- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Naz, cilve, akşam yemeği???daha 5 ay dur bi ....ne gitmesi annnenle kardeşinle geçinemiyor insan el oglu öyle kolay mı daha alışacaksınız.sen niye ona ekmek al diyorsun ki eve bıraktıgı parayla ne istersen onu al.bu kadar yüz verme.orayı terketmen gereken zaman el kaldırdığı zamandır.Cocuk düşünme bir süre bekle naz ve ilve ile onu yola getir.sen annenlere kafa dinlemeye gidersin bu iş ya boşanmaya gider yada namusuna dil uzatır.akşam güzel bir yemek hazırlayıp karşlıklı yemek yerken ona hatalarından bahset.
bu tepkileri zaten bekliyordum size hiç kızmıyorum inanın çünkü bende 3 sene önce tıpkı sizin gibi düşünüyordum bana mazoşist falan diyebilirsiniz çünkü tanımıyorsunuz yakından görseydiniz bunu asla demezdınız kızmıyorum size çünkü bizi bu sistem bu hale getirdi okuduğumuz kitaplar izlediğimiz filmler üniversitedeki hocalarımız kadınlara özgür olun haklarınızı koruyun kendinizi ezdirmeyin dediler bize kadın olmayı unutturdular farkındaysanız özgürleştikçe yalnızlaştık etrafım özgür meslek sahibi dul ve mutsuz bir sürü kadınla dolu evet özgürler kendilerini ezdirmediler tek celsede boşadılar ama hiçbiri benim kadar mutlu değil evde sürekli anne deyip bana sarılan bi oğlum akşamları yaptığım yemekleri bayılarak yiyen ve geceleri sürekli üstümü örten bi kocam var konu sahibi arkadaşa gelirsek neden idare et dedim daha 5 aylık evli yani evlenirken iyice düşünmüştür ve bu adamın iyi olacağına karar vermiştir de evlenmiştir ne yapsın şimdi bi ekmek davası yüzünden evimi terketsin onun yaptığı hataları inanın bende yaptım ayrılacak dereceye geldim sonra oturdum düşündüm ben bu adamı seviyorum birazcık dilimi tutsam herşey iyi olacak dedim ve oldu konu sahibi arkadaş orda kocası baktı sofrada atar yapıyor konuyu kapa sonra sofra kalktıktan sonra odasında eşine kırıldığını ima etse bi süre konuşmasa fln olaylar hiç bu dereceye gelmezdi idare et dediysem git ayaklarının altını öp demedim bende yapmam zaten şu an tabi olan olmuş eşi de gaza gelmiş yapmaması gereken bişeyler yapmış bana göre şimdi yapması gereken evinde yine kv ye ve onun yanında eşine saygı göster ama odanda eşine mesafeli dur ama asla tartışma kırılmış bi kadın olduğunu ona hissettir en geç ertesi gün gelip özür dileyecek bunlar seni küçültmez yani anlamıyorum evini idare eden kadın ezik kadınmı yani geçin bu aşk evliliği ayaklarını neden o zaman Türkiye Büyük aşklarla evlenpte bir sene sonra boşananlarla dolu ilk başta aşkla evlendiğini adamın ömür boyu evet ben sana aşığım her dediğini yaparım diyeceğinemi sanıyorsunuz ben gayet özgür ve mutlu bi kadınım istediğim yere gidebiliyorum gezebiliyorum sürekli elimi tutan bi adam var bi kere ama sorun büyükse adam gerçekten sana değer vermiyorsa bu senin bileceğin iş iyi düşün
Özgürlük ve fedakarlığı size çok yanlış anlatmışlar. Ben de kendimde çok fedakarlık yaptım, hala yapıyorum. Ama kim için yaptığına bağlı. 2tl lik ekmeği çok giren bir insana fedakarlık yapsan ne yapmasan be. İstediği bir ekmeği bile yiyemiyorsan kim özgürlükten ve mutluluktan bahsedebilir ki? En doğal ihtiyacımız beslenme, onu bile konu sahibinin esine batıyorbu tepkileri zaten bekliyordum size hiç kızmıyorum inanın çünkü bende 3 sene önce tıpkı sizin gibi düşünüyordum bana mazoşist falan diyebilirsiniz çünkü tanımıyorsunuz yakından görseydiniz bunu asla demezdınız kızmıyorum size çünkü bizi bu sistem bu hale getirdi okuduğumuz kitaplar izlediğimiz filmler üniversitedeki hocalarımız kadınlara özgür olun haklarınızı koruyun kendinizi ezdirmeyin dediler bize kadın olmayı unutturdular farkındaysanız