Ve ayrıca evet nasip. Yani siparişle olmuyor.Nasıl bir gelin olacağı belli olmaz.Ruyanizda görürsünüz
Evet böyle kötü konuştuğunuz icin, sizi hazirolda bekletecek bir gelin nasip olacak. Ben haxirolda beklemekle ilgili bir sey yazdim mi?
görmüş geçirmiş, muhakeme yeteneği olan,insan sevgisi olan herkes her zaman ılımlı ,yapıcı, hoşgörülü saygılı olur. aslında konu bu kadar basit .Neden alttan alta çalışmayan kadınları aşağılıyorsunuz?
Açık açın hakaretleri sıralayın da rahatlayın.
Kadın kadının en büyük düşmanı ya,bir kere de şaşsın.görmüş geçirmiş, muhakeme yeteneği olan,insan sevgisi olan herkes her zaman ılımlı ,yapıcı, hoşgörülü saygılı olur. aslında konu bu kadar basit .
Hanfendicim bana bos yere uzulmeyin. Ben unv mezunuyum. Hem calistim hem okudum.erkek tarafının alması gereken eşyalar belli . konu sahibi silah zoruyla aldırmamış adam aldığına göre alası varmış almış. , ödeyemeyecek olan evine eşya alamayacak olan zaten evlenmesin . kız tarafı kendi üstüne düşeni yapmış, erkekle kendi aralarında anlaşmış . erkek tarafı kendi üstüne düşeni yapmalı , düğünü de kız yapıp ,eşyaları da kız alacaksa ne anlamı kaldı ?
ayy yoksaaa kocanızın yapması gerekenleride mi siz mi yaptınızöyleyse daha çok üzülürüm zaten okumanız gereken yaşta çalışmak zorunda kalmışsınız ,birde evlenebilmek için düğünü de siz yaptıysanız size bir airfar alıp hediye etmek isterim sonuna kadar hak ediyorsunuz
daha önce sitede bu söz hiç bu kadar cuk oturmamıştı ...Kadın kadının en büyük düşmanı ya,bir kere de şaşsın.
Yaali insanlara uzuluyorum, çünkü annem de yaslu. Uc günlük omurleri var..Simdi oldu muSizden hiç o enerji gelmiyor ya. Öyle düşünen insan şu yapılanı normal karşılamaz .
burada bir kişi bile adam annesine hediye alamaz demedi . siz konuyu tamamen yanlış anlamışsınız.Hanfendicim bana bos yere uzulmeyin. Ben unv mezunuyum. Hem calistim hem okudum.
Isınıze gelince, evinin esyasini alamayacak olan adam evlenmesin, işinize gelince annesine sormadan hediye almasin. oldu.
Atlet ne alaka? iyice düzeyi düşürmeyin lütfenHahaa hiç onsuz olurmu atlet de var
Yaali insanlara uzuluyorum, çünkü annem de yaslu. Uc günlük omurleri var..Simdi oldu mu
Ne ilgisi var allasen. Yaşlı diye üzülürüz,hastane postane işleri olur seve seve yaparız. Onları memnun etmeye gayret ederiz. Ama yaşlı diye de evimizdeki eksiğe rağmen ihtiyaç dışı bir şeyi maddi sıkıntısı dahi olmayan insana alalım mı yani?Belki evinde sıvıyağı patatesi yok ama kv airfrey alalım. Alkışşşşş. Konu bu değil ayrıca.Yaali insanlara uzuluyorum, çünkü annem de yaslu. Uc günlük omurleri var..Simdi oldu mu
Yoo pekala oyle dedi. Neden air fryer parasi yollamis?burada bir kişi bile adam annesine hediye alamaz demedi . siz konuyu tamamen yanlış anlamışsınız.
Niye ben atlet giyiyorum meselaAtlet ne alaka? iyice düzeyi düşürmeyin lütfen
Evinde bir sey eksik degil. Baslik sahibi kit kanaat de olsa geciniyoruz dediNe ilgisi var allasen. Yaşlı diye üzülürüz,hastane postane işleri olur seve seve yaparız. Onları memnun etmeye gayret ederiz. Ama yaşlı diye de evimizdeki eksiğe rağmen ihtiyaç dışı bir şeyi maddi sıkıntısı dahi olmayan insana alalım mı yani?Belki evinde sıvıyağı patatesi yok ama kv airfrey alalım. Alkışşşşş. Konu bu değil ayrıca.
Yokmuş işte.3 kira borcu var diyor.Dediğiniz gibi olsa feda olsunYoo pekala oyle dedi. Neden air fryer parasi yollamis?
Ödeyebilecegine kanaati var ki yollamis
Evinde neyin eksik olup olmadığını da biliyorsunuz yani. BravoEvinde bir sey eksik degil. Baslik sahibi kit kanaat de olsa geciniyoruz dedi
Hayirli eş, üc günlük gelinken kocasinin banka hesabini stalklamayan eş olsa gerektir.Allah mutluluğunuzu birliğinizi daim etsin. Bazı çalışan kadınlar hem ev hanımı olup hem kocası tarafından sözü dinlenilip sevilip sayilinca yediremiyor bunu kendine. Benim eşim de Allah razı olsun bi gün senin param benim paramcilik yapmadı. Calismayi biraktim evde oturmadim gezdik yedik ictik eşimle. Halen de oyle. Her şeyimize ortak karar veririz.ama etrafimda calisip aslinda çalışmak istemeyen aksi takdirde kıymet görmeyecegini bilen kadınlar oldu. O yüzden Allah herkesin gönlüne göre versin. Calisip calismamak onemli degil onemli olan hayirli bir eş. Kendi sorumluluklarını almış ailesini seven sayan ama kendi bi yuva kurdugunun farkında olan bir eş. Galiba hanfendi saçını süpürge etmiş anca kaynanasına eve araba almış şimdi içine dert olmuş allah yardım etsin. En önce kendi çekirdek ailem gelir. Sonra benim ve eşimin ailesi
Gecuniyoruz diye yazmus ya, okumuyir musunuz yazilanlari.? pesEvinde neyin eksik olup olmadığını da biliyorsunuz yani. Bravo
Kıt kanaatten anladığınız nedir? Saygı sınırını aşmayın.Gecuniyoruz diye yazmus ya, okumuyir musunuz yazilanlari.? pes
Yaşlı insanlara üzüldüğümüz için Air fryer alıp borçlarımizi mi odemeyelim Selen hanım ? Ben yaşlı insanlar sagliklilarsa kendilerini gecindirebiliyorlaesa hiç üzülmüyorum. Aksine gençlere üzülüyorum şimdi yeniden bir hayat kurmak bir ev bir araba almak çok zor yaşlı insanlar da Air fryer kullanmasın da fırına atsın bende de var Air fryer olmadan önce de gayet yaşıyordum olmasa yine problem olmazYaali insanlara uzuluyorum, çünkü annem de yaslu. Uc günlük omurleri var..Simdi oldu mu
yok demişiş ki 3 kıramız kadar para gondermıs:))Yokmuş işte.3 kira borcu var diyor.Dediğiniz gibi olsa feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?