Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Ruyanizda görürsünüz

Evet böyle kötü konuştuğunuz icin, sizi hazirolda bekletecek bir gelin nasip olacak. Ben haxirolda beklemekle ilgili bir sey yazdim mi?
Ve ayrıca evet nasip. Yani siparişle olmuyor.Nasıl bir gelin olacağı belli olmaz.

Neden alttan alta çalışmayan kadınları aşağılıyorsunuz?
Açık açın hakaretleri sıralayın da rahatlayın.
görmüş geçirmiş, muhakeme yeteneği olan,insan sevgisi olan herkes her zaman ılımlı ,yapıcı, hoşgörülü saygılı olur. aslında konu bu kadar basit .

Hanfendicim bana bos yere uzulmeyin. Ben unv mezunuyum. Hem calistim hem okudum.

Isınıze gelince, evinin esyasini alamayacak olan adam evlenmesin, işinize gelince annesine sormadan hediye almasin. oldu.

Hanfendicim bana bos yere uzulmeyin. Ben unv mezunuyum. Hem calistim hem okudum.

Isınıze gelince, evinin esyasini alamayacak olan adam evlenmesin, işinize gelince annesine sormadan hediye almasin. oldu.
burada bir kişi bile adam annesine hediye alamaz demedi . siz konuyu tamamen yanlış anlamışsınız.

Yaali insanlara uzuluyorum, çünkü annem de yaslu. Uc günlük omurleri var..Simdi oldu mu
Yaali insanlara uzuluyorum, çünkü annem de yaslu. Uc günlük omurleri var..Simdi oldu mu
Ne ilgisi var allasen. Yaşlı diye üzülürüz,hastane postane işleri olur seve seve yaparız. Onları memnun etmeye gayret ederiz. Ama yaşlı diye de evimizdeki eksiğe rağmen ihtiyaç dışı bir şeyi maddi sıkıntısı dahi olmayan insana alalım mı yani?Belki evinde sıvıyağı patatesi yok ama kv airfrey alalım. Alkışşşşş. Konu bu değil ayrıca.

Evinde bir sey eksik degil. Baslik sahibi kit kanaat de olsa geciniyoruz dedi

Hayirli eş, üc günlük gelinken kocasinin banka hesabini stalklamayan eş olsa gerektir.

Kaynanama alınanlar da sefasi olsun, sonra cok daha iyileri bizim oldu. Üzülüp durmayin diye söylüyorum. Iyi kalpler her zaman kazanır

Yaşlı insanlara üzüldüğümüz için Air fryer alıp borçlarımizi mi odemeyelim Selen hanım ? Ben yaşlı insanlar sagliklilarsa kendilerini gecindirebiliyorlaesa hiç üzülmüyorum. Aksine gençlere üzülüyorum şimdi yeniden bir hayat kurmak bir ev bir araba almak çok zor yaşlı insanlar da Air fryer kullanmasın da fırına atsın bende de var Air fryer olmadan önce de gayet yaşıyordum olmasa yine problem olmaz

B behayat bişi sorcam ? 3 kira bedeli demissin kıtı kıtına yetişiyosunuz nakit o parayı nerden bulmus esin? ıhtıyac olmadıgına nerden emınsın? belkı esine babası zamanında borrc dıyeerek para verdı gerı ıstıyo onlar oyle anlasmıs? sorabılırsın esıne ne parası attın neden gonderdın dıye bu konuda kavga edılmez ayrıca daha yenı evlısın. dugunde bısı yapmadılar dıyosun ben bahcemızde kkına yaptım o bıle kac bın lıraya mal oldu yıycek ıcecek hedıye mısafır agırlaması derken nası hıc bısı harcamadılar dıye dusunuyosun??
Yokmuş işte.3 kira borcu var diyor.Dediğiniz gibi olsa feda olsun
yok demişiş ki 3 kıramız kadar para gondermıs:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…