bilmiyorum. Allah yüzümüze baksa da bu kadar uğraşmalarımız boşa çıkmasa inşallah.Gittinmi canım doktora?
Çok sevindim canım inşallah olur kaç mm olmuş söyledimi?Evet gittim canım. Kontrol etti. İki tane yumurta oluşmuş. Yarın tekrar gel bakacağım ona göre ilaç vereceğim dedi. Herhalde çatlatma iğnesinden bahsediyordu. Bakalım yarın tekrar gideceğim ne olacak bilmiyorum. Allah yüzümüze baksa da bu kadar uğraşmalarımız boşa çıkmasa inşallah.
Sağol canım. Bununla bitmiyor tabi daha bir sürü aşamamız var ama ilk aşama iyi çok şükür. Kaç mm olduğunu söylemedi ve benim de sormak çıktıktan sonra aklıma geldi. Yarın tekrar çağırdığına göre iyidir heralde büyüklükleri diye düşünüyorum. Yarın soracağım inşallahÇok sevindim canım inşallah olur kaç mm olmuş söyledimi?
Hayırlısıyla canım herşey kısmet tabi büyük ihtimal 18-19 mm yakındır yarın vurucaksa güzel haberlerini bekliyorumSağol canım. Bununla bitmiyor tabi daha bir sürü aşamamız var ama ilk aşama iyi çok şükür. Kaç mm olduğunu söylemedi ve benim de sormak çıktıktan sonra aklıma geldi. Yarın tekrar çağırdığına göre iyidir heralde büyüklükleri diye düşünüyorum. Yarın soracağım inşallah
Canım ya sağol. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız. Allah kimseyi çocuk sahibi olmakla imtihan etmesin. Çok zor. Kadın olarak bu durum beni zaten yoruyor her ay aynı şeyleri yaşamak bir de milletin sorularına akıl vermelerine tahammül edemiyorum artık. Soranlara istiyoruz ama olmuyor çocuğumuz diyorum. Tedaviyi de annem ve eşim dışında kimse bilmiyor. İşte ben de içimi burada benimle aynı yollardan geçen insanlarla paylaşıyorum. Teşekkür ederim tekrar.Hayırlısıyla canım herşey kısmet tabi büyük ihtimal 18-19 mm yakındır yarın vurucaksa güzel haberlerini bekliyorum
kesinlikle katılıyorum yorucu bir süreç hele birde işe gidiyorsan daha da yoruluyor insan ama atlatacağız inşallah en azından tedavisi var zamanla olucaktır.Canım ya sağol. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız. Allah kimseyi çocuk sahibi olmakla imtihan etmesin. Çok zor. Kadın olarak bu durum beni zaten yoruyor her ay aynı şeyleri yaşamak bir de milletin sorularına akıl vermelerine tahammül edemiyorum artık. Soranlara istiyoruz ama olmuyor çocuğumuz diyorum. Tedaviyi de annem ve eşim dışında kimse bilmiyor. İşte ben de içimi burada benimle aynı yollardan geçen insanlarla paylaşıyorum. Teşekkür ederim tekrar.
Evet çalışıyorum. Ama çalışmaktan yana sıkıntım yok. Yani bütün gün evde daha sinir bozucu olurdu diye düşünüyorum. Allahtan iş güç vakit geçiyor işte.. Allah anneliği yazdıysa bize olacaktır yazmadı ise yapacak bir şey yok. Biz tedbiri alalım da takdiri Allah versinkesinlikle katılıyorum yorucu bir süreç hele birde işe gidiyorsan daha da yoruluyor insan ama atlatacağız inşallah en azından tedavisi var zamanla olucaktır.
canım naptın gittinmi doktora ?Evet çalışıyorum. Ama çalışmaktan yana sıkıntım yok. Yani bütün gün evde daha sinir bozucu olurdu diye düşünüyorum. Allahtan iş güç vakit geçiyor işte.. Allah anneliği yazdıysa bize olacaktır yazmadı ise yapacak bir şey yok. Biz tedbiri alalım da takdiri Allah versin
Evet gittim canım. 19 mm olmuş bir tanesi. Diğeri pek iyi değil dedi. Çatlatma iğnesi oldum. 12 gün sonra da çağırdı. Bakalım hayırlısı artık. Bundan sonrası çalışmalara devamcanım naptın gittinmi doktora ?
Yaa çok sevindim canım hayırlı haberlerini bekliyorum ozamannnEvet gittim canım. 19 mm olmuş bir tanesi. Diğeri pek iyi değil dedi. Çatlatma iğnesi oldum. 12 gün sonra da çağırdı. Bakalım hayırlısı artık. Bundan sonrası çalışmalara devam
Çatlatma iğnesini nasıl vuruyor karındanmı oda?Evet gittim canım. 19 mm olmuş bir tanesi. Diğeri pek iyi değil dedi. Çatlatma iğnesi oldum. 12 gün sonra da çağırdı. Bakalım hayırlısı artık. Bundan sonrası çalışmalara devam
Sağol canım benim. Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım çok da umutlanmak istemiyorum ama. İnşallah hep beraber güzel haberlerimiz olur.Yaa çok sevindim canım hayırlı haberlerini bekliyorum ozamannn
İğneyi koldan ya da karından yapıyorlarmış. Hemşire nerden yapalım dedi. Fark yokmuş kol ya da göbek ama bir yerde okumuştum göbek daha etkili diye ne kadar doğru bilmiyorum Göbekten yaptırdım bende. Zaten küçücük bir şey. Kendim bile yapabilirdim aslındaÇatlatma iğnesini nasıl vuruyor karındanmı oda?
anladım canım inşallah güzel olur sonuxuSağol canım benim. Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım çok da umutlanmak istemiyorum ama. İnşallah hep beraber güzel haberlerimiz olur.
İğneyi koldan ya da karından yapıyorlarmış. Hemşire nerden yapalım dedi. Fark yokmuş kol ya da göbek ama bir yerde okumuştum göbek daha etkili diye ne kadar doğru bilmiyorum Göbekten yaptırdım bende. Zaten küçücük bir şey. Kendim bile yapabilirdim aslında
İnşallah canım. Allah tez zamanda ikimize de bebek isteyen herkese de verir inşallah.Anl
anladım canım inşallah güzel olur sonuxu
Aminn canımİnşallah canım. Allah tez zamanda ikimize de bebek isteyen herkese de verir inşallah.
kızlar bende klomen kullandım ilk ayımdı yumurtalığım kendiliğinden çatladı. ama yumurtlama günümü kaçırdım bu nedenden dolayı hamile kalamadım. Bu ay 2. ci klomeni içtim ve doktorum yarın yumurta takibi için çagırdı. bakalım neler olacak klomende iğneye gerek kalmadan benim kendiliğinden catlıyor.Aminn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?