Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Gitmeye karar vermeden gidiyorum diue yazmamaliydiniz...bence her firsatta evliligi bukadar zora sokmayin...kolay kurulmuyor bir yuva...sakin ve kavga etmeden konusmayi deneyin...

Ya terslik yaparsa gittiginde. Bosanmayi goze aliyorsan git. Ayrica bi ekmegi sorun yapmasi ve yeni evliyken boyle konusmasi cok cirkin. 5 tl lik ekmek 1 haftada anca bitiyor cok ayip cokkk

Gidiyorum demişsiniz gitmezseniz söyledikleriniz havada kalır. Hiçbir zaman söylediklerinizi önemsemez. Yapcam dediyseniz yapın.

Mesajı atmışsın bence git

Ama annenler yokken neden eşinle Başbaşa bir organizasyon yapmadın

Birlikte yaşamak bunaltır

Bir de neden borcunuz var

Yani aile ile yaşadığınıza göre ev eşya vs almamışsınız borç neden

Son not iş bul çalış bu Ada'mla evli kalacaksan

Benim demek istediğim bu değil gelen kutusu ,
Belli ki süreç sadece ekmek değil ve aralarında atışma söz konusu genel anlamda baktım açıkçası
Öncesinde de belli ki aşamadıkları anlaşmazsızlıkları var .
Yoksa tabiki diyebilir isteyebilir.
Ama saygı kısmına bakarsan zıkkım ye falan zaten herşeyi açıklıyor

Gereksiz büyümüş.annesi olmasa belki abartmayacakti ama kv ile beraber yasamanin dayanılmaz cazibesi.
Kendi kabaligi dışında.
Siz de ne aglarmissiniz ,ota çöpe aglanmaz da bosanilmaz da.
Hot demeyi bilmezseniz Anca böyle aglarsiniz.

adam bir ekmegin hesabını yapıyor yetmiyor yuzunuze tukuruyor ben ortada sevgi ask saygı goremedim evlilikler de bunlar olmaz en azından saglıklı bir evlilikte ustelik 5 aylık evlisiniz 1-2 sene sonra neler olur hesabını yapın

Nasıl olsa geri döneceksin o yüzden gitme , otur oturduğun yerde.

Kocana yemek ya da aranıza soğukluk girmesin.

Yeni evlisiniz. Kayinvalidenle oturuyorsunuz. Adam senden bir ekmeği esirgiyor. Suratina tukuruyor ve sen soğukluk girer mi diye düşünüyorsun. İlginç. Gerçekten o adamla ayni evde yasayip ayni yatağa girmeyi düşünüyor musun hala. Bak tekrar ediyorum yüzüne tukurmus. Bundan daha asagilayici bir hareket olabilir mi. Kendine verdiğin değer bu mu. Evliliginizin basinda senin yuzune tukuren adam ileride neler yapar düşünüyor musun?

Su durumda ben olsam bende tam ayni tepkiyi verirdim. Yuzugu atan adama daha neden cozum ariyim? Ben olsam giderdim. Mantiklimi bilmiyorum.
Su an yazinizi okyunca cok sinirlendim ve ben olsam o evde kalamazdim bi muddet.

Bence evden git ama mesajda kimseden habersiz yazmışsın.Yani annemler den habersiz o evde kalicam demek zaten yeniden eve döneceğim demekle ayni değil mi? Adam ciddiye bile almamıştır.
En kısa sürede işe gir bence

Eski konularını da okudum şimdi ve zaten evlendiğiniz günden beri eşinin sana saygısız değersiz davranışları varmış. Hiç ömür boyu çekilecek çile değil. Sen ne yaparsın bilemem ama ben olsam boşanırdım, hazır çocuk da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…