özgürleştikçe yalnızlaştık etrafım özgür meslek sahibi dul ve mutsuz bir sürü kadınla dolu evet özgürler kendilerini ezdirmediler tek celsede boşadılar ama hiçbiri benim kadar mutlu değil evde sürekli anne deyip bana sarılan bi oğlum akşamları yaptığım yemekleri bayılarak yiyen ve geceleri sürekli üstümü örten bi kocam var konu sahibi arkadaşa gelirsek neden idare et dedim daha 5 aylık evli yani evlenirken iyice düşünmüştür ve bu adamın iyi olacağına karar vermiştir de evlenmiştir ne yapsın şimdi bi ekmek davası yüzünden evimi terketsin onun yaptığı hataları inanın bende yaptım ayrılacak dereceye geldim sonra oturdum düşündüm ben bu adamı seviyorum birazcık dilimi tutsam herşey iyi olacak dedim ve oldu konu sahibi arkadaş orda kocası baktı sofrada atar yapıyor konuyu kapa sonra sofra kalktıktan sonra odasında eşine kırıldığını ima etse bi süre konuşmasa fln olaylar hiç bu dereceye gelmezdi idare et dediysem git ayaklarının altını öp demedim bende yapmam zaten şu an tabi olan olmuş eşi de gaza gelmiş yapmaması gereken bişeyler yapmış bana göre şimdi yapması gereken evinde yine kv ye ve onun yanında eşine saygı göster ama odanda eşine mesafeli dur ama asla tartışma kırılmış bi kadın olduğunu ona hissettir en geç ertesi gün gelip özür dileyecek bunlar seni küçültmez yani anlamıyorum evini idare eden kadın ezik kadınmı yani geçin bu aşk evliliği ayaklarını neden o zaman Türkiye Büyük aşklarla evlenpte bir sene sonra boşananlarla dolu ilk başta aşkla evlendiğini adamın ömür boyu evet ben sana aşığım her dediğini yaparım diyeceğinemi sanıyorsunuz ben gayet özgür ve mutlu bi kadınım istediğim yere gidebiliyorum gezebiliyorum sürekli elimi tutan bi adam var bi kere ama sorun büyükse adam gerçekten sana değer vermiyorsa bu senin bileceğin iş iyi düşün
Aman idare edelim de yüze tüküren kocişler kaçmasın.bu tepkileri zaten bekliyordum size hiç kızmıyorum inanın çünkü bende 3 sene önce tıpkı sizin gibi düşünüyordum bana mazoşist falan diyebilirsiniz çünkü tanımıyorsunuz yakından görseydiniz bunu asla demezdınız kızmıyorum size çünkü bizi bu sistem bu hale getirdi okuduğumuz kitaplar izlediğimiz filmler üniversitedeki hocalarımız kadınlara özgür olun haklarınızı koruyun kendinizi ezdirmeyin dediler bize kadın olmayı unutturdular farkındaysanız özgürleştikçe yalnızlaştık etrafım özgür meslek sahibi dul ve mutsuz bir sürü kadınla dolu evet özgürler kendilerini ezdirmediler tek celsede boşadılar ama hiçbiri benim kadar mutlu değil evde sürekli anne deyip bana sarılan bi oğlum akşamları yaptığım yemekleri bayılarak yiyen ve geceleri sürekli üstümü örten bi kocam var konu sahibi arkadaşa gelirsek neden idare et dedim daha 5 aylık evli yani evlenirken iyice düşünmüştür ve bu adamın iyi olacağına karar vermiştir de evlenmiştir ne yapsın şimdi bi ekmek davası yüzünden evimi terketsin onun yaptığı hataları inanın bende yaptım ayrılacak dereceye geldim sonra oturdum düşündüm ben bu adamı seviyorum birazcık dilimi tutsam herşey iyi olacak dedim ve oldu konu sahibi arkadaş orda kocası baktı sofrada atar yapıyor konuyu kapa sonra sofra kalktıktan sonra odasında eşine kırıldığını ima etse bi süre konuşmasa fln olaylar hiç bu dereceye gelmezdi idare et dediysem git ayaklarının altını öp demedim bende yapmam zaten şu an tabi olan olmuş eşi de gaza gelmiş yapmaması gereken bişeyler yapmış bana göre şimdi yapması gereken evinde yine kv ye ve onun yanında eşine saygı göster ama odanda eşine mesafeli dur ama asla tartışma kırılmış bi kadın olduğunu ona hissettir en geç ertesi gün gelip özür dileyecek bunlar seni küçültmez yani anlamıyorum evini idare eden kadın ezik kadınmı yani geçin bu aşk evliliği ayaklarını neden o zaman Türkiye Büyük aşklarla evlenpte bir sene sonra boşananlarla dolu ilk başta aşkla evlendiğini adamın ömür boyu evet ben sana aşığım her dediğini yaparım diyeceğinemi sanıyorsunuz ben gayet özgür ve mutlu bi kadınım istediğim yere gidebiliyorum gezebiliyorum sürekli elimi tutan bi adam var bi kere ama sorun büyükse adam gerçekten sana değer vermiyorsa bu senin bileceğin iş iyi düşün
