- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Çok yanlış kisiiyle konuşuyorsunuz ya . Saha mühendisiyim ben kışın buz gibi soğukta fabrikada cihaz denetlerim şehir dışı çıkar iş kovalarim kaç tane mühendisin dayanamadığı koşullarda çalıştım üç sene. Şimdi de çocuğuma bakıyorum kocam sırtına yapistigimi düşünemez çünkü onun da çocuğuna bakıyorum kocamın parasını çatır çatır yerim çalışırkenn daha az yoruluyordum koşullara rağmen . Biz bir aileyiz onun parası benim param olamaz ailesi benim . İlerde oğlunuz evlenecek ya ailesi olacak siz ikinci planda kalacaksınız yaniBen kayinvalide degilim, oglum küçük.
Calistim bitti , genc emekliliği de ucu ucuna yakaladim cok mutluyum. O da 18 yasinda işe basladigjm, sigorta gurişim yapıldığı icin oldu. - iyi ki erken baslamisim- Kimsenin parasini yiyip yan gelip yatmadim, hele hele 3 günlük gelinken kimsenin işine burnumu sokmadim. Şöyle bir zaman verdim, herkesi tanidim. Hayatimi böyle gecirdigim icin de cok mutluyum. 40 defa daha başa dönsem, yine kimsenin sirtina yapismadan böyle yasayip bu yasima yine böyle gelmek isterdim. Ama sizi de bilemem
yahu ne iş cevirmesi ?.Sanki metres tuttu. Annesine air fryer almiskonu sahibinin böyle olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz,ayrıca böyle birşey varsa da bu kocasının sorunu olur ve böyle olması da kocasının evde yaşayan diğer bireyden habersiz iş çevirmesini normalleştirmez
Ay iyi ki calismissiniz tebrikler şu kadar kadının içinde bir tek siz çalıştınız o yüzden kadınların şahisiniz çalışmayan kadınlar ağızlarını acmamali aynenYagdirmasin. Ben calistim kazandim, bende var. Kac kere daha yazmam gerekiyor? Ben kimseye yikilmam.
ıh , yüklü miktar habersiz para göndermiş .yahu ne iş cevirmesi ?.Sanki metres tuttu. Annesine air fryer almis
Siz "work work work" arı gibi bir kafadasınız. Belki eşi istemedi konu sahibi de kabul etti(yargılayamayız)belki bir engeli,sebebi var. Bunları bilmeden herkes çalışacak dayatmanız gerçekten çok basit. Sağlık sorununuz var demedim,olmasın da. Ama olsaydı aynısını eşiniz size deseydi sırtıma yapışamazsın deseydi ne hissederdiniz merak ettim. Herkesin hayatı farklı hanımefendi.Kendi doğrularınızı kendi hayatınızda çizmeniz kâfi.Ocağa vuracak yemeği olmayan bir işe girer calisir.
Saglik sorunu olsaydi gibi olmamis seyleri örnek veriyorsunuz. Öyle olda bile malulen emekli olurdum, yine maasim olurdu. Kaldi ki, ne benim saglik sorunum var, ne baslik sahibinin.
Yahu evlensin. Zaten uzakta şu an. Belki yurtdisinda yasar belki iyice okyanus ötesi gider. Oglumla ne isim var? O ayri bir birey ben ayri. Büyüttüm hayata kattim, tamam. Bundan sonra kocamla bana ikinci bahar.Olayimiz buÇok yanlış kisiiyle konuşuyorsunuz ya . Saha mühendisiyim ben kışın buz gibi soğukta fabrikada cihaz denetlerim şehir dışı çıkar iş kovalarim kaç tane mühendisin dayanamadığı koşullarda çalıştım üç sene. Şimdi de çocuğuma bakıyorum kocam sırtına yapistigimi düşünemez çünkü onun da çocuğuna bakıyorum kocamın parasını çatır çatır yerim çalışırkenn daha az yoruluyordum koşullara rağmen . Biz bir aileyiz onun parası benim param olamaz ailesi benim . İlerde oğlunuz evlenecek ya ailesi olacak siz ikinci planda kalacaksınız yaniböyle hastalikli erkekler bdv de sayılı yeni nesil hele yapmaz
Tabi bütceye göre degisir ama birkac bin lira " yüklü miktar" sayilmazıh , yüklü miktar habersiz para göndermiş .
