Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üsenmedim konularınıza tek tek baktım lütfen artık kendinize ve çocuklarınıza değer verin yaşın bor çoğumuzdan küçük lütfen burda yazılanlara kulak ver
Senin şuan hayatındaki problem eşinin başkasına ev açması olmamali
senin problemin 23 yasinda 2 cocugunun gözü önünde dayak yemen olmalı
Nikah sadece kağıt üstünde olmuyorki gönül nikâhı önemli seni döven adam isterse 10 kadına ev açsın önemi var mı

Keşke daha planlı işi bitirseydiniz eşinize birşey olmamış olan size olmuş

E çocukları vermem diyorsun ama elin kadınını bıçaklayıp hapse gitseydin çocuklar ne olacaktı? Normal mi bu yaptığın? Tv de boşanmak istedi diy3 karılarını öldüren erkeklerden mantık olarak ne farkın kaldı? Şimdi bi de sana ruh hastası damgası vururlar tamam. Çocuklar doğru babaya. Hem pardon ama bıçakla birinin yanına gitmek nedir doğrudan cinayete teşebbüs suçu ağır. Normal insan niye bıçak taşır anlamış değilim. Açıklar mıısn o bıçağı hangi akla hizmet aldın yanına ? Mantıklı bişey söyle? Ayrıca eşinle konuştun mu yüzleştin mı yok. Elin kadını değil, sana söz veren kocan unutma.

sacmalamayin ya.sikayet etmek nedir.kadını iyice strese sokmayın.çoluk çocuğu var ilgilenmesi gereken
Öncelikle okuduğunuzu anlamamışsınız, ben konu sahibiyle alakalı değil onu azmettirenle alakalı söyledim.
Ayrıca kusura bakmayın bir başkasının canına kastederken çoluğunu çocuğunu düşünmemiş, o kadın ne kadar kötü olursa olsun onun ailesini düşünmemiş. Karısını başkasıyla basan bir adam aynısını yapsa "saçmalamayın adamı şikayet etmek nedir, bakması gereken çoluğu çocuğu var" diye mi düşünüyoruz? Hemcinsim diye bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda değilim. Ki umarım devletimiz hakkettiği cezayı verir.

Sizi ayakta alkışlıyorum burada aradigim sadece derrteşmek

Sizi ayakta alkışlıyorum burada aradigim sadece derrteşmek
Suç işlemeden önce dertleşseydik olmazmıydı?
Yaptığınız hata, haklıyken ultra haksız olmak. Başkasının canına kast etmek. Boşanın, herkes kendi pisliğinde boğulsun. En iyi intikam, kendine değer vermek. Yanlış yapanları asla affetmemek, çocuklarla mutlu, huzurlu bir hayat sürüp eş kişisini duygusal olarak yok saymak.

Aldatılan kocalarda cinnet geçirip eşlerini bıçakladığında "saçmalamayın adamcağız aldatılmış cinnet geçirmiş." diye aklamaya mı çalışıyorsunuz adamları? Sadece merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumları okudukça iyiden depresyona girecek kadın,olan olmuş. Yapmaması gerekiyordu yapmış. O da pişman siz böyle yazdıkça dibe çökecek. Bakması gereken iki küçük çocuk moral vermek zor olmasın bu kadar. Öfke gelir göz kararır,öfke gider yüz kızarır. Yaşadığı hiç kolay degil,konu sahibi Allah yar yardımcın olsun. İyi tarafından bak,koca bir pislikten kurtuldun

Bence kadını ve esinizi dava edebilirdiniz bıçaklamak nedir ilk okudugumda Kemerle dovdugunuzu düşündüm sonra anladım çok ama çok yanlış kimse böyle birşeye kalkismasin özellikle çoluğu çocuğu olan suça bulamamış kişiler burası bir Hukuk devleti Teksas degil

Burda evli bir erkek ogretmenle bekar bir kadin ogretmenin iliskisi duyuldu. Adamin karisi rezil etti tum okula. Ogrencilere kadar gitti mevzu. Hos sonra affetti hatta hamile bile kaldi da
Sonuc sadece surgun oldular. Ikisi de meslege devam ediyor. Ama baska okullarda.
Zaten eminim amac okuldan uzaklastirmakti. Hani ogrenciler falan duydu diye.
Pek inanmadim hemsirenin atildigina.

Kamu kurumunda çalışan bir insan hakkında öncelikle soruşturma açılır işten atılmaz. Hemşirenin işten atılması şu an için imkansız bu bir. İkincisi birçok tutarsız ifade var konu sahibinin anlattığı. Konu sahibi fake olmayabilir ama konu içeriği fakekinki fake. Boşuna millet birbirine girmiş.

Daha kötüsü birisini öldürmeye kalksanız serbest kalırsınız gibi korkunç bir algı yaratıyor konu sahibinin ifadeleri. Bayağı tehlikeli bir başlık

okuyunca bian arkadasim sandim 2 coxuk hastanede cALISAN koca ve sevgilisi。yaralama girince olaya arkadasim degilmisin insanlar bunlari yasiyor onun icin konunun uydurma oldugunu dusunmuyorum。 allah yardimcin olsun。 yine ailesi aramis sormus seni arkadasimi arayanda olmamisti hakkinda hayirlisi olsun uzme kendini

ahbeee canim sakin düsünmen gerekiyordu neden boyle birsey yaptin çocuklarını neden düşünmedim sana bisey olsaydi geride onlarda yanicakti keske hırsını kenara koyup allaha sığınsaydin,genede gecmis olsun

Nasıl mesela, daha planlı iş bitirmeden kastınız nedir?
Eline uzun menzilli bir silah alıp, hastanenin çatısına çıkıp indirsemiydi?
Ne yazdığınızın farkında mısınız ?
Eşiniz sizden zaten vazgeçmiş ve yeni aşka yelken açmış bunların fotosunu çekip avukatınıza verecektiniz boşanma davası dosyasına eklenecekti ve yüklü miktarda tazminat hakkı kazanacaktınız, siz sanki eşinizin hiç kabahati yokmuş gibi harekette bulunmuşsunuz
Resmen ihanete uğramışsınız ama siz sadece kadından öç alma derdine düşmüşsünüz bir de karakolluk olmuşsunuz,

Konu sahibinin eski konularına göz attım da biraz, evet bunu yapmış olabilir. Çok çok kötü bir evliliği varmış zaten. Ruh hali hiç bir zaman iyi olmamış ki. Ailesinin yanına gidip geri dönmüş hep eşine. Ne denilir ki
Umarım onca şeyden sonra tekrar geri dönüp barışmazsınız. Ve lütfen artık yaptığınız şeyi haklı görmeyi bırakın. Herşeyi mahvetmişsiniz. Kendimi soktugum bu durumdan nasıl kurtulurum diye düşünmelisin artık.

Diğer üyeyle ilgili üyelerin gizliliği politikamız gereği başka bir açıklama yapamam ama aynı kişi olmadıklarını bilin kafi
Neyse konu dağılmasın :)
Lütfen üyeliğimi iptal eder misiniz nasıl insanlar var ya burda kendimi toparlamıştım beni iyice strese soktular ya ağlayacağım şimdi kim niye çocuğumu alsın ben kacak değilim zaten yargilaniyorumda kimseden bir sey istemiyorum arrik konularim silinsin uyeliğimde iptal edilsin Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…