Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Naz, cilve, akşam yemeği???

Adam kadının suratına tükürmüş ya akşam yemeği nedir? Bi daha tükürükle kalmasın aşkım daha büyük düşün mü diyecek?

Konu sahibi adam yüzünüze tükürmüş, insanlık onurunuzu çiğnenmiş resmen bu nasıl evlilik? Adam suratıma tükürecek, tükürüğünde boğarım onu.

Ayrıca hemen hiçbir şeye karışmayan zavallı kv ye de bi ton laf söylenmiş. Kadınlar kulübü nefes alan her kaynana şeytandır timi iş başında.

2 tl lik ekmeğe pahalı! ben alamam diyen adam, bi zahmet evlenme!!!!

Hem kilondan yakınıyor hem de diyet ekmeğine laf ediyor.

Hamilelikte çok kilo aldım. Hani denizanası kıvamından hallice. Eşime çok kilo aldım, iğrenç oldum, kıyafetler yakışmıyor diyordum. O da takma sen yeni annesin hem böyle de seviyorum seni derdi.
Spor aleti aldırdım, tahıllı ekmekler, hatta minik atıştırmalıklarım bile lıght ürünlerdi, yoğurdum, peynirim. Demem o ki benim diyet pahalıya geldi ama hiçbir zaman tek kelime etmedi. Ki bizde kirada tek bi maaşla ay sonu yapan insanlarız.

Yüzüne tükürmesi, yüzüğü çıkarması, sana 2 lira bile kıyamaması sana ne kadar değer verdiğini gösterir.

Gitmişsin. Orası küçük bir yer, kocan elalem ne deri düşünüp seni geri getirmiş. Bence hemen dönmemeliydin. Onun için çantada keklik oldun. Ne yaparsa yapsın biliyor ki ordan gitmeyeceksin.

Sana boşan demem ama biraz da burnunu sürttürüp öyle gelseydin.

Neyse bundan sonra dikkatli ol. Tükürüğünü yalat ona.

bu tepkileri zaten bekliyordum size hiç kızmıyorum inanın çünkü bende 3 sene önce tıpkı sizin gibi düşünüyordum bana mazoşist falan diyebilirsiniz çünkü tanımıyorsunuz yakından görseydiniz bunu asla demezdınız kızmıyorum size çünkü bizi bu sistem bu hale getirdi okuduğumuz kitaplar izlediğimiz filmler üniversitedeki hocalarımız kadınlara özgür olun haklarınızı koruyun kendinizi ezdirmeyin dediler bize kadın olmayı unutturdular farkındaysanız özgürleştikçe yalnızlaştık etrafım özgür meslek sahibi dul ve mutsuz bir sürü kadınla dolu evet özgürler kendilerini ezdirmediler tek celsede boşadılar ama hiçbiri benim kadar mutlu değil evde sürekli anne deyip bana sarılan bi oğlum akşamları yaptığım yemekleri bayılarak yiyen ve geceleri sürekli üstümü örten bi kocam var konu sahibi arkadaşa gelirsek neden idare et dedim daha 5 aylık evli yani evlenirken iyice düşünmüştür ve bu adamın iyi olacağına karar vermiştir de evlenmiştir ne yapsın şimdi bi ekmek davası yüzünden evimi terketsin onun yaptığı hataları inanın bende yaptım ayrılacak dereceye geldim sonra oturdum düşündüm ben bu adamı seviyorum birazcık dilimi tutsam herşey iyi olacak dedim ve oldu konu sahibi arkadaş orda kocası baktı sofrada atar yapıyor konuyu kapa sonra sofra kalktıktan sonra odasında eşine kırıldığını ima etse bi süre konuşmasa fln olaylar hiç bu dereceye gelmezdi idare et dediysem git ayaklarının altını öp demedim bende yapmam zaten şu an tabi olan olmuş eşi de gaza gelmiş yapmaması gereken bişeyler yapmış bana göre şimdi yapması gereken evinde yine kv ye ve onun yanında eşine saygı göster ama odanda eşine mesafeli dur ama asla tartışma kırılmış bi kadın olduğunu ona hissettir en geç ertesi gün gelip özür dileyecek bunlar seni küçültmez yani anlamıyorum evini idare eden kadın ezik kadınmı yani geçin bu aşk evliliği ayaklarını neden o zaman Türkiye Büyük aşklarla evlenpte bir sene sonra boşananlarla dolu ilk başta aşkla evlendiğini adamın ömür boyu evet ben sana aşığım her dediğini yaparım diyeceğinemi sanıyorsunuz ben gayet özgür ve mutlu bi kadınım istediğim yere gidebiliyorum gezebiliyorum sürekli elimi tutan bi adam var bi kere ama sorun büyükse adam gerçekten sana değer vermiyorsa bu senin bileceğin iş iyi düşün

