Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Yani pess nasıl bir adamla evilsiniz insan ekmeğin hesabını yaparmı yahuu
Adam yüzünüze tükürmüş üstüne haklı gibi yzüğü çıkarmış yani gidin kalın diyemem sizin kararınız ha ben olsam annemin evine değil avukata gitmiştim evet bu kadar nett 12 yıllık evliğimde kavga da oldu tartışmada ama yüze tükürmek nedir yaa terbiyesiz saygısız adam

Son düzenleme:
Arkadaşım kusura bakma ama sende hiç akıl yok.Sorduğun soruya bak evden gidersem benden soğur mu diyorsun.Adam yüzüne tükürmüş, 3-5 liralık ekmeğin lafını yapmış sen hala soğumaktan bahsediyorsun.Hadi aklın yok gururun da mı yok.Sana bunları yapan yüzüne tüküren biriyle nasıl evli kalınır??????

Bu kadar yeni evliyken bunlar yaşanıyor garip .

Eşiniz cevap yazmadi heralde. O mesajı yazdiginiza göre gitmeniz gerekiyor ki ben olsam suratıma tüküren bi yaratığa mesaj atma zahmetinde bile bulunmadan çıkıp giderdim. Adam size bir ekmeği layık görüp almamis gerçekten bu adam sizin hayat arkadaşınız mı şimdi?

Sanki 10 bin liralık pırlanta yüzük istemişsiniz gibi davranmış.

Altı üstü 3-5 liralık bir ekmek.

"Senin için feda olsun canım" diyebilmeliydi.

Merhametsiz.

Keşke mesajı göndermeden önce konu açsa idiniz.
Gideceğim dedikten sonra zaten gidin, yoksa suratınız tükürükten görülmez, devamı dayak şeklinde de gelebilir.

Yaaa evet

gitmeli ve birdaha gelmemelisin soru mu bu
bir ekmek yuzunden adam neler demıs ya
size gram sevgisi ve saygısı yok
hıc uuzlmeden cıkın gıdın o evden anasıyla otursun
sinir oldum ya surata tükürmek ne demek.

ilişkilerinizi kv önünde neden bu şekilde yaşadığınızı anlamadım
İçeride odanızda örnek giyinirken hayatım gelirken tam buğday ekmek alır mısın deseydiniz.
yOK ZIKKIM ye falan çekişmeler annenizin önünde !!
Üstelik daha yeni evlisiniz...

Bir hamle yaparken bin kere dusunmeli,olcup tartmali,bu hamlenin sonuclari hesaplanmali arkadasim..
Gecmis olsun mesaji zaten gondermissin,olan olmus simdi sen bu msjin uzerine hala ayni evde kalirsan,bir daha hic bir sozunu ciddiye almaz..kaldiki bu davranislarinin karsiligi kafa dinlemek degildir...
Haa eger bosanmaya niyetin yoksa "inatlasma"
Cunku burdan bosanmayacaksin kanisina vardim ben...

alt tarafı 1 ekmek... senin hazırladığın ama senin bolca burnundan getirilen kahvaltı.. yüzüne tükürmesi de bi haylı ilginç sanki namusuna leke getirmişsin, yüzük çıkarması.... bence kafa dinlemeden ziyade bu adamla nasıl bi hayat süreceğin üstüne düşünüp plan yap bol bol.. ihtiyacın olacak

Kesinlikle haklisiniz cok dogru..ben ortada bir evliligi iktidar savasina cevirmis iki olgunmasmamis insan goruyorum malesef..
Ne hale geldi artik evlilikler!

İyi de kahvaltı yaparlarken ekmek istemiş.
Ekmek isteme işini de mi özelde konuşacak? Peki kv önünde ne konuşulacak?

Bu kadar basit bir konu da gizli saklı yatak odasında sorulmaz ki.

Sonraki kısımlar olmamış tabi kv önünde.

Yani kayınvalide misafir falan olsa gene bir derece. Beraber yaşıyorlar. Artık her küçük şeyde fısır fısır yatak odasında konuşulmaz ki. Tamam baktın kavga ediyorsun kayınvalidenin yanında uzatmamaya çalışırsın ama yıllar içinde onun olmadığı zamanlar da olur. Birlikte yaşamanın zorlukları yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…