Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Çok yanlış kisiiyle konuşuyorsunuz ya . Saha mühendisiyim ben kışın buz gibi soğukta fabrikada cihaz denetlerim şehir dışı çıkar iş kovalarim kaç tane mühendisin dayanamadığı koşullarda çalıştım üç sene. Şimdi de çocuğuma bakıyorum kocam sırtına yapistigimi düşünemez çünkü onun da çocuğuna bakıyorum kocamın parasını çatır çatır yerim çalışırkenn daha az yoruluyordum koşullara rağmen . Biz bir aileyiz onun parası benim param olamaz ailesi benim . İlerde oğlunuz evlenecek ya ailesi olacak siz ikinci planda kalacaksınız yani böyle hastalikli erkekler bdv de sayılı yeni nesil hele yapmaz

yahu ne iş cevirmesi ?.Sanki metres tuttu. Annesine air fryer almis

Yagdirmasin. Ben calistim kazandim, bende var. Kac kere daha yazmam gerekiyor? Ben kimseye yikilmam.
Ay iyi ki calismissiniz tebrikler şu kadar kadının içinde bir tek siz çalıştınız o yüzden kadınların şahisiniz çalışmayan kadınlar ağızlarını acmamali aynen

Ocağa vuracak yemeği olmayan bir işe girer calisir.
Saglik sorunu olsaydi gibi olmamis seyleri örnek veriyorsunuz. Öyle olda bile malulen emekli olurdum, yine maasim olurdu. Kaldi ki, ne benim saglik sorunum var, ne baslik sahibinin.
Siz "work work work" arı gibi bir kafadasınız. Belki eşi istemedi konu sahibi de kabul etti(yargılayamayız)belki bir engeli,sebebi var. Bunları bilmeden herkes çalışacak dayatmanız gerçekten çok basit. Sağlık sorununuz var demedim,olmasın da. Ama olsaydı aynısını eşiniz size deseydi sırtıma yapışamazsın deseydi ne hissederdiniz merak ettim. Herkesin hayatı farklı hanımefendi.Kendi doğrularınızı kendi hayatınızda çizmeniz kâfi.

Yahu evlensin. Zaten uzakta şu an. Belki yurtdisinda yasar belki iyice okyanus ötesi gider. Oglumla ne isim var? O ayri bir birey ben ayri. Büyüttüm hayata kattim, tamam. Bundan sonra kocamla bana ikinci bahar.Olayimiz bu

erkek tarafı olarak kendi alması gerekeni borçlanarak almış , konu sahibi de erkek tarafının alması gerekenlerin sıkıntısını çekiyor o zaman eğer ince hesap yapacaksak o hesap öyle olmaz böyle olur. konu sahibinin idaresiyle dişini sıkmasıyla erkeğin evlenirken alması gereken eşyaların parası ödenecek ... adam bir zahmet evlenirken alması gereken eşyaların da parasını ödesin zaten

buna cevabınız nedir merak ettim . erkeğin alması gereken eşyaların borcunu neden konu sahibi ödesin adam karısının parasını neden yesin o zaman ?

Tabi bütceye göre degisir ama birkac bin lira " yüklü miktar" sayilmaz
Kime göre,neye göre? Bana göre birkaç bin TL olağan bir aktarım. X kişiye sorsan ev kiramı öderim o paraya,çocuğumun falanı filanı eksik der. Herkes aynı dünyada ama herkesin dünyası çok farklı.

Yahu evlensin. Zaten uzakta şu an. Belki yurtdisinda yasar belki iyice okyanus ötesi gider. Oglumla ne isim var? O ayri bir birey ben ayri. Büyüttüm hayata kattim, tamam. Bundan sonra kocamla bana ikinci bahar.Olayimiz bu
Sizden hiç o enerji gelmiyor ya. Öyle düşünen insan şu yapılanı normal karşılamaz .

Madem bu kafadasın deminden beri niye milletin ayarlariyla oynuyon.kendinle celisiyon. Söylemlerin hiç de böyle söylediğin gibioayri bi birey ben ayrı der gibi değil. Insallah Allah sana calismayan tam da senin dedigin gibi esraerolcu bi gelin nasip eder burda ahkam kesiyorsun bakalim elin kizina höt diyebilecek misin merak ediyorum doğrusu

Gri aşortmanı unutmayalım.

3 aylık kira bedeli yahu birkaçbin dediği

ICok buyuk konusuyor basina gelecek oglu da esini tutacak annesini atacak o zaman anlicak durumu gelinin suyuna gidecek sonunda aha da senaryoyu kurdum bile.
Gri eşofmanlı Esra Erol izleyen gelinine doğumgünü hediyesi olarak airfreyer alabilir bence
Çünkü çok büyük konuşuyor.
Çalışmadığımdan eş parası yediğimden vurulacağım ama 10 senedir aralıksız çalışan biriyim ama ev hanımıda olsa eşlerin ev bütçesine beraber karar vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

Diyemeeeeez elin kızına ordan kalk şuraya otur diyemezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…