Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Merhabalar evet gittim kızın çalıştığı yere bir hastanede çalışıyordu beklemeye başladım yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken hastaneye kızı eşim getirdi öpüştü indi arabadan benim fitil ateşlendi kızı görün ama sanki hastanenin baş hekimi havası var takip ettim yukarıya çıktı soyunma odasına girdi bende arkasından girdim saçına yapıştım oturturum sen kimsin dedi filan kişinin eşiyim dedim hemen evli olduğunu bilmiyordum dedi bende dedim ki evime girdin çıktın ben sana 4 ay önce yazdım 2 çocuğum var çek git diye dedim telefonunu açtım eşimi aşkım diye kayıt etmiş ben belimden çektim malum şeyi kiza saldırdim neresi denk gelirse ama kendimi kayıp ettim cinnet geçirmişim hemen eşimi aramış o geldi beni sürükleye sürükleye çıkardı arabaya bindirdi zorla ben az ilerde indim kızıda yaraladım dedim korktu zaten hemen geri oraya gitti allahtan bir şey olmamış sonra ben eve gelene kadar arabayla peşimde dolandı eve geldim benim arkamdan polis çağırmışlar olay hastanede olduğu için kızda hemşire olduğu için kamu davası oldu gece geldi polisler götürdü ifade verdim kesiklerden biri şah damarının üstüne gelmiş öldürmeye teşebbüsten 1 gece nezarette kaldım ama polisler hep beni tuttular çıkarmak için elleridnen geleni yaptılar 1 gün kaldım sabah adliyeye sevk ettiler savcı tutuklasın dedi hakime yönlendirdi mahkemeye çıktım denetimli serbest bıraktı git tedavi ol dedi polislerde allahtan bıçak körmüş yoksa şimdiye işini görmüştün dediler işte şu an haftada 1 imzaya gidicem ama az kalsın o pislikler yüzünden hayatım kayıyordu değmezdi çünkü ben hala onun nikâhındayken o kadar polisin içinde kaldım gelip sormadı bile 1 gün sonrada ailesi aradı ağladılar sen bir karıncayı bile incitmezdin nasıl bu hale geldin diye 1 gün sonrada ablası adres istedi boşanma davası açıyorlarmış işte böyle şaka gibi ama gerçek keşke hepsi fake olsaydı inanın sizden daha çok isterdim çünkü hiç acım dinmedi hala ateş aynı ateş allaha havale ettim

Ayy kıyamam sana ya

Ne kadar yanlış işlere girmişsiniz ya Rabbimmm.Denetimli serbestlik vermişler evet ama mahkeme görüldü mü,tamamlandı mı yani? Bu kadar çabuk tamamlanmaz bence.Ortada dava yok avukat yok bişi yok.Umarım tutuklanmazsınız.Gerçekten verilmiş sadakanız varmış ki bıçak kör çıkmış.

Allah rızası için,çocuklarınız için yardım alın.Psikiyatriye gidin,psikologa da gidin terapi alın. Eşiniz kendi pisliğinde boğulsun ama siz sağlıklı bir yaşam için yardım almalısınız.

Ilk mahkemeye kadar imza atacağım işte sonrası allah kerim randevu aldım pazartesi gideceğim öfkede akıl olmaz derler doğruymuş kendimi kaybettim iste

Ilk mahkemeye kadar imza atacağım işte sonrası allah kerim randevu aldım pazartesi gideceğim öfkede akıl olmaz derler doğruymuş kendimi kaybettim iste
Güzel de bir avukat bulun. Karşı taraf bulacaktır. Kanıt toplayın o kadınla mesajlaşmaları vs..Zaten anladığım cinnet getirmişsiniz ve Allahtan da bıçak körmüş.Pişmanım falan diyin,detaylı detaylı yardımcı olsun avukatınız. Psikiyatrist de onaylar bence cinnet durumunu.Allah yardımcınız olsun,inşallah ardınızda bırakırsınız geçer gider hepsi.Çocuklarınıza ve kendinize bakın.Kocanız üzerinize düşünmeye bile değmez.Yolunuz açık olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…