Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten geldiler dedim ya nasıl okuyordunuz hastane birbirine girdi baş hekim bile geldi beni uzaklaştırdılar halime acıdıkları için başta polise falan haber vermediler hasta yakınlarından biri aramış heralde

Halaa halime acıdılar diyor yaa sen hemşire bıçaklıyorsun acıyıp salacaklar olduu hastane polisi diye birşey var orada kimse seni yollayamaz polisler işlem yapar başhekimin falan seni yollama yetkisi yok suç.var ortada onlarda suçlu olur atta bi destekli at bee vayy ülkeye bak biri bıçaklanıyor doktorlar acıyor gönderiyor da hasta yakını şikayet ediyor karakola gidiyorsun polis hak veriyor falan he bi sana acıdılar git bi az ötedr oyna yaa

Okuma özürlüsünüz ne diyeyim ki

Valla bence o sizsiniz konunuzda yazdıklarınızı inkar ediyorsunuz konu silmek yasak zaten ama alıntılamışlar konunuzı okudum.

Önce kız eşinizi aramıştı nasıl o halde aradıysa artık eşiniz sizi alıp götirmüştü sonra başhekim falan uzaklaştırdı oldu..önce şah damarı kesilmiş dediniz sonra çizikler varmış.Valla ne kadar uydurduğunuz belli.

Güvenlik hastane polisi birini bıçaklayan insana nasıl acıyor?başhekim nasıl seni salar? Kız hastanede tedavideyken ifadesi alınır zaten..olaya bak yaa hastane polisi seni salıyor da hasta yakını şikayet ediyor..sen buradakileri salak mı sandın? İyi her suç işleyene acıyıp bıraksınlar..

Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir lakin konularınz silinemez, silinen konularınız kurallar gereği geri getirilir ve içerik silme işlemi yapılır.
Konu sildirme talebinizi yasak olduğundan uygulamayacağım ama daha fazla yorum yazılmaması için bir derdim var bölümüne açılan konularınız yorumlara kapatılacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…