- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Öncelikle okuduğunuzu anlamamışsınız, ben konu sahibiyle alakalı değil onu azmettirenle alakalı söyledim.sacmalamayin ya.sikayet etmek nedir.kadını iyice strese sokmayın.çoluk çocuğu var ilgilenmesi gereken
Nasıl mesela, daha planlı iş bitirmeden kastınız nedir?Keşke daha planlı işi bitirseydiniz eşinize birşey olmamış olan size olmuş
Sizi ayakta alkışlıyorum burada aradigim sadece derrteşmekKadın aldatılmış. Cinnet geçirmiş. Yapmaması gereken bir şey yapmış.
Savcılık serbest bırakmış daha yargılamak sizin ne haddinize?
Yardımcı olun diye açılmış konu, gerçekten burada bir grup kişinin konu sahibi gibi tedavi olması gerekiyor kendilerince ahlak mahkemeleri kurmuşlar kendilerine bakmadan yargılayıp duruyorlar.
Ki konu sahibi sorunun farkında randevu aldım tedavi olacağım diyor buradaki kendi ruhsal bozukluklarını zaten morali bozuk insanlara daha da saldırarak çıkaranlar ise durumlarının farkında bile değil, yazık.
Ne yazdığınızın farkında mısınız ?Keşke daha planlı işi bitirseydiniz eşinize birşey olmamış olan size olmuş
Suç işlemeden önce dertleşseydik olmazmıydı?Sizi ayakta alkışlıyorum burada aradigim sadece derrteşmek
Aldatılan kocalarda cinnet geçirip eşlerini bıçakladığında "saçmalamayın adamcağız aldatılmış cinnet geçirmiş." diye aklamaya mı çalışıyorsunuz adamları? Sadece merak ediyorum.Kadın aldatılmış. Cinnet geçirmiş. Yapmaması gereken bir şey yapmış.
Savcılık serbest bırakmış daha yargılamak sizin ne haddinize?
Yardımcı olun diye açılmış konu, gerçekten burada bir grup kişinin konu sahibi gibi tedavi olması gerekiyor kendilerince ahlak mahkemeleri kurmuşlar kendilerine bakmadan yargılayıp duruyorlar.
Ki konu sahibi sorunun farkında randevu aldım tedavi olacağım diyor buradaki kendi ruhsal bozukluklarını zaten morali bozuk insanlara daha da saldırarak çıkaranlar ise durumlarının farkında bile değil, yazık.
Burda evli bir erkek ogretmenle bekar bir kadin ogretmenin iliskisi duyuldu. Adamin karisi rezil etti tum okula. Ogrencilere kadar gitti mevzu. Hos sonra affetti hatta hamile bile kaldi daBen de böyle düşünüyorum.Yani dünyadaki en büyük suç birini aldatmak değil.Her insan zaman zaman yalan söylüyor,ikiyüzlü davranıyor,arkadan konuşuyor,ee her bir suç için mesleğimizden edilsek kim kalır çalışacak ? İş hayatı çok ayrı bir şey,kişinin karakterinden bağımsız ( ortada iş arkadaşlarını taciz veya hırsızlık yoksa ),böyle her beğenmediğimiz insanın da iş hayatından atılmasını istemek biraz tuhaf olur.
Merhabalar evet gittim kızın çalıştığı yere bir hastanede çalışıyordu beklemeye başladım yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken hastaneye kızı eşim getirdi öpüştü indi arabadan benim fitil ateşlendi kızı görün ama sanki hastanenin baş hekimi havası var takip ettim yukarıya çıktı soyunma odasına girdi bende arkasından girdim saçına yapıştım oturturum sen kimsin dedi filan kişinin eşiyim dedim hemen evli olduğunu bilmiyordum dedi bende dedim ki evime girdin çıktın ben sana 4 ay önce yazdım 2 çocuğum var çek git diye dedim telefonunu açtım eşimi aşkım diye kayıt etmiş ben belimden çektim malum şeyi kiza saldırdim neresi denk gelirse ama kendimi kayıp ettim cinnet geçirmişim hemen eşimi aramış o geldi beni sürükleye sürükleye çıkardı arabaya bindirdi zorla ben az ilerde indim kızıda yaraladım dedim korktu zaten hemen geri oraya gitti allahtan bir şey olmamış sonra ben eve gelene kadar arabayla peşimde dolandı eve geldim benim arkamdan polis çağırmışlar olay hastanede olduğu için kızda hemşire olduğu için kamu davası oldu gece geldi polisler götürdü ifade verdim kesiklerden biri şah damarının üstüne gelmiş öldürmeye teşebbüsten 1 gece nezarette kaldım ama polisler hep beni tuttular çıkarmak için elleridnen geleni yaptılar 1 gün kaldım sabah adliyeye sevk ettiler savcı tutuklasın dedi hakime yönlendirdi mahkemeye çıktım denetimli serbest bıraktı git tedavi ol dedi polislerde allahtan bıçak körmüş yoksa şimdiye işini görmüştün dediler işte şu an haftada 1 imzaya gidicem ama az kalsın o pislikler yüzünden hayatım kayıyordu değmezdi çünkü ben hala onun nikâhındayken o kadar polisin içinde kaldım gelip sormadı bile 1 gün sonrada ailesi aradı ağladılar sen bir karıncayı bile incitmezdin nasıl bu hale geldin diye 1 gün sonrada ablası adres istedi boşanma davası açıyorlarmış işte böyle şaka gibi ama gerçek keşke hepsi fake olsaydı inanın sizden daha çok isterdim çünkü hiç acım dinmedi hala ateş aynı ateş allaha havale ettim
Nasıl mesela, daha planlı iş bitirmeden kastınız nedir?
Eline uzun menzilli bir silah alıp, hastanenin çatısına çıkıp indirsemiydi?
Eşiniz sizden zaten vazgeçmiş ve yeni aşka yelken açmış bunların fotosunu çekip avukatınıza verecektiniz boşanma davası dosyasına eklenecekti ve yüklü miktarda tazminat hakkı kazanacaktınız, siz sanki eşinizin hiç kabahati yokmuş gibi harekette bulunmuşsunuzNe yazdığınızın farkında mısınız ?
Lütfen üyeliğimi iptal eder misiniz nasıl insanlar var ya burda kendimi toparlamıştım beni iyice strese soktular ya ağlayacağım şimdi kim niye çocuğumu alsın ben kacak değilim zaten yargilaniyorumda kimseden bir sey istemiyorum arrik konularim silinsin uyeliğimde iptal edilsinDiğer üyeyle ilgili üyelerin gizliliği politikamız gereği başka bir açıklama yapamam ama aynı kişi olmadıklarını bilin kafi
Neyse konu dağılmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?