Gidip gitmeyecegin belli degilken msj atman yanlış olmuş. ..bari msj ve n arkasında dur git biraz kafanı dinle erkekler annelerinin yanında tuaf alurlar zaten

Ben annesinin hiç ses cikarmamasina bir ekmek icin susmasina takıldım. Ne var oğlum alt tarafı ekmek diyemedimi yani. O kocandan fena bence dikkat et..

Arkadaşım yüzüne tükürmüş sen aramıza soğukluk girer mi diye tedirginsin :/
Bir de bu erkek milletine iyi ki tuvalet alışkanlığı edindirmişler.... çocuktan tek farkları bu!! bezleri Yok :/

Niye blöf yaptın ki. Bi de herkesten habersiz giyorum yazmışsın. Haberi var işte

Kayinvalidenin yanında tartışmamaya gayret edin.pireyi deve yapıp aranizın iyice bozulmasına yol açabilir.taleplerini başbaşa iken konuş bence annesinin yanında evet de diyecekse sacmalayabilir. Kaynana tanık olmuş olaya gidersen olayı büyütebilir esinle oturup konuşarak bilemiyorum.sakin ve akıllı davranman gerek.gitme ama böyle sorun cozemezsiniz.sorun çözme becerilerini gözden geçir derim ben

Üzerimi örten bir koca, bana sarılan bir evlat eğer benim kendi gururumdan, kişiliğimden, kendime olan saygımdan feragat ederek olacaksa(sizin gibi) olmasın hanımefendi.

Nerden biliyorsunuz boşanan bir insanın, "aman ağzımın tadı kaçmasın ali Rıza Bey" şeklinde sürekli idare eden gurursuz bir kadından daha mutsuz olduğunu... kim söyledi?

Kendinizi bu şekilde kandırın. Freud'un savunma mekanizmaları bu gibi durumlarda akıl sağlığını korumak için var ama başkalarını kandırmayın.

İdare edilecek şeyler elbette vardır ancak bu anlatılan olayları idare etmek artık gurursuzluğa, kendine olan saygıyı yitirmeye girer.

Üstünü örtecek bir erkek için hiçbir kadın kendinden bu kadar vazgeçmemeli. Asla.

Son düzenleme:
Özgürlük ve fedakarlığı size çok yanlış anlatmışlar. Ben de kendimde çok fedakarlık yaptım, hala yapıyorum. Ama kim için yaptığına bağlı. 2tl lik ekmeği çok giren bir insana fedakarlık yapsan ne yapmasan be. İstediği bir ekmeği bile yiyemiyorsan kim özgürlükten ve mutluluktan bahsedebilir ki? En doğal ihtiyacımız beslenme, onu bile konu sahibinin esine batıyor

Aman idare edelim de yüze tüküren kocişler kaçmasın.

Hanımefendi iyi misiniz ya? Adam yüzüne tükürmüş kadının, üstünü örtmeyiversin bu onursuzluktan sonra zaten.

Ayrıca yalnız olmaktan bu kadar korkmak bağımlı kişilik göstergesidir. İnsan önce onurunu, şerefini düşünmeli. Ve onurlu bir yalnızlık onursuz bir birliktelikten yeğdir.