erkek tarafı olarak kendi alması gerekeni borçlanarak almış , konu sahibi de erkek tarafının alması gerekenlerin sıkıntısını çekiyor o zamanHer sey birc olarak yapılmış peki kim odeyecek? baslik sahibinin kocasi, tek basina. O halde birakalim da maddi durumunu ayarladiysa arada bir air fryer da annesine hediye aliversin. Sormak zorunda degil. Demek ki bütcesini ayarlamış. Baslik sahibi de calisiyor olsaydi o da kendi annesine böyle bir hediyeyi sormadan alırdı.
Kime göre,neye göre? Bana göre birkaç bin TL olağan bir aktarım. X kişiye sorsan ev kiramı öderim o paraya,çocuğumun falanı filanı eksik der. Herkes aynı dünyada ama herkesin dünyası çok farklı.Tabi bütceye göre degisir ama birkac bin lira " yüklü miktar" sayilmaz
oglum.ünv öğrencisi part time calusiyor. Hayati ögrensinpeki oğlunuz şuan ne iş yapıyor küçük falan değil kocaman olmuş tabirinizle sizin paranızı yememeli çalışıyordur heralde
Sizden hiç o enerji gelmiyor ya. Öyle düşünen insan şu yapılanı normal karşılamaz .Yahu evlensin. Zaten uzakta şu an. Belki yurtdisinda yasar belki iyice okyanus ötesi gider. Oglumla ne isim var? O ayri bir birey ben ayri. Büyüttüm hayata kattim, tamam. Bundan sonra kocamla bana ikinci bahar.Olayimiz bu
Madem bu kafadasın deminden beri niye milletin ayarlariyla oynuyon.kendinle celisiyon. Söylemlerin hiç de böyle söylediğin gibioayri bi birey ben ayrı der gibi değil. Insallah Allah sana calismayan tam da senin dedigin gibi esraerolcu bi gelin nasip ederYahu evlensin. Zaten uzakta şu an. Belki yurtdisinda yasar belki iyice okyanus ötesi gider. Oglumla ne isim var? O ayri bir birey ben ayri. Büyüttüm hayata kattim, tamam. Bundan sonra kocamla bana ikinci bahar.Olayimiz bu
Gri aşortmanı unutmayalım.Madem bu kafadasın deminden beri niye milletin ayarlariyla oynuyon.kendinle celisiyon. Söylemlerin hiç de böyle söylediğin gibioayri bi birey ben ayrı der gibi değil. Insallah Allah sana calismayan tam da senin dedigin gibi esraerolcu bi gelin nasip ederburda ahkam kesiyorsun bakalim elin kizina höt diyebilecek misin merak ediyorum doğrusu
3 aylık kira bedeli yahu birkaçbin dediğiKime göre,neye göre? Bana göre birkaç bin TL olağan bir aktarım. X kişiye sorsan ev kiramı öderim o paraya,çocuğumun falanı filanı eksik der. Herkes aynı dünyada ama herkesin dünyası çok farklı.
Hahaa hiç onsuz olurmu atlet de varGri aşortmanı unutmayalım.
Gri eşofmanlı Esra Erol izleyen gelinine doğumgünü hediyesi olarak airfreyer alabilir benceICok buyuk konusuyor basina gelecek oglu da esini tutacak annesini atacak o zaman anlicak durumu gelinin suyuna gidecek sonunda aha da senaryoyu kurdum bile.
478 yorumunuzdan tek doğru cevap buydu valla tebrikleroglum.ünv öğrencisi part time calusiyor. Hayati ögrensin
Diyemeeeeez elin kızına ordan kalk şuraya otur diyemezzzMadem bu kafadasın deminden beri niye milletin ayarlariyla oynuyon.kendinle celisiyon. Söylemlerin hiç de böyle söylediğin gibioayri bi birey ben ayrı der gibi değil. Insallah Allah sana calismayan tam da senin dedigin gibi esraerolcu bi gelin nasip ederburda ahkam kesiyorsun bakalim elin kizina höt diyebilecek misin merak ediyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?