Aslinda bazen erkekler bu benim ailemdede var ornek vermek gerekirse ekmek veya baska bir sey almam der aslinda kafasinin icinde almak vardir. Ama o an bir seye sinirlenmisse atar yapmak icin almam der. Aslinda sonra onu alacaktir. Ne biliyim sanki o an konu sahibi sakin kalsaydi sonra konussaydi daha iyi olurdu.bu tepkileri zaten bekliyordum size hiç kızmıyorum inanın çünkü bende 3 sene önce tıpkı sizin gibi düşünüyordum bana mazoşist falan diyebilirsiniz çünkü tanımıyorsunuz yakından görseydiniz bunu asla demezdınız kızmıyorum size çünkü bizi bu sistem bu hale getirdi okuduğumuz kitaplar izlediğimiz filmler üniversitedeki hocalarımız kadınlara özgür olun haklarınızı koruyun kendinizi ezdirmeyin dediler bize kadın olmayı unutturdular farkındaysanız özgürleştikçe yalnızlaştık etrafım özgür meslek sahibi dul ve mutsuz bir sürü kadınla dolu evet özgürler kendilerini ezdirmediler tek celsede boşadılar ama hiçbiri benim kadar mutlu değil evde sürekli anne deyip bana sarılan bi oğlum akşamları yaptığım yemekleri bayılarak yiyen ve geceleri sürekli üstümü örten bi kocam var konu sahibi arkadaşa gelirsek neden idare et dedim daha 5 aylık evli yani evlenirken iyice düşünmüştür ve bu adamın iyi olacağına karar vermiştir de evlenmiştir ne yapsın şimdi bi ekmek davası yüzünden evimi terketsin onun yaptığı hataları inanın bende yaptım ayrılacak dereceye geldim sonra oturdum düşündüm ben bu adamı seviyorum birazcık dilimi tutsam herşey iyi olacak dedim ve oldu konu sahibi arkadaş orda kocası baktı sofrada atar yapıyor konuyu kapa sonra sofra kalktıktan sonra odasında eşine kırıldığını ima etse bi süre konuşmasa fln olaylar hiç bu dereceye gelmezdi idare et dediysem git ayaklarının altını öp demedim bende yapmam zaten şu an tabi olan olmuş eşi de gaza gelmiş yapmaması gereken bişeyler yapmış bana göre şimdi yapması gereken evinde yine kv ye ve onun yanında eşine saygı göster ama odanda eşine mesafeli dur ama asla tartışma kırılmış bi kadın olduğunu ona hissettir en geç ertesi gün gelip özür dileyecek bunlar seni küçültmez yani anlamıyorum evini idare eden kadın ezik kadınmı yani geçin bu aşk evliliği ayaklarını neden o zaman Türkiye Büyük aşklarla evlenpte bir sene sonra boşananlarla dolu ilk başta aşkla evlendiğini adamın ömür boyu evet ben sana aşığım her dediğini yaparım diyeceğinemi sanıyorsunuz ben gayet özgür ve mutlu bi kadınım istediğim yere gidebiliyorum gezebiliyorum sürekli elimi tutan bi adam var bi kere ama sorun büyükse adam gerçekten sana değer vermiyorsa bu senin bileceğin iş iyi düşün
söylediklerim ne kadar tepkinizi çektibu benim söylediklerim bu kadar kötü şeyler değildir hepinizin annelerinin yaptığı şeyler inanmıyorsanız bi sorun annelerimize ayrıca bu yalnızlık korkusu değil kadın gibi kadın olmak o sizin tavsiyeleriniz çocukluğa giriyo
Yüzümüze tükürene yarabbi şükür diyelim bundan sonrasöylediklerim ne kadar tepkinizi çektibu benim söylediklerim bu kadar kötü şeyler değildir hepinizin annelerinin yaptığı şeyler inanmıyorsanız bi sorun annelerimize ayrıca bu yalnızlık korkusu değil kadın gibi kadın olmak o sizin tavsiyeleriniz çocukluğa giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?