Yalnız olmaktan bu kadar korkmayın.

söylediklerim ne kadar tepkinizi çekti bu benim söylediklerim bu kadar kötü şeyler değildir hepinizin annelerinin yaptığı şeyler inanmıyorsanız bi sorun annelerimize ayrıca bu yalnızlık korkusu değil kadın gibi kadın olmak o sizin tavsiyeleriniz çocukluğa giriyo

Aslinda bazen erkekler bu benim ailemdede var ornek vermek gerekirse ekmek veya baska bir sey almam der aslinda kafasinin icinde almak vardir. Ama o an bir seye sinirlenmisse atar yapmak icin almam der. Aslinda sonra onu alacaktir. Ne biliyim sanki o an konu sahibi sakin kalsaydi sonra konussaydi daha iyi olurdu.
Tabi konu sahibinin esinin yaptiklarida cocukca ve olgunlasmadiginin kanitidir.

Sanirim sıkintili bir evlilik sureci bekliyor seni... bir ekmegi bile esinden esirgeyenden ne koy olur ne kasaba..yani koca da olmaz..
bu ekmek olayindan sonra gerisini okumaya bile gerek yok..
Allah sabir versin, esim bana kvnin yaninda zikkim ye diyecekk o sofrayi basina gecirirdim ve hemen evi terk ederdim heralde..terbiyesiz..yeni de evliymissiniz; bosanmak istemiyorsunuz madem cekeceksiniz herhalde..

Kadın gibi kadın olmak kocası tükürse de yarabbi şükür demektir. Tabi. Çünkü büyükleriniz dayak Bile yedi ama "aman kocamdır, dövecek tabi" dedi. siz de bunları görerek büyüdünüz.

Kadınla erkek Yanyana güzeldir. Sizin anlattığınız esas hastalıklı bir ilişki. Çocukluk ve olgunluk kavramlarını gözden geçirin. Çocuk gibi nazlı ve tuhaf adamları nazlamak kadınlık degildir.

Yüzümüze tükürene yarabbi şükür diyelim bundan sonra

Allah yardımcın olsun canım.Dönmeyi düşünmüyorsan git ama döneceksen hiç gitme çünkü bu çekip gitme sonrada yapamayıp geri dönme durumuda ilişkinize bir çizik atar.Zaten anlattıkların çok temiz bir karı koca ilişkiniz olmadığını gösteriyor.Herkesin hikayesi ayrı o yüzden ben olsam şunu yapardım bunu yapardım gibi cümleler kuramıyorum.Hayat öyle şeyler öğretiyorki susup kalıyorsun.Kendimden biliyorum.

ya ne kadar lafı tersinden anlıyorsunuz gerçekten bence bilerek yapıyorsunuz ya neyse ben yüzüne tükürünce yarabbi şükür desin demedim erkek bu işte çocuk gibi hiç yapmaması gereken bişeyi gaza gelir erkekliği tutar yapar işte biz böyle otuz yaşınada gelse en ufak birşeye saçma bi tepki veren kişilere erkek diyoruz kısaca erkek bu işte mantık beklenmez nasıl bi çocuktan beklenmezse. ne yapsın tutsun boşansınmı önemli olan tıpkı bir çocuğu idare eder gibi olayları o dereceye getirmemek tartışmadan ağlamadan istediğini ona seve seve yaptırmak böyle yaparsa her ikiside mutlu olur e terketsin o zaman kız çok mutlumu olacak oh iyi yaptım terkettim diye mutlu olacaksa terketsin zaten ama ben dedim ki özünde iyi bir insansa gerçekten onunla yaşamak istiyorsan evliliğini güzel devam ettirmek için idare et bu kötü değil inanın hastalıklı da değil

Cok sukur disarda erkek gibi erkekler var ki cocuk egler gibi davranmamiz gerekmiyor cogumuzun. Etrafinda olgunlasmamis zavalli erkekler olan hemcinslerimin herkesi oyle sanip kendinden bu kadar odun vermesini anlayamiyorum. Erkektir, cocuk gibidir diyip yaninda sirtini yaslayabilecegi adam gibi adam olmayan ve cocuk buyutur gibi koca buyutmek zorunda kalanlara ise uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…