Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Beş para etmeyen bir adamla evlisiniz. Adama blöf yapmışsınız. Anladığım kadarıyla (çünkü yorumlara bir tek cevap yazmışsınız o da alay eder gibi bir cevap olmuş) adam ayaklarınıza kapanmamış.Blöfünüzü yememiş. Bu sefer etekleriniz tutuşmuş.
Gidip gitmeyin diyemem ama bence ne siz gidebilirsiniz o evden ne de o adama haddini bildirebilirsiniz.

Cocuk olmadan git bence ben bugun gidecektim yavrum o arada goz yaslarimi siliyodu ne yapayim ben sen bari gec olmadan bas tekmeyi

Ne gıcık adam ya lavabo mu sandı yüzünü lama gibi tükürüyo alsaydın tükürdüğünü onun yüzüne sıvasaydın bence gitme ama konuşma bir süre

Gidiyorum yazmışsınız,gitmeniz lazım.Gitmiycekseniz mesajı yazmamalıydınız.Eşiniz ekmek konusunda çok hatalı ayrıca Kv nin yanında olayın olması da tuz biber olmuş.Gidip odanızda tartışsaydınız keşke.Gidiyorum dediyseniz gitmelisiniz yoksa birdaha hiçbir sözünüzü kaale almaz.Yeni evliymişsiniz gelir alır herhalde sizi.Genç kız gibi yüzüğü fırlatan,lama gibi tüküren kendisi sonuçta.

adam yüzüne tükürmüş siz soğurmuyuz birbirimizden diyorsunuz , soğumadınız mı hala ?
ne yapması lazım ki daha..
mesajıda sizi durdursun gitme desin diye atmışsınız belli ki.. cevapta gelmeyince gideyim mi diye soruyorsunuz..
e gitme madem bekle bakalım soğuma dereceni..

Adam ekmeği acıyor yahu! Yuh!!!
Ne biçim bir şeyle evlisin sen?
Boşanacağına gitsem mi diyorsun. Hastalıklı bir ruhla mı yaşlanmak istiyorsun?

yüzük ayakkabı mıdır? tak çıkar, olay bu mudur? belki yazdın ama eşin ve sen kaç yaşındasınız?

yeni gelinlere belli süreye kadar evde küsmeyi tavsiye ediyorum.küsün kendiniz halledin anasından uzak tarışın mümkünse.uzaklaşıp gidip belli süre sonra geri dönmeyi düşünüyorsanız soğukluk girmese de araya bişey olmuyor.

Gerçekten üzücü yaşananlar. Bunların çok hafifi olsa da biz de yeni evliyken özellikle ilk 1,5 yıl zorluk yaşadık. Zamanla insanın sivri yanları törpüleniyor. (Eşinizde ışık göremedim o ayrı) Yerinizde olsam biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var deyip ailemin evine giderdim. Bu arada tam buğday ekmeği beyaz ekmekten daha fazla kilo aldırır.

Beş para etmez iğrenç bir adam. Ekmeği çok görmesini geçtim yüzünüze tükürmüş. Tükürmek nedir yahu böyle iğrenç herifleri nerden buluyorsunuz??

Bekara karı boşamak kolay dicekler ama ben birinin yüzüme tükürmesini sindiremezdim. Aynı yatağa girmek değil yüzüne bakamazdım.

Birakin bu cocukca tavirlari. Birde kayinvalidenizin yaninda ne diye didisirsin desersin konulari. Sen al ekmegini yokmu oralarda firin. Boyle ufak seylerde rest cekip geri donersen inandiriciligin olmaz. Gercekten geri donmeyeceksen rest cek. Ama boyle sacma bir ekmek olmasin konu.

yeni evliymişin....bak canım hata yapmışın...asla eşinin ailesinin yanında tartışmaya girme...önce sessiz kal ve odana geçtiğin zaman sakin bir tavırla bir daha bnmle böyle konuşma ben çok kırıldım falan de...inatlaşarak değil sakin bir tavırla cevap ver...
gelelim evini terk etmene...kayın validene büyük bir koz vermişin.yapma böyle...

Bir ekmeği karısından sakınan adama ne denir ki

Ya herşeyi geçtim yüzüne tükürmek nedir ya hiç durmaz giderim azcık değerini anlar belki bence süründür derim boşanmayacaksan da

daha 5 ay dur bi ....ne gitmesi annnenle kardeşinle geçinemiyor insan el oglu öyle kolay mı daha alışacaksınız.sen niye ona ekmek al diyorsun ki eve bıraktıgı parayla ne istersen onu al.bu kadar yüz verme.orayı terketmen gereken zaman el kaldırdığı zamandır.Cocuk düşünme bir süre bekle naz ve ilve ile onu yola getir.sen annenlere kafa dinlemeye gidersin bu iş ya boşanmaya gider yada namusuna dil uzatır.akşam güzel bir yemek hazırlayıp karşlıklı yemek yerken ona hatalarından bahset.

yeni gelinlere belli süreye kadar evde küsmeyi tavsiye ediyorum.küsün kendiniz halledin anasından uzak tarışın mümkünse.uzaklaşıp gidip belli süre sonra geri dönmeyi düşünüyorsanız soğukluk girmese de araya bişey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…